Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkese Gunaydınnn...

Arzu ılk sıradakı ve sondan ıkıncı resımdekı korıdor renklerı daha ıyı bence.. venge yapma bana kalırsa cunku hem karanlık gosterır hemde tozu kırı cok bellı edıyor... her gun toz alsan bıle yıne tozlu gorunuyor... esyalarda da vengeyı tavsıye etmem... gorunus hos ama ıste :) bunun tam rengını bılmıyorum ama ılk resımdekı kapı ve mobılya rengı daha guzel..

kızlar uzun süre gelemedimm hem nette sorun vardı hemde esim kücük bi kaza geçirdii bakalımm salı günü dr gidecek sanırım ekim gibi ameliyat olacakk.. iş kazasıı ve bacagı sakatlandıı ((((((

oğlumun kulakları ve boğazı iltihap dolmuş antibiotik vermiş doktor fitili de günde üç kere verceksiniz demiş kızlar iyileşir dimi içim acıyo yaa

kızlar uzun süre gelemedimm hem nette sorun vardı hemde esim kücük bi kaza geçirdii bakalımm salı günü dr gidecek sanırım ekim gibi ameliyat olacakk.. iş kazasıı ve bacagı sakatlandıı ((((((
Çok gecmıs olsun canım kalıcı bırsey degıldır ınsallah atlatırsınız cabucak..
oğlumun kulakları ve boğazı iltihap dolmuş antibiotik vermiş doktor fitili de günde üç kere verceksiniz demiş kızlar iyileşir dimi içim acıyo yaa

Gecer canım gecmez mı Allah yardımcınn olsun Allahım tez zamanda şifa versın ınsallah tum hastalara bebıslere..
Kıyamam ben onlara cok gecmıs olsun canım sana da..

canım yaaa geçmiş olsunnn havalar güzelleşiyo derken, bebişlerimzi hasta oluyor, üzme kendini canım iyileşir 5 güne kalmadan merak etme onlar bizden daha çabuk atlatıyolar.

günaydın kızlar,
duygucum bizim merkezi olduğu için 11 gibi sönüyor deniz 1-2 aylıkken odasında elektrik sobası yakıyodum ama çok uzun zamandır yakmıyorum .
uyku tulumuna koyuyodum 1-2 haftadır tuluma da koymuyorum.rahat hareket edemiyo gibi geliyo
üzerine ince bi yorganı var onu örtüyorum , bazende soğuk gibi gelirse bi battaniye atıyorum .. açmasın die de yatağın kenarlarına sıkıştırıyorum ..
walla 24 saat ne klima ne elektrik sobası ne de olsa kombi yakamayız ... denizoş da alışsın biraz soğuğa
izmir zaten sıcaktır canım sen de yavaş yavaş azalt bence

Çok geçmiş olsun AyşebenneyaptımkiBir an önce sağlığına kavuşur umarım..Acil şifalar..

Geçmiş olsun canım.İyileşir tabi.Ne hastalıklar iyileşiyor senin bebişinmi iyileşmeyecek,bebekler daha çabuk atlatıyorlarmış hastalıkları,bağışıklığı güçleniyor annesi...böyle böyle büyüyecekler..ilaçlarını düzenli verin bi kaç güne bişeyciği kalmaz..a.s.

deryacım çok geçmiş olsun canım
merak etme iyileşecek tabiki ... ama insanın yavrusunun hasta olması çok kötü gerçekten deniz 6 ayda 1 kere hasta oldu hafifte atlattı sayılır ama insan çok üzülüyo öyle burnu tıkalı rahatsız huzursuz görünce ama bunlar olacak hasta olcaklar ki bağışıklık sistemleri gelişsin allah dermansız dert vermesin...

