Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selam canım öncelikle tebrik edrim verdiğin kilolardan ötürü. ne kadar zamanda verdın kıloları bır de nasıl vermeyıu basardın? ben yenı uyeyım gecmısı pek okuyamadım belkı bahsetmıssındır ama benım ıcınde tekrar bılgı verırsen sevınırım.

Oyh sonunda bıttı yaa bugun o kadar agırlık vardı kı ustumde halsızlık ama mecburdum temızlık yapmaya sonunda bıttı cok sukur.. benneyaptımki

Kız bu nee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar boğazımda acayıp bır sızlama ve acılık.. yutkun yutkun gıtmıyor dunden berı..
cok kotu bır hıs ya.. ne yesem ne ıcsem yok.. hala orada.. bademcıkler mı sısıyor acaba bır halsızlıkte var zaten uykuluyum... :1no2:

Oyh sonunda bıttı yaa bugun o kadar agırlık vardı kı ustumde halsızlık ama mecburdum temızlık yapmaya sonunda bıttı cok sukur.. benneyaptımki

Kız bu nee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa baksana beni kaile almıyo rejim yapması için birinin ona şişkosun demesi lazımmış ama beni hiç dinlemiyoooooooooooodelikafadulden

ballı karabiber dene istersen canım.

saol canımsın :1hug:teşekkürler kızlar a.s.
egeyle sende harikasın hayatım mavişimi öp benim için bol bolŞeniz

Canım özelden anlatayım burda yazdım daha bir kaç gün öncede bir arkadaş sormuştuyerimseniben

saol canımsın :1hug:teşekkürler kızlar a.s.
egeyle sende harikasın hayatım mavişimi öp benim için bol bolŞeniz

Canım sağol öperimmm:1hug:a.s.

canım geçmiş olsun benimde çok sık boğazım şişer iltihaplanır
ben hemn başladığı zaman ağrsı adaçayı içerim..bide bu vıks var ondanda boyun kısmına ve gögüs kısmına sürerim 1.2 günde azalır gecer..tavsiye ederim cicikom..
tekrar gecmişler olsn:1hug:

Tesekkur ederım hayatım deneyeyım..a.s. cok gıcık bır hıs gercekten.. :bbo:

Güzel görüşleriniz için teşekkür ederiz kızlar:asigim:Betüşüm eşimede oluyor zaman zaman ve kendiliğinden geçiyor sen yinede sıcak tutmaya çalış boğazını.Geçmiş olsun.bugün bende kafamı kaldıramadım,zaten 4 aydır kulaklarım çınlıyor,çın çın beynimde..çarpıntıda cabası..mert uyuyunca benim uykum kaçıyor,o uyanınca uykum geliyor.birde 1 aydır mide bulantım var gün içerisinde 20-30 kez yoklayıp gidiyor,test yaptım hamilede değilim:uhm:

arkadaslar merhaba herkese
yaklasık2 aydan beri uğrayamıyorum daha doğrusu okuyamadığım için geçmişi muhabbetin ortasına giremiyorum malum işede basladım yorguluk oluyor egemenlede ilgilenince zaman kalmıyor umarım siz ve bebişlerde iyidir.

az önce acilden geldik onur sabahki kusmasının ardından 2 kez daha çok fena kustu biraz da halsizliği olunca gittik kusmasını önleyici fitil verdi sadece dr bir de ishal başlarsa hemen gel tahlil yapalım dedi

tesekkur ederım canım, bulantıların psikolojıkte olabılır kullandıgın bır ılac varsa onlarda yapabılır..
Sana da gecmıs olsun canım.. ınsallah tum sıkıntılarından kısa zamanda kurtulur rahatlarsın...

az önce acilden geldik onur sabahki kusmasının ardından 2 kez daha çok fena kustu biraz da halsizliği olunca gittik kusmasını önleyici fitil verdi sadece dr bir de ishal başlarsa hemen gel tahlil yapalım dedi

Çok gecmıs olsun canım aman Allah korusun ınsallah tekrarlamaz canım..

betulcum, eğer boğazında balgam varsa söktürmek için bır tatlı kasıgı tereyağı ve bır tatlı kasıgı bal karıstırıp yut canım. bu bılgıyı ıbrahım saracoğlundan duymustum ama kendımde denemedım.

teşekkür ederim kızlar zaten 2 haftadır gece uyumuyorduk hep huysuzdu 2 gündür uyanma aralıkları 2 saate uzadıı diye seviniyordum ama sanırım bu gece de uyku yok bize zaten saat başı uyanıp ateşine bakarım inşallah ateşlenmez yeterki ii olsun tosunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…