Doğum yapmış olan anneler buraya....

hersey yolunda canım cok sukur bıldıgımız kadarıyla, bır iki hasta bebısımız var sadece o kadar.. :teselli:

hooooşgeldiiiiin,
hayırlı olsun canım güle güle oturun

selam kızlar,salihayla(karçiçek)buluştuk bugün.annesi,yengesi,ablası ve çocuklarıda vardı,hepsi birbirinden iyilerdi Allah razı olsun:Saruboceq:.söylemesi ayıp bir pasta yapmışlar,yaş pasta yanında halt etmiş:icecream:,herşey çok güzeldi ellerine sağlık.romatizma hastası annesiye dertleştik zaten doktorlarımızda aynı:bbo:salihacım çok güleryüzlü ve içtendi tıpkı msnde yazdığı gibi...:asigim:hele o melih yokmu lokum lokum,çook yakışıklı bir gülüşü var tavlayamayacağı kız yok:smiley-cool:bol sesli ,tam erkek:jeyyar:küçük adamnisanda istanbula geliyorum bi buluşma ayarlasanızda gelsem ne iyi olura.s.:1hug:hem buluşamayanlar görüşmüş olur..:1hug:

ohh keyifler yerinde desene sevindim adınıza ama böle olmuyor söyleyim :dilcikar:
neyse canım iyi yapmışsınız ee resimler nerde kız naniknanik tontişleride merak ettim şimdi

hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun yeni evinizde inşallah gönlüne göre dizayn edersiniz a.s.

Kızlar ben buara giremiyorum beni unutmayıııııııııııınnnnnnnnn

Ben iyiyim, nazlı iyi çok şükür hepinizi çoook öpüyorum...

Arzucum cok hos bence.. yalnız mutfagın kapaklarınınn rengı begendıgın korıdora da uygun olabılır bence.. sen bılırsın tabı.. ama cok sık kesınlıkle.. yerimseniben

Arzucum cok hos bence.. yalnız mutfagın kapaklarınınn rengı begendıgın korıdora da uygun olabılır bence.. sen bılırsın tabı.. ama cok sık kesınlıkle.. yerimseniben

sağol betül işte benimde günlerdir düşündüğüm buydu hnmm yakın olsun ayrıcalıklı olmasın anlamında işte bunlardan biri olsun istiyorum bakalım daha mobilyacı bakacak

duygu ege verem aşısımı onun zamanmı şimdi yoksa tutmadımı bizimde cumartesı asımız var 4 tane hepatit b
pnomokok
5 li karma
oral polio olacak
yok canım aşısı tuttuda benmi yanlış hatırlıyorum acaba başka aşımı:uhm:
duygu ege senden bişey rica edebilirmıyım?
tabi buyur canım:1hug:
duygu birşey sorcam sana hani doktorun büyümix i tavsiye etmiş ya size yoğurt olarak meyveli veya meyvesiz farkeder mi acaba ?
babymix adı canım ben sadesinide verdim birde elmalısını..ikisinide yedi ama elmalıyı daha çok sevdi:icecream:bazende sadesini alıp içine kendim armut rendelişyorum canı m hiç kendim yoğurt yapmadım yapmayıda düşünmüyorum... hayırlı uğurllu olsun arzucum hepsi birbirinden güzel mutfakta dolaplardaa.s.

buyumix mı baby mix mi ? CADIARZU ben baby mix aldım dun sade ama daha vermedım..
a.sbabymix

teşekkür ederim duygucum sağolasın behlülümün annesi

kızlar bakınca yorum edin bak şurası şöyle olsun felan yada kötü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…