Doğum yapmış olan anneler buraya....

annemle konuştum denizde kusmuş sebze çorbasını çok güzel yemiş 2-3 kaşık kalmış kusmuş
tabi annem hemen yenisini hazırlayıp yedirmiş :)
bide günde 1 kere kaka yapan çocuk 4-5 e çıkardı dün ... hafif ishal gibi gibi ... acaba diş mi geliyo kızlar yaa inşallah öyledir de başka bişey değildir.bakalım yarın kontrolümüz var.

o kadar ek gıdadan kilo olmaz canım korkma doktor bebişin ek gıdadan kilo alması için bir bardak tüketmesi gerek diyo.
maşallah boyuda uzunmuş
sanırım sende uzunsun resimlerde öyle geldi bana

serapcım ben de uzun sayılırım.en azından kısa değilim.165 boyumm.işte fena sayılmaz..bu aralar da kilo aldım..55 kilo olmuşum.ama bütün arkadaşlarım böle çok daha güzel olduğumu söylediler.şimdi itiraf ediyorlar.ne o eskiden bir deri bir kemiktin diyorlar.bu kiloyu kaybetmek istemiyorum.ama daha fazla almak ta.böyle kalsam çok güzel olacak..şakkıdı..

benimde boy 165 gibi bazende birazdaha çok çıkıyo metreden herhalde.
ama sen zayıf olduğuniçin öyle görünüyosun. maşallah 55 çok iyi tam benim istediğim kilooo inşallah bende görürüm o kiloyu.
evlendiğimde 55 dim çok kilo aldım çok

kolay gelsin bende azar azar yapıyorum kızdan fırsat bulunca şuan uyuyor bende kk ya gireyim dedimm cepten de zor oluyor gerçi ama pc yi hemen yaptırıcamm

bizim dr da kahvaltıda reçel vermişti listede ama ben pekmez koyuyorum reçelde koyarım ama üzüm pekmezi daha iyi diye onu katıyorum menüsüne bizim dr verdiği listeleri koymuştum gördünüzmü kızlarr geçmişe bakamadım ama yorum varmı yokmu diye neyse artık hepiniz alıyorsunuz listeleri karşılaştırma olur diye koydum zatii

inşallah bişii yoktur canım benim kızda ilk defa tavuk çorbası yedi dün bugün ishal gibi oldu bir yandan iyi oldu çünki 3 gündür kabızlık çekiyordukkkaydirigubbakcemile3 ama kötü yönde bir ishal olmaz inşallahh

ahhhh ahhh bende evlendiğimde 56 kiloydum ahhhh ahhhhh şuan 80,5 maleseffffsenağlama

tosuncuk kusmuşmu canım benimmm yarasın çorbalar , yapsın annesi kaka dokunma bizmkide eskiden 2 günde 1 kaka yapardı şimdi 2 kere yapıyor.

betülcüm,güldenle görüşmeyi çok istiyorum,yaza inşallah..güldene tlfnda söyledim ama havalar soğuk olduğu ve evi uzak olduğu için yazın geleblirmiş.a.s

emelcim maşallah analı oğlanlı size maşallah yalnız aynı senin göz şeklini almış tostos sıcakkanlı olacak belli

ben geldim off kolayladım biraz işleri Ege durmadı şimdi kucağımda onunla yazmaya çalışıyorum..
Emel ve Saliha harika görünüyorsunuz sizde bebişlerinizde çok tatlısınız 41 kere maşallah sizee
kolay gelsin bende azar azar yapıyorum kızdan fırsat bulunca şuan uyuyor bende kk ya gireyim dedimm cepten de zor oluyor gerçi ama pc yi hemen yaptırıcamm

ahhhh ahhh bende evlendiğimde 56 kiloydum ahhhh ahhhhh şuan 80,5 maleseffffsenağlama

sağol canım bende öyle parça parça işte şimdi mecburen oturdum aslında yapmaya kalk sabaha kadar bitmez evin işi yaa:bbo:
kilolarınıda verirsin canım hele bir o hırs gelsin sana nasıl veriyorsun..
ben çeremdeki zayıf insanşardan çok etkilendim mesela ailemde bütün kızlar 52 55 57 58 kg arasında..tam bunalıma girmelik yani..ben niye 90 olayım ya dedim:1no2:hele birgün dayım şişman dedi bana zaten o zaman 77 falandım güldüm geçtim ama nasıl gücüme gitti hemen rejime girdim..böyle insanlar acayip bunalıma sokuyor tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3ama dün kuzenim geldi ne olmuş yüzün küçücük kalmış dedi bu arada o 55 kilo bana azkalmış dedi bende yok daha 10 var dedim o da arada buluşalım o zaman 60 ta dedikaydirigubbakcemile3çok hoşuma gitti ama öyle demesi.mutluluktan iki dilim kek yedim:roflol::roflol:

evlendiğimde 52 kiloydum
şimdi 66
hayatımda 60 kilo bile olmamıştım hiç daha önce şimdi 60 olsam iyi diyorum
bakalım zaman bize neler gösterecek
duygu birilerininde bana fena halde şişko demesi lazım bende öyle zamanlarda gaza gelirim ...gerçi Ayten dio hep ama :)))))

Evet yaaa çok güzel gaza gelirim bende hemen bunalıma girerim:)Dayımın o lafı beni bunalıma sokmaya yetti..Birde adam 50 yaşında hala her sabah koşar falan benim kilolu olmam bu yaşta ona çok anormal geliyooo:a015:Kayınvalidem hep çok iyisin süpersin çok zayıfladın deyip durur yani ona kalsam 80 kiloyken bile çok süperim:bbo:

yaa gözdecim gerçekten kilon var yaa mesela yanakların tombul tombul hiç farketmiyomusun birde basen ve göbeğin çok fena vallaa vallahi bak ben 20 gündür rejimdeyim, 2 kilo verdim ama belim inceldi göbeğim gitti yüzüm küçüldü yeminle bence ciddi bir rejim yapman şart.

vur dedik öldürdün bee:mymeka:sadece şişman de yeter:roflol::roflol:

hahahhaha
aytennn seviyorummm seniiiii
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…