Doğum yapmış olan anneler buraya....

duyguege canım yazamadım alpi uyutum da geldim acaba yarın gittiğinde bi sorarmısın ben alpın butun asılarını yaptırdım dr da aradım ama biraz evhamlıyım genede emın olamadım. pnomokok burda yok fransadan gelcek geçen ay 1. dozu yapıldı 2. dozu bu ay değilde birdahakı ay yaptırsam olurmu alp ın dr u bana aşılar hep agır gelır çocugu yormayalım bir sonrakı ay onu yaptırırsın dedı sen genede bi sor olur mu... teşekkür ederim...

herkese iyi akşamlar

geçmişi okuyup geldim.

mervecim çok çok geçmiş olsun büşramıza.Allah dermensız hastalık vermesin.

arzucum hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz.güle güle oturun.bizde 2 hafta önce aldık.

hayırlı olsun canım sizede güle güle oturun sizde:1hug:a.s.

büşramı hasta ne olmuş benim haberim yok mervecim geçmiş olsun kötü bişi yoktur inş acil şifalarsenağlama

Tamam canım yarın sorarım merak etme sen ama benim bildiğim doktorunun dediği doğru 1 ay sonra vurulmasında bir sakınca yoktu ama ben yine sorcam canıma.s.

Hayırlı olsun canım huzurla oturun içinde inş.

merve büşra nasıl şimdi duyguyla konuştuk msn de çok geçmiş olsun canım nasıl büşra??????ay kız girmeyince ben görmedim :1no2:

mervecim hooşgeldin nasıl da 2 kilo zayıflayıverdi yavrum ya kustuğu için mi oldu acaba yoksa iştahsız mı birden bire iki kilo vermesine üzülldüm süzülmüştür büşracık yazık
canım iki gün hastalığı nedeniyle iştahızdı zaten, üzerine de ameliyatın etkisi onca ağlaması vs... iki kg. gitmiş .. olsun zayıf olsun ama sağlıklı olsun yeter ki ..
milupa sütlaç mı?siz mi yaptınız?siz ytaptıysanız canım nasıl yaptınız bakiiim?
milupa organik sütlaç canım...ona bayılıyo büşra :ecrin_bebek:
sağol canım...eksik olma Şeniz nazar dualarının yazılı olduğu bi muska taşıyacağım artık üzerinde a.s
çok sağol canım..desteğiniz çok mutlu ediyor gerçekten..
bazı bebekler normalde kapanması gereken, karın duvarında boşlukla doğuyormuş..şiddetli ağlama, kusma, kabızlık nedeniyle ıkınma vs.. zorlanmalar sonucu iç organ oradan dışarı fırlıyormuş :çok üzgünüm: bu da fıtık boğulması oluyormuş ...
amin canım inşAllah böyle kötü şeyler hiiiiiiiiiiiççç yaşamaz bebişlerimiz... :Saruboceq:

oyy kuzum zayıflamış kapatır o arayı güzel kızım benim hemen iyileşir inş ben yeni duydum mervecim bugün girdim daha tekrra geçmiş olsun

oyy kuzum zayıflamış kapatır o arayı güzel kızım benim hemen iyileşir inş ben yeni duydum mervecim bugün girdim daha tekrra geçmiş olsun

sağol canım şimdi iyi çok şükür ....
evet zateen çok şişko olmuştu forma girdi biraz :)

halimecim sen de çok sağol canım...
yazan yazmayan herkese yeniden teşekkürler...

mervecim geçmiş olsun canım okula başladığım için pek uğrayamıyorum şimdi gördüm geçmişide okuyamadım ama heralde göbek fıtığından ameliyat olmuş büşra.şimdi sağlığı nasıl canım.

fatmacım..evet cold mix bitkisel birşey.bana da eşimin müdürünün eşi çocuk dr. otavsiye etmişti.kıvanç gecelri bu yüzden uyuyamıyordu .ve arada ondan bir damala kıyafetine damlat.rahat nefes alıyor.ve geceleri özellikle daha rahat uyuyor.bir de o arada hapşırtıyor ve burnundaki pislikler çok güzel çıkıyor.ama alışkanlık yapar diye sürekli damlatmıyorum.çok tıkalı ise burnu damlatıyorum.ben eczaneden almıştım canım...:ecrin_bebek:

Gece yatarken bebişlerin odasını nasıl ısıtıyorsunuz arkadaşlar?
Biz gündüz doğalgaz gece klima kullanıyoruz ama klima burnunu tıkıyor sanki Egenın..Daha öncede okumuştum burnunu tıkayabilir diye ama...

duygucum valla bizim geceleri merkezi olduuğu için 12 den sonra yanmıyor gibi bir şey..çook ılık oluyor kaloriferler.yani geceleri ısıtmıyoz.sabahları da 6 gibi yanmaya başlıyor..egenin o tombik yanaklrından öp yerime .yawww şu tatlılığa baksen ..ben de özendim kırmızı hırka giydirdim..çok yakıştı..ben de koyacağım birara kırmızılı resmini..kıskandımnaniknaniksositosositokafamçokkarıştı

Kıskandın demiii:1hug:Çok yakışıyor kırmızı bunlara yaaa Koy valla sende merak ederim ben:)
Ya biz sabaha kadar klima çalıştırıyoruz acaba açmasammı bende?
ne örtüyorsun peki?

Bende çıkıyorum yarın sabahtan aşımız var bakalım hayırlısıyla atlatalım inşallah..Herkese iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…