Doğum yapmış olan anneler buraya....

Umutcum;bir yanlışlık olmasın..Çocuk felcini sağlık ocağında ağızdan verdiler bu dozunu..5 li karmayı ayrı yaptılar..Cuma oldu bizim 2 damla ağızdan verdiler..

Son düzenleme:
ıyi akşamlar.....

Nuray canım kosla bazen işe yarıyor bazende yaramıyor bir dene olmazsa özel leke çıkarıcılar satılıyor..kuru temizlemecilerde kullanıyor bir araştırırsın..
bu arada canım aşağıdaki sayfada senin msjında fotomuz kalmışta silebilirmisin?
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/217395-dogum-yapmis-olan-anneler-buraya-1617.html

...Nunucum hiç bir fikrim yok...
Kızlar sizinkiler gece emmek için yada beslenmek için uyandığında altını değiştiriyormusunuz?Yoksa sabaha kadar aynı bez mi kalıyor?

Değiştirmiyorum sabah 7 gibi kalkıyor zaten...
kaka yapmışsa değiştiriyorum tabii ama doğdu doğalı gece 2 kez yapmıştır...

gözünaydın eda..en iyi yardımcın ve desteğine kavuşuyosun..bende yatıyorum..fatmacım allah yardımcın olsun bakalım sabaha eşinde gelince bakalım ne olucak...işallah diştendir ki öyle umuyorum..

Saol canım,dediğin gibi en büyük destekçilerimiz..varlıkları bile yetiyor...

sedacım duruma göre değişiyor uzun uyuduysa bezi çok ıslak olmuyor o zaman sabaha kadar değiştirmiyorum ama bu aralar sık sık uyanıp sürekli emiyor o zaman bezi de çok dolu oluyor gece 4 gibi değiştiriyorum uyurken bir problem olmuyor

kızlar ben yoğurt yapma makinesi almayı düşünüyorum kullanan ve tavsiyesi olan var mı?

FATMA cok geçmiş olsun..kuzumuzu öp kokla bolbol bizim içinde..prinnci suda iyice haşlayıp cıkan ununu içirince iyi gelıyo ishale..olmadı drun bi toz falan verıcektır ishali geçsin dıye..ayran da verebılırsın annesi,bi çimdikten az tuzda koyabılırsın..sen eniyi yapılacakları bılıyosundur zaten..hiç belli deil işte bu kuzuların nerden ne alıcakları..bizimkininde herşey ağzında..biyere kadar kontrol edebılıyorum..yürütecının önundekı dugmeleri bileagzına almaya kalkıyo..hemen sılıyorum hemenherşeyi az sabunlu bezle ama nereye kadar işte..............DUYGU teşekkür ederim canım..ben pazartesı sorucam sağlıkocağına..drumuz artık karmayla beraber verıyolar dedı,ocaktakıler dha ıyı açıklarbakalım.......GÖZDE maşallah kuzuna..ama egzama neden olmuş acaba..aynen benım drda hazırlar için aynı şeyleri söyledi...malesef daha severek yıyolar ama işte...bide bereker organık mama mı ne varmış,mamanın organıgı nasıl oluyo acaba..ben bu aralar organıklere taktım..princın bıle organıgı var..alıp yapmayı düşünüyorum..hatta patates,havuc,princ hemen herşeyi organık almak ıstyorum bütçem elverirse........SEDA prima hakıkaten sabaha kadar deişmezsende sızıntı yapmıyo...ama benımkı pişik olmuştu ishalden sonra,bendede ondan sonra evham oldu binevi,4 gibi deiştriyorum,genelde o saatlerdede yapmış oluyo..

arkadaşlar bende takvim hazırlamak istiyorum fakat beceremedim yardımcı olabılırmısınız

canım alttaki linkte nasıl yapılıyor anlatıyor...
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html

kızlar ben yoğurt yapma makinesi almayı düşünüyorum kullanan ve tavsiyesi olan var mı?

Canım ben arçeliğin kullanıyorum 13-14 senelik makine...küçük kavonozları var...

iyiyiz mevlüdecim onura muhallebi yaptım soğumasını bekliyrum inşallah bunu yer sabahtan beri yapıp yapıp döküyorum bişeyler yemiyo mama yaptım onu da içmedi sadece beni emiyor sıpacık

umutcum tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canıma.s.

canım aşı takvimi bu yıl değişti...6.aya hepatit+karma+ağızdan çocuk felci+doz vakti geldiyse pnomokok yapıyorlar canım.....

teşekkür ederim hızıracilservis deryacım:)eda teşekkürler..daha önce rota harıc başka agızdan aşı olmadık buyuzden kafam karıştı dediim gbi zaten zor düşüyo jetonumda köşe çok:)ben tel açıp sorayım ocaktakılere bakalım....buarada duruyu kutlamayı unutmuşum..çirkin ördek yavrusuydu..bi kuğuya dönüştü..umarım şansı,bahtı kendindende güzel olsun...durukız dogum günün kutlu olsun...annesi ona buyaz bol bol zaradan çiçekliler giydirsin..ama lütfen fırfırlı külotda alsın:)bahar çiçekleri gibi hep neşeyle büyüsün inşallah......

edacım peki yoğurt nasıl oluyor sulu mu koyu mu tadı falan nasıl bebeğin seviyor mu

Canım tadı güzel oluyor ama kıvamı ise bir gün farklı bir gün farklı tuuyor...bazen katı bazen sulu..
dışarıda bazen unutuyorum..8-9 saat kaldığı oluyor bununla alakalı olabilir kıvamı...

Gerçi hergün yapsamda bizimki yoğurtu sevmiyor..yapmak için yapıyorumm:)
her gün bir şey katıyorum içine belki yer diye..bebe bisküvisi armut,muz... kanmıyor sıpa
hazır yoğurt seviyor ama onuda bıraktırdı dr.

Deryacımm umut farkettirdi saolsun...
yeni ayınız kutlu olsun..nice nice aylara,senelere İnşallah....
Senin ki bizimkilerin ablası...

Ben yatıyorum..Herkese Allah rahatlık versin

halbuki hazır yogurt belkı ama babymix nıtelıklı bi ürün gibi..duygu yazmıştı bılgılerını ıcındekıler normal yaptgmz yogurtlardan farklı...bıde muzlar genelde ıthal ve bazıları iyi olmayabılıyomuş..olgunlaşmamaış muz hepten sındrımı zormuş ve mumkunse muzu vermeden once az pişirin denıyo..sındırım açısından dha kolay oluyomuş ozaman...eda sıze alerjı ıcın ılac verdımı...GÖZDE sen hangı ılacı kullanıyosun kuzuna..bıze zrytec dıye bı damla verdı gece mamasına katıp verıyorum..

Ege inanılmaz huysuz..Kesinlike uyumak istemiyor ve sürekli ağlıyor aşıdan herhalde hala etkisini gösteriyor...Ne diye bir bebeğe 4 tane aşıyı aynı günde vururlar bilmiyorumsenağlama

Canım bize bir dr.umuz verdi diğeride vermedi gerek yok dedi sadece kremi kullanabilirsiniz dedi..

Belki damlayı kullandırmamasının nedeni vücutta çok alerjik bir durum görmedi...
Çünkü sadece kulak arkasında ve göbek deliğinde vardı..bununda nedeni hazır gıdalara fazla yüklendiğimiz içinmiş...

Kremin ismi:Atopiclair kortizonsuz olduğu için güvenle kullanılabilir zannedersem...Derya daha iyi bilir ..
Damlanın ismi:Zaditen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…