Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım 1 cay kasıgı verıyoruz, yalnız ılacı verınceye kadar kusma yoktu.. zaten ılacı agzına koyar koymaz mıdesı kalktı ogurdu ve kustu fıskırarak..
sonra kustu ne de olsa cıktı dıye hemen ıkıncıyı verdık yıne bı tatlı kasıgı.. yuttu yutmadı yıne mıdesı kalktı yıne aynı sekılde ogurdu ve kustu.. sonrasında vermedık tabı bı daha..
ondan sonra yıne kusma yok.. yanı usutmesıyle olsa oncesınde yada sonrasında da olabılır dıye dusunuyorum kusmayı.. ılacı yutmadı bıle yanı.. bende bır gun ıcın ıkı kere vereyım dedım gunde 1 er cay kasıgı onlesın hasta olmasın dıye ama dedıgım gıbı ıste..
sadece ıhlamur vermeye calısıcam bugun napayım.. benneyaptımki

betülcüm canım geçmiş olsun.a.s. eylülü dün yıkamıştık bugün oda arada öksürüyo.üşüdümü naptı.ya gözünün içine baktıkça hasta oluyo bu çocuklar ya.çok korkuyorum bende ilerliycek diye.

herkese iyi pazarlar arkadaslar
betülcüm çokok geçmiş olsun cnm cabucak atlatırsınız ikinizde cnm

duygucum,betülcüm,tanger,dıonysos,gözde bütün eylül anneleri çoooook teşekkür ederim kızım için söylediklerinize.bütün eylül anneleri ve kuzucuklarını çoooook seviyorum.Şeniz:dance:

alemsin valla canım...alırım inşalalh hepsini...fotolarını da koyarım buraya.....irkin ördek yavrum o benim...teşekkürler canı tekrar...
sweetcurse..ayten..fatma...seda...sizlere de teşekkür edrim canlarım...

arkadaşalr alerji için ilaç soranlar olmuş..ben ilk alaerjisine avil şrp vermiştim..ama şimdi zyrtec damla bulunduruyorum evde...alerji olunca 5 damla veriyorum...eğer geçmezse bir süre yatmaan önce geceleri 5 damla devam ediyorum....

canım benim geçmiş olsu ya...blki diş çıkarıyordur biz diş öncesi öyleydik..hatta 1 hafta emmeyide reddetti sadece uyurke gözğ kapalı emdi (( geçen pazar 2 dişimiz birden beliriverdi..Allah a şükür sonra biraz düzeldi...belki sizin de öyledr...

ne güzel derya ay dişlerde gelmiş hayırlı olsun cnm
bizde bişey yok henüz bulduğu herşey agzında inşallah hayırlısıyla atlatırız diş olayını bizde
zor oldumu cnm diş çıkarması

inşallahdiştir canım ya normalde 1 dk durmayan çocuk şimdi kuzu gibi onu böyle görünce içim gidiyor valla

ne güzel derya ay dişlerde gelmiş hayırlı olsun cnm
bizde bişey yok henüz bulduğu herşey agzında inşallah hayırlısıyla atlatırız diş olayını bizde
zor oldumu cnm diş çıkarması

sağol mehtapcım...duru sizinkilerden büyük ya geri biz de geç çıkardık...ağustos ta doğu yapanların çoğunn bir sürü çıkmış bile....bizim de aylardır herşey ağzınaydı canım....

özlemcim eylül güzelini öpüyorum çok tatlışko olmuş
betüş geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah

herkese iyi pazarlar arkadaslar
betülcüm çokok geçmiş olsun cnm cabucak atlatırsınız ikinizde cnm

Tesekkur ederım arkadaslar... a.s.

Bu arada seliin canım ne zamandır yoksun ozlettın kendını.. :1hug:

merhaba arkadaşlar, oğluma bebek arabası alıcaz. araştırdım ama bır turlu karar veremedım. bana tavsiye edebileceğinin güzel bir model varmı?

geçmiş olsun canım... inşallah oğlun en kısa sürede iyileşir.

geçmiş olsun canım... inşallah oğlun en kısa sürede iyileşir.

Tesekkur ederım canım ... a.s.

Bu arada bebek arabası ıcın sana tavsıyem sadece sımdıye dusunerek alma, ılerısı ıcınde dusun yanı 1 yası 2 yasını da dusun kullanmak ıcın...
ona uygun dayanıklı bırsey olsun bence.. bız pierre cardının ıkı lı yanı oto koltugu bebek arabası olanından aldık..
ama sımdıkı aklım olsa daha tumturaklı bırsey alırdım yanı gercı onlarda bıraz pahalı ama .. ozellıkle yazın araba cok ıslev goruyor..
kaldırım taslarında cok zor yuruyor bazıları lıngır lıngır oluyor bebeklerde agırlasıcak.. bunları goz onunde tut mutlaka.. yerimseniben

teşekkür ederim canım, bende pierre cardin enigma diye bi araba var internette görmüşsündür ondan almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim.

teşekkür ederim canım, bende pierre cardin enigma diye bi araba var internette görmüşsündür ondan almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim.

şimdi baktım canım netten bızımkıne cok benzıyor bunun grı mavılı olanından.. sadece kesımlerı bıraz yuvarlak bızımkının bunun kare gıbı..
yakından gordunmu canım o zaman anlarsın soyle bıraz ılerı gerı yapınca oturaklımı sallanmaya musaıtmı dıye..

seninkinin kumaşı felan nasıl? terletiyomu? hafif olmasıda önemli. bız daha cok arabayla gıdıyoruz heryere o nedenle bagaja rahatca sığabilmeliş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…