Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın kızlar, aytencim nasılsın avatarın ne tatlı bayıldım...
fatmacım çok üzüldüm inşallah iyi olur bebeğin, dişten mi dicem ama dişten olsa kusma olurmuydu ki??Benimkide 1 haftadır uykusuz gündüz iç uyumuyor, çok huysuzlanıyor, bende doktorunu aradım dentinox jel verdi dişine sürmem için, ağrı kesiciymiş, neyse dün gece rahat uyudu...

aytencim sana da günaydın..durun nun kahvaltısını hazırlıyorum canım....
sedacım avatarlar nerde ben göremiyorum .....neden acaba?

Deryacım ne güzel 7 aylık olmuş bebişin..ne kahvaltı veriyorsun? gece emmek için kalkıyormu hala bebişin?

o genelde yemiyor benimki çıtır olcak annesinde iş yaok baktı bari ben çıtır olayım dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

3-4 cicibebe-1 küçük paket labne-bazen yarım yumurta sarısı-1 tatlı kaşığı pekmez (bu ara keçi boynuuz pekmezi koyuyorum)-anne sütü:Saruboceq:

bugün dövülmüş ceviz ekledim bakalım yiyecek mi?yeme konusundasorunluyuz...tüm gün aç bırak ağlamaz,yedirmeye çalış kıyamet kopartırcasına ağlıyor lülülülülülü

geceleri emiyor canım...artık zaten neredeyse sadece geceleri emiyor..bir de dişi çıktı çünkü.....

ben kahvaltı ile boğuşayım duru hanımla..gelirim gene..

teşekkür ederim canım seninkide çok tatlı. bir sorunun vardı çözebildinmi canım.

kızlar uzun süre gelemedimm hem nette sorun vardı hemde esim kücük bi kaza geçirdii bakalımm salı günü dr gidecek sanırım ekim gibi ameliyat olacakk.. iş kazasıı ve bacagı sakatlandıı ((((((

geçmiş olsun eşine ayşecim.

oğlumun kulakları ve boğazı iltihap dolmuş antibiotik vermiş doktor fitili de günde üç kere verceksiniz demiş kızlar iyileşir dimi içim acıyo yaa

canım sizede geçmiş olsun.benimkide 2 gündür hapşurup duruyor.birde burunları tıkalı.ama ateş filan yok çok şükür.keyfi yerinde yani.

az önce acilden geldik onur sabahki kusmasının ardından 2 kez daha çok fena kustu biraz da halsizliği olunca gittik kusmasını önleyici fitil verdi sadece dr bir de ishal başlarsa hemen gel tahlil yapalım dedi

inş.kötü bişeyi yoktur cnm.en kısa zamanda geçer inş.

benim kız dün 7 aylık oldu....ama kimse kutlamadı sanırım ( geçmişi okuyayım hesap sorcam hepinize....

duru kızımızın 7.ayı kutlu olsun inş.sağlıklı,mutlu ayları,yılları olsun.

emir uyuyor.bende biraz temizlik yapayım.bugün görümcemin kızının doğumgünü var.oraya gidicez.birde poğaça yapcam.akşamada kuşadasına gidicez kısmetse annemlerin yanına.

Günaydın herkese..Güzel bir hafta sonu olsun..

Mehtapcım hosgeldin uzun zamandır yoktunn..Egemen nasıl inşallah iyidiröp bizim için..Yine gel..
az önce acilden geldik onur sabahki kusmasının ardından 2 kez daha çok fena kustu biraz da halsizliği olunca gittik kusmasını önleyici fitil verdi sadece dr bir de ishal başlarsa hemen gel tahlil yapalım dedi

Fatmacım geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyidir minik onurumuz..Dişten olabilir bencede çünkü halsizlik,ateş,ishal,iştahsızlık yapıyormuş..ınşallah diştir canım güzel haberlerini bekliyoruz..
Edacım geçmiş olsun sizede..Ben demir ilacını sade veriyorum burnunun tıkıyorum hemen yutuyor açıyorum böylece hem sade hemde hissettirmeden vermiş oluyorum..Hemşire bir arkadaşım önermiştikaydirigubbakcemile5
Amanin kim gelmiş yaaa nerdesin bacım özlettin kendini:)Dün akşam çilingir sofrası yapmışın ama tek başına kalmışın olsun varsın öylede güzel:)
ısmet kuzusu nasıl oldu geçtimi tamamen alerjileri..Herşey yolundadır umarım..
benim kız dün 7 aylık oldu....ama kimse kutlamadı sanırım ( geçmişi okuyayım hesap sorcam hepinize....

Nice 6 aylar 6 yıllar olsun gelinime dün ben görmedim valla seni Deryacım yoksa takvimden bakıp söylerdimlülülülülülü
Anaaa gelinimin dişi çıktımı kızzz ne zaman ya benim dünyadan haberim yok:a015:

Bende gidiyorum kahvaltı hazırlıcam Egenin kan damlasını vereyim birde dv3iti..
Dün ilk olrak 3 tane aşıdan sonra Egenin ateşi çıkmadı Allah bin kere şükürler olsun..Sabah gitmeden calpol vermiştim..8 saat sonra bşir daha verdim herhalde onun etkisi çok oldu..Neyseki 1 yaşına kadar bütün aşılarımız bitmiş:sm_cool:

Günaydınlar ..

Fatmacım çok geçmiş olsun... midesini üşütmüştür herhalde...
onurumuzun güzel haberlerini ver bize de ..

çok sevindim canım... ateşlenmeden evvel tedbirini almak faydalı oluyor gerçekten..
bizim aşılarımız da haftaya kaldı.. 4 tane olacak demişti dr.umuz geçen ay.... antibiyotiği bitsin hemen götürücem .... bu aydan sonra başka aşı yok muymuş fisfisfis bizim defterimizde 12. ayın sonuna kadar aşı görünüyor...ben mi yanlış baktım acaba ? kontrol edeyim bi.

mervecim aşı olan bebeğin antibiyotik kullanmasında sakınca varmııymış

Allah allah :uhm:sağlık ocağındaki hemşire bir daha 1 yaşında dedi bize.5li karma,pnömokok,hebatit,birde agızdan çocuk felci oldu..

mervecim aşı olan bebeğin antibiyotik kullanmasında sakınca varmııymış

antibiyotikle ilgisi var mı bilmiyorum canım bana ameliyat dr.u bu haftayı pas geç, bi sonraki hafta vurdurursun dedi...
ben de antibiyotiği bitsn, çocuk da yorgunluğunu atsın diye haftaya perş ya da cumaya erteledim aşıyı....

günaydın kızlar masallah iyi uyuduk oğlumla az önce kaktık şimdi kahvaltı yapcaz yuzundekı kızarıklıklar çogalmış öğleden sonra dr gitcez asımızda var bizde oğlusumla kahvaltı yapıp gelcez görüşürüz birazdan fatmadan haberi olan varmı?

Allah allah :uhm:sağlık ocağındaki hemşire bir daha 1 yaşında dedi bize.5li karma,pnömokok,hebatit,birde agızdan çocuk felci oldu..

aşı takvimini farklı farklı uyguluyo bazı dr.lar demek ki canım..bize mart ayında 4 aşısı var demişti.
Banada haber ver Mervecim bir yanlışlık olmasın,ihmal etmeyelimde..Allah korusun..

aşı defterine baktım da, üç tane aşı ismi var hiç vurulmamış olan.. pnömokok 13 aylıkkken 3. dozuymuş... diğerlerini de bu hafta gittiğimde sorar söylerim canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…