Doğum yapmış olan anneler buraya....

tekrar geldim ben hem duru hem ben kahvaltı ettim....ama duru yemedi tabi :))) şimdi uyuyo ..
duygucum pazar günü çıktı dişi..msn e yazdım ...kızımın dişi çıkı kıızm baba dedi diye.....aaaa nasıl görmezsin :)))

kız allah iyiliğini versin kıız 7 aylık oldu duygucum 6 değil....küçültme kızımı....zengin olcaklar bizimkiler evlenince benimki büyük ya :))

kızlar ya ben da kızımın fotosunu yarışmaya koyacağım..dün gece oydum aslında hala görünmedi olmadı sanırım....haftaya koyarım..unutmayın sakın ha kızıma oy verin herkesten 10 puan bekliyorum.....çarşamba günü unutmayı bakayım :))

canım drun söyler gerçidealerjık reaksıyonu varken aşı uygun olurmu acaba..geçmiş olsun şimdiden...

canım drun söyler gerçidealerjık reaksıyonu varken aşı uygun olurmu acaba..geçmiş olsun şimdiden...

canım zaten burda asılarla ilgili bi sorun çıkmış sağlık bakanı istıfa etmıs asıların aklanmasıyla ilgiliymiş bu gun gittiğimde bakıcam çime sınmesse yaptırmıycam bir ay sonra türkıyeye gelme ihtimalım var gelirsem orda olur gelmesem aşıları getirtcem burda kendım yaparım içim rahat olur en azından............

deryacım ne yarışması bu.tabiki duru kızımıza bütün puanlar.ama nerden nasıl vericez.ne yarışması bilmiyorumki:1no2:

günaydın kızlar..buğün bahçelievlerdeki teyzeme geldik.ordan internete giriyom..nasılsınız bakalım..iyisinizdir....özlemcim maşşlh kızın aynı sana benziyor maşşlh güzellik ya minnoş..

günaydın kızlar..buğün bahçelievlerdeki teyzeme geldik.ordan internete giriyom..nasılsınız bakalım..iyisinizdir....özlemcim maşşlh kızın aynı sana benziyor maşşlh güzellik ya minnoş..
canım benim teşekkür ederim.a.s. senin oğlunda çooook yakışıklı bu arada. allah nazarlardan saklasın hepsinide.hihoyyyt

fatmacım umarım iyi olmuştur tosunun bizi hebersiz bırakma merak ettim bende iyi oldumu nasıl şimdi.

Günaydınlar ..

Fatmacım çok geçmiş olsun... midesini üşütmüştür herhalde...
onurumuzun güzel haberlerini ver bize de ..

fatmacım canım geçmiş olsun.inşallah önemli bişeyi yoktur kuzunun.

çok teşekkür ederim kızlar gece ishal de başladı onurda sabah babası gelince hemen dr a gittik bağırsak enfeksiyonu dedi doktor bi dolu ilaç verdi yine kusmamız azaldı çok şükür bugün hiç kusmadı henüz ama ishal devam ediyor...
doktor dişlerimizin geç kalmış olduğunu söyledi kemikleri zayıf olabilirmiş iyi olunca tekrar gideceğiz bazı tahliller yapılacakmış...
bu arada onur 9500 kilo olmuş ama bu ishalle giderse biraz kilo verir sanırım

Kilo verse bile bence hicmi hic dert etme, cunku kilosu cok guzel. Bir yasindaki bebek kilosunda.

fatmacım canım senı beklıyorum bende çok geçmiş olsun hemen geçer inşallah ilaçları içince oy kıyamam ben ona arada yıne haber ver bende birazdan dr götürcem alp i gelınce görüşürüz

canım kusmasının geçtiğine çok sevindim.doktor bizede kemikleri zayıf dişleri geç çıkar dedi.berko nun ürettiği d flor diye bi ilaç verdi.kemik gelişimi için.çok faydası oldu eylüle.sanada tavsiye ederim.dişlerin geç çıkması daha iyiymiş aslında.daha geç çürürmüş.boşver geç çıksın daha iyi.

