Doğum yapmış olan anneler buraya....

Birde ben zorlandığı sıralar altını 5 dak. açıyorum ve bacaklarını karnına ittiriyorum havayla temas ettiği için tuvaletini yapmasını hızlandırıyor ama üstüne battaniye gibi bir şeyler ört üşütmesin

Son düzenleme:
buda benim oğluşumm teyzeleri;
'Karga yavrusunu benim ak pak evladım diye severmiş' o yüzden yanlış anlamayın ama
bakarken maşallah derseniz sevinirimm.........

canım maşallah allah nazardan saklasın oglusunu.
senmı benım ogluma benzetmıstın oglunu hatırlayamadım ama gercekten benzıyormus ya:uhm:

betülcüm benim ki kabızken zeytinyağı vermiştim.iyi geldi.ama canım 1 çay kaşığından daha az ver çünkü ağır geliyor.bi de saf zeytinyağı.
benim ki de hem mama hem anne süütü alıyor.nerdeyse her bezine az az kaka yapıyor.gazla birlikte çıkyor.her halde.sonra da makatının ağzı kızarıyor.sürekli bez alıyorm bu yüzden.

bende aynı sıkıntıyla dün doktorumuza gittim ve yardım istedim tuvaletini çıkamıyo dedim oda bana günde 3defa ilaç gibi aç karnına emzirmeden önce 3çay kaşığı ılık su vermemmi birkaç dakika sonrada bir çay kaşığı özellikle hakiki zeyutinyağı vermemi söyledi dün akşam başladım bakalım faydası olucakmı ama bunları üç öğün hiç aksatmadan ilaç verir gibi tekrar et fayda etmezse getir dedi deniyorum bakalım fayda ederse tekrar söylerim ama sende dene bence doktor zeytinyağının hiçbir sakıncası yok dedi ama dediğim gibi hakiki zeytinyağı olucakmış özellikle vurguladı doktor

evt canım ben benzetmiştimm,damatlıklarıyla bayağı benziyorlarrdı..Allah tüm bebişlerimizi nazardan hastalıktan korusun..

evet canım mevlut fotografı senın gonderdıgın fotoyla benzıyor gercekten.benımkıde hafıf kabak kafalı senın bebısın gıbı dugme burunlu
senın bebıste tombıs sanırım demı maşallah allah nazardan korusun butun meleklerı:Saruboceq:

Betül günde bir kez yapıyorsa kakasını normal.. ama çok katıysa bilemiyorum..

Benim oğlan iki günde bir ancak yapıyor bazan... Ben öyle durumlarda çay kaşığının ucuyla katkısız saf zeytin yağı veriyorum.. Hem gazını daha rahat çıkarıyor hem de kakasını daha rahat yapıyor... bağırsaklarını yumuşatıcı etkisi olduğunu biliyorum.. Ve çok sık vermemeye özen gösteriyorum..
Bir de bu aylarda bebeklerin ıkınması normalmiş.. Karın kaslarını güçlendiriyorlarmış bir yerde okumuştum..

sorma o burnunu yiyesim geliyor dişlerimi sıkıyorumm..
kilosu iyiymiş 2 gün önce gittik dr.umuz boyu uzun olduğu için kilosunu pek göstermiyor dedi..
bizimkinin başında konak oldu iyi durulamadığımızdan olmuş hakikatende banyomuz 2 dakika sürüyor üşütücek diye korkuyoruz.. hızlandırılmış film gibi
ben küveti doldurmuyorumm filesine yatırıp üstüne su döküyoruz sizler nasıl yapıyosunuz?
birde her banyosunda ben kafasını şampuanlıyordumm:1no2:

canım aynı seyı ben yazıcaktım sen yazmısın..bende pazt doktora gıttım basında on tarafta cok konak vardı.ama tam tersı ben en az 10 dakıka yıkıyorum.oturdugumuz odada hem klımayı hemde kalorıferı acıyoruz yıkarken kuvetınden aynı senın gıbı fılesının ustune dokuyorum pazar gunlerı bu sekılde.carsamba gunlerı yıkıyorum bırde.onda esım soyup banyoya kucagıma verıyor ben kucagımda yıkıyorum esıme verıyorum.arkasından cıkıp gıydırıyorum.konak ıcınde bana doktor sıvı gliserınle normal aspırın karıstır 3 gun basına sur dedı.sonrada yıka hamaten sur dedı.glıserınle aspırını karıstırdıktan bır kac saat sonra zaten kabuklar yumusuyor kalkıyor.baya azaldı.bakalım hamaten almadım daha denıycem onuda.ıyı geldı gıbı ama sonucu soylerım canıma.s.

Bende her banyoda şampuan kullanıyorum.. bir gün yıkayıp bir gün yıkamıyoruz.. Annemle yıkıyorsak küvetine su doldurup biraz oyalanıyoruz ama eşimle yıkarken file kullanıp acele ediyoruz..

Maşallahh canımm bebeğinin sağlığı da gayet iyiymiş...

bizimde dr.umuz karbonatla temizleyin dedi kabardıktan sonra öfeleyin dedi ama içim el vermedi.kafasına 2 gündür zeytinyağı sürüyorum ama pek gelişme olmadı olmazsa senin yaptığın gibi yapimm
hilarya saol canım ama sen sık yıkıyormuşsun, gerçi ne kadar çok yıkanırsa o kadar iyi ama kışa girdik yaa o bakımdan diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…