Doğum yapmış olan anneler buraya....

Merhaba canım nasılsın?Durucuk nasıl?
Evet sinirlendim canım çünkü burda herkesin kendi çocuğu ve herkes kendi çocuğundan sorumludur..ısteyen ek gıda verir,isteyen vermez,isteyen sadece emzirir..Bunların doğruluğunu yada yanlışlığını tartışmayız neden çünkü kimseyi ilgilendirmez.
Mesela Gül Ayçaya herşeyi veriyor nerdeyse oh çok iyi yapıyor maşallahta yiyormuş ne güzel alıştırmış.E ben sadece emziriyorum diye Gül sen neden ek gıda veriyorsun verme sakın diyemem..Onun tercihi kimseyi ilgilendirmez....
Neyse canım konu gece kapandı...Bir dahada umarım açılmaz...

Canım hiç kafana takma taktıkça daha kötü olursun gitmez sütün dün banda yazmışın ya özelden moralim bozuk diye muhtemelen ondan oldu sen emzirmeye devam et eski haline gelir..Birde evde varsa eğer buğdayı kaynat böyle muhallebi gibi bir suyu oluyor ya koyu koyu onu iç biraz inanılmaz süt yapıyor canım haberin olsuna.s.
gitti galiba cevap vermiyor ne oldu acabaaa merak ettim bizden biri ile kavga falanmı etti kii

Valla Hicran dün geceyi görmüşsündür Hatyıl bir link vermiş bana bende ona cevap yazmıştım tartışma falan değildi yani konuyuda uzamadan kapatmaya çalıştım zaten..Başak birşey varsa onu bilemem tabiki..Herkes kendi doğrularını yapsın arkadaşlar bu kadar basit...

Sevgili Arkadaslar,

Ben bugunden itibaren grupdan ayriliyorum. Yardimlarini ve desteklerini gordugum arkadaslara cok cok tesekkur ediyorum. Saglikli ve mutlu cocuk yetistirmeniz dilegiyle.

Hoscakalin
Neden gıttı merak ettım..
Bu arada uyelık de mı sılındı acaba, hatiyil ExpireUser olmus.. CADIARZU
Bırseye mı kırıldı acaba.. benneyaptımki

günaydın kızlar çok hastayım işe gidemedim sabah dr.a gittim grip heryerim ağrıyo...

Tatlım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne bol vıtamın al, lımonlu koca bır bardak ıhlamur ıc gunde ıkı uc kere..
Bırde bır tane aferın atsan bak nasıl ayaga dıkılıyorsun.. :teselli:

selam kızlarrr ben geldimmm sefalar getirdimmmm nasılız bu gün ben geç kaldım gene ama geç kağıdını kimden alacammm:roflol:

Ay oyle bırsey de vardı dımı yaa.. kaydirigubbakcemile3 Allah ıyılıgını versın dönürüm yahu.. kaydirigubbakcemile3

Bugun Aslancıkla ne guzel evı dolastık teyzelerı.. kollarının altından tuttum badı badı yaptıık..
Adım atıyor cok tatlı yaa.. bende bu sabırsızlıkla cocugu yurumeyı bırak kosturucam heralde.. kaydirigubbakcemile3 Ama cok tatlı oluyor ne yapayım.. Şeniz

selam kızlar ya ben cansuyu çok merk ettim ne zamandır yok haberi olan var mı msn si olan varsa bi soruversin ya

Mevlude canım kilo topiğende yazdım sımdı moralını bozma sen once sutun on planda..
Bosver sımdı sınırlendıgınle kalırsın zaten sonra sakınlesıyor ınsan hersey gelıp gecıcı can sıkmaya degmez hayatım..
Bu arada 6. ayınızı kutlarım, Allah anne ve babasıyla saglıklı, hayırlı uzun bır omur versın ınsallah Alp berkimize... a.s.

Bende şaşırdım ya gruptan ayrılan kim anlamadım gitti.:bbo:Bu arada mesajlar kısmındada birkaç kişi farklı isimlerle görüyorum seni aklım karıştı yazmış benimde aklım karıştı zaten:1no2:
selam kızlar ya ben cansuyu çok merk ettim ne zamandır yok haberi olan var mı msn si olan varsa bi soruversin ya

Bende çok merak ediyorum daha öncede yazmıştım ya ne olduki acaba:1no2:

Aytencıgım cıtırlık yolundakı rakıbım ve dostum bugun nerelerde acaba...kaydirigubbakcemile3 sanırım yogun ısler yada alan a gıttı.. CADIARZU

Şu cumleyı anlayamadım ya benı mı farklı ısımle goruyorsun hangı mesajlar kısmında ? :uhm: kaydirigubbakcemile3

duygu betül teşekkür ederimcanım ikinızede evet benim için şu an bebişim önemli camları açtım şöle temiz havayı çektim içime iyiki oğlum var gerisi boş dedim kendi kendimee..

Expire user tanıyorum ben sürekli bugün ne giydin de görüyordum birde haziran annesi.Şimdi hatyıl olmuşCADIARZU

Evet evet dogru ExpireUser ı bende baska topiklerde gormustum hep...
dedım sımdı bu ne alaka hatiyil in yerıne durunca.. yoksa uyelıklerı sılınenlerın ortak ısmımı dıye düşündüm.. kaydirigubbakcemile3

kızlarrr saat 1 gelıyoben daha alpberk in pijamalarını çıkarmadı gidip üzerini değiştireyim çokda güzel oynuyo öle kendi kendine bi bakımda geliyorumm...

yerim ben o tırtılı annesının uslu oglu aferın ona masallahh...
benımkıyle de oynadık oynadık yoruldu paşam sımdı uyuyor.. Şeniz

kızlarrr saat 1 gelıyoben daha alpberk in pijamalarını çıkarmadı gidip üzerini değiştireyim çokda güzel oynuyo öle kendi kendine bi bakımda geliyorumm...

valla kız büyüdükçe oynamaya başlıyorlar artık pek iyi oldu ben de önüne koyuyorum birkaç tane oyuncak oynuyo ama beni de yanında istiyo nedense en azından kucaktan kurtulduk
bu arada bebeklerin önüne çok sayıda oyuncak koymayacakmışız 3 veya 4 tane yeterliymiş yoksa dikkati dağılıyomuş hiç oynamıyolarmış gamyoncuiremsu

ayy kızlaarrrr ıngilizce özürlüler siziiiii:roflol:Bir de tartışmışlar şurda gördüm burda gördüm diyee
Expire User geçersiz kullanıcı demek yaninaniknanik
üyeliğini iptal eden kullanıcı demek bu bir nick değil o yüzden her topicte expire user olabilir
Hatiyıl üyeliğini sildirmiş sanırım onun için artık mesajları expire user diye yayınlanacak.
yani bu expire user hep aynı kişi değilll

allah iyiliğinizi versiin...Ama anlamadım Duyguya mı bu kadar tavır yapıp gitti?Ben takip ettiğime göre bir tartışma falan da olmamış ama,neyse,gelen ağaaaaammmm giden paşaaaammmm....delikafadulden

Boyle bırsey oldugunu dusunmustum ama duygu nıckler karısıyor deyınce bende haa dogru ya bunu baska topıklerde gormustum dıyorum..:roflol::roflol: bu karısanlardan farklı demekk.. :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…