Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım bende normal vericem yanı paket süt bende aynını düşünuyorum ben hep sütiçmişim annem emzirememiş yaniii......
adım mevlüde canım

Aaaa valla şaştıım,maşallah Ceylineee
Bizimki pirincin yarısı kadar bir pütür bile olsa midesi kalkıyor,tam pürüzsüz olması lazım,nasıl minik minik köfte yanii,bravo yani.Ayça'da bie sorun mu var acaba??

ya aşk olsun sen kızı vermedinmi bizeee o kadar ümitlendirdin oğlanı şimdide bir kız 1000 kişi ister 1 kişi alır muamelesi yapıyosun hiç hoş değil lülülülülülü

Aaaa,ben ne dedim ki şeker Ayçam bilir dediiim....Ben valla Egoşumu çok seviyom,terbiyeli,çocuk eli ekmek de tutuyor,daha ne isteyiim,ama kızımın gözü yükseklerde anacııım...hihoyyyt

eeee o zaman biz de ceyline talip olalımmm mı?ama onu da aslan kapmıştıııı

Zaten eylül annelerinde erkek çok,kız kıtlığı var canım sen Ağustos annelerine bak istersen bir de,orda da güzel kızlar var diyorlar:roflol:
evet aytencim durulardan biri olur bütün kızlarımz güsel maşallah hangisi olursa erkekler çok olunca seçme hakkı kızlara düşüyor napalımmm onlar beğenecek

Bu arada etiylen,suyuylan çektim valla hepsini yaladı yuttu,biraz katı olmuştu,az zeytin yağı ve yoğurtla seyrelttim.Ben bile bayıldım tadına...
Afiyet olsuuun....kaydirigubbakcemile3

fatma senın takviminde 7 ay yazıyo benım kınde 5 alp yarın 6 ayını bitirıyo 7 giriyo benım takvimin güncellenmesımı lazım acaba...

Mevlüde Fatmanınki zaten 7 aylık,erken geldi onun aceleci oğlu...
seninki yarın 6yı dolduruyorsa hala 5in içinde demektir...

Güncellemeye gerek yok canım.

merhaba hanımlar bana dr. en son gittiğimde 1 yaşına kadar süt ve bal yasak kesinlikle vermiyosun muhallebiyide mamayla yapıyosun dedi.

Şimdi ocağa ayçaya mama koydum
1 patates,biraz kereviz,bir dal brokoli 2 kuşbaşı dana et.kaynıyor,biraz da pirinç atacağım sonra içine...et ağır mı olur onu çekmeyip sadece suyuyla mı kalsa??

valla canım benim doktor kıyma koy dedi..yağsız ve 3 kez çekilmiş.....zaten bebekelr için deyince öyle çekiyorlar...et yiyebilirmi bilmem....sen blendırdan mı geçireceksin nasıl yiyecek?

mamayla muhallebi hadi yapılıyor da yoğurt yapan nasıl yapıyor acaba???
ben normal günlük sütle yoğurt yapıyorum,ne güzel oluyor.
Kasmaya ne gerek var canım,zehir değil ya bu süt,hepimiz içmişiz...Ben sabah kahvaltısında seyreltip veriyorum ayçaya cici bebeyi onla eziyorum yani.Bal da veriyorum.Kaç kere verdim bişey yapmadı şükür.

aytencim bşiz duruyu duygulara ege ye verdik haberin yokmu...söz bilem yaptık...yaza yüzük takacağız :)))

Derya yedirdim bile canım.Bu saydıklarımı fazla doğramadan kaynatmıştım.Blenderdan çektim,etiyle suyuyla beraber,sonradan biraz zeytin yağı ve yoğurt koydum içine soğusun diye.Öyle yedirdim.Kıyma da olsa çekilmesi lazım ama,pişince sertleşir kıyma.Benimki öyle yemez onu,boğazına takılınca kusuyor.

afiyet olsun kuzucuğa....tüm çorbaları blendırla mı yapıyorsun...bizim burda herkes karşı gerçi haklılarda etrafta görüyorum da blendıra alışınca pürtüklü yemiyorlar .....normal çorbaları çekmiyorsundur zaten dimi ?

kızlar ben keçi sütü almaya başladım , yoğurdunu keçi sütüyle yapıyorum artık güzel de oldu .
şimdilik ben kahvaltılarına kendi sütümden koyuyorum ama olmadığı zaman keçi sütü koyacağım ...
inek sütüne göre hem alerji olarak hem de besleyicilik olarak daha iyi .
bu arada denize h.sonu şehriyeli tavuk çorbası yedirdim şapır şupur yedi kuzucuk....

betülcüm aslanın 6.ayı kutlu olsun ,allah uzun uzun ömürler versin

Hicran ;
köfte vermiş ya size doktor, onu nsıl hazırlıyon? Tavuğu nasıl veridiniz?

Mevlüdecim; ben pirinçununa süt katıyodum ama doktor mama kat süt yerine dedi. 4 ölçü mama katıyom şimdilerde.

canım köfteyi sadece az bişey ekmek çok az z.yağ ve minik bi çimdik tuz koyup yoğuruyorum 2 köfte çıkacak malzeme ile yani onu tavada çevire çevire pişirim sonra çatalla eziyorum ama köfteyi 2 defa çektiriyorum kolay yutabilsin diye yağsız kıyma olucak ama tavuğuda göğüs yağsız olarak haşlıyorum haşladığım suya tavuk tam haşlanmadan sebzelerini havuç patates az da 1 yemek kaşığı kadar bulgur ,pirinç veya şehriye atıyorum öle haşlanmaya devam ediyor az z.yağ ve çimdik tuz ekliyorum öle pişirim mikserden geçirip yediriyorum 1 su bardağı kadar ama bazen yarısını yiyor bazen hepsini nekadar yedirebilirsem veriyorum işte günde 1 öğün ama köfte verdiğim gün sadece sebze çorbası tavuk verdiğim gün ise köfteyi vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…