- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.541
aytencim çok alemsin vallaaakaydirigubbakcemile2 tanger canım adını unuttum tunahan da 7500 gr.ama bana normal geliyor bence endişelenme sende....şimdi süt derken bildiğimiz inek sütü mü dr.ver dedi aman eskiler hep veriyomuş ben anlamıyom zaten 1 yaşına kadar kesinlikle vermeyin diyolar ya...
Bence bebeginin kilosu gayet iyi. Benim kizimda 5 ay 3 haftalik 6 kilo 750 gr. Bu ayda bebekler eger 500 gr alirlarsa ayda iyiyimis. kac kilo aldi oglun son ayda? Acaba sut dedigi inek sutumu yoksa anne sutu yada mama mi?
Aaaa valla şaştıım,maşallah Ceylineeebiz 6 yı geçtik bize köfte verdi dr yanmaz tavada çevire çevire kısık ateşte pişirim sonra çatalla eziyorum minik minik ağzına verip sebze püresi ile yiyor benimki 3 gündür tavuğa da başladık pütürlü yiyeceklere alışsın dedi dr hemde o nedenle köfteyi mikserden geçirmiyom ama tavuk çorbasını geçiriyorum tabii
ya aşk olsun sen kızı vermedinmi bizeee o kadar ümitlendirdin oğlanı şimdide bir kız 1000 kişi ister 1 kişi alır muamelesi yapıyosun hiç hoş değil lülülülülülü
eeee o zaman biz de ceyline talip olalımmm mı?ama onu da aslan kapmıştıııı
evet aytencim durulardan biri olur bütün kızlarımz güsel maşallah hangisi olursa erkekler çok olunca seçme hakkı kızlara düşüyor napalımmm onlar beğenecek
fatma senın takviminde 7 ay yazıyo benım kınde 5 alp yarın 6 ayını bitirıyo 7 giriyo benım takvimin güncellenmesımı lazım acaba...
Şimdi ocağa ayçaya mama koydum
1 patates,biraz kereviz,bir dal brokoli 2 kuşbaşı dana et.kaynıyor,biraz da pirinç atacağım sonra içine...et ağır mı olur onu çekmeyip sadece suyuyla mı kalsa??
vallahi biz kaptıkklava: güzel kızı sen başka güzel bir kız bul bir sürü kız var mesela eczacı deryanın kızını alabilrisin o da bi içim su vallaa özlemin kızını al diycem onuda ismet paşa istedi geçen gün, aklıma nurayın durusu geliyor o da olabilir sırma saçlı tombul etine dolgun hemkaydirigubbakcemile5
evet malesef canımm bizim kız kapıldı aslan gibi bir damadım var kendi aslan adı aslannnkaydirigubbakcemile3
Derya yedirdim bile canım.Bu saydıklarımı fazla doğramadan kaynatmıştım.Blenderdan çektim,etiyle suyuyla beraber,sonradan biraz zeytin yağı ve yoğurt koydum içine soğusun diye.Öyle yedirdim.Kıyma da olsa çekilmesi lazım ama,pişince sertleşir kıyma.Benimki öyle yemez onu,boğazına takılınca kusuyor.
Hicran ;
köfte vermiş ya size doktor, onu nsıl hazırlıyon? Tavuğu nasıl veridiniz?
Mevlüdecim; ben pirinçununa süt katıyodum ama doktor mama kat süt yerine dedi. 4 ölçü mama katıyom şimdilerde.
ben bugün köfte yapacaktım kendimizinkinden versem olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?