ne bilim ağlamaktan içim çıktı bide tunahan şimdiye kadar bi kere bile ateşlenmemişti o yüzden çok kötü oldum ağlarken görmeye dayanamıyorum...kulak iltahabını a okudum müdahele edilmesse işitme kaybı felan olur diyo çok moralim bozuk çok

kızlar hepinize teşekkür ederim...gerçekten moralimi düzeltiyorsunuz...iyi ki varsınız...ayşecim size de geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız...

deryacımm üzülmee en kısa zamanda iyileşirr bebeğinn allah kötüsündan korusunn canımm öyle moralini bozacak şeyler okuma ilaçlarınıı ver allahın iznizle bişey kalmazz

günaydın herkesşlere..
ayşecim eşine acil şifalar versin.umarım biranönce sağlığına kavuşur..allh dermensız dert vermesin..
deryacım.niye bu kadar üzülüp ağlıyorsun ki..benbişlerimiz hasta ola ola büyüyecekler..böylece dirençleri daha da artacak..hem kulak iltihabını bir çok cocuk geçiriyor.ve şükür ki antibiyotik gibi etkili ilaçlar var..ancak antibiyotik hemen etkisini göstermeyebilir.ateşinin düşmesi için 1-2 gün falan bekle..fitil ver..bir şeyciği kalmaz minnoşunun..öle valla internetten falan araştırma hastalıkları yaww..araştırmaya kalkınca kafayı yiyeyecek gibi oluyor insan.yok şöle kötü olabilir yok böle kötü olabilir..ben hamileyken araştırıp araştırıp kendimi hasta ediyordum..tansiyonlarım yükseliyordu..artık hiiç önemsemiyorum..herşeyin çaresi var artık...

buğün kıvançıma 3 tane aşı yapıldı..çok ağladı yavrucak.eve geldim hemen fitil verdim.büyük ihtimalle de ağır gelecek ve ateşi çıkacak.umarım çok çıkmaz..şimdi yumurcak tv. ye bakıyor.ordaki kukla tarzı şeyleri ve molfix reklamını çok seviyor..çıldırıyor çıkınca ...

ee başka nasılsınız kızlar..hayırlı cumalar..bol kabul olunacak dualı bir gün diliyorum..

Günaydın herkese...
Bizde aşıdan yeni geldik..3 tane bacaktan ,1 de ağızdan çocuk felci verdiler..Nasıl ağladı yavrum birine ağlarken diğeri vuruldu telef oldu çocuk..Neyse sabahtan yine Calpol verdim bu sefer aşıdan önce..Umarım her aşıda yaşanan ateş olayımız bu sefer yaşanmaz...
Bu arada Mevlüdecim bizim doktorumuz kongreye gitmiş malesef pazat gelcekmiş..Sadece hemşiresi vardı aşı vurmak için oda bu konuda birşey diyemem dedi..Doktorunda kongreye gitceği tuttu yani senin şansına
[[
QUOTE=ayşe&serkan;5816930]kızlar uzun süre gelemedimm hem nette sorun vardı hemde esim kücük bi kaza geçirdii bakalımm salı günü dr gidecek sanırım ekim gibi ameliyat olacakk.. iş kazasıı ve bacagı sakatlandıı (((((([/QUOTE]

Ayşecim çok geçmiş olsun..Umarım geçici birşeydir ve iyileşir en kısa zamanda eşin..

Deryacım sizede geçmiş olsun kıyamam canım ya üzülme geçicek inşallah en kısa zamanda Allah şifa versin
Haklısın galiba canım ya evet İzmir ordan daha sıcak gecede gündüzde..Ama işte burda yaşamaya alıştığımız için herhalde bize soğuk geliyor..Gece 10 derece civari yani..İstanbulda yakmadığınıza göre benim hiç yakmamam lazım yaakaydirigubbakcemile3

canancım sağol canım gerçekten size çok teşekkür ederim beni rahatlatıyorsunuz...kıvanç a da çok geçmiş olsun inşallah ateşi felan çıkmaz....Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin...hiçbirimizin bebeğine hastalıık vermesin hastalara acil şifalar versin Yarabbim(amin)hayırlı cumalar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…