- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.441
Canım 2 gün önce peditusu bizde kullandık Borada öksürük ve hapşırma vardı....
ama şurup kusma filan yapmadı..Ne kadar veriyorsun ben bir çay kaşığı veriyordum sabah,öğlen,akşam olarak....
Belki kusması üşütmesiyle ilgili de olabilir...
Geçmiş olsun canım...
betülcüm geçmiş olsun aslana
bizde peditus vermiştin denize geçen hafta yarım ölçek günde 3 kere demişti doktor ...
teşekkür ederim hızıracilservis deryacım:)eda teşekkürler..daha önce rota harıc başka agızdan aşı olmadık buyuzden kafam karıştı dediim gbi zaten zor düşüyo jetonumda köşe çok:)ben tel açıp sorayım ocaktakılere bakalım....buarada duruyu kutlamayı unutmuşum..çirkin ördek yavrusuydu..bi kuğuya dönüştü..umarım şansı,bahtı kendindende güzel olsun...durukız dogum günün kutlu olsun...annesi ona buyaz bol bol zaradan çiçekliler giydirsin..ama lütfen fırfırlı külotda alsın:)bahar çiçekleri gibi hep neşeyle büyüsün inşallah......
pek iyi sayılmaz normalde 1 kase çorba yiyen çocuk şimdi burun kıvırıyor yemek istemiyor gece uymadık yine sabah babaannesi götürdü ben biraz uyuyayım diye ama kahvaltısını 2 kaşık yemiş kusmuş sadece beni emiyor çok şükür onu bırakmıyor...
şimdi uyuyor uyanınca tarhana çorbası teklif edicem bakalım yiyecek mi :bbo:
canım benim geçmiş olsu ya...blki diş çıkarıyordur biz diş öncesi öyleydik..hatta 1 hafta emmeyide reddetti sadece uyurke gözğ kapalı emdi(( geçen pazar 2 dişimiz birden beliriverdi..Allah a şükür sonra biraz düzeldi...belki sizin de öyledr...
ne güzel derya ay dişlerde gelmiş hayırlı olsun cnm
bizde bişey yok henüz bulduğu herşey agzında inşallah hayırlısıyla atlatırız diş olayını bizde
zor oldumu cnm diş çıkarması
inşallahdiştir canım ya normalde 1 dk durmayan çocuk şimdi kuzu gibi onu böyle görünce içim gidiyor valla
özlemcim eylül güzelini öpüyorum çok tatlışko olmuş
betüş geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah
herkese iyi pazarlar arkadaslar
betülcüm çokok geçmiş olsun cnm cabucak atlatırsınız ikinizde cnm
Canım 1 cay kasıgı verıyoruz, yalnız ılacı verınceye kadar kusma yoktu.. zaten ılacı agzına koyar koymaz mıdesı kalktı ogurdu ve kustu fıskırarak..
sonra kustu ne de olsa cıktı dıye hemen ıkıncıyı verdık yıne bı tatlı kasıgı.. yuttu yutmadı yıne mıdesı kalktı yıne aynı sekılde ogurdu ve kustu.. sonrasında vermedık tabı bı daha..
ondan sonra yıne kusma yok.. yanı usutmesıyle olsa oncesınde yada sonrasında da olabılır dıye dusunuyorum kusmayı.. ılacı yutmadı bıle yanı.. bende bır gun ıcın ıkı kere vereyım dedım gunde 1 er cay kasıgı onlesın hasta olmasın dıye ama dedıgım gıbı ıste..
sadece ıhlamur vermeye calısıcam bugun napayım.. benneyaptımki
geçmiş olsun canım... inşallah oğlun en kısa sürede iyileşir.
Tesekkur ederım canım ... a.s.
Bu arada bebek arabası ıcın sana tavsıyem sadece sımdıye dusunerek alma, ılerısı ıcınde dusun yanı 1 yası 2 yasını da dusun kullanmak ıcın...
ona uygun dayanıklı bırsey olsun bence.. bız pierre cardının ıkı lı yanı oto koltugu bebek arabası olanından aldık..
ama sımdıkı aklım olsa daha tumturaklı bırsey alırdım yanı gercı onlarda bıraz pahalı ama.. ozellıkle yazın araba cok ıslev goruyor..
kaldırım taslarında cok zor yuruyor bazıları lıngır lıngır oluyor bebeklerde agırlasıcak.. bunları goz onunde tut mutlaka.. yerimseniben
teşekkür ederim canım, bende pierre cardin enigma diye bi araba var internette görmüşsündür ondan almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim.
şimdi baktım canım netten bızımkıne cok benzıyor bunun grı mavılı olanından.. sadece kesımlerı bıraz yuvarlak bızımkının bunun kare gıbı..
yakından gordunmu canım o zaman anlarsın soyle bıraz ılerı gerı yapınca oturaklımı sallanmaya musaıtmı dıye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?