- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.521
Niye ben olsam yazdın ki??Sen vermiyor musun?Evet kemik suyu olsa daha yararlı ama evde yoktu kemikli et.Şimdi etlerde berABER HAŞLANIYOR ZATEN ETLER PİŞMİCEK SANIRIM TAM O YÜZDEN ÇIKARICAM İÇİNDEN.Gul masallah kır cıcegı aycana :) cok tatlı cıkmıs..
Bu arada ben olsam etlerı ıcınde pısırır sonra cıkarırdım suyundan yerdı ılk..
sonrasında katardım.. bu arada aslında kemık suyu olacak o cok daha besleyıcı olur.. a.s
bende oğlumun koca kalpli resmini koyayım bariii
[][/url]
mommy canım et için erken değilmi?
kızlar bu arada dün dr gittik alp berk 7 kilo 400 gr olmuş boyuda 69cm ama ban biraz az kılo almış gibi geldi bir ayda ama dr normal dedi yenı bi ordama geldı oda farkındadır dedi bundan sonrakı ay eger böle alırsa ozaman bakarız enfeksıyonmu var yoksa baska bıseymı var diye dedi bide liste yaptı
sabah 7 de emzirme
9-10 gibi biledina diye bi mama var muzlu bugdaylı ondan
12-13 arasıpüre patates havuç istege göre yumurta ve peynir püreye karıştırılarak dedi ben bisküvi ile karıştırıyorum
16 sütle büskivi
18 çorba eyve püresi
buna göre ayarla dedi aralarda emzir meyve suyu ver dedi bide meyveli bi mama verdi karışık onuda sütle yap mutlaka dedi ama ben daha süt vermedim hiç süt veren varmı?
ayteenn kız elden gidiyor bak haaa
tartışmayın canım ayçoşş özgür kız kime ıngıı derrse onu alır:roflol:
kızlar bu arada dün dr gittik alp berk 7 kilo 400 gr olmuş boyuda 69cm ama ban biraz az kılo almış gibi geldi bir ayda ama dr normal dedi yenı bi ordama geldı oda farkındadır dedi bundan sonrakı ay eger böle alırsa ozaman bakarız enfeksıyonmu var yoksa baska bıseymı var diye dedi bide liste yaptı
sabah 7 de emzirme
12-13 arasıpüre patates havuç istege göre yumurta ve peynir püreye karıştırılarak dedi ben bisküvi ile karıştırıyorum
16 sütle büskivi
18 çorba eyve püresi
buna göre ayarla dedi aralarda emzir meyve suyu ver dedi bide meyveli bi mama verdi karışık onuda sütle yap mutlaka dedi ama ben daha süt vermedim hiç süt veren varmı?
oyyy oyyy maşallahhh ne tatlı bakmış o öleeeyerim onun kırmızı kalbini bennnŞeniz
derya maşallah oğluna ayn babası bu ya
eeee o zaman biz de ceyline talip olalımmm mı?ama onu da aslan kapmıştıııı
vallahi biz kaptıkklava: güzel kızı sen başka güzel bir kız bul bir sürü kız var mesela eczacı deryanın kızını alabilrisin o da bi içim su vallaa özlemin kızını al diycem onuda ismet paşa istedi geçen gün, aklıma nurayın durusu geliyor o da olabilir sırma saçlı tombul etine dolgun hemkaydirigubbakcemile5
Hanıfe canım bızımkıler aynı gunmu dogmus sızınde 6. ayınız kutlu olsuunn nıcce huzurlu saglıklı yaslara ınsallah.. :)
kayıvalıdemde geçen fuzuli ama mecburi bir günün ardından,tümgün evinden uzakta olmanın heleki evımden daha ufak ve tıklım tıkış birortamda durmanın sıkıntısı içinde,zaten sevmedıgım bırgun olan pazarı,şükür evimdeyım dıyerek bitirmiş bulunuyorum..terkos pasajınadan eşimle bana çamaşır ve bikaç 5tllik tşirt almış olmakta günün en karlı ve mutlu anıydı..sabahta yürütecinin ayar koluna parmağımı sıkıştırdım..eşime bagırdım..bebeği kaldırsa yurutecten sorun olmıcaktı ama saolsun şaşaladı kaldıramadı ılkanda..ağlayarak başladık güne:)ya hakıkaten ruhumu uufuuneet basıyo dağınık ve dağınıktan çok fazla eşyalı ufak yerlerde..cok sıkıntılı bi insanımkadıncağız bisürü yemek yedırdı gönderdi..mutlu oldu işte torunuylabıgun geçirdi..ama bana ne azap (üzücü şeyler..halbukı oyle bı ortam olmalıkii herkes mutlu olsun..bide kayınpederin çenesi düştü herzamanki gibi..zaten eşiyle ve ogluyla kavgalı konuşmuyo..semaverın önune bebeğim kucagında geçti bidecamı açmaya kalktıi ,kayınvalıdem adamı itekleyip kapattı pencereyı..adam dona kaldı..aynı şeyi benım annemın babama yaptıgını düşünemem bile.çünki babam furruur:)saygı bitince evlılıkler ne fena oluyo..gerçi kayınvalıdemde tam bi karadenız kadını, allahmuhafaza.....neyse.......................DUYGU canımbenım cok geçmiş olsun..enson boyle yogun aşı olgumuzda ıkıgun cocugumun huyu deişmişti remen..hakıkaten neden hepsını bıarada yaparlar bende bılemıyorum..dra bı danışsan belkı egeyi rahatlatıcak bı formul bulunur..işallah tez gecer.....................GÖZDE teşekkür ederim...bizimkisi dediğin gibi alerji...edanın da dediği gibi ne oluyosa bu hazır gıdalar yapıyo aslında...bende kutu kutu netten almıştım hevesle...ZYRTEC i kullanıyorum bende derya gibi......................FATMA enfeksıyon işte,mideyi,bağırsağı etkiliyo.....ilaclarını kusmasında bari...seni emsin yeter şu bikaç gün..inşallah tezzamanda geçsin kuzunun hastalığı...BETÜL seninkide canımbenim......allahım hep bize güzel haberler vermeyi nasip et....yinede en kötü günümüz böyle olsun....dra danışsan şu kusma işini..belkı başka bı formulu vardır..zaten bana kalsa eve bi doktor alıcam:)imkanım olsa..herbşiyi sorucam.....nekadar ev dışında olursak okadar düzenımız bozuluyo..tümgün uyumadık ...perişan,yarıbaygın uyudu...yemek düzenimiz bozuldu..bi mama yedi azbiraz...ayy buyuzden bende hele uzun süre için hiçbiyere gitmek ıstemıyorum....yarın bugunden daha sağlıklı,huzurlu ve mutlu geçsin inşallah cümlemiz için....
