Doğum yapmış olan anneler buraya....

mervecim bize de 1 yaşına kadar aşı yok demişlerdi

teyzeleri kuzumun son fotoları.]
]

maşallah özlemcim çok tatlı kızın var Alah bağışlasın

nuraycım allh kolaylık versin sana yaww...sen kimsenin dediklerine bakma..oo etrafın sölediklerine bakarsan hepimiz üzülürüüz.sen kendi doğrularınla yaşa boşverr..önmeli olan sen ve bebeğin..eşine gelince de erkeklerin geneli böle anlayışsız.bir şeyi 100 kere de 1000 kere de söyle anlamıyorlar..sonra biz dırdırcı oluyoruz.raht adamlar ...sen bebeğinle geçirdiğin zamna bak.valla düşünüyorum bol bol kucağımıza alıp sevelim.2 gün sonra hiç kucağa bile gelmek istemeyecekler..eskiden ben de bunaldım falan derdim kendi kendime ama yakında emeklemeye başladıkatan sonra yürüme derken biz nekadar istesek bile kucakta durmayacaklar..bol bol öperek sevelim onları.streesten uzak dur..takma kafana..tırıısssss diğerlerineeee.................

Kızlar sizede oluyormu, bazen sebze çorbası yada meyve suyu vermeye zaman kalmıyor, sıraya koyamıyorum bir türlü...Sütüm azken ayarlıyorum ama sütüm normalken sebze çorbasına yer kalmıyor, az emiyor çünkü..az emince sütüm birikiyor, sebze çorbasını veremiyorum böyle olunca...Günde 2 defa pepti junior yapıyorum, az yiyen çitlenbik kızım bunlarla doyuyor......

Son düzenleme:
oluyor sedacım bazen kahvaltı vermiyorum ben çünkü göğüslerim gece çok şişmiş oluyor o yüzden emziriyorum gün içinde de ara öğünlerde emziriyorum bazen ama çorbasını ve muhalebisini yiyor meyve suyu yerine emzirdiğim oluyor yani

Aaba 4 aşıdan kastı ağızdan verilen çocuk felci olabilirmi canım?
41 kere maşallah tosunumuza yaa koca adam oldu bunlar artık..Kusması geçmiş çok şükür inşallah hepsi geçer bir an önce canım.
Nuraycım çok haklısın ama işte bazen erkekler bizim kadar düşünceli ve anlayışlı olamıyor..Biz malesef bir yere gidince öyle erken kalkamıyoruz çünkü eşimin akrabalarının hepsi bize uzak oturuyor dolayısıyla geç vakte kadar kalıyoruz..O zamanda denge kaçıyor..Ama allahtan eve gelince aynı düzeni yine kurabiliyoruz pek sorun olmuyor bizim için...Sen takma kafanı bunlara canım senin bilmen yeter çocuğuna nasıl baktığını..Öp Durunu benim için..
duygucum biliyorsun dün biz aynı aşıları yaptırmıştık.hemşire 29 nisana pönomokok yazmış.3. dozu galiba..sen de bir sor canım..eksik olmasın tombişinin aşıları ))

Canım biz zaten 3.dozunu olduk cuma günü..

ya arkadaşlar bende sağlık ocağında yaptırdım aşılarını hep..ama cocuk felcı ağızdan deilmi?bitek rotavırus oldu agızdan..yanı kartındada cocuk felcı olmamaış gozukuyo..acaba karma aşının ıcındemı vardı?bir bilen varmı acep..hem panıkledım hem kafam karıştı......

drumu aradım sordum..karmanın içinde varmış...ohhh dedim..ama saglık ocakları hepatıt a ve bikaç farklı bi aşı ismi verdi onları yapmıyomuş..rotayıda yapmaya başladılar sanırım saglık ocakları...bıara takvımını getir onları düzenliim dedi..ammaaaan yaaa...hep yüreğim kuş gibi işte..kafam bazen hakıkaten basmıyo....duraksıyorum...........bunadımmı ne:)

evet canım ağızdan oluyo sağlık ocağını bi ara sor istersen. nette telefonları yazıyo sağlık ocaklarının.
bu arada saçlarınımı kestirdin pek tatlı çıkmışsın fotoda

umutcum googleye tc sağlık bakanlığı aşı takvimı yaz il çıkanı tıkla orda çok guzel bir ası takvımı var basıt de sadece ona kpa yani pnomokok eklendı kutulara istersen yaptırdıgın asıların tarıhını yazarsın sana kolaylık olur ben öle yapıyorum benım ası kartında asının ismını yazıyolar yanı markasını bense işaretlemelerını ıstemıstım buna ragmen beşlı karmaya kadın pentaksım yanı asının markasını yazmış bilmeyen biri pentaksımde hangi asılar var nerden bilsın oyuzden herkes bebişine ne yapılıyosa sorsuniçinde ne var diye önemlı çunku yanlışlık yapıla biliyo neticede onlarda insan karıştırılarr....

