- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.221
kız betül iyimisin o benim zati yaw-tatlicadiarzu-
betül resimdeki güzel sen misin
:roflol::roflol::roflol:
Tersını yazmısım kaydirigubbakcemile3
Allah ıyılıgımı versın emı.. gulden son a salıha basa gelecek.. kaydirigubbakcemile3
Kız sen hala ne veriyon çocuğa çorbalar cici bebeler:bbo:Çocuk tabi şişer o kadar.Kız zaten şişman bizimkiler verme günah çocuğa valla ben yogurttan başka bir kere muhallebi verdim oda tatlı niyetine 3 5 kaşık o kadar..Zaten kilolu sen birde çorbalar,pekmezler çocuğu obez yapçan anacım yaa birde makarna yap bari çocuğa:mymeka:
buğün kıvançıma 3 tane aşı yapıldı..çok ağladı yavrucak.eve geldim hemen fitil verdim.büyük ihtimalle de ağır gelecek ve ateşi çıkacak.umarım çok çıkmaz..şimdi yumurcak tv. ye bakıyor.ordaki kukla tarzı şeyleri ve molfix reklamını çok seviyor..çıldırıyor çıkınca ...
ee başka nasılsınız kızlar..hayırlı cumalar..bol kabul olunacak dualı bir gün diliyorum..
slm kızlarr dün tam fırsat buldum girdim derken pc kapandı gene olmuyor şimdi cep telden girdim siteye maleseff ceptende zor oluyor konşuların kablosuzlarından bağlandım sinyal gelip gidiyor bazen o nedenle pek kalamicam şimdilik bakıyorum her an net gidebilir pc tamir edene kadar böle gelebilirim arada artıkk
gözde ben de öle kaptırıyorum.pekmez+kavonoz meyveler +az yoğurt şeklinde bazen veriyom.bazen içine bir tane cici bebe..ama sonrasında midesini ekşitiyoer herhalde.kusuyor biraz..bu aralar ek gıdalaroı azalttı.çok az veriyom..obez falan olur diye..10250 idi.buğün sağlık ocağında. maşşlh.ama galiba benim sütte bir şey var.ayarayışlı..öle çok ta vermiyorum ek gıdaları.sabah ve akşamları genellikle veriyom.bilemedim gitti.bir de benim süt şekerimi sindiremiyor fazla.demek sindirse ne olacak bombili şey..))
çok sağol canım.daha ilk kaşıkta başlıyo benimki bilmiyorum neden .bal kabağı hiç vermemiştim eşime söyleyim alsın gelirken deneyeyim.sadece haşlayıp eziyorum demi.
DUYGUCUM dr kusmaya alıştırmayın dedi.her yediğini kusmam gerekiyor sanırmış.artık nasıl alıştırmıcaksam.ek besinlere erken başladım başta çok iyiydi salça,çilek,bal,süt haricinde herşeyi yediriyorum.hiç kusmazdı.sonra bebeği sürekli kusan bir arkadaşımın nazarı değdi.gerçekten.ondan bu yana burnundan geliyor yavrumun.bebekler agızdan nefes almayı bilmediklerinden nefessiz kalıyor bir süre.kendine gelemiyor yavrum içim acıyor.ben kussam tüm gün kendime gelemem.gözleri yaşlı gülüyor sonra bana.ben de aglıyorum.sinirlerim harab oldu.:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3Offf elin ne ağırmış yaww..Ay bende sevmem öyle el şakalarını..Hatta bu yüzden bir arkadaşımla küsmüştüm sonra barıştık tabii:1closedeyes:Ben aç kalcağını düşünmüyorum zaten tosun gibi canım bunlar çok şükür..Biz 7.ayda ek gıdaya geçicez doktor yogurt dışında oda ara sıra olmak kaydıyla hiçbirşey verme dedi..Zaten sadece anne sütüyle Ege 10 kgkaydirigubbakcemile5yok kız okadar yazdığıma bakma sen..hepsinden azar azar veriyorum.birde hergün vermiyorum okadar.mesala 4 gün evdeyim genelde emziriyorum..gerçi benimkinin boyu da uzun maşşh..74 cm.yakın.o yüzden kilo çok aşırı durmuyor.anneme kalsa demek kıvanç ı 15 kilo yapacak.çocuğu açmı bırakalım deyip duruyor.ee benimkine ne zamn veririsen ver alıyor maşşlh..onun almasına bakarsak yandık demkki..kesemizi sarsacak bizim kerata.:mymeka: albir enseye tokatta benden
bu arada gerçek hayatta böle el şakalarını hiçç sevmem.gıçık oluarum yapana.ama burda seviyom..
siz her ne kadar merak etmesenizde,gülden arkadaşım için bir kaç tane foto eklemek istedim,alıntı yapmassanız sevinirim,sileceğim...
Duygu bırde elmalısını deneyeyım o zaman bakayım sevecekmı, tesekkurler..
Gözde bende ıcıne bebe bıskuvısı pekmez ve muz kattım yazdıgım gıbı ama yınede o buruk yogurt tadını sevmıyor galıba..
Bır kere de meyve püresı ıle ayrı deneyım madem..
Fatma canım recelde aklıma gelmıstı ama yedırıldıgını hıc duymadıgım ıcın dedım belkı bır zararı olur..
Bır zararı varmıdır kı acaba recelın ?
çok sağol canım.daha ilk kaşıkta başlıyo benimki bilmiyorum neden .bal kabağı hiç vermemiştim eşime söyleyim alsın gelirken deneyeyim.sadece haşlayıp eziyorum demi.
:
yok kız okadar yazdığıma bakma sen..hepsinden azar azar veriyorum.birde hergün vermiyorum okadar.mesala 4 gün evdeyim genelde emziriyorum..gerçi benimkinin boyu da uzun maşşh..74 cm.yakın.o yüzden kilo çok aşırı durmuyor.anneme kalsa demek kıvanç ı 15 kilo yapacak.çocuğu açmı bırakalım deyip duruyor.ee benimkine ne zamn veririsen ver alıyor maşşlh..onun almasına bakarsak yandık demkki..kesemizi sarsacak bizim kerata.:mymeka: albir enseye tokatta benden
bu arada gerçek hayatta böle el şakalarını hiçç sevmem.gıçık oluarum yapana.ama burda seviyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?