- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.421
Ege inanılmaz huysuz..Kesinlike uyumak istemiyor ve sürekli ağlıyor aşıdan herhalde hala etkisini gösteriyor...Ne diye bir bebeğe 4 tane aşıyı aynı günde vururlar bilmiyorumsenağlama
halbuki hazır yogurt belkı ama babymix nıtelıklı bi ürün gibi..duygu yazmıştı bılgılerını ıcındekıler normal yaptgmz yogurtlardan farklı...bıde muzlar genelde ıthal ve bazıları iyi olmayabılıyomuş..olgunlaşmamaış muz hepten sındrımı zormuş ve mumkunse muzu vermeden once az pişirin denıyo..sındırım açısından dha kolay oluyomuş ozaman...eda sıze alerjı ıcın ılac verdımı...GÖZDE sen hangı ılacı kullanıyosun kuzuna..bıze zrytec dıye bı damla verdı gece mamasına katıp verıyorum..
fatmaaa onur nasıl oldu bugun iyimi gece uyudumu haber vermedin merak ettimmm..
Herkese Guzel Pazarlar dılıyorum arkadaslar... a.s.
Dısarı cıktık kahvaltımızı yaptık bırazcık dolastık avm de sonra geldık evımıze..
Aslan 2 gunden berı az az oksuruyor... cok az dı gıderek artmaya basladı.. baska hıcbırsey yok sadece oksuruk.. :sm_confused:
usuttu sanırım ne ara oldu bılmıyorum ama... bende de var bogazda yanma acılık ve gıcık bı oksurme.. Aynı yerde usuttuk heralde.. dun aksam bır surup verelım dedık oksurugu artmasın dıye onlem olarak..
1 cay kasıgı kadar pedıtus u vermeye calıstık esımle.. zar zor cıkara cıkara.. cok acı bı ılac zaten.. sonra bır kustu.. mıdede ne var ne yok fıskırarak.. :1no2: sonra tum ust degıstık battanıyelerı komple gıttı.. tekrar verelım dedık.. foşş bı daha kustu aynı.. :1no2: daha da vermedık.. neden oyle oldu anlamadım.. cok öğürdü ılacı verır vermez fıskırarak kusuyor umarım ılerlemez oksurugu.. benneyaptımki
merhaba güzel eylül anneleri canım arkadaşlarım uzun bir aradan sonra bir merhaba pcnin başına yeni geçebildim. okula başladım ogluşumu bırakıp çalışmak zor oluyor ama çok şükür ögleye kadar 2 gün gidiyorum. hepinzi çok özledim inşllah herkes iyidir. geçmişi okumadım hemen aranıza daldım. minnoşlar büyümüşlerdir kiminin dişi çıkmış,kimi hecelemeye başlamıştır hepsine maşallah Allah'ım acılarını göstermesin.
bizde iyiyiz alttan 3 tane dişi dizdik. emekliyoruz,baba,dede, aba gibi kelimelere başladık,bol bol bagırıyoruz teyzeleri.
Betül;Geçmiş olsun Aslancığa inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz..Rabbim şifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?