Doğum yapmış olan anneler buraya....

seninkinin kumaşı felan nasıl? terletiyomu? hafif olmasıda önemli. bız daha cok arabayla gıdıyoruz heryere o nedenle bagaja rahatca sığabilmeliş.

katlanıyor canım arabaya rahat sıgıyor.. bızde oyle arabanın bagajına atıyoruz gıttıgımız yerde acıyoruz kullanıyoruz.. avm de fılan.. kuması aynı o baktıgın gıbı ıste sılınebılır ama terletmıyor.. gercı havalarda soguk yanı ama yazında terletmez heralde..

pierre cardin 2040 raıder bebek arabası
bu araba çok iyi canım nette bakarsan fiyatı 500 küsur biz istanbulda bisikletçiler çarşısından almıştık 350 ye gelmişti ana kucağı ile birlikte geniş ve sürmesi kolay
tekerlekleri küçük olanları tercih etme bence her yerde kullanımı kolay olmayabilir

teşekkür ederim canım

Egenin arabası kesinlike bagaja sığmıyor malesef.Mecburen arka koltuğa koymak zorunda kalıyorum((

kayıvalıdemde geçen fuzuli ama mecburi bir günün ardından,tümgün evinden uzakta olmanın heleki evımden daha ufak ve tıklım tıkış birortamda durmanın sıkıntısı içinde,zaten sevmedıgım bırgun olan pazarı,şükür evimdeyım dıyerek bitirmiş bulunuyorum..terkos pasajınadan eşimle bana çamaşır ve bikaç 5tllik tşirt almış olmakta günün en karlı ve mutlu anıydı..sabahta yürütecinin ayar koluna parmağımı sıkıştırdım..eşime bagırdım..bebeği kaldırsa yurutecten sorun olmıcaktı ama saolsun şaşaladı kaldıramadı ılkanda..ağlayarak başladık güne:)ya hakıkaten ruhumu uufuuneet basıyo dağınık ve dağınıktan çok fazla eşyalı ufak yerlerde..cok sıkıntılı bi insanımkadıncağız bisürü yemek yedırdı gönderdi..mutlu oldu işte torunuylabıgun geçirdi..ama bana ne azap(üzücü şeyler..halbukı oyle bı ortam olmalıkii herkes mutlu olsun..bide kayınpederin çenesi düştü herzamanki gibi..zaten eşiyle ve ogluyla kavgalı konuşmuyo..semaverın önune bebeğim kucagında geçti bidecamı açmaya kalktıi ,kayınvalıdem adamı itekleyip kapattı pencereyı..adam dona kaldı..aynı şeyi benım annemın babama yaptıgını düşünemem bile.çünki babam furruur:)saygı bitince evlılıkler ne fena oluyo..gerçi kayınvalıdemde tam bi karadenız kadını, allahmuhafaza.....neyse.......................DUYGU canımbenım cok geçmiş olsun..enson boyle yogun aşı olgumuzda ıkıgun cocugumun huyu deişmişti remen..hakıkaten neden hepsını bıarada yaparlar bende bılemıyorum..dra bı danışsan belkı egeyi rahatlatıcak bı formul bulunur..işallah tez gecer.....................GÖZDE teşekkür ederim...bizimkisi dediğin gibi alerji...edanın da dediği gibi ne oluyosa bu hazır gıdalar yapıyo aslında...bende kutu kutu netten almıştım hevesle...ZYRTEC i kullanıyorum bende derya gibi......................FATMA enfeksıyon işte,mideyi,bağırsağı etkiliyo.....ilaclarını kusmasında bari...seni emsin yeter şu bikaç gün..inşallah tezzamanda geçsin kuzunun hastalığı...BETÜL seninkide canımbenim......allahım hep bize güzel haberler vermeyi nasip et....yinede en kötü günümüz böyle olsun....dra danışsan şu kusma işini..belkı başka bı formulu vardır..zaten bana kalsa eve bi doktor alıcam:)imkanım olsa..herbşiyi sorucam.....nekadar ev dışında olursak okadar düzenımız bozuluyo..tümgün uyumadık ...perişan,yarıbaygın uyudu...yemek düzenimiz bozuldu..bi mama yedi azbiraz...ayy buyuzden bende hele uzun süre için hiçbiyere gitmek ıstemıyorum....yarın bugunden daha sağlıklı,huzurlu ve mutlu geçsin inşallah cümlemiz için....

