Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ege inanılmaz huysuz..Kesinlike uyumak istemiyor ve sürekli ağlıyor aşıdan herhalde hala etkisini gösteriyor...Ne diye bir bebeğe 4 tane aşıyı aynı günde vururlar bilmiyorumsenağlama

Canım keşke pnomokoku 1 ay sonraya erteletseydin ben öyle yaptım...

Hem söylediğin gibi 4 aşı olsa neyse aslında 7 aşı olmuş sayılır... karma aşı 3 aşı aslında...

Evet canım ben kullanıyorum babymixi..Sadesi ve elmalısı var ve ben çok memnunum..Gayet zevkle yiyor Ege vede bir yan etkisini görmedim..İçeriğinide yazayım tekrar görmeyen arkadaşlar için..

Şimdiki bebekler çok şanslı. Çünkü tamamen onlara özel bir yoğurt var. Babymix, İlgili Bakanlık tarafından bebek ve küçük çocuk ek besini olarak uygunluğu onaylanmış, Türkiye’nin bebeklere özel ilk ve tek yoğurdudur.

Babymix, içerdiği probiyotik mayalar ve prebiyotik lif ile bebeğinizin sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.

Yüksek kalsiyum içeriği ile kemik ve dişlerin gelişmesini sağlar. B2 ve B12 vitaminleri bakımından doğal kaynak niteliğindedir. Hiçbir koruyucu katkı maddesi, nişasta, gluten ve sofra şekeri içermez. Elmalı Babymix’in içeriğindeki şeker doğal meyve şekeridir.

Babymix’in kıvamlı yapısı bebeğinizin kaşık kullanmayı öğrenmesine de yardımcı olur.

fatmacım geçmiş olsun canım maşallah kilosuna iyi bakmışın kuzuma Allah nazarlardan korusun

hasta olan bebeişler varsada çok çok geçmiş olsun ben fazla giremiyorum artık sizleri çok özlüyorum
herkese iyi geceler

sağolun kızlarrr denize iyi dileklerinizi ,öpücüklerinizi ilettim :))
umutcum denizde doğduğundan beri egzama var ... ama uun zamandır kontrol altında tutabiliyoduk.
mustala nın egzamalı bebkler için kremi ve şampuanı var ben denize sadece onları kullanıyorum .yağ falan da kullanmıyoruz..bayaa iyi gelmişti aylardır çıkmıyodu .. herhalde ek gıdalar mı tetikledi kolunda ve poposunda çıktı ... bu çıkanlara kortizon oranı çok düşük bir krem var locaid onu kullanıyoruz iyi geliyo geçiriyo ... tabi sizinki alerji ama bizimki egzama senin kullandığın damla alerjik durumlar için en iyisi ...

slm kızlar nasılsınız türkiyede bu gun tatil herkes eşleriyle biyerlerde heralde benımde az işimvar birazdan görüşürüz....

fatmaaa onur nasıl oldu bugun iyimi gece uyudumu haber vermedin merak ettimmm..

pek iyi sayılmaz normalde 1 kase çorba yiyen çocuk şimdi burun kıvırıyor yemek istemiyor gece uymadık yine sabah babaannesi götürdü ben biraz uyuyayım diye ama kahvaltısını 2 kaşık yemiş kusmuş sadece beni emiyor çok şükür onu bırakmıyor...

şimdi uyuyor uyanınca tarhana çorbası teklif edicem bakalım yiyecek mi :bbo:

Herkese Guzel Pazarlar dılıyorum arkadaslar... a.s.
Dısarı cıktık kahvaltımızı yaptık bırazcık dolastık avm de sonra geldık evımıze..

Aslan 2 gunden berı az az oksuruyor... cok az dı gıderek artmaya basladı.. baska hıcbırsey yok sadece oksuruk.. :sm_confused:
usuttu sanırım ne ara oldu bılmıyorum ama... bende de var bogazda yanma acılık ve gıcık bı oksurme.. Aynı yerde usuttuk heralde.. dun aksam bır surup verelım dedık oksurugu artmasın dıye onlem olarak..
1 cay kasıgı kadar pedıtus u vermeye calıstık esımle.. zar zor cıkara cıkara.. cok acı bı ılac zaten.. sonra bır kustu.. mıdede ne var ne yok fıskırarak.. :1no2: sonra tum ust degıstık battanıyelerı komple gıttı.. tekrar verelım dedık.. foşş bı daha kustu aynı.. :1no2: daha da vermedık.. neden oyle oldu anlamadım.. cok öğürdü ılacı verır vermez fıskırarak kusuyor umarım ılerlemez oksurugu.. benneyaptımki

geçmiş olsun betülcüm inşallah ilerlemeden atlatır aslancık ama bizim doktorumuz öksürük 15 güne kadar sürebilir demişti öksürüğün yanında başka beirtiler de olursa doktora gidersiniz inşallah hemen geçer

Tesekur ederım fatmacım.. a.s.

Hasta olan tum bebıslere cok gecmıs olsun.. gecmıse soyle baktım hızlıca..

Özlem masallah prensese hakıkaten tıpkı sen cok benzıyor sana masallah Allah nazardan saklasın cok guzel gulmus zilli..

Herkese Merhabalar.......
ASPİRİN maşallah canım,ne tatlı yaa....

Canım 2 gün önce peditusu bizde kullandık Borada öksürük ve hapşırma vardı....
ama şurup kusma filan yapmadı..Ne kadar veriyorsun ben bir çay kaşığı veriyordum sabah,öğlen,akşam olarak....
Belki kusması üşütmesiyle ilgili de olabilir...
Geçmiş olsun canım...

Oy oy oy yerım ben onu kocaman olmus demek annesı abısı oldu bızımkılerın...
Cok ara verıyorsun be canım yaa ayda yılda bı yazıyosun olmaz boyle affetmeyız bak sonra.. kaydirigubbakcemile3
Iyısındır umarım canım cok ozletme kendını ya..:1hug:

Betül;Geçmiş olsun Aslancığa inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz..Rabbim şifa versin...

Tesekkur ederım, suan ıcın aman aman bır durum yok sadece oksuruk var ama umarım ılerlemez endısem ondan cunku ılacta kabul etmıyor onlem olarak verelım dedık bıraz ıhlamur vereyım bugun de yumusatır oksurugu belki hıc olmazsa..
valla onun ufak bı oksurugune kendı boğazımı unuttum hemen hastamı olacak acaba dıye dusunmekten.. annelık cok baska ya.. Amın tum hastalara Allah sıfa versın..

Kızlar ben dar pantolon,kot vs.. giydiğim zaman karnım çok ağrıyor..
Hamilelik öncesi bir sorun yaşamıyordum böyle...
Dikiş ağrısıda değil...Sizlerde varmı böyle bir şey?

betülcüm geçmiş olsun aslana
bizde peditus vermiştik denize geçen hafta yarım ölçek günde 3 kere demişti doktor ... inşallah daha kötülemeden geçer hemen öksürüğü
insan çok üzülüyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…