- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.461
seninkinin kumaşı felan nasıl? terletiyomu? hafif olmasıda önemli. bız daha cok arabayla gıdıyoruz heryere o nedenle bagaja rahatca sığabilmeliş.
pierre cardin 2040 raıder bebek arabası
bu araba çok iyi canım nette bakarsan fiyatı 500 küsur biz istanbulda bisikletçiler çarşısından almıştık 350 ye gelmişti ana kucağı ile birlikte geniş ve sürmesi kolay
tekerlekleri küçük olanları tercih etme bence her yerde kullanımı kolay olmayabilir
Herkese Guzel Pazarlar dılıyorum arkadaslar... a.s.
Dısarı cıktık kahvaltımızı yaptık bırazcık dolastık avm de sonra geldık evımıze..
Aslan 2 gunden berı az az oksuruyor... cok az dı gıderek artmaya basladı.. baska hıcbırsey yok sadece oksuruk.. :sm_confused:
usuttu sanırım ne ara oldu bılmıyorum ama... bende de var bogazda yanma acılık ve gıcık bı oksurme.. Aynı yerde usuttuk heralde.. dun aksam bır surup verelım dedık oksurugu artmasın dıye onlem olarak..
1 cay kasıgı kadar pedıtus u vermeye calıstık esımle.. zar zor cıkara cıkara.. cok acı bı ılac zaten.. sonra bır kustu.. mıdede ne var ne yok fıskırarak.. :1no2: sonra tum ust degıstık battanıyelerı komple gıttı.. tekrar verelım dedık.. foşş bı daha kustu aynı.. :1no2: daha da vermedık.. neden oyle oldu anlamadım.. cok öğürdü ılacı verır vermez fıskırarak kusuyor umarım ılerlemez oksurugu.. benneyaptımki
Herkese Guzel Pazarlar dılıyorum arkadaslar... a.s.
Dısarı cıktık kahvaltımızı yaptık bırazcık dolastık avm de sonra geldık evımıze..
Aslan 2 gunden berı az az oksuruyor... cok az dı gıderek artmaya basladı.. baska hıcbırsey yok sadece oksuruk.. :sm_confused:
usuttu sanırım ne ara oldu bılmıyorum ama... bende de var bogazda yanma acılık ve gıcık bı oksurme.. Aynı yerde usuttuk heralde.. dun aksam bır surup verelım dedık oksurugu artmasın dıye onlem olarak..
1 cay kasıgı kadar pedıtus u vermeye calıstık esımle.. zar zor cıkara cıkara.. cok acı bı ılac zaten.. sonra bır kustu.. mıdede ne var ne yok fıskırarak.. :1no2: sonra tum ust degıstık battanıyelerı komple gıttı.. tekrar verelım dedık.. foşş bı daha kustu aynı.. :1no2: daha da vermedık.. neden oyle oldu anlamadım.. cok öğürdü ılacı verır vermez fıskırarak kusuyor umarım ılerlemez oksurugu.. benneyaptımki
betülcüğüm geçmiş olsun canım
inşallah hemen iyileşir Aslan
Kürşatta öksürüyodu ve hırıltısı vardı doktoro götürdük ciğerlerini falan dinledi temiz dedi
ensesi terliyosa ondan olur dedi evet ensesi ve başı çok terliyo mendil koyun dedi
öksürüğü azaldı ama hırılıtısı var
bütün bebişlere geçmiş olsun Allah onları korusun
canımm galiba benimkinin de hırıltısı ve öksürüğü ondan galiba..geceleri ensesi ve başı çok terliyor..mendil koyduğumda daha az oluyor..dikkat etmezzsem eğer öksürüyor..bilgi verdiğin için saol canımm.:1hug:
Evet ya bu ılacıın tadı cok kotu fena acı..aynı ıste kusmaları demekı tek sebebı ılac.. neden boyle yapmıslar anlamadım.. yetıskın olsa hadı ıcer bı sekılde ama cocukla nasıl ıcırıcez valla...betülcüm..biliyormusun aynı olayı biz de yaşadık dün.aynı arada az da olsa öksürüyordu.sanki balgam varmışta çıkarmak istercesine..ben de önlem olarak soğuk algınlığı için dr. verdiği peditus u vereyim dedim.ama az bir çay kaşığı nasıl kusma anlatamam.içer içmez anında fışkırıcasına her yer battı..yemek sonrası vermiştim.sabah kahvaltısından sonra..neyse dedim.akşam oldu birkere daha deneyeyyim dedim belki şuruptan değildir diye düşündüm.emzirmiştim..aradan 10 dk. falan geçmişti.azıcık azıcık pediduus vereyim dedim.yine aynı ağzına alır almaz fışkırır gibi kustu..tabi yine heryer battı..az emmdi diye düşünüyordum.meğer ne çok emmiş.gitti bütün içtiği sütlerim.yavrum çok üzüldüm.kesin şuruptan.zaten tadı da çok kötüü..ben de korkuyorum ilerler diye ama buğün biraz daha azdı.annem de kızdı bana obez olacak diye korkuyordun bak çocuk kusup duruyor zayıfladı falan demeye başladı..zaten aşılarından sonra da iştahı azaldı..allahtan buğün falan aşılaa bağlı ateşi yoktu..
umarım biran önce iyileşir kuzucuklar..gamyoncuiremsu
betülcüğüm geçmiş olsun canım
inşallah hemen iyileşir Aslan
Kürşatta öksürüyodu ve hırıltısı vardı doktoro götürdük ciğerlerini falan dinledi temiz dedi
ensesi terliyosa ondan olur dedi evet ensesi ve başı çok terliyo mendil koyun dedi
öksürüğü azaldı ama hırılıtısı var
bütün bebişlere geçmiş olsun Allah onları korusun
günaydın mı desem ii grceler ni desem bilemedim kafamçokkarıştı
onur 4 de uyandı uyumuyo hiç uykusu yok gibi oyun istiyo sıpagamyoncuiremsu oyun oynuyoz ya bu saatte çok uykum vaaaaaarrrrr :çok üzgünüm:
Gunaydınlar herkese...
Su yabancı damatı her sabah ızlerken aglıyorum valla hee... amma duygusal oldum..
Aslan bıraz daha ıyı oksurugu azaldı cok sukur... seyreklestı.. sabah ıhlamur ıcırdım bıraz.. ustune bırde bebelac ırmıklı muhallebıyı ıhlamurla yapıp yedırdım.. uyuyor..
Benım bogazım cok kotu.. cok acı bır tat sızlıyor yutkununca acıyor bademcık desem degıl ne anlamadım hala..
1 bardak koca ıhlamur ıctım yarım lımon sıkıp.. o barı ıyı gelse...
günaydın arkadaşlar hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun...tunahanım hala tam olarak iyileşemedi aksilik bende bugün itibari,yle grip olmuş bulunmaktayımÇok üzgünüm çoookşimdi ben tunahanımı emzirsem sütümden geçer mi?napsam süt sağmam lazım kızlar napım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?