- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.261
hahahhaha
aytennn seviyorummm seniiiii
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ben geldim off kolayladım biraz işleri Ege durmadı şimdi kucağımda onunla yazmaya çalışıyorum..
Emel ve Saliha harika görünüyorsunuz sizde bebişlerinizde çok tatlısınız 41 kere maşallah sizee
sağol canım bende öyle parça parça işte şimdi mecburen oturdum aslında yapmaya kalk sabaha kadar bitmez evin işi yaa:bbo:
kilolarınıda verirsin canım hele bir o hırs gelsin sana nasıl veriyorsun..
ben çeremdeki zayıf insanşardan çok etkilendim mesela ailemde bütün kızlar 52 55 57 58 kg arasında..tam bunalıma girmelik yani..ben niye 90 olayım ya dedim:1no2:hele birgün dayım şişman dedi bana zaten o zaman 77 falandım güldüm geçtim ama nasıl gücüme gitti hemen rejime girdim..böyle insanlar acayip bunalıma sokuyor tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3ama dün kuzenim geldi ne olmuş yüzün küçücük kalmış dedi bu arada o 55 kilo bana azkalmış dedi bende yok daha 10 var dedim o da arada buluşalım o zaman 60 ta dedikaydirigubbakcemile3çok hoşuma gitti ama öyle demesi.mutluluktan iki dilim kek yedim:roflol::roflol:
yaa gözdecim gerçekten kilon var yaa mesela yanakların tombul tombul hiç farketmiyomusun birde basen ve göbeğin çok fena vallaavallahi bak ben 20 gündür rejimdeyim, 2 kilo verdim ama belim inceldi göbeğim gitti yüzüm küçüldü yeminle bence ciddi bir rejim yapman şart.
Oyh sonunda bıttı yaa bugun o kadar agırlık vardı kı ustumde halsızlık ama mecburdum temızlık yapmaya sonunda bıttı cok sukur.. benneyaptımki
Kız bu nee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar boğazımda acayıp bır sızlama ve acılık.. yutkun yutkun gıtmıyor dunden berı..
cok kotu bır hıs ya.. ne yesem ne ıcsem yok.. hala orada.. bademcıkler mı sısıyor acaba bır halsızlıkte var zaten uykuluyum... :1no2:
ben geldim off kolayladım biraz işleri Ege durmadı şimdi kucağımda onunla yazmaya çalışıyorum..
Emel ve Saliha harika görünüyorsunuz sizde bebişlerinizde çok tatlısınız 41 kere maşallah sizee
sağol canım bende öyle parça parça işte şimdi mecburen oturdum aslında yapmaya kalk sabaha kadar bitmez evin işi yaa:bbo:
kilolarınıda verirsin canım hele bir o hırs gelsin sana nasıl veriyorsun..
ben çeremdeki zayıf insanşardan çok etkilendim mesela ailemde bütün kızlar 52 55 57 58 kg arasında..tam bunalıma girmelik yani..ben niye 90 olayım ya dedim:1no2:hele birgün dayım şişman dedi bana zaten o zaman 77 falandım güldüm geçtim ama nasıl gücüme gitti hemen rejime girdim..böyle insanlar acayip bunalıma sokuyor tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3ama dün kuzenim geldi ne olmuş yüzün küçücük kalmış dedi bu arada o 55 kilo bana azkalmış dedi bende yok daha 10 var dedim o da arada buluşalım o zaman 60 ta dedikaydirigubbakcemile3çok hoşuma gitti ama öyle demesi.mutluluktan iki dilim kek yedim:roflol::roflol:
Ben diyim mii... :jeyyar:yaa baksana beni kaile almıyo rejim yapması için birinin ona şişkosun demesi lazımmış ama beni hiç dinlemiyoooooooooooodelikafadulden
ballı karabiber dene istersen canım.
Canım özelden anlatayım burda yazdım daha bir kaç gün öncede bir arkadaş sormuştuyerimsenibenSelam canım öncelikle tebrik edrim verdiğin kilolardan ötürü. ne kadar zamanda verdın kıloları bır de nasıl vermeyıu basardın? ben yenı uyeyım gecmısı pek okuyamadım belkı bahsetmıssındır ama benım ıcınde tekrar bılgı verırsen sevınırım.
saol canımsın :1hug:teşekkürler kızlar a.s.
egeyle sende harikasın hayatım mavişimi öp benim için bol bolŞeniz
kızlar boğazımda acayıp bır sızlama ve acılık.. yutkun yutkun gıtmıyor dunden berı..
cok kotu bır hıs ya.. ne yesem ne ıcsem yok.. hala orada.. bademcıkler mı sısıyor acaba bır halsızlıkte var zaten uykuluyum... :1no2:
canım geçmiş olsun benimde çok sık boğazım şişer iltihaplanır
ben hemn başladığı zaman ağrsı adaçayı içerim..bide bu vıks var ondanda boyun kısmına ve gögüs kısmına sürerim 1.2 günde azalır gecer..tavsiye ederim cicikom..
tekrar gecmişler olsn:1hug:
tesekkur ederım canım, bulantıların psikolojıkte olabılır kullandıgın bır ılac varsa onlarda yapabılır..Güzel görüşleriniz için teşekkür ederiz kızlar:asigim:Betüşüm eşimede oluyor zaman zaman ve kendiliğinden geçiyor sen yinede sıcak tutmaya çalış boğazını.Geçmiş olsun.bugün bende kafamı kaldıramadım,zaten 4 aydır kulaklarım çınlıyor,çın çın beynimde..çarpıntıda cabası..mert uyuyunca benim uykum kaçıyor,o uyanınca uykum geliyor.birde 1 aydır mide bulantım var gün içerisinde 20-30 kez yoklayıp gidiyor,test yaptım hamilede değilim:uhm:
az önce acilden geldik onur sabahki kusmasının ardından 2 kez daha çok fena kustu biraz da halsizliği olunca gittik kusmasını önleyici fitil verdi sadece dr bir de ishal başlarsa hemen gel tahlil yapalım dedi
Canım özelden anlatayım burda yazdım daha bir kaç gün öncede bir arkadaş sormuştuyerimseniben
Canım sağol öperimmm:1hug:a.s.
az önce acilden geldik onur sabahki kusmasının ardından 2 kez daha çok fena kustu biraz da halsizliği olunca gittik kusmasını önleyici fitil verdi sadece dr bir de ishal başlarsa hemen gel tahlil yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?