- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.321
Deryacım ne güzel 7 aylık olmuş bebişin..ne kahvaltı veriyorsun? gece emmek için kalkıyormu hala bebişin?
benim kız dün 7 aylık oldu....ama kimse kutlamadı sanırım( geçmişi okuyayım hesap sorcam hepinize....
Günaydın kızlar, aytencim nasılsın avatarın ne tatlı bayıldım...
fatmacım çok üzüldüm inşallah iyi olur bebeğin, dişten mi dicem ama dişten olsa kusma olurmuydu ki??Benimkide 1 haftadır uykusuz gündüz iç uyumuyor, çok huysuzlanıyor, bende doktorunu aradım dentinox jel verdi dişine sürmem için, ağrı kesiciymiş, neyse dün gece rahat uyudu...
kızlar uzun süre gelemedimm hem nette sorun vardı hemde esim kücük bi kaza geçirdii bakalımm salı günü dr gidecek sanırım ekim gibi ameliyat olacakk.. iş kazasıı ve bacagı sakatlandıı((((((
oğlumun kulakları ve boğazı iltihap dolmuş antibiotik vermiş doktor fitili de günde üç kere verceksiniz demiş kızlar iyileşir dimi içim acıyo yaa
az önce acilden geldik onur sabahki kusmasının ardından 2 kez daha çok fena kustu biraz da halsizliği olunca gittik kusmasını önleyici fitil verdi sadece dr bir de ishal başlarsa hemen gel tahlil yapalım dedi
benim kız dün 7 aylık oldu....ama kimse kutlamadı sanırım( geçmişi okuyayım hesap sorcam hepinize....
teşekkür ederim canım seninkide çok tatlı. bir sorunun vardı çözebildinmi canım.
arkadaslar merhaba herkese
yaklasık2 aydan beri uğrayamıyorum daha doğrusu okuyamadığım için geçmişi muhabbetin ortasına giremiyorum malum işede basladım yorguluk oluyor egemenlede ilgilenince zaman kalmıyor umarım siz ve bebişlerde iyidir.
az önce acilden geldik onur sabahki kusmasının ardından 2 kez daha çok fena kustu biraz da halsizliği olunca gittik kusmasını önleyici fitil verdi sadece dr bir de ishal başlarsa hemen gel tahlil yapalım dedi
ıyi akşamlar..
Bugün dr.umuza gittik..
Boranın kulaklarının arkasında ve göbek deliğinin içinde hafif kızarıklar vardı...Alerji olmuş...
Kahvaltının içine ben ceviz koymuştum meğer o alerji yapmış..zeytin ve ceviz koyma dedi...
Ayrıca hazır yoğurtu yasakladı..birde kahvaltısının ve muhallebisinin içine devam maması koymamamı istedi..
Ne kadar hazır gıda verirsem o kadar alerjik hastalıklara davetiye çıkarırmış..Astım olma riski 2 katına çıkıyormuş....
Kendi yemeklerinizden yavaş yavaş vermemizi istedi..
zeytinyağ kullanılacak ve salçasız tuzsuz olacak...
Bu arada pekmezi yoğurt vs.. gibi gıdalarla karıştırırsanız besin değerini kaybeder...
Ben demir ilacıyla karıştırıp veriyorum...
fatma çok geçmiş olsun..bi kendi druna gdin bakalım ne dicek..yıkanırken ağzına kaçan sudan bıle mıkrop alıp ishal olan bebiş var sonucta herşey olabılır...işallah sadece üşütmüştür..ateşi çıkmasında.......EDA geçmiş olsun..bunları yaşicaz artık yavaş yavaş öğrenıcez ..hazır mamadamı kullanmayın demek ıstedı acaba drun....ben bi muhallebıyı hazır verıyorum oda ıneksütü yada mamayla yapmak uygun olmadıgı için..bılemıyorum artık okdardan ne olur....gece tahılları bıle vermıyorum mama verıyorum..sonucta oda hazır ama napalım.................ben eskisi kadar giremıyorum..ismet daha fazla ilgi beklıyo günbegün..o iyi olsunda dünya dursun:)bendeniz bu gece sıyahsaten gecelıgımı gıyıp az makyaj yapıp kuruyemiş,rakı,mum sofra kurdum..ancak eşim takrıben 20 dkka sonra uyudu:)onun rakısınıda içip yatıcam bende..nasılsa gecede 4 kez kalkıcam yaklaşık....sağlıklı,huzurlu bir haftasonu cümlemize...kanal d de volkan konak var..bikaç karadenız türküsü patlatsada özelliklede sevgilim,yeşil eriğim benim..ben içine hapsolduğum çekirdiğininim senim...feriğim fidanım feryalım..ey benim zizilparmak memeleket gözlüm...ümü söylese:)bende içine hapsoldugum mavi yeşil eriğimin koynuna gömülüp uyusam:))romatiğim bu akşam........
o genelde yemiyor benimki çıtır olcak annesinde iş yaok baktı bari ben çıtır olayım dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
3-4 cicibebe-1 küçük paket labne-bazen yarım yumurta sarısı-1 tatlı kaşığı pekmez (bu ara keçi boynuuz pekmezi koyuyorum)-anne sütü:Saruboceq:
bugün dövülmüş ceviz ekledim bakalım yiyecek mi?yeme konusundasorunluyuz...tüm gün aç bırak ağlamaz,yedirmeye çalış kıyamet kopartırcasına ağlıyor lülülülülülü
geceleri emiyor canım...artık zaten neredeyse sadece geceleri emiyor..bir de dişi çıktı çünkü.....
ben kahvaltı ile boğuşayım duru hanımla..gelirim gene..
Bende gidiyorum kahvaltı hazırlıcam Egenin kan damlasını vereyim birde dv3iti..
Dün ilk olrak 3 tane aşıdan sonra Egenin ateşi çıkmadı Allah bin kere şükürler olsun..Sabah gitmeden calpol vermiştim..8 saat sonra bşir daha verdim herhalde onun etkisi çok oldu..Neyseki 1 yaşına kadar bütün aşılarımız bitmiş:sm_cool:
çok sevindim canım... ateşlenmeden evvel tedbirini almak faydalı oluyor gerçekten..
bizim aşılarımız da haftaya kaldı.. 4 tane olacak demişti dr.umuz geçen ay.... antibiyotiği bitsin hemen götürücem .... bu aydan sonra başka aşı yok muymuş fisfisfis bizim defterimizde 12. ayın sonuna kadar aşı görünüyor...ben mi yanlış baktım acaba ? kontrol edeyim bi.
çok sevindim canım... ateşlenmeden evvel tedbirini almak faydalı oluyor gerçekten..
bizim aşılarımız da haftaya kaldı.. 4 tane olacak demişti dr.umuz geçen ay.... antibiyotiği bitsin hemen götürücem .... bu aydan sonra başka aşı yok muymuş fisfisfis bizim defterimizde 12. ayın sonuna kadar aşı görünüyor...ben mi yanlış baktım acaba ? kontrol edeyim bi.
mervecim aşı olan bebeğin antibiyotik kullanmasında sakınca varmııymış
Allah allah :uhm:sağlık ocağındaki hemşire bir daha 1 yaşında dedi bize.5li karma,pnömokok,hebatit,birde agızdan çocuk felci oldu..
Banada haber ver Mervecim bir yanlışlık olmasın,ihmal etmeyelimde..Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?