Doğum yapmış olan anneler buraya....

Niye ben olsam yazdın ki??Sen vermiyor musun?Evet kemik suyu olsa daha yararlı ama evde yoktu kemikli et.Şimdi etlerde berABER HAŞLANIYOR ZATEN ETLER PİŞMİCEK SANIRIM TAM O YÜZDEN ÇIKARICAM İÇİNDEN.

mEVLÜDE BEN BAZEN KAHVALTISINA SULU SÜT KOYUYORUMSEYRELTİYORUM YANİ...

ayteenn kız elden gidiyor bak haaa
tartışmayın canım ayçoşş özgür kız kime ıngıı derrse onu alır:roflol:

canım ben veriyorum süt muhallebisini sütle yapıyorum birde kahvaltısını sütle hazırlıyorum bir kez de pınarın 6.aydan itbaren olan bebek sütü var ondan içirmiştim

ayteenn kız elden gidiyor bak haaa
tartışmayın canım ayçoşş özgür kız kime ıngıı derrse onu alır:roflol:

ya aşk olsun sen kızı vermedinmi bizeee o kadar ümitlendirdin oğlanı şimdide bir kız 1000 kişi ister 1 kişi alır muamelesi yapıyosun hiç hoş değil lülülülülülü

aytencim çok alemsin vallaaakaydirigubbakcemile2 tanger canım adını unuttum tunahan da 7500 gr.ama bana normal geliyor bence endişelenme sende....şimdi süt derken bildiğimiz inek sütü mü dr.ver dedi aman eskiler hep veriyomuş ben anlamıyom zaten 1 yaşına kadar kesinlikle vermeyin diyolar ya...

biz 6 yı geçtik bize köfte verdi dr yanmaz tavada çevire çevire kısık ateşte pişirim sonra çatalla eziyorum minik minik ağzına verip sebze püresi ile yiyor benimki 3 gündür tavuğa da başladık pütürlü yiyeceklere alışsın dedi dr hemde o nedenle köfteyi mikserden geçirmiyom ama tavuk çorbasını geçiriyorum tabii

canım bende dr verdiği mamayı sütle yapıcam karısık meyveli olanı suyla olmaz dedi eczanedeki kızda dr da yanlız burda bebek için olan sütlerden yok onun için sehir merkezıne gitmem lazım süper markete orda vardır belki...

Ayyyy ayten ağzın bal yesin valla. Benim kızıma zayıf diyolardı sen şimdi tombul etine dolgun deyince delikafadulden.
aman babası duymasın bizim kızın , çok kızıyo, öyle beşik kertmesi falan erkek yakıştırmalarına:dance:. Sanki kendisi nasıl aldı, benim annem babam yoktu sanki :dance:

evet aytencim durulardan biri olur bütün kızlarımz güsel maşallah hangisi olursa erkekler çok olunca seçme hakkı kızlara düşüyor napalımmm onlar beğenecek

Selamlar güzel bir hafta olsun hepimiz içinkaydirigubbakcemile5

Umutcum teşekkür ederiz..Dün gecede hiç uyumadı Ege inşallah bugün düzelicek diye umut ediyorum..
Geçmiş olsun Canancım.Dediğin gibi hassas ciltlerde oluyor genelde...
Fatmacım demek yine uyumadı Onurcuk..Egede öyle gece beni resmen mahfetti yaa:1no2:
Gül hoşgeldin canım yine görüşemiyoruz yaa.Ege kusmadıda aşıdan sonra inanılmaz huysuz uyumuyor hiç geceleri..saat başı kalkıyor...Ben hiç yere koymuyorum..Çekyatı açıyorum üstüne koyuyorum oyun halısını..Zaten şişmanlıktan hareket kabiliyeti az olduğu için sorun olmuyorkaydirigubbakcemile3
Benim bir arkadaşım 8.ayda başlamıştı ama bilmiyorum yine canım 7.ayda başlasan et suyuna daha iyi olur gibime geliyor..Yinede bir sor istersen doktorunuza..
Ben yerim onun kot elbisesini 41 kere maşallah:))
Ayten Deryanın Duruyla benim oğlan geçen hafta söz kesti senin dünyadan haberin yok:mymeka:
Bu arada tebrikler verdiğin kilolardan dolayı aferin sana 10 puan:lepi:

Ben gidiyorum şimdilik yine görüşürüz...Öptüm sizleri a.s.

Bence bebeginin kilosu gayet iyi. Benim kizimda 5 ay 3 haftalik 6 kilo 750 gr. Bu ayda bebekler eger 500 gr alirlarsa ayda iyiyimis. kac kilo aldi oglun son ayda? Acaba sut dedigi inek sutumu yoksa anne sutu yada mama mi?

Hicran ;
köfte vermiş ya size doktor, onu nsıl hazırlıyon? Tavuğu nasıl veridiniz?

Mevlüdecim; ben pirinçununa süt katıyodum ama doktor mama kat süt yerine dedi. 4 ölçü mama katıyom şimdilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…