Doğum yapmış olan anneler buraya....

duycum ya biz de 4 aşı olduk galiba.. 2 bacaktan, 1 koldan ve bir de ağızdan birşey verdi..ben o ağızdan verileni sakinleştirmek için öle şekerli bir şey sandım..galiba o da çocuk felci aşısıydı..aboww kesin ateşi çıkar gbime geliyor..bari hafif atlatsak yaa.

Oyle tatlı bır uyku gelmıstı oğlanda uyuyorken azcık kestıreyım dedım ama ben dalana kadar uyandı yaramaz.. :)

Bır kahve ıcıp acılayım temızlıge koyulacagım.. hava da gunes var ama soguk ayaklarım yaz kıs demır gıbı soguk..
Sevmedıgım yaz ı sırf camları kapıları acık oturmak, ıstedıgımde oglumla cıkıp gezmek, montsuz dolasmak, usuturmu dıye dusunmemek ıcın ozledım..

kızlar keşke gitmeden fitil verseydiniz ya biz hep öle yapıyoruz bişi olmuyo...dr söylemişti ben daha önce de sölemiştim burda aşıya gidecekelr için ama unutuldu galiba..neyse inşallah ateşlenmez yavrucaklar

Bu arada dıkkatımı cektı bu yesıl sarı olan durum ısaretlerı sayfan acık olsada bellı bı sure bırsey yazmazsan sarı oluyor aktıf olmuyorsun heralde sanırım ondan... ben genelde sayfa acık bıraktıgım ıcın farkettım :)

ee kızlarr ne yapıyorsun bakalımm sanırmm bebekler uyandıı kimseler yazmıyorda
bizde öğleden sonra eltime gideceğizee azcıkk vakit geçireyim dedimmm

herkese slm güzel eylül anneleri.nasılsınız.artık çok sık giremiyorum kızımla ilgileniyorum genelde.geçmişide okuyamadım ancak 2 sayfasını falan okudum.görmediğim başka hasta kuzucuk varsa onlarada geçmiş olsun. deryacım canım geçmiş olsun.çocukların 6 yaşına kadar geçirdiği en sık rahatsızlık kulak iltihabıymış.üzülme canım benim,1 haftaya kalmaz iyileşir antibiyotiklerle.ayşecim seninde eşin kaza geçirmiş galiba geçmiş olsun hayatım.aşı olan kuzucuklarda inşallah sorunsuz atlatırlar bu aşılarınıda.

canım çok sağol hoşgeldin nasılsınız bebişinle?arada gel özletmekendini

Baby mix sade yoğurda bıraz pekmez ceyrek muz bır bebe bıskuvısı kattım..
Bebelacı sapur supur yıyıp gerısı arayan cocuk ogure ogure zor bıtırdı oynaya oynaya yedırdım.. :1no2:
Yoğurtta olan o eksılıgı sevmıyor sanırım benım yaptıgımıda boyle zor yedırmıstım.. benneyaptımki
Bır kere de meyvelısını denıcem baby mix ın belkı onda eksılık yoktur..

Ayse bu esmer fıstık cok tatlıymıs ama o uzerındekı formayı yakıstıramadım annesi soyle sarı kırmızı olsaymıs daha ıyımıs... kaydirigubbakcemile3

ayeşecim koy koy biz severiz resim bakmayı hele bide böyle prenseslere bakmak daha bir güzel. kuzuzcuğuna maşallahhhhh

Merhaba arkadaşlar Hayılı cumalar...Ayşe eşine çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
Aşı olan bebeklerimize de Alalh şifalar versin geçen hafta olduk ateşi olmadı ama 2 gün acayip huzursuzdu ama dikkat etmek lazım kızlar...
Deryacım Tunahana da geçmiş olsun çocuklar hasta ola ola diren. kazanıyorlar moralini bozma ufak tefek hastalıklarla atlatalım inş..Allah dermensız dert vermesin...ÇAbucak iyileşir inş...

teyzeleri kızımın yeni çektiğim fotoları.çok talı oluyolar bu aylarda yaww.doyamıyorum valla öpmeye.
çok büyük olmuş sildimmmmmm

Son düzenleme:

betülcüm denizde çok sevmiyo yoğurdu
içine kavonozdaki meyve pürelerinden + pekmez + 1-2 tane bebe bisküvisi koyup kaptırıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…