Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydınlarrr sabah yürüyüşümü yaptım geldim..Birazdan kahvaltımızı yapıcaz...

Olsun canımcım senin bir meleğin daha olcak ama ne güzel ikiz gibi büyücekler:)2.kuzunu bol bol emzirirsin .Desteğin için teşekkür ederim canım.
Amanda Büşram yemek yicekmişkaydirigubbakcemile3Bende onu yiyim bari:))Afiyet bal şeker olsun top top et olsun kuzuya:)Doktormu başla dedi Mervecim?Hayırlı uğurlu olsun inşallah sever hepsini:1hug:
günaydın kızlar çok hastayım işe gidemedim sabah dr.a gittim grip heryerim ağrıyo...

Deryacım geçmiş olsun ne oldu size böyle yaa:çok üzgünüm:Tunacık nasıl??

Merhaba arkadaşlar Deryacım çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin .Arkadaşlar bu hafta orman haftası ya o yüzden çocuklarla fidan dikmeye gittik hava da harikaydı bende oğluşum için fidan diktim Artık oğlumun dikili bir ağacı var:)))

Zeynepcim ne güzel ya oğlunun şimdiden birdikili ağacı olmuşkaydirigubbakcemile3Şaka bir yana çok iyi yapmışsın canım valla tebriklera.s.

Sevgili Arkadaslar,

Ben bugunden itibaren grupdan ayriliyorum. Yardimlarini ve desteklerini gordugum arkadaslara cok cok tesekkur ediyorum. Saglikli ve mutlu cocuk yetistirmeniz dilegiyle.

Hoscakalin

hadi hayırlı olsun ağacınızz a.s. umarım hiç solmaz yeşerdikçe yeşerir ağacınızz ne güzell ama çok hoşşş

Sevgili Arkadaslar,

Ben bugunden itibaren grupdan ayriliyorum. Yardimlarini ve desteklerini gordugum arkadaslara cok cok tesekkur ediyorum. Saglikli ve mutlu cocuk yetistirmeniz dilegiyle.

Hoscakalin

:1shok:nereye canım yaa noldu bizi sevmedinmiii:1no2: yoksa kk ya mı gelmeyeceksin bidaha sorun nedir yawww:uhm:

Herkese selamlar;
gününüz aydın olsun. Deryacım geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak toplarsın kendini. Tam hastalık havları valla.
Duygucum hayırdır canım benim , noldu sinirlenmişsin. Alıntı da gördüm geçmişi pek okuyamadım. Yav bırakın kim ne veriyorsa versin. Benim kızım kaşıkla güzel yiyiyordu, iltihap çıktı bi ara o ara hiç kaşıkla yemek istemedi, şimdi de akşam patates, havuç püre yaptım , istemedi, ve kustu. Eşimde yanımda zannediyoki zorluyorum çocuğu ,sevmedi işte deyip aldı tabağı.. Ya tamam da alışırken yapıyolar bunları..
Kimi zaman yiyecek kimi zaman istemeyecekler. en sonunda alışacaklar herşeye....

günaydın kızlar çok hastayım işe gidemedim sabah dr.a gittim grip heryerim ağrıyo...
deryacım çok geçmiş olsun canım
Sevgili Arkadaslar,

Hoscakalin

hatiyil hayırdır canım neden ayrılıyosun bi sorun mu var?[/CO
slm kızlar akşam eşimle biraz konuştuk sanırım ben biraz fazla kafaya taktım hiç sütüm yok şimdi alpde gece uyumadı süreklı uyandı emdi en sonunda biraz mama verdım uyudu gayet iyi olan sütüm bi anda gitti tam olarak ek gıdayada geçmedik alp şimdi uyuyo uyanınca emzircem tekrar inşallah huysuzlanmaz.......

hava değişimi oldu stres vs yaptın herhalde gitmez sütün gitmez inşallah sen merak etme takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…