Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gözdecim sağol canım, denizde maşallah büyümüş bayağı.
Tangercim sağol canım. Dediğin gibi erkekler o kadar da önemsemiyorlar valla ya. Biz kafayı yiyeceğiz onlar rahatlar...

merhaba güzel eylül anneleri canım arkadaşlarım uzun bir aradan sonra bir merhaba pcnin başına yeni geçebildim. okula başladım ogluşumu bırakıp çalışmak zor oluyor ama çok şükür ögleye kadar 2 gün gidiyorum. hepinzi çok özledim inşllah herkes iyidir. geçmişi okumadım hemen aranıza daldım. minnoşlar büyümüşlerdir kiminin dişi çıkmış,kimi hecelemeye başlamıştır hepsine maşallah Allah'ım acılarını göstermesin.
bizde iyiyiz alttan 3 tane dişi dizdik. emekliyoruz,baba,dede, aba gibi kelimelere başladık,bol bol bagırıyoruz teyzeleri.

Aslıcım selam hoşgeldin;
maşallah oğluna , ne kadarlık oldunuz? Takvimin gözükmüyor da. Daha bizimki çıkarmadı diş, seninki çok huysuzluk yaptı mı? Bizimki iyice beyazlamış, bundan sonra ne kadar zaman içinde çıkıyo;?

nuraycım hoşbuldum canım. tşkler teyzesi Allah'a çok şükür dişlerimiz pek problem yapmadı güzelim. patlayacak birçok diş gözüküyor ya bakalım hayırlısı. takvimim yok da nerden yapacagım yardımcı olursan sevinirim canım.

fatmadan onurdan haber varmı?

umuycum merak ettiğin için teşekkürler a.s. iyi sayılırız bir kaç kez ishal şeklinde kaka yaptı ama keyfi yerinde çok şükür dünkü halsizliği yok ilaç alıyor belki onların faydası olmuştur

maşallah deniz paşaya kocaman olmuş şu egzamadan da bi kurtulsaydu yavrucak inşallah o da geçer...
özde sizin doktor da bizimki gibiymiş bizimki de herşeyi yiyebilir ne seviyorsa onu yesin demişti

Benim pıtırcığım da iyice büyüdü. Zilliler ya...
nuraycım maşallah ikinize de senin kızzın saçları çok hoş ya nasıl da uzun toka bile takıyorsundur sen hihoyyyt

aslıcım hoşgeldin canım çok özledik seni bu kadar ara verme bida maşallah ya egeye nasıl emekliyor onurda daha tık yok dişi de çıkmadı bu dediklerini yapamıyor yani bi de büyük olacak tembel teneke ya bu onur

Valla aslı bende bu konuda çok iyi değilim. Kızlardan yardım almıştım.
Delikız sağol canım. sizede geçmiş olsun canım. Hastamıydı bebeğin?

evet canım rahatsızlanmıştı bağırsak enfeksiyonu olmuş ama şimdi biaz daha iyi

Valla aslı bende bu konuda çok iyi değilim. Kızlardan yardım almıştım.
Delikız sağol canım. sizede geçmiş olsun canım. Hastamıydı bebeğin?
nuraycımm tşk ederim yinede canım fatma yardımcı oldu.
evet canım rahatsızlanmıştı bağırsak enfeksiyonu olmuş ama şimdi biaz daha iyi
fatmacım geçmiş olsun onurumuza daha iyiymiş sevidnim.bizimkiside teyzeside 2 geri 1 ileri gidiyor.

Kızlar çoğunluk yok şu anda ama bişey soracağım size...
Benim salondaki koltuklarımın sırt tarafına nemli çamaşır atmaktan küf gibi olmuş. Hava yağmurlu olduğunda çamaşırları telimde kırılmıştı annemler salondaki koltukların üstüne atmışlardı. Bende bi kaç kere atmıştım. sonra tel almıştım tekrar. Ama üstü leke leke gibi olmuş.Bişey mi döküldü falan derken arkadaşa , o dedi küf olmuş nemli çamaşırdan diye. Napsam ki acaba? Silsem kosla ile falan geçer mi acaba?
Beyaz üstüne pembe mor çiçekleri var, beyazlı kısım da leke gibi duruyo..

...Nunucum hiç bir fikrim yok...

ıyi geceler herkese, benim fındık kurdum uyudu
Bende birazdan banyo yapıcam...
Akşam üstü kek yaptım, biz yerken nazlınında ağzı şapur şupur oldu, oda yemek istedi garibim, babasıyla nasıl içimiz buruldu, boğazımıza dizildi...süt vardı içinde veremedim...Nasıl heyecanlanıyordu ben ağzıma tokarken..ay içim acıdı yaa...kaldırdım götürdüm keki.

Kızlar sizinkiler gece emmek için yada beslenmek için uyandığında altını değiştiriyormusunuz?Yoksa sabaha kadar aynı bez mi kalıyor?

Selam sedacım nasılsın, hoşgeldin. Bu akşam pek de kimseler yok .
Ben anca genel olarak 23.30da yada 23 de uyutabiliyom. Gelen giden çok oluyo , sesten uyumuyo tam uyuturken bi değiştiriyom bidaha sabah 7de değiştiriyom.
Gecede bi iki kere uyanıyo ama ya meme veriyom yada mama, altını değiştirmiyom.

selam, benım adım elıf. kuf lekesi zor cıkan bır leke dıye bılıyuorum canım. yinede silmeyi dene istersen. yardımcı olmayı ısterdım ama benımde hıcbır fıkrım yok.

çoookk bal olmuş bu kız..allahın emri peygamberin kavliiyle ben talibim bu kırmızılı bantlı kuzuya:)allahım yaaaa....çıldırtıcı bide bant takmış anasıkaydirigubbakcemile3..maşşallah..bende küçükken kırmızı takıntısı vardı..her bayram seyranda yenı ayakkabı almaya kadıkoydekı reise götürürlerdi..ama her seferınde yıne kırmızı alırdımdelikafaduldenbide karadenızlı bı satış elemanı abi vardı..sanırım ılk aşkım oydu :roflol:sarışın,bıyıklı boylu poslu bi abiydi...bızde yürütec aldık 30 mılyona saraçhaneden..nasılsa az bınıp ıkı üç aya atıcaz..ama alışamadık henuz zaten uykumuz geldı olmadık mızıklamalar ve ısyanla gecen bir gezme oldu(her gezmemiz gibi)valla bakıyorum mılletın kuzusu köşeminderi..bıraktıgı yerde kalıyo..mıllet bundan ufaklı buyuklu yavruları komuş arabasına keyıfle sahılde cay ıcerkene ben delidana etrafında ya oyalamaya calısırım ya babasını gezdırır,yerınde durmak bılmeyen bı kuzu..bı çay ıkı tostu gırtlağıma tıkıp afedersınız nebu gezdık işteneyse bı hava aldım bunada şükür evde temızlık vardı bide..babası eve bızı bıraktı kendısı gene vınn turızm..eh günün günü var günün saati var..bendede yapılanı unutmamak gbı bı huy var..nasılsa yaz gelıyo ben kuzumu alıp gezmlere gıdıp bın beterını ona etmezsem ben olamamkiiişakkıdı[/B][/COLOR][/QUOTE]

umutcum canım teşekkür ederiz.senden iyi kaynanamı bulucaz anacım.:sm_cool: damatta çooook yakışıklı maşallah. verdik gittii.kaydirigubbakcemile5 anaaam ağlayasım geldi valla.:çok üzgünüm: gerçekten gelin olcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…