- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.561
kızlar ben keçi sütü almaya başladım , yoğurdunu keçi sütüyle yapıyorum artık güzel de oldu .
şimdilik ben kahvaltılarına kendi sütümden koyuyorum ama olmadığı zaman keçi sütü koyacağım ...
inek sütüne göre hem alerji olarak hem de besleyicilik olarak daha iyi .
bu arada denize h.sonu şehriyeli tavuk çorbası yedirdim şapır şupur yedi kuzucuk....
betülcüm aslanın 6.ayı kutlu olsun ,allah uzun uzun ömürler versin
Aaaa valla şaştıım,maşallah Ceylineee
Bizimki pirincin yarısı kadar bir pütür bile olsa midesi kalkıyor,tam pürüzsüz olması lazım,nasıl minik minik köfte yanii,bravo yani.Ayça'da bie sorun mu var acaba??
Aaaa,ben ne dedim ki şeker Ayçam bilir dediiim....Ben valla Egoşumu çok seviyom,terbiyeli,çocuk eli ekmek de tutuyor,daha ne isteyiim,ama kızımın gözü yükseklerde anacııım...hihoyyyt
Zaten eylül annelerinde erkek çok,kız kıtlığı var canım sen Ağustos annelerine bak istersen bir de,orda da güzel kızlar var diyorlar:roflol:
Bu arada etiylen,suyuylan çektim valla hepsini yaladı yuttu,biraz katı olmuştu,az zeytin yağı ve yoğurtla seyrelttim.Ben bile bayıldım tadına...
Afiyet olsuuun....kaydirigubbakcemile3
canım ama hatırlatayım kaynana yaz çizmeyey çalışmıştı geçen gün.....sen yüzüğü taktır zorla :roflol::roflol:
betülcüm sanada aslanınada geçmiş olsun tosuncuğu öp benim için. betülcüm bu arada dün tartıldım 57,5 kiloyum. kaldı 7,5 kilo ama pazar günleri diyet yapmıyorum sabahın kör vakti kalkıp börekkk yapıyorummmmmmmmmmmmm........... çikolatalar yiyorum sonrada evin içinde fırsat duldukça deli danalar gibi koşuyorum hehe yediklerim erisin diye
Hanıfe canım bızımkıler aynı gunmu dogmus sızınde 6. ayınız kutlu olsuunn nıcce huzurlu saglıklı yaslara ınsallah.. :)
onuda sütle yap mutlaka dedi ama ben daha süt vermedim hiç süt veren varmı?
evet bende çok pürüzsüz hazırlamıyorum yiyeceklerini baya parçacıklı olabiliyo kimi zaman ama bir sorun yaşamadık. yarasın ceyline ohhhhbizimkide öğüre öğüre bazen kusarak yiyor ama alışması için şart canım yoksa pütürlü yiyeceklere alışmaz öle yapınca mecbur az az koyup ağzına yediriyorum işte minik minik lokmalar halinde yarım saat sürüyor 1 köfteyi yemesi ama değer yanii arada su veriyorum kolay yutabilsin alışabilsin diye ama veriyorum napiimm
arkadaşlar biz ek gıdaya geçtik doktorumuz başla artık dedi ama bana bi kitapçık verdi ona göre yap dedi orda da hiç detay yok siz gün içinde neler veriyosunuz ben öğleyin biraz çorba ve öğleden sonra da meyve püresi veriyorumama daha ne vermeliyim yardımcı olur musunuz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay evet bir ara yüzük bakalım barii:roflol:aytencim bşiz duruyu duygulara ege ye verdik haberin yokmu...söz bilem yaptık...yaza yüzük takacağız :)))
Peki sebze çorbalarını veya pürelerini ertesi gün de kalırsa veriyor musunuz?
Ben arttıysa dolaba koyuyorum bazen ertesi gün de yediriyorum.
ya da ekşimedisye 2-3 günlük yoğurdu veriyorum,zaten ev yoğurdu ekşimiyor,tatlı oluyor genelde.
evet canım hala emzirmeye devam ediyorum zaten bir kase çorba içsede hemen peşine tekrar emmek istiyo püre de yese arkaasından emmezse kıyameti koparıyo iki sabahtır iki üç çay kaşığı pekmez veriyorum onu sevdi ama yumurtayı istemedi sevmedi heralde mercimek çorbasını sevdi gibi ama sebze çorbasını hiç sevmedi bide geceleri yatmadan önce mama verriyim dedim irmikli mısırlı iyi geceler maması ama onu da kesinlikle yemiyo illa emicek gece iki sefer kalkıyo bide sabah 8-9 gibi kalkıyo emmek için normal mi sence bu arada kilomuz da 7.800 falan
tesekkur ederım canım hepımızın bebıslere uzun omurler versın ıns.. a.s.betülcüm aslanın 6.ayı kutlu olsun ,allah uzun uzun ömürler versin
Canım benım yırım senı cok tesekurler a.s.
tesekkur ederız canım bılmukabele.. :) a.s.evet canım aynı gün doğmuşlar sizinde hayırlı olsun 6. ayınız allah uzun ömürler versin bütün bebeklere
Gül hoşgeldin canım yine görüşemiyoruz yaa.Ege kusmadıda aşıdan sonra inanılmaz huysuz uyumuyor hiç geceleri..saat başı kalkıyor...Ben hiç yere koymuyorum..Çekyatı açıyorum üstüne koyuyorum oyun halısını..Zaten şişmanlıktan hareket kabiliyeti az olduğu için sorun olmuyorkaydirigubbakcemile3
Niye ben olsam yazdın ki??Sen vermiyor musun?Evet kemik suyu olsa daha yararlı ama evde yoktu kemikli et.Şimdi etlerde berABER HAŞLANIYOR ZATEN ETLER PıŞMıCEK SANIRIM TAM O YÜZDEN ÇIKARICAM ıÇıNDEN.
Ben geldim pek bir şey yazılmamış iyi bari..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay evet bir ara yüzük bakalım barii:roflol:
Kızım sen ne uğraşıyon yemek vercem diye çocuğa oldu olcak ekmeğin arasına peynir koy ver bari:roflol:Yok yok iyi yapıyon valla herşeye alışsın kuzucuk:)
bende oğlumun koca kalpli resmini koyayım bariii
deryacım maşallah tunahana çok yakışıklı çıkmış valla..
Peki sebze çorbalarını veya pürelerini ertesi gün de kalırsa veriyor musunuz?
Ben arttıysa dolaba koyuyorum bazen ertesi gün de yediriyorum.
ya da ekşimedisye 2-3 günlük yoğurdu veriyorum,zaten ev yoğurdu ekşimiyor,tatlı oluyor genelde.
Ayy sorma taktım bu ara ben yememeye Ayçayı da yedirmeye uğraşıyorum,
Günüm ben ne yemesem,Ayçaya ne yedirsem diye düşünmekle geçiyor.:roflol:Yeni bir diyete başladım diyet gibi değil bu defa geçen hafta 1 hafta aç gezdim 2 kilo verdim bu da haftada 2 kilo hedefliyor ama en azından aç kalmicam...5 kilo daha gitse süper olacak sonrası Allah kerim...kaydirigubbakcemile2Sen ne yaptın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?