Doğum yapmış olan anneler buraya....

nerdesiniz kızlar herkes yemek faslında herhalde bende mamasını yedirdim kızın akşam yemeği faslıda bitti mutfağı topladım ama makinayı açmadım çay içelim sonra açıcam artıkk bu arada kolu ağrıyor bu gün gene fena hemde galiba zorladım bu ara ben gene kolumu offf offf geçmedi gitti şu ağrılarrr

merhaba arkadaşlar, oğluma bebek arabası alıcaz. araştırdım ama bır turlu karar veremedım. bana tavsiye edebileceğinin güzel bir model varmı?

canım ben kraftın arabasını aldım çok memnunum sırtı tamamen yatıyo ayak dayama yeri var taşıma filesi küçük ama ben henüz kullanmadım 2,5 kilo eşya koyabilirmişiz.ayak örtüsü de var rüzgarlığı 3 kademeli, çift yönlü kullanılabiliyo vallahi bizimki alıştı dışarı herzaman çıkmıyoruz soğuklardan çıksakta tekerleklerini yıkıyor eve alıyorum gündüzleri onda uyuyo yemeğini bile nerdeyse arabada yediriyorum fiyatıda uygun sen bilirsin canım

DOKTORUMUZUN VERDİĞİ LİSTELER KIZLAR BİRİ YANİ ÇORBA LİSTESİ 1 AY ÖNCE VERİLMİŞTİ BİZE DİĞER İKİSİNİ BUGÜN ALDIK

[/URL][/IMG]

listeyi vermiştim daha önce ama bazı arkadaşlar yeni başlamış eklere galiba fikir olur belki önceki mesajımdı bu geçen hafta vermiştim görmeyenler için yeniliyorum

az önce acilden geldik onur sabahki kusmasının ardından 2 kez daha çok fena kustu biraz da halsizliği olunca gittik kusmasını önleyici fitil verdi sadece dr bir de ishal başlarsa hemen gel tahlil yapalım dedi

canım yaa fırsat bulmuşken gçmişe bakiim dedim şimdi okudum çok geçmiş olsun şimdi nasıl minnoş iyimi inşallah iyidir yaa insan çok üzülüyor minicik bedenleri ile böle hastalıklar atlatınca bebişler

cnm beebiş neden kustu???? merakettım??????????????

kızlar herkese merhabaaaa:teytey:
ev taşınma işim var o yuzden pek yazamıyorum haftaya tasınıcam kısmetse yenı evıme delikafadulden

nereye taşınıyorsun kızz bzim binaya gel demiştim sanaaaakaydirigubbakcemile3 allah kolaylık versin yeni evin hayırlı olsun al sana yeni ev hediyesiiii

[/URL][/IMG]

benim kız dün 7 aylık oldu....ama kimse kutlamadı sanırım ( geçmişi okuyayım hesap sorcam hepinize....

ben geçmişi şimdi okuyabildim ancak hayırlı olsun yeni ayınız rabbim nice aylar nice yaşlar nasip etsin sağlıkla sıhhatle mutluluk ve huzurla inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

ben oyumu verdim buldum kızınııı pek şeker yeşil kıyafetli değilmi kız yanlış olmasınnn:roflol: teyzesinden 10 puan

Zaten yazida bahsedilen: Bu bir arastirma ve olasiliktan bahsediliyor. Kesin olacak diye birsey yok. Butun arastirmalar gibi. Ben de hala daha sadece anne sutu veriyorum. Ama 6.aydan sonra baska besinlere de baslayacagim. Ama eger sutum olursa en az bir yil da vermeyi planliyorum.
Sen doktoruna guveniyorsan ki onemli olan da bu. Daha dogrusu senin, dogru olduguna inandigin seyi yapman: Hepimizin yaptigi gibi.

ooohhhh maşallah maşallahhh dişler dizilmeye başlamışşş ne güzelll darısı başımıza inşallah sağlıklı düzgün dişler çıkarır bebişlerimiz allah çürük göstermesin hiçbirine:Saruboceq:

Hatyıl;isminizi bilmiyorum...
Evet aynen öyle doğru olduğuna inandıgım şeyi yapıyorum onun için yazıda bahsedilen olasılıklara bakmıyorum..Sende 6.aydan sonra başka besinlere başlıyacaksan kendi inandıgın seyi yapıcaksın demek..Herkes gibi...Daha önceki yazılarından hatırlıyorum sanırım bebeğin son ayında az kilo aldı demiştin..Zaten bu durumda ek gıdaya geçmen en doğrusu olurdu..
Benim oğlum az kilo alsaydı... ek gıdaya 100 kere geçerdim..Ama çok şükürki sadece anne sütüyle 800 gr almış bir çocuğa doktor ek gıda verirse obez olur..500 gr altını alsaydı başlatacaktı....Dediğin gibi herkesin kendi doğrusu..
Neyse herkesin kendi çocuğu isteyen makarna verir isteyen anne sütü onun için bu konulara girmenin anlamı yok..
ıyi geceler..

Son düzenleme:
duyguege evet herkes kendi doğrusunu yapar makarna derken beni kastetın sanırım çunku ben bugun makarnayla ilgili seyler yazmıştım ben sadece orda cam rendenın makarnayı bile ezdiğinı anlatmak ıstemiştim burda birçok sey yazılıyo herkes kendine göre bişeyler veriyo benccede bu konulara çok girmemek gerek herkesin kendi düşüncesii....

Ya arkadaşım isteyen istediğni versin ben senin ne verdıgını görmedım görsemde beni hiç ilgilendirmez..ısteyen makarna verir isyen pilav isteyen 5 yaşına kadar emzirir...Ayy yaa valla ben bu konulardan inanılmaz sıkıldımmm yaaa..Herkes birşeyde kendi üstüne alınıyor.Ben senin ne yazdıgını okumadım bilee..Lafın gelişi söyledim hopp sen üstüne alındın offff offf...

Son düzenleme:
Neyseki bir yanlış anlaşılma olmuş mevlüde üstüne alınmış olduğunu belirtti...Bu konuyu burda bir daha açılmamak üzere kapatırken herkesi kendi doğrularıyla bırakıyorum ve iyi geceler diliyorumkaydirigubbakcemile3a.s.

ahhh ahhh keşke ben de emzirebilseydim ömür boyu vicdan azabı çekeceğim....senağlama oğlum hala bazen üstüme saldırıp göğüslerimi açmaya çalışıyo...senağlama çok üzülüyorum çoookk...senağlama sen emzirebildiğin kadar emzir... kilosu iyi olduktan sonra doktorunda onayladıktan sonra emzir bol bol... a.s.

Günaydın a.s.

dün büşraya yoğurt mayaladım minik kavanozda...çok güzel tutmuş sever umarım ilk kez yoğurt yiyecek :smiley-cool:
öğlene de sebze çorbası vereceğim.... havuç ve patates ile yalnızca...
yemek istemezse zorlama dedi dr, iki kaşık yese de olur , otur gerisini sen ye dedi kaydirigubbakcemile3
afiyetle yer tüm bebişcikler umarım.. hepsine ; bol iştahlı, bol sütlü, huzurlu günler olsun

ohhhh afiyet olsun minik büşraya sever inşallahcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…