- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.201
duycum ya biz de 4 aşı olduk galiba.. 2 bacaktan, 1 koldan ve bir de ağızdan birşey verdi..ben o ağızdan verileni sakinleştirmek için öle şekerli bir şey sandım..galiba o da çocuk felci aşısıydı..aboww kesin ateşi çıkar gbime geliyor..bari hafif atlatsak yaa.
Sağol Betül amin...:Saruboceq:Duygu ve Canan gecmıs olsun kuzulara hastalıklardan korusun ınsallah asılarımız..
Deryacım bizim doktorumuz hiçbirşey yokken fitil vermeye karşı yani aşıdan önce verilmesini istemiyor..Ateşi çıkarsa ancak o zaman verin diyor..kızlar keşke gitmeden fitil verseydiniz ya biz hep öle yapıyoruz bişi olmuyo...dr söylemişti ben daha önce de sölemiştim burda aşıya gidecekelr için ama unutuldu galiba..neyse inşallah ateşlenmez yavrucaklar
Betül ben sadesinin içine armut rendelemiştim o zaman hoşuna gitti yedi sadeyken dediğin gibi çok tuhaf kokuyor ben bile kokusunu sevmedimkaydirigubbakcemile3Baby mix sade yoğurda bıraz pekmez ceyrek muz bır bebe bıskuvısı kattım..
Bebelacı sapur supur yıyıp gerısı arayan cocuk ogure ogure zor bıtırdı oynaya oynaya yedırdım.. :1no2:
Yoğurtta olan o eksılıgı sevmıyor sanırım benım yaptıgımıda boyle zor yedırmıstım.. benneyaptımki
Bır kere de meyvelısını denıcem baby mix ın belkı onda eksılık yoktur..
betülcüm denizde çok sevmiyo yoğurdu
içine kavonozdaki meyve pürelerinden + pekmez + 1-2 tane bebe bisküvisi koyup kaptırıyoruz :)
herkese merhaba.yoktum bi süredir.geçmişe bakamadım henüz.
oğlum bugünler de kusuyo.çok moralim bozuk.dr lada görüştüm birşryi yok çok şükür ama çok afedersiniz öğüre öğüre yiyo o da çok az yerken kusturmamayı başarırsam daha sonra hepsini çıkartıyo.senağlama çok moralim bozuk koltuk halı üst baş şöyle dursun kusunca nefes alamıyo ve kendine gelmesi bikaç dk alıyo.en çok buna üzülüyorum.dün oturup agladım .komşum götürdü o yedirdi dün akşam tecrübeli genç bir anne.çocukları palyaçoluk yapmış yedirmiş ama ondada hep kusacak gibi olmuş.muş diyorum eşim bırakmadı ki gideyim.haber verecek nasıl olsa gitme dedi.
dr da alıştırmamaya çalışın diyo,benim elimde miki sanki? nolucak bu böyle..:çok üzgünüm:
herkese merhaba.yoktum bi süredir.geçmişe bakamadım henüz.
oğlum bugünler de kusuyo.çok moralim bozuk.dr lada görüştüm birşryi yok çok şükür ama çok afedersiniz öğüre öğüre yiyo o da çok az yerken kusturmamayı başarırsam daha sonra hepsini çıkartıyo.senağlama çok moralim bozuk koltuk halı üst baş şöyle dursun kusunca nefes alamıyo ve kendine gelmesi bikaç dk alıyo.en çok buna üzülüyorum.dün oturup agladım .komşum götürdü o yedirdi dün akşam tecrübeli genç bir anne.çocukları palyaçoluk yapmış yedirmiş ama ondada hep kusacak gibi olmuş.muş diyorum eşim bırakmadı ki gideyim.haber verecek nasıl olsa gitme dedi.
dr da alıştırmamaya çalışın diyo,benim elimde miki sanki? nolucak bu böyle..:çok üzgünüm:
betülcüm denizde çok sevmiyo yoğurdu
içine kavonozdaki meyve pürelerinden + pekmez + 1-2 tane bebe bisküvisi koyup kaptırıyoruz :)
gözde ben de öle kaptırıyorum.pekmez+kavonoz meyveler +az yoğurt şeklinde bazen veriyom.bazen içine bir tane cici bebe..ama sonrasında midesini ekşitiyoer herhalde.kusuyor biraz..bu aralar ek gıdalaroı azalttı.çok az veriyom..obez falan olur diye..10250 idi.buğün sağlık ocağında. maşşlh.ama galiba benim sütte bir şey var.ayarayışlı..öle çok ta vermiyorum ek gıdaları.sabah ve akşamları genellikle veriyom.bilemedim gitti.bir de benim süt şekerimi sindiremiyor fazla.demek sindirse ne olacak bombili şey..))
Meyve püresi dediğin şu elmalı hero babyler falanmı canım?Bizimde dolapta var bir kaç tane ondan 1 aydır duruyor..Acaba ek gıda olarak versemmi bende?Bugün vermemde artık bir keresinde gaz yapmıştı çünkü zaten aşı var birde gazla uğraşmayalım:1closedeyes:
canım hoşgeldin çok üzüldüm tatlım ya neden olabilir ki bu beslenme aralıklarını uzatsan iyice acıktığında versen ya da sebze çorbası sevmiyorsa muhalebi deneyebilirsin değişik değişik şeyler yapıp acıktığında dene canım mutlaka sevdiği birşey çıkar herhalde mesela balkabağı haşla çatalla ez çok tatlı oluyor hem de çok besleyici
verdiğin bir yemeği sevmeyince üsteleme biraz sona başka bir tat dene bakalım inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?