- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.141
10 nüberooo
herkese iyi akşamlar
geçmişi okuyup geldim.
mervecim çok çok geçmiş olsun büşramıza.Allah dermensız hastalık vermesin.
arzucum hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz.güle güle oturun.bizde 2 hafta önce aldık.
duyguege canım yazamadım alpi uyutum da geldim acaba yarın gittiğinde bi sorarmısın ben alpın butun asılarını yaptırdım dr da aradım ama biraz evhamlıyım genede emın olamadım. pnomokok burda yok fransadan gelcek geçen ay 1. dozu yapıldı 2. dozu bu ay değilde birdahakı ay yaptırsam olurmu alp ın dr u bana aşılar hep agır gelır çocugu yormayalım bir sonrakı ay onu yaptırırsın dedı sen genede bi sor olur mu... teşekkür ederim...
Hayırlı olsun canım huzurla oturun içinde inş.kızlar hepinizii çok özledim nasılsınız umarım hasta bebeiş yoktur hepiniz çok iyisinizdir girmeyeli baya oldu kiraa ev ararken alıverdik içini kendimiz yaptıracağız ve çok zormuş acayip gerildim bişi beğenemedim zaten kararsızdım çok zor geldi inş ben bişi becerirsem içi başlayacak
canım iki gün hastalığı nedeniyle iştahızdı zaten, üzerine de ameliyatın etkisi onca ağlaması vs... iki kg. gitmiş .. olsun zayıf olsun ama sağlıklı olsun yeter ki ..mervecim hooşgeldin nasıl da 2 kilo zayıflayıverdi yavrum ya kustuğu için mi oldu acaba yoksa iştahsız mı birden bire iki kilo vermesine üzülldüm süzülmüştür büşracık yazık
milupa organik sütlaç canım...ona bayılıyo büşra :ecrin_bebek:milupa sütlaç mı?siz mi yaptınız?siz ytaptıysanız canım nasıl yaptınız bakiiim?
sağol canım...eksik olma Şeniz nazar dualarının yazılı olduğu bi muska taşıyacağım artık üzerinde a.soyyyyyy büşracım benim minicik kuzumuza ak kuzumuza kıyamam ben ona allahım hemen iyileştir rabbim yarasını sızzısını, 1 haftaya accıları biter zaten dimi. aman annesi sen ona bir nazar duası oku, bence güzelliğine nazar değdi.a.s.
çok sağol canım..desteğiniz çok mutlu ediyor gerçekten..mervecim tekrar tekrar geçmiş olsun..sen dirayetli,akıllı bi annesin,bak hemen nasıl araştırmış,yetiştirmişin yavrunu,tebrik ederim..toparlar hemen allahın izniyle..bu operasyonu yaptırdgınız yer ve drundan memenun kaldıysan deiştirme istersen,iyi dr a denk gelmek okadar zorki...bu fıtık ters bı harekettenmı oluyo acaba?...akacak kan damarda durmaz derler..sen zaten ağzı dualı bir annesin,ne nazar ne kemgöz bişicik yapamaz kuzuna.....allah tez vakitte sağlıkla feraha çıkarsın..yınede cok ucuz atlatmışsınız..allah bidaha yaşatmasın canımbenim......
oyy kuzum zayıflamış kapatır o arayı güzel kızım benim hemen iyileşir inş ben yeni duydum mervecim bugün girdim daha tekrra geçmiş olsun
gözdecim evet adı cold mix tamamen bitkisel bebeğin yastığına damlatıyorsun 1 damla kokladıkça burnu açılıyor ben de grip gibiyim biraz benim de açıldı burnum, gece 1 kez gündüz 1 kez damlattım doktoruna sormadım ben internetten bir site var sorulara cevap veren ünlü bir dr var onun tavsiyesiyle aldım kontrole gidince sorarım
uşakta eczanede bulamadığımız için internetten sipariş verdik biz ama istanbulda eczanelerde oluyormuş
duygucum valla bizim geceleri merkezi olduuğu için 12 den sonra yanmıyor gibi bir şey..çook ılık oluyor kaloriferler.yani geceleri ısıtmıyoz.sabahları da 6 gibi yanmaya başlıyor..egenin o tombik yanaklrından öp yerime .yawww şu tatlılığa baksen ..ben de özendim kırmızı hırka giydirdim..çok yakıştı..ben de koyacağım birara kırmızılı resmini..kıskandımnaniknaniksositosositokafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?