Selam herkese...
Hava güneşli gözüküyor fakat çok soğuk .Öyle bi siyo ki... Bide bizim eşimin tarafının para günü var bu akşam. Köy tarafında ama o taraf çok soğuk oluyo normalde de. Eşim ben gitmek istiyorum ,arkadaşlarımı da göreceğim dediği için gideceğiz sanırım ama inşallah kuzum hasta olmaz. Bide soğuk olursa falan dedim de , ben gideceğim dedi. Geçen sefer ben gitmemiştim ve o da anneleri ile gitmişti ve gece saat 12.30 da geldiler. Ben evde o saate kadar yalnızdım. Hiç mi kimse beni o saate kadar düşünmedi yavv.. Ne kadar rahat kocam var benim. Bi yere gittiğimizde hep geç kalkıyoruz yada bize gelene oturun oturun diyor eşim. Benim çocuğum var, çocuğumumu başka odada emzireyim ki bi odada oturuyoruz şu soğuklarda diğer tarafları yakmıyoruz, yoksa millete çay falan mı yetiştireyim. akşam da arkadaşına gittik. Ertesi gün arkadaşınaa dda iş yok diye 1.30 a kadar oturduk. Kızımda uyudu, yatak odalarına yatırdık onu. Ben böyle istemiyorum ya. Bu nasıl şey. Sinir oluyorum. Kız kardeşinin çocuğu küçükken , ona göre hareket ediyorduk, şimdi adam kendi kızını o kadar önemsemiyor.
Bi yere gittiğimizde sesten uyumuyor, maşallah herkes konuşmuyor bağırıyor sanki zaten.. İki dakka uyusa uyanıyo hemen. Sonra da uykusu olduğu için ağlıyo yavrum. Eşimin tarafı da biz böyleyiz alışacak diyorlar. Napayım alışmıyor işte ya.. alışacak diye çocuğumu sinir hastası mı yapayım kiiii:1shok:
akşam da evde tam çocuğu uyutacağım biraz ışığı kısıyorum, tv nin ssesini kıstırıyorum, eşim ufff falan demeye başlıyor. duymuyormuş tvyi. Saat zaten 11.30 falan oluyor, artık yatacağına... Çocuk da uyumuyor olan bana oluyor sonra.. Eşim uyuyor bense kollarımda kızım uyutmaya çalışıyorum.
görümcemin, görümcesi var. O çok güzel bakıyormuş çocuğuna, akşam 8de yatırıyormuş.böyle anlatıyor hep. Bende çok güzel bakıyorum. Çorbalalar, muhallebiler yapıyorum. İçine cevizler, bademler, pekmezler katıyorum. Meyve rendesi veriyorum. Ama maşallah beni anlattıkları yok hiç.. bize geldiklerinde de 11e kadar oturuyorlar sağolsunlar...
Çok bunaldım ya... Tatile gitmek istiyorum yaaa .Tbii sadece kızımla.... sıkıldım artık laflardan...

dentinox u bize de vermişti dr ama sürerken onur hemen yalayıp yutuyor o yüzden etki ediyor mu bilmiyorum

benim kız dün 7 aylık oldu....ama kimse kutlamadı sanırım ( geçmişi okuyayım hesap sorcam hepinize....

deryacım 7. ayınız kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu ömürler dilerim duruya

[emir uyuyor.bende biraz temizlik yapayım.bugün görümcemin kızının doğumgünü var.oraya gidicez.birde poğaça yapcam.akşamada kuşadasına gidicez kısmetse annemlerin yanına.

kuşadasına balayına gitmiştik çok güzeldi yaz gelse keşke ya

Bence de bebeginin rutini olmasi cok guzel. Ben de hep bebegimi 19:30-20:00 arasi yatirmayi uyguluyorum. Dolayisi ile gece nereye gidersek gidelim en gec aksam 20:00 de evde oluyoruz. Cunku bebekler rutini severler onun disina ciktigimizda huysuzlasiyorlar.
Belki yasantimizi etkiliyor ama bence bebekler buna degerler. Ne dersiniz?

slm canım sanada belıkı çok bunalmışsın eşimın biraz anlamsı lazım istersen sen gitme madem soguk bebişine yazık eşin gitsin tabikıde sen bebeğine en iyi sekılde bakıyosundur sonuçta sen onun annesısın canım kendı koydugun kuralları bozdurma herkes ne derse desın benım eltılerım kayın valdemde az bi sure onlarla kalmama ramen birsuru laf söyluyolar boşverrr takma sen kendi işine bak bebişine bak.. canım eger kızını hergun aynı saatte yatırmya dıkkat edersen bir sure sonra kendısı aynı saate uyumaya başlar duzeni olur uyanıncada konuşmadan emzirip yatırırsan o uyur sende dınlenırsın biraz....

hatiyil canım isminı bilmıyorum evet haklısın rutinı seviyolar bende hergun 9 da yatırıyorum banyo yaptırmamıssam bezını değiştırıyorum pijamasını gıydırıyorum bebek yagınıda sürdum mu mısıl mısıl uyuyo

kesinlikle bebekler rutini seviyorlar. Aynen dedigin gibi. Eger gece 19:30-20:00 yi geceyim disarda hep husuzrsuz oluyorum. Esler sorun yapsa da rutine anneler diretiyorlar valla.

duygucum biliyorsun dün biz aynı aşıları yaptırmıştık.hemşire 29 nisana pönomokok yazmış.3. dozu galiba..sen de bir sor canım..eksik olmasın tombişinin aşıları ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…