- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.161
Çok gecmıs olsun canım kalıcı bırsey degıldır ınsallah atlatırsınız cabucak..kızlar uzun süre gelemedimm hem nette sorun vardı hemde esim kücük bi kaza geçirdii bakalımm salı günü dr gidecek sanırım ekim gibi ameliyat olacakk.. iş kazasıı ve bacagı sakatlandıı((((((
oğlumun kulakları ve boğazı iltihap dolmuş antibiotik vermiş doktor fitili de günde üç kere verceksiniz demiş kızlar iyileşir dimi içim acıyo yaa
oğlumun kulakları ve boğazı iltihap dolmuş antibiotik vermiş doktor fitili de günde üç kere verceksiniz demiş kızlar iyileşir dimi içim acıyo yaa
Gece yatarken bebişlerin odasını nasıl ısıtıyorsunuz arkadaşlar?
Biz gündüz doğalgaz gece klima kullanıyoruz ama klima burnunu tıkıyor sanki Egenın..Daha öncede okumuştum burnunu tıkayabilir diye ama...
Çok geçmiş olsun AyşebenneyaptımkiBir an önce sağlığına kavuşur umarım..Acil şifalar..kızlar uzun süre gelemedimm hem nette sorun vardı hemde esim kücük bi kaza geçirdii bakalımm salı günü dr gidecek sanırım ekim gibi ameliyat olacakk.. iş kazasıı ve bacagı sakatlandıı((((((
Çok geçmiş olsun AyşebenneyaptımkiBir an önce sağlığına kavuşur umarım..Acil şifalar..
sağol arkadasımm umarımm canımm
:çok üzgünüm:
günaydın kızlar,
duygucum bizim merkezi olduğu için 11 gibi sönüyor deniz 1-2 aylıkken odasında elektrik sobası yakıyodum ama çok uzun zamandır yakmıyorum .
uyku tulumuna koyuyodum 1-2 haftadır tuluma da koymuyorum.rahat hareket edemiyo gibi geliyo
üzerine ince bi yorganı var onu örtüyorum , bazende soğuk gibi gelirse bi battaniye atıyorum .. açmasın die de yatağın kenarlarına sıkıştırıyorum ..
walla 24 saat ne klima ne elektrik sobası ne de olsa kombi yakamayız ... denizoş da alışsın biraz soğuğa
izmir zaten sıcaktır canım sen de yavaş yavaş azalt bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?