Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım kusmasından başka bir şey yok değil mi
İshali varmı?

Umarim birseyi yoktur. Belki cok yorgun oldugu icin uyuyakalmistir. Kusma derken fiskirtararak mi kusuyor? Atesi ve ishali de var mi?

ateşi yok kızlar ishal de henüz başlamadı dr başlayabilir demişti başında bekliyorum ben de bişey olur diye uykusunda kusar mı acaba ya boğazına falan kaçmasın gerçi çıkaracak bişey de kalmadı içinde

Canım yaa sabaha inşallah düzelir..
Sen uykusunz kalırsan sabah nasıl bakacaksın?
Eğer kendine güveniyorsan yani tabiri caizse deli gibi yatmıyorsan yanına al
eşinde yokmuş ..ben bizimkini yanımda yatırıyorum..Allah korusun...
Birde az az meme ver çok içmesin....

canımbenim teşekkür ederim..şükür egzamalarımız geçti..tetikteyim,sen arapçaları okuyamıyosun ya boşver mumkun mertebe hazır bişiler vermeyelım..yogurt makınası alıcam bende babymıx yogurt verıyodum normalde..alerjık dedııne göre drunuz işte tum hazır yıcekler alerjen yüklü malesef..yogurduda evde yapıcam artık ki bende pek tutturamıyodum....FATMA diş çıkarıyo olabılır dıyorum ama neblıeyım...ateşi olmasında kussun bakalım..allahım korusun..sen telaş etmede..yanına yatır edanın dediği gibi..sabahada kendı druna gıdın bakalım.....

zaten yanıma aldım yoksa içim rahat etmez, haklısın az az vermem gerek şimdi netten bakıyorum bakalım

iyi geceler edacım kızlar size de ii geceler ben de oğlumun yanına yatıyım kontrol ediyim

gözünaydın eda..en iyi yardımcın ve desteğine kavuşuyosun..bende yatıyorum..fatmacım allah yardımcın olsun bakalım sabaha eşinde gelince bakalım ne olucak...işallah diştendir ki öyle umuyorum..

kızlar bende yatıyorum hadi sabah görüşürüz fatma sabah haber beklıyorum canım üşüymüşte olabilir diştende içinı ferahtut allah bu gece yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…