- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.621
günaydın kızlar çok hastayım işe gidemedim sabah dr.a gittim grip heryerim ağrıyo...
günaydın kızlar çok hastayım işe gidemedim sabah dr.a gittim grip heryerim ağrıyo...
ahhh ahhh keşke ben de emzirebilseydim ömür boyu vicdan azabı çekeceğim....senağlama oğlum hala bazen üstüme saldırıp göğüslerimi açmaya çalışıyo...senağlama çok üzülüyorum çoookk...senağlama sen emzirebildiğin kadar emzir... kilosu iyi olduktan sonra doktorunda onayladıktan sonra emzir bol bol... a.s.
Günaydın a.s.
dün büşraya yoğurt mayaladım minik kavanozda...çok güzel tutmuş sever umarım ilk kez yoğurt yiyecek :smiley-cool:
öğlene de sebze çorbası vereceğim.... havuç ve patates ile yalnızca...
yemek istemezse zorlama dedi dr, iki kaşık yese de olur , otur gerisini sen ye dedi kaydirigubbakcemile3
afiyetle yer tüm bebişcikler umarım.. hepsine ; bol iştahlı, bol sütlü, huzurlu günler olsun
Merhaba arkadaşlar Deryacım çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin .Arkadaşlar bu hafta orman haftası ya o yüzden çocuklarla fidan dikmeye gittik hava da harikaydı bende oğluşum için fidan diktim Artık oğlumun dikili bir ağacı var:)))
Merhaba arkadaşlar Deryacım çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin .Arkadaşlar bu hafta orman haftası ya o yüzden çocuklarla fidan dikmeye gittik hava da harikaydı bende oğluşum için fidan diktim Artık oğlumun dikili bir ağacı var:)))
Sevgili Arkadaslar,
Ben bugunden itibaren grupdan ayriliyorum. Yardimlarini ve desteklerini gordugum arkadaslara cok cok tesekkur ediyorum. Saglikli ve mutlu cocuk yetistirmeniz dilegiyle.
Hoscakalin
Sevgili Arkadaslar,
Ben bugunden itibaren grupdan ayriliyorum. Yardimlarini ve desteklerini gordugum arkadaslara cok cok tesekkur ediyorum. Saglikli ve mutlu cocuk yetistirmeniz dilegiyle.
Hoscakalin
deryacım çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlar çok hastayım işe gidemedim sabah dr.a gittim grip heryerim ağrıyo...
Sevgili Arkadaslar,
Hoscakalin
deryacım çok geçmiş olsun canım
hatiyil hayırdır canım neden ayrılıyosun bi sorun mu var?[/CO
slm kızlar akşam eşimle biraz konuştuk sanırım ben biraz fazla kafaya taktım hiç sütüm yok şimdi alpde gece uyumadı süreklı uyandı emdi en sonunda biraz mama verdım uyudu gayet iyi olan sütüm bi anda gitti tam olarak ek gıdayada geçmedik alp şimdi uyuyo uyanınca emzircem tekrar inşallah huysuzlanmaz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?