- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.121
duygu birşey sorcam sana hani doktorun büyümix i tavsiye etmiş ya size yoğurt olarak meyveli veya meyvesiz farkeder mi acaba ?
evet betülüm sağol şekerim ev aldık aslında almadık annemgil aldı siz içini yaptırın durun dediler içini yaptırmaya uğraşıyorum çok zormuş valla bu kafamı bulandırıyor hiç bişi düşünemez oldum 1 kere yapılcak güzeli olsun diye yok deme bir yaramazlık iyidir kızlar inş
kızlar hepinizii çok özledim nasılsınız umarım hasta bebeiş yoktur hepiniz çok iyisinizdir girmeyeli baya oldu kiraa ev ararken alıverdik içini kendimiz yaptıracağız ve çok zormuş acayip gerildim bişi beğenemedim zaten kararsızdım çok zor geldi inş ben bişi becerirsem içi başlayacak
selam kızlar,salihayla(karçiçek)buluştuk bugün.annesi,yengesi,ablası ve çocuklarıda vardı,hepsi birbirinden iyilerdi Allah razı olsun:Saruboceq:.söylemesi ayıp bir pasta yapmışlar,yaş pasta yanında halt etmiş:icecream:,herşey çok güzeldi ellerine sağlık.romatizma hastası annesiye dertleştik zaten doktorlarımızda aynı:bbo:salihacım çok güleryüzlü ve içtendi tıpkı msnde yazdığı gibi...:asigim:hele o melih yokmu lokum lokum,çook yakışıklı bir gülüşü var tavlayamayacağı kız yok:smiley-cool:bol sesli ,tam erkek:jeyyar:küçük adamnisanda istanbula geliyorum bi buluşma ayarlasanızda gelsem ne iyi olura.s.:1hug:hem buluşamayanlar görüşmüş olur..:1hug:
evet betülüm sağol şekerim ev aldık aslında almadık annemgil aldı siz içini yaptırın durun dediler içini yaptırmaya uğraşıyorum çok zormuş valla bu kafamı bulandırıyor hiç bişi düşünemez oldum 1 kere yapılcak güzeli olsun diye yok deme bir yaramazlık iyidir kızlar inş
Hayırlı olsun canım gule gule huzurla saglıkla oturun ınsallah..
hooooşgeldiiiiin,
hayırlı olsun canım güle güle oturun
hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun yeni evinizde inşallah gönlüne göre dizayn edersiniz a.s.
Kızlar ben buara giremiyorum beni unutmayıııııııııııınnnnnnnnn
Ben iyiyim, nazlı iyi çok şükür hepinizi çoook öpüyorum...
Arzucum cok hos bence.. yalnız mutfagın kapaklarınınn rengı begendıgın korıdora da uygun olabılır bence.. sen bılırsın tabı.. ama cok sık kesınlıkle.. yerimseniben
10 nüberooo
yok canım aşısı tuttuda benmi yanlış hatırlıyorum acaba başka aşımı:uhm:duygu ege verem aşısımı onun zamanmı şimdi yoksa tutmadımı bizimde cumartesı asımız var 4 tane hepatit b
pnomokok
5 li karma
oral polio olacak
tabi buyur canım:1hug:duygu ege senden bişey rica edebilirmıyım?
babymix adı canım ben sadesinide verdim birde elmalısını..ikisinide yedi ama elmalıyı daha çok sevdi:icecream:bazende sadesini alıp içine kendim armut rendelişyorum canı m hiç kendim yoğurt yapmadım yapmayıda düşünmüyorum...duygu birşey sorcam sana hani doktorun büyümix i tavsiye etmiş ya size yoğurt olarak meyveli veya meyvesiz farkeder mi acaba ?
hayırlı uğurllu olsun arzucum hepsi birbirinden güzel mutfakta dolaplardaa.s.kızlar hepinizii çok özledim nasılsınız umarım hasta bebeiş yoktur hepiniz çok iyisinizdir girmeyeli baya oldu kiraa ev ararken alıverdik içini kendimiz yaptıracağız ve çok zormuş acayip gerildim bişi beğenemedim zaten kararsızdım çok zor geldi inş ben bişi becerirsem içi başlayacak
a.sbabymix
buyumix mı baby mix mi ? CADIARZU ben baby mix aldım dun sade ama daha vermedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?