- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.601
merhaba arkadaşlar, oğluma bebek arabası alıcaz. araştırdım ama bır turlu karar veremedım. bana tavsiye edebileceğinin güzel bir model varmı?
DOKTORUMUZUN VERDİĞİ LİSTELER KIZLAR BİRİ YANİ ÇORBA LİSTESİ 1 AY ÖNCE VERİLMİŞTİ BİZE DİĞER İKİSİNİ BUGÜN ALDIK
[/URL][/IMG]
az önce acilden geldik onur sabahki kusmasının ardından 2 kez daha çok fena kustu biraz da halsizliği olunca gittik kusmasını önleyici fitil verdi sadece dr bir de ishal başlarsa hemen gel tahlil yapalım dedi
cnm beebiş neden kustu???? merakettım??????????????
kızlar herkese merhabaaaa:teytey:
ev taşınma işim var o yuzden pek yazamıyorum haftaya tasınıcam kısmetse yenı evıme delikafadulden
benim kız dün 7 aylık oldu....ama kimse kutlamadı sanırım( geçmişi okuyayım hesap sorcam hepinize....
kızlar ya ben da kızımın fotosunu yarışmaya koyacağım..dün gece oydum aslında hala görünmedi olmadı sanırım....haftaya koyarım..unutmayın sakın ha kızıma oy verin herkesten 10 puan bekliyorum.....çarşamba günü unutmayı bakayım :))
Sağol canım okumama gerek yok ben doktorumun dediğine güveniyorum zati bende eşimde 1.5 yaşına kadar emmişiz ayrıca sadece 8 ay anne sütü almışım ama çok şükür sapasağlamımkaydirigubbakcemile5Burda bir kaç arkadaşımız daha sadece anne sütü veriyor doktorların tavsiyesi ile öyle birşey olsa söylerlerdi sanırımyerimseniben
merhaba güzel eylül anneleri canım arkadaşlarım uzun bir aradan sonra bir merhaba pcnin başına yeni geçebildim. okula başladım ogluşumu bırakıp çalışmak zor oluyor ama çok şükür ögleye kadar 2 gün gidiyorum. hepinzi çok özledim inşllah herkes iyidir. geçmişi okumadım hemen aranıza daldım. minnoşlar büyümüşlerdir kiminin dişi çıkmış,kimi hecelemeye başlamıştır hepsine maşallah Allah'ım acılarını göstermesin.
bizde iyiyiz alttan 3 tane dişi dizdik. emekliyoruz,baba,dede, aba gibi kelimelere başladık,bol bol bagırıyoruz teyzeleri.
Zaten yazida bahsedilen: Bu bir arastirma ve olasiliktan bahsediliyor. Kesin olacak diye birsey yok. Butun arastirmalar gibi. Ben de hala daha sadece anne sutu veriyorum. Ama 6.aydan sonra baska besinlere de baslayacagim. Ama eger sutum olursa en az bir yil da vermeyi planliyorum.
Sen doktoruna guveniyorsan ki onemli olan da bu. Daha dogrusu senin, dogru olduguna inandigin seyi yapman: Hepimizin yaptigi gibi.
duyguege evet herkes kendi doğrusunu yapar makarna derken beni kastetın sanırım çunku ben bugun makarnayla ilgili seyler yazmıştım ben sadece orda cam rendenın makarnayı bile ezdiğinı anlatmak ıstemiştim burda birçok sey yazılıyo herkes kendine göre bişeyler veriyo benccede bu konulara çok girmemek gerek herkesin kendi düşüncesii....
Ya arkadaşım isteyen istediğni versin ben senin ne verdıgını görmedım görsemde beni hiç ilgilendirmez..İsteyen makarna verir isyen pilav isteyen 5 yaşına kadar emzirir...Ayy yaa valla ben bu konulardan inanılmaz sıkıldımmm yaaa..Herkes birşeyde kendi üstüne alınıyor.Ben senin ne yazdıgını okumadım bilee..Lafın gelişi söyledim hopp sen üstüne alındın offff offf...
Günaydın a.s.
dün büşraya yoğurt mayaladım minik kavanozda...çok güzel tutmuş sever umarım ilk kez yoğurt yiyecek :smiley-cool:
öğlene de sebze çorbası vereceğim.... havuç ve patates ile yalnızca...
yemek istemezse zorlama dedi dr, iki kaşık yese de olur , otur gerisini sen ye dedi kaydirigubbakcemile3
afiyetle yer tüm bebişcikler umarım.. hepsine ; bol iştahlı, bol sütlü, huzurlu günler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?