- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.861
:uhm: ANLAMADIM CNM NE İÇİN YAZDIN BANAkafamçokkarıştı
BİDE KIZLAR BU BEBİŞLERİN HER AY BOYU ATARSA 1 YASINA GELINCE BIZIM BOYUMUZA ERİŞİR YAWWWW:roflol: OKADARDA COK UZAMASINLAR DAHA YAŞINA GELMEDEN KOCA BEBEKLERIMI KUCAMIZA ALACAZ:roflol: :roflol:HERHALDE ZAMANLA BOY MESELESİ YAVASLAR DİMİİİİlülülülülülü KİLO ALSINLAR AMA NEBİLİM BOYLARI HIZLA UZUYO ALDIKLARIMIN HEPSİ YENİ KALDI YAHUUUUU:ecrin_bebek:
Selam kızlar;
ben annemde olduğum için pek giremiyorum. Şimdi başka bi yerde olduğum için internet vardı bakayım dedim.
Kızlar benim kızım grip oldu ya... Burnu dolu hırrr hırrr yapıyo. Genzine iniyo akıntısı ve öksürük yapıyo. bi damla verdiler ama pek fayda etmedi. Yarın gidip antibiyotik yazdıracam. Sizde de olan var mı kızlar ya? Biraz ıhlamur verebilirsin dediler . Başka ne yapabilirim ?
bende o topiğe bakıyordumda nekadar güzel günler geçirdik bebeklerimizin kaç gr aldığını konuşurken çok şükür kaç kilo aldığını konuşmaya başladık nerdeyseee ne hoş anılar yawww içim bi tuhaf olduuu
kızlar hem emzırmeden sonra bebısınız mutlaka gaz cıkarıyormu agızdan??ben bazen 15 20 dakıka beklıyorum dık tutup cıkarmıyor sonrada yatırınca halıyle kusuyor.acaba agızdan cıkarması sartmı?asagıdan cıkarıncada oluyormu?
hicran ne kadar haklısın zamn nasıl geçmiş neler paylasılmış bikaç cm di oğluşum bu siteyi keşfettiğimde.gecen sene 10 aralık sat tarihimdi düşünsene bi dahaki ay 2009 eylül anneleri gelcek allahın izniyle.:CüvCüv:
dün dra gittik 7 kilo olmuş egemen.kusmasını sorun etmeyin bence egemen de cok kusuyo ama kl alımında bi sorun yok Alaaha sükür
HİCRAN KIS O T-BAYILDIM NERDEN ALDIN YAVRUŞŞŞŞ AY BEN SEVERIM OLE CILGIN DEGISIK ŞEYLERİİ:)))hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...-annislerinden-ilk-bebek-resimleriiii-22.html
duygucum benim oğlum hemen hemen devamlı agzından cıkarıyo gazını ona rağmen yatırınca kusuyo bazen belli olmuyo yani.bizimkide aşağıdan zor cıkarıyo gazını
selam kızlar yoktum yine bikaç gündür.
arkadaşlar ya benim evim çok soğuk elektrik sobasıyla oğlumun yattığı odayı ısıtıyorum.zaten oturma odasında hep beraber yatıyoruz maalesef.oğlumun eldivenlerini çıkaramıyorum bu yüzden.anında buz gibi oluyor.bir kez tırnaklarını kestim ondada oğlumun etini kestim biraz.oysa çok dikkatliyimdir.şimdi korktum onu da yapamıyorum.motor becerilerinin gelişim hızını çok mu düşürür sizce?
selıncım senın bebısınde agız dolusu kustugu oluyor mu?bu durum galıba cok emmesıyle alakalı dıye dusunuyorum ben.benım doktorum oyle dedı.cok emıp fazlasını atıyor dedı.reflu yok allaha sukur.benım bebısımde senın bebısle aynı kıloda sayılır.mervenın bebegıde sısman onunkıde kusuyor.demekkı cok beslenmekten kusuyor denmesı dogru dıyorum ben.
tabi duygu kusmaz olur mu bazen ağız dolusu fışkırtıyo bi de o yüzden korkuyorum tıkanıyo çünkü arasıra nefessiz kalıyo bigün onun yüzünden küt diye gitcem valla.bazende emdigi süt
sızıntı seklinde emziğinin kenarından.bencede cok emmekten kusuyolar fazlasını çıkarıyolar
bu arada seni rüyamda gördüm ne gördüğümü hatırlamıyorum ama takviminde sanırım bebişinle bi foton vardı o halininzi görüyoruöm ama duygu diye seslenmiyorum da duygu1912 diye seslendim sanırım kk kafayı yicem bensırnaşık şey
maaşallah egemene annesi 7 kiloo koca adam olmuş bu yaa:)
sööleme kimseye 2 aylık olduğunu nazar değmesin annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?