- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.401
nunu canım kızında sende çok tatlı çıkmışsınız.allah nazarlardan saklasın.
ya arkadaşlar bende sağlık ocağında yaptırdım aşılarını hep..ama cocuk felcı ağızdan deilmi?bitek rotavırus oldu agızdan..yanı kartındada cocuk felcı olmamaış gozukuyo..acaba karma aşının ıcındemı vardı?bir bilen varmı acep..hem panıkledım hem kafam karıştı......
teyzeleri kuzumun son fotoları.
http://img25.imageshack.us/my.php?i...eterını ona etmezsem ben olamamkiiişakkıdı[/Bhttp://img25.imageshack.us/my.php?i...eterını ona etmezsem ben olamamkiiişakkıdı[/B
Güle güle kullanın canım..ıyi yapmışsın bencede pahalı birşey gereksiz olurdu..ıyi günlerde pıtır pıtır yürüsün kuzucuk..Maşallah topaça yerim ben o kuzuyu öp benim içinselam güzel anneler
biz şimdi doktordan geldik
denizoşun kilosu 8 olmuş boyuda 70 cm
bundan sonra her ay getirmenize gerek yok 2 ayda bir getirin dedi..
birde hazır çorbalardan kahvaltılardan verme siz ne yiyosanız onu yiyebilir hazırlar ne kadar da yok deseler koruyucu maddeler , katkı maddeleri içeriyor dedi ... yemek aralarını iyice açabilirsin dedi falan filan .... bakalım yine deniycez sebze çorbası yedirmeyi yer inşallah bu sefer , et suyu , tavuk suyu , tarhana herşeyi yiyebilir artık diyo ...
poposunda ve kolundaki kızarıklıklar tahmin ettiğim gibi egzama .ilacına devammm.
bir de doğum lekesi vardı karnında onun rengi de iyice kızarmış üstüde sanki egzama gibi olmuş .
öpüyorum hepiniziiimerhaba güzel eylül anneleri canım arkadaşlarım uzun bir aradan sonra bir merhaba pcnin başına yeni geçebildim. okula başladım ogluşumu bırakıp çalışmak zor oluyor ama çok şükür ögleye kadar 2 gün gidiyorum. hepinzi çok özledim inşllah herkes iyidir. geçmişi okumadım hemen aranıza daldım. minnoşlar büyümüşlerdir kiminin dişi çıkmış,kimi hecelemeye başlamıştır hepsine maşallah Allah'ım acılarını göstermesin.
bizde iyiyiz alttan 3 tane dişi dizdik. emekliyoruz,baba,dede, aba gibi kelimelere başladık,bol bol bagırıyoruz teyzeleri.
Aslıcım hoşgeldin canım..Maşallah kuzuyaaa..Alttan 3 tanemii:1shok:Ya alttan iki üstten iki çıkmıyormu öncee:uhm:Benmi yanlış biliyorum acaba Aslıcım?
...Nunucum hiç bir fikrim yok...
ıyi geceler herkese, benim fındık kurdum uyudu
Bende birazdan banyo yapıcam...
Akşam üstü kek yaptım, biz yerken nazlınında ağzı şapur şupur oldu, oda yemek istedi garibim, babasıyla nasıl içimiz buruldu, boğazımıza dizildi...süt vardı içinde veremedim...Nasıl heyecanlanıyordu ben ağzıma tokarken..ay içim acıdı yaa...kaldırdım götürdüm keki.
Kızlar sizinkiler gece emmek için yada beslenmek için uyandığında altını değiştiriyormusunuz?Yoksa sabaha kadar aynı bez mi kalıyor?
Sedacım ben değiştirmiyorum çünkü anında gözleri fal taşı gibi açılıyor..Prima kullanıyorum..yeni çıkan reklamında extra uyku tabakası dedikleri kadar var..ben mesela 22.00 de alıyorum bir daha sabah 8.00 decanım..Ay bende fotoğrafları gördüm yorum yazmayı unutmuşum yaa:bbo:Çok tatlı çıkmış canım 41 kere maşallah meleğimizegözdecim,fatmacım teşekkür ederim.a.s.
Nuraycım sizde çok güzel çıkmışsınız ayrıca sende çok güzel görünüyorsun maşallah arkadaşıma
...Nunucum hiç bir fikrim yok...
Kızlar sizinkiler gece emmek için yada beslenmek için uyandığında altını değiştiriyormusunuz?Yoksa sabaha kadar aynı bez mi kalıyor?
gözünaydın eda..en iyi yardımcın ve desteğine kavuşuyosun..bende yatıyorum..fatmacım allah yardımcın olsun bakalım sabaha eşinde gelince bakalım ne olucak...işallah diştendir ki öyle umuyorum..
arkadaşlar bende takvim hazırlamak istiyorum fakat beceremedim yardımcı olabılırmısınız
kızlar ben yoğurt yapma makinesi almayı düşünüyorum kullanan ve tavsiyesi olan var mı?
teşekkür ederim serapcım..artık karma aşıyla beraber yapıyolarmış ağızdan deilmiş sağlık ocağındakıler..yok saçımı kestirmedim postişsizimdirde orada,ondan öyledir:)benım kendı saçım keditüyü gbi olgundan abidikgubudik postiş,kaynak ne ararsan takarım kafama..yınede teşekkürler..e sen kestirdin tabii,kılolarıda verıyosun..eh artık yaza bomba bi serap beklıyoruz...
canım alttaki linkte nasıl yapılıyor anlatıyor...
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
Canım ben arçeliğin kullanıyorum 13-14 senelik makine...küçük kavonozları var...
canım alttaki linkte nasıl yapılıyor anlatıyor...
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
Canım ben arçeliğin kullanıyorum 13-14 senelik makine...küçük kavonozları var...
edacım peki yoğurt nasıl oluyor sulu mu koyu mu tadı falan nasıl bebeğin seviyor mu
halbuki hazır yogurt belkı ama babymix nıtelıklı bi ürün gibi..duygu yazmıştı bılgılerını ıcındekıler normal yaptgmz yogurtlardan farklı...bıde muzlar genelde ıthal ve bazıları iyi olmayabılıyomuş..olgunlaşmamaış muz hepten sındrımı zormuş ve mumkunse muzu vermeden once az pişirin denıyo..sındırım açısından dha kolay oluyomuş ozaman...eda sıze alerjı ıcın ılac verdımı...GÖZDE sen hangı ılacı kullanıyosun kuzuna..bıze zrytec dıye bı damla verdı gece mamasına katıp verıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?