- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.821
buda benim oğluşumm teyzeleri;
'Karga yavrusunu benim ak pak evladım diye severmiş' o yüzden yanlış anlamayın ama
bakarken maşallah derseniz sevinirimm.........
buda benim oğluşumm teyzeleri;
'Karga yavrusunu benim ak pak evladım diye severmiş' o yüzden yanlış anlamayın ama
bakarken maşallah derseniz sevinirimm.........
selam kızlarrr ben geldiiiiiimmmmmmmm ya benim kızın düzeni tepetaklak oldu sabah 8 akşam 11-1 arası kesinlikle uyanıkk netçem bilmem kaffayı yiyom yawww
canım maşallah allah nazardan saklasın oglusunu.
senmı benım ogluma benzetmıstın oglunu hatırlayamadım ama gercekten benzıyormus ya:uhm:
ya kızlar bebıslere fıtıl ve zeytın yagı vermıssınız.. bende yaklask bır hafta oldu belkıde 1 haftayı gectı gaz ılacını kestım.. ondan berı kabız.. gunde bır kere yapıyor yaparken de cok zorlanıyor ıkı saat ıkınıyor kıvranıyor sonra cıkıyor ve oda bellıkı kabız zaten kıvamı cok koyu.. bende zeytın yagı versem mı en azından sımdılık rahatlasa belkı normale doner kakası ılacı kestıgımden berı bır kere normal kakasını yapmadı hep kabız.. zeytın yagı rahatlatırmı dersınız bırde hakıkı zeytın yagı mı verıyorsunuz ? ne kadar ? bızım evde hakıkı zeytın yagı var onu versem agır mı gelır kokusu fılan baya var.. yoksa komılı gıbı fılan mı ? :)
evt canım ben benzetmiştimm,damatlıklarıyla bayağı benziyorlarrdı..Allah tüm bebişlerimizi nazardan hastalıktan korusun..
ya kızlar bebıslere fıtıl ve zeytın yagı vermıssınız.. bende yaklask bır hafta oldu belkıde 1 haftayı gectı gaz ılacını kestım.. ondan berı kabız.. gunde bır kere yapıyor yaparken de cok zorlanıyor ıkı saat ıkınıyor kıvranıyor sonra cıkıyor ve oda bellıkı kabız zaten kıvamı cok koyu.. bende zeytın yagı versem mı en azından sımdılık rahatlasa belkı normale doner kakası ılacı kestıgımden berı bır kere normal kakasını yapmadı hep kabız.. zeytın yagı rahatlatırmı dersınız bırde hakıkı zeytın yagı mı verıyorsunuz ? ne kadar ? bızım evde hakıkı zeytın yagı var onu versem agır mı gelır kokusu fılan baya var.. yoksa komılı gıbı fılan mı ? :)
evet canım mevlut fotografı senın gonderdıgın fotoyla benzıyor gercekten.benımkıde hafıf kabak kafalı senın bebısın gıbı dugme burunlu
senın bebıste tombıs sanırım demı maşallah allah nazardan korusun butun meleklerı:Saruboceq:
sorma o burnunu yiyesim geliyor dişlerimi sıkıyorumm..
kilosu iyiymiş 2 gün önce gittik dr.umuz boyu uzun olduğu için kilosunu pek göstermiyor dedi..
bizimkinin başında konak oldu iyi durulamadığımızdan olmuş hakikatende banyomuz 2 dakika sürüyor üşütücek diye korkuyoruz.. hızlandırılmış film gibi
ben küveti doldurmuyorumm filesine yatırıp üstüne su döküyoruz sizler nasıl yapıyosunuz?
birde her banyosunda ben kafasını şampuanlıyordumm:1no2:
sorma o burnunu yiyesim geliyor dişlerimi sıkıyorumm..
kilosu iyiymiş 2 gün önce gittik dr.umuz boyu uzun olduğu için kilosunu pek göstermiyor dedi..
bizimkinin başında konak oldu iyi durulamadığımızdan olmuş hakikatende banyomuz 2 dakika sürüyor üşütücek diye korkuyoruz.. hızlandırılmış film gibi
ben küveti doldurmuyorumm filesine yatırıp üstüne su döküyoruz sizler nasıl yapıyosunuz?
birde her banyosunda ben kafasını şampuanlıyordumm:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?