Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ayy canım ya Allah rahmet eylesın.. o zaman sen daha bı duygulanarak ızlıyorsundur..
Yalnız ısın tuhaf tarafı anne olduktan sonra gordugum her olayda oradakı annenın yerıne koyuyorum kendımı o yuzden bu kadar duygulanıyorum..
Annelık ınsanı duygusalda yapıyor gercekten bazı seylere.. Allah kımseye yasatmasın cok zor..

Canım bız esım Aslan ben aynı anda grıp olmustuk bı kere.. ama cok agır degıldı yanı yatmadan atlatık.. ama ben yınede emzırmıstım hıc kısmadım.. 2-3 gune normale donmustuk.. gecmez dıye sanıyorum ama yınede bır arastır ıstersen.. gecmıs olsun sanada hayatım bol vıtamın almayı unutma bol lımonlu ıhlamur ıc mutlaka..

betülcüm bu arad aslan 6 aylık olmuş hadi seninde gözün aydın darısı bizim başımıza en ufak benimki tbii aa benden bi, gün ufak sereninki vardı pardon....

Ayy canım ben bıle unutmusum.. gormedım.. cok tesekkur ederım canım benım...
hepımızın yavrularına Allah uzun saglıklı bır omur bagıslasın... :1hug:

betülcüm sanada aslanınada geçmiş olsun tosuncuğu öp benim için. betülcüm bu arada dün tartıldım 57,5 kiloyum. kaldı 7,5 kilo ama pazar günleri diyet yapmıyorum sabahın kör vakti kalkıp börekkk yapıyorummmmmmmmmmmmm........... çikolatalar yiyorum sonrada evin içinde fırsat duldukça deli danalar gibi koşuyorum hehe yediklerim erisin diye

Tesekkur ederım canım.. oksurugu azaldı cok sukur..
bak o dedıgınden olabılır gercekten bası terlıyor cunku ama yastıkla yatırırsam terlıyor yastık koymadan duz yatırırsam terlemıyor acaba yastıklı koydugum bı gece mı usuttu.. CADIARZU
mendılı tam olarak nasıl koyuyorsun canım neresın ve yatırmadan oncemı koyuyorsun ?[/I][/B]

günaydın herkese

canım ensesi terliyo genelde ben ensesine koyuyorum
Aslanın ensesi terliyosa ensesine koy
gece terliyosa gecede koy

evet yaaa ayçanın da gece ensesi terliyor buzz gibi oluyor sonra da neden acabaaa

ay herkes hasta mı yav,geçmiş olsun Betül benim de boğazım kaşınıyor acır gibi,grip olacağız bence.ben bu hissi bilirimmm....

bu arada et suyu veren varmı kuzulara=ben tavuk suyuyla tarhana çorbası yapıyorum ayçoşa bayılıyor içine de etinden didikliyorum biraz,çekip yediriyorum,hoşuna gidiyor ama henüz et suyu denemedim,ağır mı gelir sizce=

Hanıfe canım bızımkıler aynı gunmu dogmus sızınde 6. ayınız kutlu olsuunn nıcce huzurlu saglıklı yaslara ınsallah.. :)

sana da gecmıs olsun canım... ben sene de bır kere ya olurum ya olmam.. bu senenınkını oldum bır daha olmam heralde.. mıkrobık bırsey sanıyorum boğazımdakı.. sende bol vıtamın al aman..

aytencim betülcüm sağolun...ya bu grip salgınmış herkes öle sölüyor valla...ayten kıs valla azmine hayranım bravo valla yaza süper gireceksin öyle gözüküyo tebrik ederim arkadaşımhihoyyyt

Ayy aytencim ne güzel ya , maşşallah.. Ben 72de pinekliyom ufffffff
Özel bişey yapıyomusunuz? Soğan suyu içen varmı?

Yuru yuru kım tutar senıı.. :lepi:
Ben pazarları sadece kahvaltıyı zengınlesıtırıyorum bıraz gerı kalanı aynı evde oldugumuz surece..
hadı bakalım guzel gıdıyoruz valla.. hihoyyyt

süpperrrsin aytennnnnnnn

Ayy aytencim ne güzel ya , maşşallah.. Ben 72de pinekliyom ufffffff
Özel bişey yapıyomusunuz? Soğan suyu içen varmı?

canım ben haftada 4-5 gün içiyorum sabahları aç karnına, istersen veririsn ben rejim yapmaya fotoğrafta kendimi görünce karar verdim. vee hala devam inan şu doğum göbeğim bile çok çok az kaldı, her gün 20-30 defa mekik çekiyorum fırsat buldukça hoplayıp zıplıyorum.:lepi:

canım bn kellogs k yı evde yanıken kahvalı olarak tüketiyorum ama yıllardır :))) ama diğer öğünlere dikkatetmediğim için ben d etık yok....ben tadını beğendiğim için yyoprum özellikle meyveli ve çikolatalısı çok güzel...

canım deniz 1 aylık olduğundan beri mustelanın egzamalı bebekler için olan o dediğin kremi (stelatopia ) + aynı serinin şampuanını ,egzama azdıkça da locoid kullanıyoruz.
başka hiçbirşey kullanmıyoruz canım ne pişik kremi , ne ıslak mendil ,ne bebe yağı .denizin de cildi çok hassas allaha şükür eskisi gibi egzaması yok 20 günlükken falan yüzü çok kötü olmuştu ..sonra mustelaya başlayınca şikayetlerimiz geçti ... işte arada çıkıyo böyle o zamanda locoid sürüyoruz...
canım biraz pahalı ama hem çok uzun süre gidiyo hemde çok iyi geliyo 1 kutu krem 4 ay gitti bize yenisini daha yeni aldım...şampuan da öyle onu da hala kullanıyorum 4,5 ay oldu bitmedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…