- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.841
bizimde dr.umuz karbonatla temizleyin dedi kabardıktan sonra öfeleyin dedi ama içim el vermedi.kafasına 2 gündür zeytinyağı sürüyorum ama pek gelişme olmadı olmazsa senin yaptığın gibi yapimm
hilarya saol canım ama sen sık yıkıyormuşsun, gerçi ne kadar çok yıkanırsa o kadar iyi ama kışa girdik yaa o bakımdan diyorum..
canım aralarda hiç mi uyumuyor sancıdan mı yoksa ilgi mi istiyor drun ne diyor peki?
ilk günden beri böyle alıştırdık canım.. Çok üstüne titremiyoruz üşütme konusunda.. Mesela hiç yelek giydirmiyorum.uykudan uyandığında da öylece alıyorum.. Akşamları eşim soyup çıplak masaj yapıyor zeytinyağıyla.... Alıştı artık.:ecrin_bebek::lepi:Allaha şükür bugüne kadar hasta olmadı.. bir de bizim ev sürekli güneş alıyor.. Ve sıcak oluyor.. Rahatlatmak amaçlı sık sık yıkıyoruz.. Havalar soğumaya başladı.. bizde artık haftada iki gün yıkarız herhalde...
konak olunca benim bildiğimde zeytin yağı sürülür bolca.. sonra saç fırçasıyla taranır.. 1 saat sonra da yıkanır bebekk..
cansucum bende senın gıbı gun asırı yıkıyordum ama artık haftada 2 ye ındırdım..bırde benımkı cok kustugu ıcın ustu bası hep pıslenıyor mecburen yıkamak durumundayız..
usutme konusunda bende hıc tıtızlenmıyorum cunku sakındıgım goze cop batar derler banyomuz en az 10 dak suruyor sonrada bebe yagıyla butun vucuduna masaj yapıyorum cıplakken bayılıyoo artık benımkı zatendoktor sen ne gıyıyorsan bır kat fazlasını gıydır dedı bende aynen uyguluyorum.yun yeleklere patıklere henuz bızde gecıs yapmadık daha erkek oldugunu dusunuyorum bende.bakalım soyle bır aralık olsunda dusunurum o zaman:1hug:
betülcüm benim kızda günde 2-3 kez çıkardı ama artık büyüyorlar günde 1 kez çıkması çok normal,hemen panik yapma bence.Benim kız da bir kez çıkıyor ama bazen 2 güne bir çıktığıda oluyor...Hiç bişey vermiyorum.Mommy hatırladığım kadarıyla sen Nil hn.a gidiyordun bu yüzden bana yakın olduğunu düşünüyorum.
Bizde dr.umuzu yeni değiştirdik avcılarda Dr.Erdal Enginere götürdüm, çok memnun kaldım çok ilgili,alakalı diğer doktorlar gibi kaptı kaçtı yapmıyor.zaten metini farklı farklı yerlerden duydum.
canım yanlıi hatırladın heralde ben İstanbula yeni taşındım.Erdal bey dediğin hangi hastanede??
Betül ıkınması gazdan da olabilir bana kalırsa verme sonuçta her zaman veremezsin günde bir kere çıkıyormuş. 3-4 gün çıkmayanlar var dr.una bir sor istersen...
Ne güzel biz de adanadayken aynen gün aşırı yıkıyorduk ama burda haftada 2 yedüştü,benim kaloriferlerde henüz yanmıyorBende her banyoda şampuan kullanıyorum.. bir gün yıkayıp bir gün yıkamıyoruz.. Annemle yıkıyorsak küvetine su doldurup biraz oyalanıyoruz ama eşimle yıkarken file kullanıp acele ediyoruz..
.
Maşallahh canımm bebeğinin sağlığı da gayet iyiymiş...
konak için ben de zeytin yağı diye biliyorum benim kızda çok az var,çoğalırsa zeytin yağıyla ovup tarayacağım.Ama uykudan kalkınca üşür annesi sen yine d bir örgü yelek giydir bence.:ecrin_bebek:ilk günden beri böyle alıştırdık canım.. Çok üstüne titremiyoruz üşütme konusunda.. Mesela hiç yelek giydirmiyorum.uykudan uyandığında da öylece alıyorum.. Akşamları eşim soyup çıplak masaj yapıyor zeytinyağıyla.... Alıştı artık.:ecrin_bebek::lepi:Allaha şükür bugüne kadar hasta olmadı.. bir de bizim ev sürekli güneş alıyor.. Ve sıcak oluyor.. Rahatlatmak amaçlı sık sık yıkıyoruz.. Havalar soğumaya başladı.. bizde artık haftada iki gün yıkarız herhalde...
konak olunca benim bildiğimde zeytin yağı sürülür bolca.. sonra saç fırçasıyla taranır.. 1 saat sonra da yıkanır bebekk..
cansucum bende senın gıbı gun asırı yıkıyordum ama artık haftada 2 ye ındırdım..bırde benımkı cok kustugu ıcın ustu bası hep pıslenıyor mecburen yıkamak durumundayız..
usutme konusunda bende hıc tıtızlenmıyorum cunku sakındıgım goze cop batar derler banyomuz en az 10 dak suruyor sonrada bebe yagıyla butun vucuduna masaj yapıyorum cıplakken bayılıyoo artık benımkı zatendoktor sen ne gıyıyorsan bır kat fazlasını gıydır dedı bende aynen uyguluyorum.yun yeleklere patıklere henuz bızde gecıs yapmadık daha erkek oldugunu dusunuyorum bende.bakalım soyle bır aralık olsunda dusunurum o zaman:1hug:
Ayenen duygu.. bende sakınan göze çöp batar diye düşünüyorum.. Bende hırka ve patiklere kurban bayramında başlamayı düşünüyorum.. Bursa da olacağız ozaman ve biraz fazla gezmeyi planlıyorum oğlum annesinin şehrine ilk kez gidecek... sırnaşık şey
İnşallah rahat rahat istediğimiz gibi gezer dolaşırız.. ,
benim ki kusmuyor ama mama aldığı için biberondan akıtıyor ağzından ve koynumuz mama doluyor.. ne kadar silsemde mama kokusu oluyor diye çok sık yıkıyorum.
bu arada dün aşıya gttik
kızım 58 cm ve 5700gr olmuş,sizinkilerde durum ne acaba?
kızlar bende zeytin yağı verdim ve fitil sonra durum bu ateşide var 37.5 derece iştahsızda gece hiç emmedi.her zaman gece emer sabahta 60 cc mama içerdi.yok içmiyor ve emmiyor ben şimdi doktora gidiyorum bakalım nolacak.
çok iyi olmuş seren, eskisinden takip edelimm ilk sayfaya baktımda 08.05.08'de 400 grmış benim sıpamm:teselli:
çok iyi olmuş seren, eskisinden takip edelimm ilk sayfaya baktımda 08.05.08'de 400 grmış benim sıpamm:teselli:
bende o topiğe bakıyordumda nekadar güzel günler geçirdik bebeklerimizin kaç gr aldığını konuşurken çok şükür kaç kilo aldığını konuşmaya başladık nerdeyseee ne hoş anılar yawww içim bi tuhaf olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?