Sağolun kızlar;
eşim geldi, kurstaydı ve dışarısı çok soğuk dedi, sen gelme dedi. Geç mi geleceksin dedim. eee izin verde gezeyim dedi. Maşallah ya.... Biz hep eve hapis. Bende geleyim geç gelirsen yalnız kalmayalım dedim, yalnız kalmak için geleceksen gelme dedi.
Bayağıda rüzgar vardı gerçi. Oyalandı oyalandı şimdi çıktı. Sen şimdi ikide bi ne zaman gitçez dersin seninle de uğraşamam ne zamandan beri gitmiyorum, mezarlığa uğrayacam, arkadaşlara uğrayacam deddi. Yani bu gün'e de gitmedik.
Evdede çok canım sıkılıyor ya. Çarşıya falan da yakın değil ki. Ben alışmışım evlenmeden önce hep gezerdim. Yürüyüş yolu yapmışlardı bizim bi caddeyi akşamları ne güzel olurdu.
Ahhh ahhhh....
Umutcum yaz gelsin bende acısını çıkaracam...:lepi:

teşekkür ederim serapcım..artık karma aşıyla beraber yapıyolarmış ağızdan deilmiş sağlık ocağındakıler..yok saçımı kestirmedim postişsizimdirde orada,ondan öyledir:)benım kendı saçım keditüyü gbi olgundan abidikgubudik postiş,kaynak ne ararsan takarım kafama..yınede teşekkürler..e sen kestirdin tabii,kılolarıda verıyosun..eh artık yaza bomba bi serap beklıyoruz...

inşallah canım benim.
maşallah sen zaten güzelsin ne yapsan yakışıyo

selam güzel anneler
biz şimdi doktordan geldik
denizoşun kilosu 8 olmuş boyuda 70 cm
bundan sonra her ay getirmenize gerek yok 2 ayda bir getirin dedi..
birde hazır çorbalardan kahvaltılardan verme siz ne yiyosanız onu yiyebilir hazırlar ne kadar da yok deseler koruyucu maddeler , katkı maddeleri içeriyor dedi ... yemek aralarını iyice açabilirsin dedi falan filan .... bakalım yine deniycez sebze çorbası yedirmeyi yer inşallah bu sefer , et suyu , tavuk suyu , tarhana herşeyi yiyebilir artık diyo ...
poposunda ve kolundaki kızarıklıklar tahmin ettiğim gibi egzama .ilacına devammm.
bir de doğum lekesi vardı karnında onun rengi de iyice kızarmış üstüde sanki egzama gibi olmuş .
öpüyorum hepiniziii

maşallah canım deniz paşayaaa
allahım bir ömür sağlık sıhat versin

boşver canım sıkma canını erkekler böle dogalarında var sen bebişinle güzel vakit geçir eşin üzülsun kızıyla vakit geçiremediği için.....

gözdecim geçmiş olsun masallah denize buyumuş yaa kılosuda boyuda çok iyi

bizde şimdi dr dan geldik aşılarımız olmadı malesef benım zeki kocacım öğleden sonraya randevu almış sormadan meger aşıları sadece çarsamba ve cumartesi sabah yapıyolarmış pnomokokda burda yok alıp gelelım dedık yapamayız bizim aşı takvimimizde yok dediler eşim arastırcak olmazsa enson çare türkıyeden getirtcez ben yapıcam evde yüzündekıler alerjı değilmiş bende yedirdiklerım yapıyo sandım burda çok sinek var siz göremeyebilirsınız ama sinek ısırıgı dedi hemşireyle ordakı dr bakalım eşim bu gun çocuk drundan randevu alcak bende o burayı biliyo işyerınde en azından sorar fransızcası iyi diye dr işini ona yıktım ama yinede hergun hatırlatıyorum bu erkekler bizim kadar neden önemsemiyolar anlamadım yaa...
umutcum şimdi msn ye bakıcam belkı fatmanın kı açıktır? sanada haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…