betülcüğüm geçmiş olsun canım
inşallah hemen iyileşir Aslan

Kürşatta öksürüyodu ve hırıltısı vardı doktoro götürdük ciğerlerini falan dinledi temiz dedi
ensesi terliyosa ondan olur dedi evet ensesi ve başı çok terliyo mendil koyun dedi
öksürüğü azaldı ama hırılıtısı var

bütün bebişlere geçmiş olsun Allah onları korusun

betülcüm..biliyormusun aynı olayı biz de yaşadık dün.aynı arada az da olsa öksürüyordu.sanki balgam varmışta çıkarmak istercesine..ben de önlem olarak soğuk algınlığı için dr. verdiği peditus u vereyim dedim.ama az bir çay kaşığı nasıl kusma anlatamam.içer içmez anında fışkırıcasına her yer battı..yemek sonrası vermiştim.sabah kahvaltısından sonra..neyse dedim.akşam oldu birkere daha deneyeyyim dedim belki şuruptan değildir diye düşündüm.emzirmiştim..aradan 10 dk. falan geçmişti.azıcık azıcık pediduus vereyim dedim.yine aynı ağzına alır almaz fışkırır gibi kustu..tabi yine heryer battı..az emmdi diye düşünüyordum.meğer ne çok emmiş.gitti bütün içtiği sütlerim.yavrum çok üzüldüm.kesin şuruptan.zaten tadı da çok kötüü..ben de korkuyorum ilerler diye ama buğün biraz daha azdı.annem de kızdı bana obez olacak diye korkuyordun bak çocuk kusup duruyor zayıfladı falan demeye başladı..zaten aşılarından sonra da iştahı azaldı..allahtan buğün falan aşılaa bağlı ateşi yoktu..
umarım biran önce iyileşir kuzucuklar..gamyoncuiremsu

canımm galiba benimkinin de hırıltısı ve öksürüğü ondan galiba..geceleri ensesi ve başı çok terliyor..mendil koyduğumda daha az oluyor..dikkat etmezzsem eğer öksürüyor..bilgi verdiğin için saol canımm.:1hug:

gözdecimm benimkinin de başında ve kulağının çevresinde küçük kızarıklar var.anlamıştım egzama olduğunu.dr. gösterdim evet egzama dedi...mustelenın egzama ilacı var dedi.kortizon içermiyor dedi.ama 50 tl falanmış.şimdilik pahallı geldi bana..locoid diye bir krem yazdı sonra..o da iyi geldi..çoğu geçti az kaldı..inş. bir daha çıkmaz.çildi hassa dedi.ondan oluyor dedi..gözdecim kullandığın şampuanlar, kremler vb. şeyler yapıyor..poposundakini de ıslak mendil yapmış olabilir..ellerini yüzünü poposunu falan temiz suyla silmek gerek.
hayde iyi geceler..ben yatıyorummöğrencileri sınav yapıyorum bu hafta..bir de kagıtları okuması var..offf ya ..sevmiyorum yazılıları hiçç..soru hazırla,oku,notları gir uzun iş..pek uğrayamayabilirim..beni untmayın heee..merak etmeyein diye yazdım..)))..

bişi değil canım kaydirigubbakcemile5
öksürüğü azaldı ama hırıltısı var dediğin gibi dikkat etmeliyiz bilhassa emerken çok terliyo

günaydın mı desem ii grceler ni desem bilemedim kafamçokkarıştı
onur 4 de uyandı uyumuyo hiç uykusu yok gibi oyun istiyo sıpa gamyoncuiremsu oyun oynuyoz ya bu saatte çok uykum vaaaaaarrrrr :çok üzgünüm:

Herkese selamlar;
bizde babamızı gönderirken uyandık. Allahtan akşam 9.45'de uyudu. Sonra 2-3 kere uyurken mama da verdim. Aldım uyuyunca yatak odasına, biz oturma odasında oturduk, oda güzel güze uyudu.
Ama misafir gelince ve çok ses olunca uyuyamıyor hemen açıyo gözleri yavrum. Nasıl alışacak ki, bende öyleyim hemen uyanırım.Belki oda öyle olacak napalım....
Muscan geçmiş olsun canım, benim kzımın da yanağında çıkıyo egzama gibi. Mama verirken kaşıkla falan her tarafımız mama oluyo. Ben ondan böyle oluyo diye düşünüyom. Ve mendille silmekten. Başladım artık banyoya götürüp elini yüzünü yıkamaya. İnşallah etkili olur.
Bu arada bizim zilli gıdıklanıyo, katıla katıla gülüyo zilli karnından öpünce. Ayaklarını tutuyo, oynuyo...
Sardunya sizede geçmiş olsun canım. Bu arada canım mendili neresine koymanı söyledi doktor? Ben hep göğsüne bi mendil üçgen şeklinde katlayıp koyarım zaten. ama başı için anca şapka giydiriyom bazen .Örttürsem daha çok terliyo...

Günaydın...