gözdecimm benimkinin de başında ve kulağının çevresinde küçük kızarıklar var.anlamıştım egzama olduğunu.dr. gösterdim evet egzama dedi...mustelenın egzama ilacı var dedi.kortizon içermiyor dedi.ama 50 tl falanmış.şimdilik pahallı geldi bana..locoid diye bir krem yazdı sonra..o da iyi geldi..çoğu geçti az kaldı..inş. bir daha çıkmaz.çildi hassa dedi.ondan oluyor dedi..gözdecim kullandığın şampuanlar, kremler vb. şeyler yapıyor..poposundakini de ıslak mendil yapmış olabilir..ellerini yüzünü poposunu falan temiz suyla silmek gerek.
hayde iyi geceler..ben yatıyorummöğrencileri sınav yapıyorum bu hafta..bir de kagıtları okuması var..offf ya ..sevmiyorum yazılıları hiçç..soru hazırla,oku,notları gir uzun iş..pek uğrayamayabilirim..beni untmayın heee..merak etmeyein diye yazdım..)))..
günaydın mı desem ii grceler ni desem bilemedim kafamçokkarıştı
onur 4 de uyandı uyumuyo hiç uykusu yok gibi oyun istiyo sıpagamyoncuiremsu oyun oynuyoz ya bu saatte çok uykum vaaaaaarrrrr :çok üzgünüm:
Günaydın...
Ben geçen hafta rejimimde 2 kilo vermişim bu hafta rejim yok ama dikkat etmeye devam artık...Akşam 6dan sonra hiç birşey koymuyotum ağzıma,e 6ya kadar da abartmıyorum tabiki....Bebişler hasta olmuş,
Duygu,Canan geçen de Ayça'da aynen anlattığınız gibi kusmuştu burda yazmıştım.Şimdilerde yere bırakıyoruz ya bence karın üstü oynarken midelerini üşütüyorlar,her nekadar battaniye üstünde oynasalarda bence yine de üşütüyorlar ben yalnız oynamaya bırakırken üstünü kalın giydiriyorum o yüzden.Siz de dikkat edin.Geçmiş olsuun...a.s. Biz de saat 6-30 da kalktık 2 saat yatakta yarı uyur debelendik,sonra da fırladık ayağa artık.Şimdi kızıma kahvaltı hazırlicam ben yaptım kahvaltım ı.Bİr dilim nutella lı ekmek bir bardak süt...:roflol:Rejim nerdee demeyin,bu kahvaltı diye böyle,akşama kadar dikkat edecem söz..
-Bu arada kellogs K,veya nesfit dyeti deneyen oldu mu??Çok iyi kilo verdiriyormuş hem de sağlıklı diye duydum...
evet yaaa ayçanın da gece ensesi terliyor buzz gibi oluyor sonra da neden acabaaa
ay herkes hasta mı yav,geçmiş olsun Betül benim de boğazım kaşınıyor acır gibi,grip olacağız bence.ben bu hissi bilirimmm....
bu arada et suyu veren varmı kuzulara=ben tavuk suyuyla tarhana çorbası yapıyorum ayçoşa bayılıyor içine de etinden didikliyorum biraz,çekip yediriyorum,hoşuna gidiyor ama henüz et suyu denemedim,ağır mı gelir sizce=
Canım süt ürünleriyle pekmez vermeyin diyorlar ya ben o yüzden bazen bal koyuyorum.Pekmezi meyve püresi yaptığım zaman onu içinde veriyorum..
Elbisesi 9 aylık ama tam oldu sanırım kalıpları darmış.Gidip 12 aylıkla değiştirdim,yaza giyecek nasıl olsa...kaydirigubbakcemile2
vallahi biz kaptıkklava: güzel kızı sen başka güzel bir kız bul bir sürü kız var mesela eczacı deryanın kızını alabilrisin o da bi içim su vallaa özlemin kızını al diycem onuda ismet paşa istedi geçen gün, aklıma nurayın durusu geliyor o da olabilir sırma saçlı tombul etine dolgun hemkaydirigubbakcemile5
sabah 7 de emzirme
16 sütle büskivi
18 çorba eyve püresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?