- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.481
Ayy canım ya Allah rahmet eylesın.. o zaman sen daha bı duygulanarak ızlıyorsundur..Geçmiş olsun betülcüm sanada aslana da. İnşallah çabuk düzelirsiniz. Bende erken kalktığım zamanlar bakıyom . 5 sene önce bi arkadaşım vefat etti kan kanserinden, o aklıma gelip ağlıyorum bende bu bölümlerde. Allah sağlık sıhhat, huzur versin hepimize. ağzımızın tadını hiç bozmasın.
günaydın arkadaşlar hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun...tunahanım hala tam olarak iyileşemedi aksilik bende bugün itibari,yle grip olmuş bulunmaktayımÇok üzgünüm çoookşimdi ben tunahanımı emzirsem sütümden geçer mi?napsam süt sağmam lazım kızlar napım sizce
betülcüm bu arad aslan 6 aylık olmuş hadi seninde gözün aydın darısı bizim başımıza en ufak benimki tbii aa benden bi, gün ufak sereninki vardı pardon....
evet yaaa ayçanın da gece ensesi terliyor buzz gibi oluyor sonra da neden acabaaa
ay herkes hasta mı yav,geçmiş olsun Betül benim de boğazım kaşınıyor acır gibi,grip olacağız bence.ben bu hissi bilirimmm....
bu arada et suyu veren varmı kuzulara=ben tavuk suyuyla tarhana çorbası yapıyorum ayçoşa bayılıyor içine de etinden didikliyorum biraz,çekip yediriyorum,hoşuna gidiyor ama henüz et suyu denemedim,ağır mı gelir sizce=
betülcüm sanada aslanınada geçmiş olsun tosuncuğu öp benim için. betülcüm bu arada dün tartıldım 57,5 kiloyum. kaldı 7,5 kilo ama pazar günleri diyet yapmıyorum sabahın kör vakti kalkıp börekkk yapıyorummmmmmmmmmmmm........... çikolatalar yiyorum sonrada evin içinde fırsat duldukça deli danalar gibi koşuyorum hehe yediklerim erisin diye
betülcüm sanada aslanınada geçmiş olsun tosuncuğu öp benim için. betülcüm bu arada dün tartıldım 57,5 kiloyum. kaldı 7,5 kilo ama pazar günleri diyet yapmıyorum sabahın kör vakti kalkıp börekkk yapıyorummmmmmmmmmmmm........... çikolatalar yiyorum sonrada evin içinde fırsat duldukça deli danalar gibi koşuyorum hehe yediklerim erisin diye
Ayy aytencim ne güzel ya , maşşallah.. Ben 72de pinekliyom ufffffff
Özel bişey yapıyomusunuz? Soğan suyu içen varmı?
süpperrrsin aytennnnnnnn
günaydın kızlar a.s.
fatma sen zayıfken çok güzelmişsin yaa vallaa kilo seni çok değiştrimiş
Günaydın...
Ben geçen hafta rejimimde 2 kilo vermişim bu hafta rejim yok ama dikkat etmeye devam artık...Akşam 6dan sonra hiç birşey koymuyotum ağzıma,e 6ya kadar da abartmıyorum tabiki....Bebişler hasta olmuş,
Duygu,Canan geçen de Ayça'da aynen anlattığınız gibi kusmuştu burda yazmıştım.Şimdilerde yere bırakıyoruz ya bence karın üstü oynarken midelerini üşütüyorlar,her nekadar battaniye üstünde oynasalarda bence yine de üşütüyorlar ben yalnız oynamaya bırakırken üstünü kalın giydiriyorum o yüzden.Siz de dikkat edin.Geçmiş olsuun...a.s. Biz de saat 6-30 da kalktık 2 saat yatakta yarı uyur debelendik,sonra da fırladık ayağa artık.Şimdi kızıma kahvaltı hazırlicam ben yaptım kahvaltım ı.Bİr dilim nutella lı ekmek bir bardak süt...:roflol:Rejim nerdee demeyin,bu kahvaltı diye böyle,akşama kadar dikkat edecem söz..
-Bu arada kellogs K,veya nesfit dyeti deneyen oldu mu??Çok iyi kilo verdiriyormuş hem de sağlıklı diye duydum...
gözdecimm benimkinin de başında ve kulağının çevresinde küçük kızarıklar var.anlamıştım egzama olduğunu.dr. gösterdim evet egzama dedi...mustelenın egzama ilacı var dedi.kortizon içermiyor dedi.ama 50 tl falanmış.şimdilik pahallı geldi bana..locoid diye bir krem yazdı sonra..o da iyi geldi..çoğu geçti az kaldı..inş. bir daha çıkmaz.çildi hassa dedi.ondan oluyor dedi..gözdecim kullandığın şampuanlar, kremler vb. şeyler yapıyor..poposundakini de ıslak mendil yapmış olabilir..ellerini yüzünü poposunu falan temiz suyla silmek gerek.
hayde iyi geceler..ben yatıyorummöğrencileri sınav yapıyorum bu hafta..bir de kagıtları okuması var..offf ya ..sevmiyorum yazılıları hiçç..soru hazırla,oku,notları gir uzun iş..pek uğrayamayabilirim..beni untmayın heee..merak etmeyein diye yazdım..)))..
yeni takvimimde bebek resmi yok çünkü oğlum büyüyünce ayçayı böyle öpecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?