- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.361
çok sevindim canım... ateşlenmeden evvel tedbirini almak faydalı oluyor gerçekten..
bizim aşılarımız da haftaya kaldı.. 4 tane olacak demişti dr.umuz geçen ay.... antibiyotiği bitsin hemen götürücem .... bu aydan sonra başka aşı yok muymuş fisfisfis bizim defterimizde 12. ayın sonuna kadar aşı görünüyor...ben mi yanlış baktım acaba ? kontrol edeyim bi.
teyzeleri kuzumun son fotoları.]
]
çok sevindim canım... ateşlenmeden evvel tedbirini almak faydalı oluyor gerçekten..
bizim aşılarımız da haftaya kaldı.. 4 tane olacak demişti dr.umuz geçen ay.... antibiyotiği bitsin hemen götürücem .... bu aydan sonra başka aşı yok muymuş fisfisfis bizim defterimizde 12. ayın sonuna kadar aşı görünüyor...ben mi yanlış baktım acaba ? kontrol edeyim bi.
çok teşekkür ederim kızlar gece ishal de başladı onurda sabah babası gelince hemen dr a gittik bağırsak enfeksiyonu dedi doktor bi dolu ilaç verdi yine kusmamız azaldı çok şükür bugün hiç kusmadı henüz ama ishal devam ediyor...
doktor dişlerimizin geç kalmış olduğunu söyledi kemikleri zayıf olabilirmiş iyi olunca tekrar gideceğiz bazı tahliller yapılacakmış...
bu arada onur 9500 kilo olmuşama bu ishalle giderse biraz kilo verir sanırım
Selam herkese...
Hava güneşli gözüküyor fakat çok soğuk .Öyle bi siyo ki... Bide bizim eşimin tarafının para günü var bu akşam. Köy tarafında ama o taraf çok soğuk oluyo normalde de. Eşim ben gitmek istiyorum ,arkadaşlarımı da göreceğim dediği için gideceğiz sanırım ama inşallah kuzum hasta olmaz. Bide soğuk olursa falan dedim de , ben gideceğim dedi. Geçen sefer ben gitmemiştim ve o da anneleri ile gitmişti ve gece saat 12.30 da geldiler. Ben evde o saate kadar yalnızdım. Hiç mi kimse beni o saate kadar düşünmedi yavv.. Ne kadar rahat kocam var benim. Bi yere gittiğimizde hep geç kalkıyoruz yada bize gelene oturun oturun diyor eşim. Benim çocuğum var, çocuğumumu başka odada emzireyim ki bi odada oturuyoruz şu soğuklarda diğer tarafları yakmıyoruz, yoksa millete çay falan mı yetiştireyim. akşam da arkadaşına gittik. Ertesi gün arkadaşınaa dda iş yok diye 1.30 a kadar oturduk. Kızımda uyudu, yatak odalarına yatırdık onu. Ben böyle istemiyorum ya. Bu nasıl şey. Sinir oluyorum. Kız kardeşinin çocuğu küçükken , ona göre hareket ediyorduk, şimdi adam kendi kızını o kadar önemsemiyor.
Bi yere gittiğimizde sesten uyumuyor, maşallah herkes konuşmuyor bağırıyor sanki zaten.. İki dakka uyusa uyanıyo hemen. Sonra da uykusu olduğu için ağlıyo yavrum. Eşimin tarafı da biz böyleyiz alışacak diyorlar. Napayım alışmıyor işte ya.. alışacak diye çocuğumu sinir hastası mı yapayım kiiii:1shok:
akşam da evde tam çocuğu uyutacağım biraz ışığı kısıyorum, tv nin ssesini kıstırıyorum, eşim ufff falan demeye başlıyor. duymuyormuş tvyi. Saat zaten 11.30 falan oluyor, artık yatacağına... Çocuk da uyumuyor olan bana oluyor sonra.. Eşim uyuyor bense kollarımda kızım uyutmaya çalışıyorum.
görümcemin, görümcesi var. O çok güzel bakıyormuş çocuğuna, akşam 8de yatırıyormuş.böyle anlatıyor hep. Bende çok güzel bakıyorum. Çorbalalar, muhallebiler yapıyorum. İçine cevizler, bademler, pekmezler katıyorum. Meyve rendesi veriyorum. Ama maşallah beni anlattıkları yok hiç.. bize geldiklerinde de 11e kadar oturuyorlar sağolsunlar...