Ben geçen hafta rejimimde 2 kilo vermişim bu hafta rejim yok ama dikkat etmeye devam artık...Akşam 6dan sonra hiç birşey koymuyotum ağzıma,e 6ya kadar da abartmıyorum tabiki....Bebişler hasta olmuş,
Duygu,Canan geçen de Ayça'da aynen anlattığınız gibi kusmuştu burda yazmıştım.Şimdilerde yere bırakıyoruz ya bence karın üstü oynarken midelerini üşütüyorlar,her nekadar battaniye üstünde oynasalarda bence yine de üşütüyorlar ben yalnız oynamaya bırakırken üstünü kalın giydiriyorum o yüzden.Siz de dikkat edin.Geçmiş olsuun...a.s. Biz de saat 6-30 da kalktık 2 saat yatakta yarı uyur debelendik,sonra da fırladık ayağa artık.Şimdi kızıma kahvaltı hazırlicam ben yaptım kahvaltım ı.Bır dilim nutella lı ekmek bir bardak süt...:roflol:Rejim nerdee demeyin,bu kahvaltı diye böyle,akşama kadar dikkat edecem söz..
-Bu arada kellogs K,veya nesfit dyeti deneyen oldu mu??Çok iyi kilo verdiriyormuş hem de sağlıklı diye duydum...

günaydın gül;
Kellogs K'yı bende merak ediyorum. İstediğin zamn da yenilebiliyormuş. Ne kadardır acaba? Bide sabah aç karına lahana suyu yada greyfurt suyu içiyorlarmış.bi arkadaşım da şu seda sayanın hapına başlamış.Bakalım ona iyi gelirse bende bakarım.ama haplarla da olmaz ki, yan etkileri olur.
Bu arada soğan suyunu uygulayan var mı? Ben bi kere kaynatıp içtim de bi daha içmedim.ev soğan kokmuştu valla....:dance:

Gunaydınlar herkese...

Su yabancı damatı her sabah ızlerken aglıyorum valla hee... amma duygusal oldum..

Aslan bıraz daha ıyı oksurugu azaldı cok sukur... seyreklestı.. sabah ıhlamur ıcırdım bıraz.. ustune bırde bebelac ırmıklı muhallebıyı ıhlamurla yapıp yedırdım.. uyuyor..
Benım bogazım cok kotu.. cok acı bır tat sızlıyor yutkununca acıyor bademcık desem degıl ne anlamadım hala..
1 bardak koca ıhlamur ıctım yarım lımon sıkıp.. o barı ıyı gelse...

Evet ya bu ılacıın tadı cok kotu fena acı..aynı ıste kusmaları demekı tek sebebı ılac.. neden boyle yapmıslar anlamadım.. yetıskın olsa hadı ıcer bı sekılde ama cocukla nasıl ıcırıcez valla...
ama Allahtan hasta olmadı yanı olmadan azalıyor gıbı oksurugu azaldı cok sukur.. kıvanc da ıyıdır ıns canım sımdı.. Allah tum hastalara sıfa versın..

Tesekkur ederım canım.. oksurugu azaldı cok sukur..
bak o dedıgınden olabılır gercekten bası terlıyor cunku ama yastıkla yatırırsam terlıyor yastık koymadan duz yatırırsam terlemıyor acaba yastıklı koydugum bı gece mı usuttu.. CADIARZU
mendılı tam olarak nasıl koyuyorsun canım neresın ve yatırmadan oncemı koyuyorsun ?

Oy oy bu saate oyun ıstıyor demekkı sıpa yerım onu... bızımkıde gece cok uyandı.. dogru duzgun emmedı az rahatsız olsalar emmeyı bırakıyor hemen bu keratalar..
sımdı normale dondu cok sukur...

Geçmiş olsun betülcüm sanada aslana da. İnşallah çabuk düzelirsiniz. Bende erken kalktığım zamanlar bakıyom . 5 sene önce bi arkadaşım vefat etti kan kanserinden, o aklıma gelip ağlıyorum bende bu bölümlerde. Allah sağlık sıhhat, huzur versin hepimize. ağzımızın tadını hiç bozmasın.

günaydın arkadaşlar hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun...tunahanım hala tam olarak iyileşemedi aksilik bende bugün itibari,yle grip olmuş bulunmaktayımÇok üzgünüm çoookşimdi ben tunahanımı emzirsem sütümden geçer mi?napsam süt sağmam lazım kızlar napım sizce

betülcüm bu arad aslan 6 aylık olmuş hadi seninde gözün aydın darısı bizim başımıza en ufak benimki tbii aa benden bi, gün ufak sereninki vardı pardon....

Deryacım sütünden hastalık geçmez istersen netten bak, ama emzirirken ağzına maske tak ben öyle yapmıştım benden hastalık bulaşmamıştı. sen sütünü sağ gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…