Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya o papatyama cvp tı isimlerinizi karıştırdım :mymeka: eski kilo takiplerimizi bulmuşta onu diyordumm
kız olsaydı çok uzun olmasını istemezdim ama bizimkisi erkek babasının boyu gibi olsun yeter çok fazla da olmasın Halil İbrahim gibi...
babamız 1.90 ben 1.74 bakalım oğlumuz kaç cm. olacak?

Selam kızlar;
ben annemde olduğum için pek giremiyorum. Şimdi başka bi yerde olduğum için internet vardı bakayım dedim.
Kızlar benim kızım grip oldu ya... Burnu dolu hırrr hırrr yapıyo. Genzine iniyo akıntısı ve öksürük yapıyo. bi damla verdiler ama pek fayda etmedi. Yarın gidip antibiyotik yazdıracam. Sizde de olan var mı kızlar ya? Biraz ıhlamur verebilirsin dediler . Başka ne yapabilirim ?

cnm henuz bebekler kucuk oldugundan ilac sakıncalı bence .
buhar makınan varsa onu calıstır yoksa eger bebegının yatagının basına bir kap koy ıcıne bır tatlı kaşıgı viks koy ustune kaynar su dok onun buharıyla bebgın soludugu zaman ii gelecektır. ama istersen sana bır numara verım hatta tüm anneler burayı sabah 9 dan aksam 6 ya kadar ucretsız ev tlfnlarından arayabılırler ucret almıyorlar ve sırf bebek uzerıne uzman doktorlar var . ıstedıgın soruyu sor kesın cvp alacaksın cnm
6 olmadan hemen ara
0800 261 22 33

kızlar oyun halısı alacak mısınız bebişlerinize?
ben almayı düşünüyorum,hem algılarını geliştiriyor hem oyalıyor bebişleri
şimdi biraz erken belki ama 3 aylıktan itibaren anlıyorlar artık oyuncaklardan falan..

gülcüm bende almayı dusunuyorum oyun halısı canım..ay ay gelısımı ıcın almam gereken butun oyuncakları almayı planlıyorum ınsallah..

kızlar hem emzırmeden sonra bebısınız mutlaka gaz cıkarıyormu agızdan??ben bazen 15 20 dakıka beklıyorum dık tutup cıkarmıyor sonrada yatırınca halıyle kusuyor.acaba agızdan cıkarması sartmı?asagıdan cıkarıncada oluyormu?

hicran ne kadar haklısın zamn nasıl geçmiş neler paylasılmış bikaç cm di oğluşum bu siteyi keşfettiğimde.gecen sene 10 aralık sat tarihimdi düşünsene bi dahaki ay 2009 eylül anneleri gelcek allahın izniyle.:CüvCüv:
dün dra gittik 7 kilo olmuş egemen.kusmasını sorun etmeyin bence egemen de cok kusuyo ama kl alımında bi sorun yok Alaaha sükür

duygucum benim oğlum hemen hemen devamlı agzından cıkarıyo gazını ona rağmen yatırınca kusuyo bazen belli olmuyo yani.bizimkide aşağıdan zor cıkarıyo gazını

maaşallah egemene annesi 7 kiloo koca adam olmuş bu yaa:)
sööleme kimseye 2 aylık olduğunu nazar değmesin annesi

herkese günaydınnnn tünaydın oldu gerçi ama ancak gelebildim hayırlı cumalar dilerimmm mübarek günde hepimizn bebeklerine sağlık bol uyku huzurr ve bol anne sütü diliyorumm amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

duygucum benim oğlum hemen hemen devamlı agzından cıkarıyo gazını ona rağmen yatırınca kusuyo bazen belli olmuyo yani.bizimkide aşağıdan zor cıkarıyo gazını

selıncım senın bebısınde agız dolusu kustugu oluyor mu?bu durum galıba cok emmesıyle alakalı dıye dusunuyorum ben.benım doktorum oyle dedı.cok emıp fazlasını atıyor dedı.reflu yok allaha sukur.benım bebısımde senın bebısle aynı kıloda sayılır.mervenın bebegıde sısman onunkıde kusuyor.demekkı cok beslenmekten kusuyor denmesı dogru dıyorum ben.

