Doğum yapmış olan anneler buraya....

aytencim çok hoşsun ya bakalım annesi izin vercek mi ayçanın hemen ümitlenmesin senin oğlan

ah ah nerd o eski zayıf günlerim :içelim:

annesini bilemem de babası kesin topuklarına sıkar vallahi zaten babası asker fotolardanda belli korkulacak cüssesi var.:roflol:

yeni takvimimde bebek resmi yok çünkü oğlum büyüyünce ayçayı böyle öpecek.

annesini bilemem de babası kesin topuklarına sıkar vallahi zaten babası asker fotolardanda belli korkulacak cüssesi var.:roflol:

Abooooo vallahi lafı ağzımdan aldın babası varya topuklarına sıkar,egenin o çükü varya onu Çok üzgünüm çoook....
ilahi Ayteeennnnnn:roflol:

Al Ayça kızıma elbise aldım,Egoş beğenecek mi bakalımmm...
[img=http://img24.imageshack.us/img24/9171/img1243b.jpg]

Şimdi ocağa ayçaya mama koydum
1 patates,biraz kereviz,bir dal brokoli 2 kuşbaşı dana et.kaynıyor,biraz da pirinç atacağım sonra içine...et ağır mı olur onu çekmeyip sadece suyuyla mı kalsa??

oyyyy maşşalallahhh bu kıza yaaaaa allahım çok şeker valla ben beyendiğime göre egeye laf düşmez ben kimi istersem onlan evlenecek kaydirigubbakcemile3

1 patates,biraz kereviz,bir dal brokoli 2 kuşbaşı dana et.kaynıyor,biraz da pirinç atacağım sonra içine...et ağır mı olur onu çekmeyip sadece suyuyla mı kalsa??

ya bizim doktor artık et suyu et azar azar vermeye başlayın siz ne yiyorsanız yesin yavaş yavaş artık başlıyalım dedi.

güülll çok şeker olmuş ya ayça bayıldım valla anasının kızı tabi
canım okuduklarıma göre et ve tavuk sularında vitamin yokmuş vermeyin diyorlar etin kendisini yemesi lazımmış ağır gelir dersen 1 tanesini ver canım 1 ini de sen ye

Canım seninki seçmeden yiyiyorsa bir dene.Bende bugün muhallebisine ekmek ufaladım.Labne peyniri,yumurta ve pekmez de ekliyordum.Bazen güzel güzel yiyiyor bazen de kaşıkla yemek istemiyor.
Bu arada elbisesi çok güzel ayçanın. Maşallah büyümüş.Ne kadarlık aldın elbisesini canım? 9 aylık mı?

teşekkürler teyzeleri yaz gelsin de cıbıl cıbıl bacaklarıyla giysin elbisesini kızımm
Fatma etlerin suyunda vitamini olmazmıymışşş?Ama hep kullanılır et suyu canım yaa

Mevlüde benim de adım Gül canım...

teşekkürler teyzeleri yaz gelsin de cıbıl cıbıl bacaklarıyla giysin elbisesini kızımm:sm_cool:
Fatma etlerin suyunda vitamini olmazmıymışşş?Ama hep kullanılır et suyu canım yaa

Mevlüde benim de adım Gül canım...

Canım süt ürünleriyle pekmez vermeyin diyorlar ya ben o yüzden bazen bal koyuyorum.Pekmezi meyve püresi yaptığım zaman onu içinde veriyorum..

Elbisesi 9 aylık ama tam oldu sanırım kalıpları darmış.Gidip 12 aylıkla değiştirdim,yaza giyecek nasıl olsa...kaydirigubbakcemile2

Gul masallah kır cıcegı aycana :) cok tatlı cıkmıs..
Bu arada ben olsam etlerı ıcınde pısırır sonra cıkarırdım suyundan yerdı ılk..
sonrasında katardım.. bu arada aslında kemık suyu olacak o cok daha besleyıcı olur.. a.s

merhaba kızlarrr çok yoğun bir haftaydı misafirlerim vardı ma aile yine ben gidemediğimden kardeşlerim eşleri ile annem babam da bendeydi yatıya kaldılar 2 gün yedik içtik vss muhabbet gırla geçti çok güzeldi ama buraya da gelemedim pc de bu sabah geldi nihayet bakalım bidaha bozulmaz inşallahhh sizler nasılsınızzyeni haberler varmııı

Doktorun verdği listede kahvaltı olarak yazıyordu pekmez. Bide içine ekleyince çok yararı olmuyo diye duymuştum, üstüne sos gibi döküp ayrı veriyorum.
Ben balı çiçeklerden olduğu için daha alerjik olacağını ve 1 yaşından sonra verileceğini duydum aslında.

GÜLCÜM maşallah kızına yaaaa bizde talibiz dicem ama egeye ayıp olmasın aytencim kızar sonraaa

vallahi biz kaptık klava: güzel kızı sen başka güzel bir kız bul bir sürü kız var mesela eczacı deryanın kızını alabilrisin o da bi içim su vallaa özlemin kızını al diycem onuda ismet paşa istedi geçen gün, aklıma nurayın durusu geliyor o da olabilir sırma saçlı tombul etine dolgun hemkaydirigubbakcemile5

mommy canım et için erken değilmi?
kızlar bu arada dün dr gittik alp berk 7 kilo 400 gr olmuş boyuda 69cm ama ban biraz az kılo almış gibi geldi bir ayda ama dr normal dedi yenı bi ordama geldı oda farkındadır dedi bundan sonrakı ay eger böle alırsa ozaman bakarız enfeksıyonmu var yoksa baska bıseymı var diye dedi bide liste yaptı
sabah 7 de emzirme
9-10 gibi biledina diye bi mama var muzlu bugdaylı ondan
12-13 arasıpüre patates havuç istege göre yumurta ve peynir püreye karıştırılarak dedi ben bisküvi ile karıştırıyorum
16 sütle büskivi
18 çorba eyve püresi
buna göre ayarla dedi aralarda emzir meyve suyu ver dedi bide meyveli bi mama verdi karışık onuda sütle yap mutlaka dedi ama ben daha süt vermedim hiç süt veren varmı?

bana bir mama firmasından öyle mesaj gelmişti et suları ve kemik sularının besleyiciği yoktur diye...
şimdi netten baktım etiyle birlikte vermemizi tavsiye ediyorlar yada et suyu verilecekse de senin yaptığın gibi sebze ile çorba falan yapılmalıymış mesela et suyunun içine ekmek doğrayıp verilirse falan bi vitamini olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…