- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.241
benin dediğim ev reçeli betülcüm annemin yaptığı, hazırlar hakkında bişey diyemem kahvaltı listelerinde reçel var zaten bir zararı olacağını sanmıyorum
evet canım haşla çatalla ez ver tatlı oluyor o zaten
alin kız seninkine üzülürken onur az önce acayip bi şekilde kustu ki hiç kusmayan bir bebek birden bire içinde ne varsa çıkardı heryer battı valla neden böyle oldu acaba hiç birşey de yememişti daha CADIARZU
o kadar ek gıdadan kilo olmaz canım korkma doktor bebişin ek gıdadan kilo alması için bir bardak tüketmesi gerek diyo.
maşallah boyuda uzunmuş
sanırım sende uzunsun resimlerde öyle geldi bana
Canım benım ne sartlar altında gelıyorsn buraya yırım senı cıtır dönürüm.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz
şapkasız çıkmam abi!!kepçe kulaklarımız belki düzelir diye şapka takıyorum..kaydirigubbakcemile3
L]
benimde boy 165 gibi bazende birazdaha çok çıkıyo metreden herhalde.serapcım ben de uzun sayılırım.en azından kısa değilim.165 boyumm.işte fena sayılmaz..bu aralar da kilo aldım..55 kilo olmuşum.ama bütün arkadaşlarım böle çok daha güzel olduğumu söylediler.şimdi itiraf ediyorlar.ne o eskiden bir deri bir kemiktin diyorlar.bu kiloyu kaybetmek istemiyorum.ama daha fazla almak ta.böyle kalsam çok güzel olacak..şakkıdı..
Temizlik yapıyorum 5 dakika dinleneyim dedim bu arada size bakıyorum...Aman yap yap bitmiyor mutfağı sildim elektrik süpürgesi btuttum bütün eve şimdi çarşaflar değişçek,banyo silincek,sonra yemek faslı:bbo:3 gün sonra yine her yer aynı...
Anladım canım...Çok enteresan yaa seni çok iyi anlıyorum kusma gerçekten insanın sinirlerini harab ediyorsenağlamaBen 6 ay boyunca yaşadığım için biliyorum..Koltuk halı silmeninde ötesinde bütün yediğini çıkarması insanı inanılmaz yıpratıyor..Şimdi bizim kusmamız baya azaldı ama yinede devam ediyor minik minik..Bunada şükrdiyorum tabiki eskiden resmen kova koy akşama kadar dolardı...Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah canım:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3Offf elin ne ağırmış yaww..Ay bende sevmem öyle el şakalarını..Hatta bu yüzden bir arkadaşımla küsmüştüm sonra barıştık tabii:1closedeyes:Ben aç kalcağını düşünmüyorum zaten tosun gibi canım bunlar çok şükür..Biz 7.ayda ek gıdaya geçicez doktor yogurt dışında oda ara sıra olmak kaydıyla hiçbirşey verme dedi..Zaten sadece anne sütüyle Ege 10 kgkaydirigubbakcemile5Birde üstüne kusuyor 6 aydır bir fiil demek birde kusmasa ek gıdada versek dediğin gibi 15 kilo olurlardı aman Allah korusun..
benin dediğim ev reçeli betülcüm annemin yaptığı, hazırlar hakkında bişey diyemem kahvaltı listelerinde reçel var zaten bir zararı olacağını sanmıyorum
evet canım haşla çatalla ez ver tatlı oluyor o zaten
alin kız seninkine üzülürken onur az önce acayip bi şekilde kustu ki hiç kusmayan bir bebek birden bire içinde ne varsa çıkardı heryer battı valla neden böyle oldu acaba hiç birşey de yememişti daha CADIARZU
annemle konuştum denizde kusmuş sebze çorbasını çok güzel yemiş 2-3 kaşık kalmış kusmuş
tabi annem hemen yenisini hazırlayıp yedirmiş :)
bide günde 1 kere kaka yapan çocuk 4-5 e çıkardı dün ... hafif ishal gibi gibi ... acaba diş mi geliyo kızlar yaa inşallah öyledir de başka bişey değildir.bakalım yarın kontrolümüz var.
benimde boy 165 gibi bazende birazdaha çok çıkıyo metreden herhalde.
ama sen zayıf olduğuniçin öyle görünüyosun. maşallah 55 çok iyi tam benim istediğim kilooo inşallah bende görürüm o kiloyu.
evlendiğimde 55 dim çok kilo aldım çok
annemle konuştum denizde kusmuş sebze çorbasını çok güzel yemiş 2-3 kaşık kalmış kusmuş
tabi annem hemen yenisini hazırlayıp yedirmiş :)
bide günde 1 kere kaka yapan çocuk 4-5 e çıkardı dün ... hafif ishal gibi gibi ... acaba diş mi geliyo kızlar yaa inşallah öyledir de başka bişey değildir.bakalım yarın kontrolümüz var.
betülcüm,güldenle görüşmeyi çok istiyorum,yaza inşallah..güldene tlfnda söyledim ama havalar soğuk olduğu ve evi uzak olduğu için yazın geleblirmiş.a.s
kolay gelsin bende azar azar yapıyorum kızdan fırsat bulunca şuan uyuyor bende kk ya gireyim dedimm cepten de zor oluyor gerçi ama pc yi hemen yaptırıcamm
ahhhh ahhh bende evlendiğimde 56 kiloydum ahhhh ahhhhh şuan 80,5 maleseffffsenağlama
evlendiğimde 52 kiloydum
şimdi 66
hayatımda 60 kilo bile olmamıştım hiç daha önce şimdi 60 olsam iyi diyorum
bakalım zaman bize neler gösterecek
duygu birilerininde bana fena halde şişko demesi lazım bende öyle zamanlarda gaza gelirim ...gerçi Ayten dio hep ama :)))))
evlendiğimde 52 kiloydum
şimdi 66
hayatımda 60 kilo bile olmamıştım hiç daha önce şimdi 60 olsam iyi diyorum
bakalım zaman bize neler gösterecek
duygu birilerininde bana fena halde şişko demesi lazım bende öyle zamanlarda gaza gelirim ...gerçi Ayten dio hep ama :)))))
yaa gözdecim gerçekten kilon var yaa mesela yanakların tombul tombul hiç farketmiyomusun birde basen ve göbeğin çok fena vallaavallahi bak ben 20 gündür rejimdeyim, 2 kilo verdim ama belim inceldi göbeğim gitti yüzüm küçüldü yeminle bence ciddi bir rejim yapman şart.
yaa gözdecim gerçekten kilon var yaa mesela yanakların tombul tombul hiç farketmiyomusun birde basen ve göbeğin çok fena vallaavallahi bak ben 20 gündür rejimdeyim, 2 kilo verdim ama belim inceldi göbeğim gitti yüzüm küçüldü yeminle bence ciddi bir rejim yapman şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?