Doğum yapmış olan anneler buraya....

betül resimdeki güzel sen misin

Hoşgeldın canım yoksun ne zamandır goremıyoruz senı...
Oğlunun kusma problemı varmıs sımdı okudum.. tum yedırdıklerıne mı bunu yapıyor yoksa tuzlu yada tatlı seylere mı kusuyor acaba... CADIARZU

Bu arada soruna geleyım :) resımdekı ben degılım canım.. begendıgım yabancı bır manken :) Bunu soyleyen arkadaslardan bırısın :)
Zayıf halım andırıyor sanırım bıraz ama suan tombıs yanaklarla pek benzedıgım soylenemez.. :bbo:

Son düzenleme:
slm kızlarr dün tam fırsat buldum girdim derken pc kapandı gene olmuyor şimdi cep telden girdim siteye maleseff ceptende zor oluyor konşuların kablosuzlarından bağlandım sinyal gelip gidiyor bazen o nedenle pek kalamicam şimdilik bakıyorum her an net gidebilir pc tamir edene kadar böle gelebilirim arada artıkk

annelerin biri sarı bomba, diğeri esmer bomba maşşlh..bebişler zatii çok tatlı..ne güzel çıkmışsınız valla..artık bidahaki istanbul buluşmasında resim koyarız inş..

yok kız okadar yazdığıma bakma sen..hepsinden azar azar veriyorum.birde hergün vermiyorum okadar.mesala 4 gün evdeyim genelde emziriyorum..gerçi benimkinin boyu da uzun maşşh..74 cm.yakın.o yüzden kilo çok aşırı durmuyor.anneme kalsa demek kıvanç ı 15 kilo yapacak.çocuğu açmı bırakalım deyip duruyor.ee benimkine ne zamn veririsen ver alıyor maşşlh..onun almasına bakarsak yandık demkki..kesemizi sarsacak bizim kerata.:mymeka: albir enseye tokatta benden

bu arada gerçek hayatta böle el şakalarını hiçç sevmem.gıçık oluarum yapana.ama burda seviyom..

bizde salı günü olmuştuk aşı canım gecesine ateşi 39 oldu. birde böyle çok değişik sarı çok yoğun köpük gibi top top kustu. iğne yerleride şişti dokundukça ağlıyodu. doktorunu aradık bulantı ateş normal dedi. hemşirenin eli ağırmış sanırım acıyabilir normal dedi
ipekte reklamlara bayılıyo çıkar çıkmaz tv ye bakıyo reklamların başlama sesinden anlıyo herhalde.
bu arada kıvanç ne tatlı çıkmış öylee şapka pek yakışmış sarı yumak

Canım benım ne sartlar altında gelıyorsn buraya yırım senı cıtır dönürüm.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz

sağol betulcum şimdi sen sorunca düşündüm tatlı tuzlu farketmiyor ama isteyerek yapıyor sanırım.kızlar oğlum emmeyi bırakalı 1ay olduğu için ben hepinizden önce başladım ek besine.3.5 aylıktı yavaştan başladığım zaman.sütüm azdı biberondan is sadece su içiyor.çok fena.
yiyor demeyin kimseye.nazar degiyor birde domates vermeyin.çok pişik yapıyor pişige ise tyrosid krem kullanın.

oh oh maşallah
alsın canım alsın bişey olmaz emekleyince verir
zaten belli çok tatlı maşallaahhhh
yumakkk senii

betülcüm,güldenle görüşmeyi çok istiyorum,yaza inşallah..güldene tlfnda söyledim ama havalar soğuk olduğu ve evi uzak olduğu için yazın geleblirmiş.a.s

ıstanbul buluŞması ne zaman olacak hatunlar!!!!!!!!!!!!!!!nısanda gelme ıhtımalım var........evde yada dıŞarda farketmez..ıstanbullular ayarlayın ıŞte!!!!hele bır o zaman varalım dımı

Temizlik yapıyorum 5 dakika dinleneyim dedim bu arada size bakıyorum...Aman yap yap bitmiyor mutfağı sildim elektrik süpürgesi btuttum bütün eve şimdi çarşaflar değişçek,banyo silincek,sonra yemek faslı:bbo:3 gün sonra yine her yer aynı...
Anladım canım...Çok enteresan yaa seni çok iyi anlıyorum kusma gerçekten insanın sinirlerini harab ediyorsenağlamaBen 6 ay boyunca yaşadığım için biliyorum..Koltuk halı silmeninde ötesinde bütün yediğini çıkarması insanı inanılmaz yıpratıyor..Şimdi bizim kusmamız baya azaldı ama yinede devam ediyor minik minik..Bunada şükrdiyorum tabiki eskiden resmen kova koy akşama kadar dolardı...Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah canım:Saruboceq: kaydirigubbakcemile3Offf elin ne ağırmış yaww..Ay bende sevmem öyle el şakalarını..Hatta bu yüzden bir arkadaşımla küsmüştüm sonra barıştık tabii:1closedeyes:Ben aç kalcağını düşünmüyorum zaten tosun gibi canım bunlar çok şükür..Biz 7.ayda ek gıdaya geçicez doktor yogurt dışında oda ara sıra olmak kaydıyla hiçbirşey verme dedi..Zaten sadece anne sütüyle Ege 10 kgkaydirigubbakcemile5Birde üstüne kusuyor 6 aydır bir fiil demek birde kusmasa ek gıdada versek dediğin gibi 15 kilo olurlardı aman Allah korusun..

benin dediğim ev reçeli betülcüm annemin yaptığı, hazırlar hakkında bişey diyemem kahvaltı listelerinde reçel var zaten bir zararı olacağını sanmıyorum

çok sağol canım.daha ilk kaşıkta başlıyo benimki bilmiyorum neden .bal kabağı hiç vermemiştim eşime söyleyim alsın gelirken deneyeyim.sadece haşlayıp eziyorum demi.
:

evet canım haşla çatalla ez ver tatlı oluyor o zaten

alin kız seninkine üzülürken onur az önce acayip bi şekilde kustu ki hiç kusmayan bir bebek birden bire içinde ne varsa çıkardı heryer battı valla neden böyle oldu acaba hiç birşey de yememişti daha CADIARZU

o kadar ek gıdadan kilo olmaz canım korkma doktor bebişin ek gıdadan kilo alması için bir bardak tüketmesi gerek diyo.
maşallah boyuda uzunmuş
sanırım sende uzunsun resimlerde öyle geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…