bende yataktan ancak 12 gıbı kalkabılıyorumne sabah kalıyor ne oglen..gunun hayrı bıtıyor zaten.5 te hava kararıyor.

selam kızlar yoktum yine bikaç gündür.
arkadaşlar ya benim evim çok soğuk elektrik sobasıyla oğlumun yattığı odayı ısıtıyorum.zaten oturma odasında hep beraber yatıyoruz maalesef.oğlumun eldivenlerini çıkaramıyorum bu yüzden.anında buz gibi oluyor.bir kez tırnaklarını kestim ondada oğlumun etini kestim biraz.oysa çok dikkatliyimdir.şimdi korktum onu da yapamıyorum.motor becerilerinin gelişim hızını çok mu düşürür sizce?

canım hosgeldın bızde oturdugumuz odayı ve yatak odasının kalorıferını acıyoruz.benımkınınde bazen ellerı buz gıbı oluyor oyle olunca yattıgı yerde ellerınıde battanıyenın altına koyuyorum ısınıyor ama eldıven gıydırmıyorum canım.etını kestıgın ıcın uzuluyorsundur bılıyorum ama ınan butun anneler aynı seyı bırkere yapıyor benım duyduklarım..onun ıcın cesaretını topla kes canım derınden kesmemeye dıkkat et o kadar.a.s.
ben sımdı dıkkat edıyorum oglum butun gun ellerıyle burnunu gozunu agzını ellıyor bez bebegı var onu uzatıyorum onu tutuyor sacını cekıyor:1hug:
bebısını bunlardan mahrum bırakma canım bence

tabi duygu kusmaz olur mu bazen ağız dolusu fışkırtıyo bi de o yüzden korkuyorum tıkanıyo çünkü arasıra nefessiz kalıyo bigün onun yüzünden küt diye gitcem valla.bazende emdigi süt
sızıntı seklinde emziğinin kenarından.bencede cok emmekten kusuyolar fazlasını çıkarıyolar
bu arada seni rüyamda gördüm ne gördüğümü hatırlamıyorum ama takviminde sanırım bebişinle bi foton vardı o halininzi görüyoruöm ama duygu diye seslenmiyorum da duygu1912 diye seslendim sanırım kk kafayı yicem bensırnaşık şey

ay selıncım cok yasa emı guldurdun benı demek duygu1912 dıye seslenıyon :roflol:allah hayıra cıkarsın canım ya.egede hemen her beslenmeden sonra buyuk ınsan gıbı kusuyor artık teknıkler gelıstırıyorum ustu kırlenmesın dıye mesela lavoboya kusturmak yada parkeye kusturmak gıbı..tabı bu arada gunde 10 kere onluk yıkayıp kalorıferın ustunde kurutuyorum.yoksa yetısmıyor.
aynen senın yasadıklarını bende yasıyorum malesef gunde en az 2 3 kere bogulma evresınden gecıyoruz.kıpkırmızı oluyor nefes alamıyo.hatta daha sabah 5 te emzırdım 5.45 te bır tıkandı yataktan bır fırlamısım ayaklarım tutmadı resmen kesıldı :çok üzgünüm:
5 dak bırakıp tuvalete gıdıyorum o zaman bıle ya bırsey olursa dıye sureklı tetıkteyım

Son düzenleme:
maaşallah egemene annesi 7 kiloo koca adam olmuş bu yaa:)
sööleme kimseye 2 aylık olduğunu nazar değmesin annesi

sağol gözde tüm bebişlere masallah
baskalarının nazarını gectim valla ben ne gecirsem içimden ya da söylesem onunla ilgili tam tersini yapıyo minik kuzumm(kızdırınca keçi diyorum ama)uyuyo diyorum uyumuyo kusmadı diyorum kusmaya baslaıyo ,aglamıyo diyorum aglıyo.kafamçokkarıştı

kız siz besleyin besleyin minikleri tosun gibi yapın ondan sonra kusuyor diye şikayet edin
napıyosunuz anacım cocuklar istemeden daha ağızlarına mı tıkıyorsunuz memişlerinizi???kaydirigubbakcemile3
benimki istemeyince yırtıyor kendini de almıyor mememi,valla beni bile cırmalıyor istemediği zaman...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…