- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.501
aytencim çok hoşsun ya bakalım annesi izin vercek mi ayçanın hemen ümitlenmesin senin oğlan
ah ah nerd o eski zayıf günlerim :içelim:
yeni takvimimde bebek resmi yok çünkü oğlum büyüyünce ayçayı böyle öpecek.
annesini bilemem de babası kesin topuklarına sıkar vallahi zaten babası asker fotolardanda belli korkulacak cüssesi var.:roflol:
Şimdi ocağa ayçaya mama koydum
1 patates,biraz kereviz,bir dal brokoli 2 kuşbaşı dana et.kaynıyor,biraz da pirinç atacağım sonra içine...et ağır mı olur onu çekmeyip sadece suyuyla mı kalsa??
1 patates,biraz kereviz,bir dal brokoli 2 kuşbaşı dana et.kaynıyor,biraz da pirinç atacağım sonra içine...et ağır mı olur onu çekmeyip sadece suyuyla mı kalsa??
Canım seninki seçmeden yiyiyorsa bir dene.Bende bugün muhallebisine ekmek ufaladım.Labne peyniri,yumurta ve pekmez de ekliyordum.Bazen güzel güzel yiyiyor bazen de kaşıkla yemek istemiyor.
Bu arada elbisesi çok güzel ayçanın. Maşallah büyümüş.Ne kadarlık aldın elbisesini canım? 9 aylık mı?
Canım süt ürünleriyle pekmez vermeyin diyorlar ya ben o yüzden bazen bal koyuyorum.Pekmezi meyve püresi yaptığım zaman onu içinde veriyorum..
Elbisesi 9 aylık ama tam oldu sanırım kalıpları darmış.Gidip 12 aylıkla değiştirdim,yaza giyecek nasıl olsa...kaydirigubbakcemile2
GÜLCÜM maşallah kızına yaaaa bizde talibiz dicem ama egeye ayıp olmasın aytencim kızar sonraaa
teşekkürler teyzeleri yaz gelsin de cıbıl cıbıl bacaklarıyla giysin elbisesini kızımm
Fatma etlerin suyunda vitamini olmazmıymışşş?Ama hep kullanılır et suyu canım yaa
Mevlüde benim de adım Gül canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?