Çok bunaldım ya... Tatile gitmek istiyorum yaaa .Tbii sadece kızımla.... sıkıldım artık laflardan...
duygucum biliyorsun dün biz aynı aşıları yaptırmıştık.hemşire 29 nisana pönomokok yazmış.3. dozu galiba..sen de bir sor canım..eksik olmasın tombişinin aşıları ))
ya arkadaşlar bende sağlık ocağında yaptırdım aşılarını hep..ama cocuk felcı ağızdan deilmi?bitek rotavırus oldu agızdan..yanı kartındada cocuk felcı olmamaış gozukuyo..acaba karma aşının ıcındemı vardı?bir bilen varmı acep..hem panıkledım hem kafam karıştı......
teyzeleri kuzumun son fotoları.
http://img25.imageshack.us/my.php?i...eterını ona etmezsem ben olamamkiiişakkıdı[/B
http://img25.imageshack.us/my.php?i...eterını ona etmezsem ben olamamkiiişakkıdı[/B
teşekkür ederim serapcım..artık karma aşıyla beraber yapıyolarmış ağızdan deilmiş sağlık ocağındakıler..yok saçımı kestirmedim postişsizimdirde orada,ondan öyledir:)benım kendı saçım keditüyü gbi olgundan abidikgubudik postiş,kaynak ne ararsan takarım kafama..yınede teşekkürler..e sen kestirdin tabii,kılolarıda verıyosun..eh artık yaza bomba bi serap beklıyoruz...
selam güzel anneler
biz şimdi doktordan geldik
denizoşun kilosu 8 olmuş boyuda 70 cm
bundan sonra her ay getirmenize gerek yok 2 ayda bir getirin dedi..
birde hazır çorbalardan kahvaltılardan verme siz ne yiyosanız onu yiyebilir hazırlar ne kadar da yok deseler koruyucu maddeler , katkı maddeleri içeriyor dedi ... yemek aralarını iyice açabilirsin dedi falan filan .... bakalım yine deniycez sebze çorbası yedirmeyi yer inşallah bu sefer , et suyu , tavuk suyu , tarhana herşeyi yiyebilir artık diyo ...
poposunda ve kolundaki kızarıklıklar tahmin ettiğim gibi egzama .ilacına devammm.
bir de doğum lekesi vardı karnında onun rengi de iyice kızarmış üstüde sanki egzama gibi olmuş .
öpüyorum hepiniziii
boşver canım sıkma canını erkekler böle dogalarında var sen bebişinle güzel vakit geçir eşin üzülsun kızıyla vakit geçiremediği için.....Sağolun kızlar;
eşim geldi, kurstaydı ve dışarısı çok soğuk dedi, sen gelme dedi. Geç mi geleceksin dedim. eee izin verde gezeyim dedi. Maşallah ya.... Biz hep eve hapis. Bende geleyim geç gelirsen yalnız kalmayalım dedim, yalnız kalmak için geleceksen gelme dedi.
Bayağıda rüzgar vardı gerçi. Oyalandı oyalandı şimdi çıktı. Sen şimdi ikide bi ne zaman gitçez dersin seninle de uğraşamam ne zamandan beri gitmiyorum, mezarlığa uğrayacam, arkadaşlara uğrayacam deddi. Yani bu gün'e de gitmedik.
Evdede çok canım sıkılıyor ya. Çarşıya falan da yakın değil ki. Ben alışmışım evlenmeden önce hep gezerdim. Yürüyüş yolu yapmışlardı bizim bi caddeyi akşamları ne güzel olurdu.
Ahhh ahhhh....
Umutcum yaz gelsin bende acısını çıkaracam...:lepi:
selam güzel anneler
biz şimdi doktordan geldik
denizoşun kilosu 8 olmuş boyuda 70 cm
bundan sonra her ay getirmenize gerek yok 2 ayda bir getirin dedi..
birde hazır çorbalardan kahvaltılardan verme siz ne yiyosanız onu yiyebilir hazırlar ne kadar da yok deseler koruyucu maddeler , katkı maddeleri içeriyor dedi ... yemek aralarını iyice açabilirsin dedi falan filan .... bakalım yine deniycez sebze çorbası yedirmeyi yer inşallah bu sefer , et suyu , tavuk suyu , tarhana herşeyi yiyebilir artık diyo ...
poposunda ve kolundaki kızarıklıklar tahmin ettiğim gibi egzama .ilacına devammm.
bir de doğum lekesi vardı karnında onun rengi de iyice kızarmış üstüde sanki egzama gibi olmuş .
öpüyorum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?