- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.641
Herkese selamlar;
gününüz aydın olsun. Deryacım geçmiş olsun canım. ınşallah çabucak toplarsın kendini. Tam hastalık havları valla.
Duygucum hayırdır canım benim , noldu sinirlenmişsin. Alıntı da gördüm geçmişi pek okuyamadım. Yav bırakın kim ne veriyorsa versin. Benim kızım kaşıkla güzel yiyiyordu, iltihap çıktı bi ara o ara hiç kaşıkla yemek istemedi, şimdi de akşam patates, havuç püre yaptım , istemedi, ve kustu. Eşimde yanımda zannediyoki zorluyorum çocuğu ,sevmedi işte deyip aldı tabağı.. Ya tamam da alışırken yapıyolar bunları..
Kimi zaman yiyecek kimi zaman istemeyecekler. en sonunda alışacaklar herşeye....
deryacım çok geçmiş olsun canım
hatiyil hayırdır canım neden ayrılıyosun bi sorun mu var?[/CO
slm kızlar akşam eşimle biraz konuştuk sanırım ben biraz fazla kafaya taktım hiç sütüm yok şimdi alpde gece uyumadı süreklı uyandı emdi en sonunda biraz mama verdım uyudu gayet iyi olan sütüm bi anda gitti tam olarak ek gıdayada geçmedik alp şimdi uyuyo uyanınca emzircem tekrar inşallah huysuzlanmaz.......
gitti galiba cevap vermiyor ne oldu acabaaa merak ettim bizden biri ile kavga falanmı etti kii
Neden gıttı merak ettım..Sevgili Arkadaslar,
Ben bugunden itibaren grupdan ayriliyorum. Yardimlarini ve desteklerini gordugum arkadaslara cok cok tesekkur ediyorum. Saglikli ve mutlu cocuk yetistirmeniz dilegiyle.
Hoscakalin
günaydın kızlar çok hastayım işe gidemedim sabah dr.a gittim grip heryerim ağrıyo...
selam kızlarrr ben geldimmm sefalar getirdimmmm nasılız bu gün ben geç kaldım gene ama geç kağıdını kimden alacammm:roflol:
Bende şaşırdım ya gruptan ayrılan kim anlamadım gitti.:bbo:Bu arada mesajlar kısmındada birkaç kişi farklı isimlerle görüyorum seni aklım karıştı yazmış benimde aklım karıştı zaten:1no2:Neden gıttı merak ettım..
Bu arada uyelık de mı sılındı acaba, hatiyil ExpireUser olmus.. CADIARZU
Bırseye mı kırıldı acaba.. benneyaptımki
Tatlım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne bol vıtamın al, lımonlu koca bır bardak ıhlamur ıc gunde ıkı uc kere..
Bırde bır tane aferın atsan bak nasıl ayaga dıkılıyorsun.. :teselli:
Ay oyle bırsey de vardı dımı yaa.. kaydirigubbakcemile3 Allah ıyılıgını versın dönürüm yahu.. kaydirigubbakcemile3
Bugun Aslancıkla ne guzel evı dolastık teyzelerı.. kollarının altından tuttum badı badı yaptıık..
Adım atıyor cok tatlı yaa.. bende bu sabırsızlıkla cocugu yurumeyı bırak kosturucam heralde.. kaydirigubbakcemile3 Ama cok tatlı oluyor ne yapayım..Şeniz
selam kızlar ya ben cansuyu çok merk ettim ne zamandır yok haberi olan var mı msn si olan varsa bi soruversin ya
Bende şaşırdım ya gruptan ayrılan kim anlamadım gitti.:bbo:Bu arada mesajlar kısmındada birkaç kişi farklı isimlerle görüyorum seni aklım karıştı yazmış benimde aklım karıştı zaten:1no2:
Şu cumleyı anlayamadım ya benı mı farklı ısımle goruyorsun hangı mesajlar kısmında ? :uhm: kaydirigubbakcemile3
Expire user tanıyorum ben sürekli bugün ne giydin de görüyordum birde haziran annesi.Şimdi hatyıl olmuşCADIARZU
Expire user tanıyorum ben sürekli bugün ne giydin de görüyordum birde haziran annesi.Şimdi hatyıl olmuşCADIARZU
kızlar avatarım gözel mi kaydirigubbakcemile3
kızlarrr saat 1 gelıyoben daha alpberk in pijamalarını çıkarmadı gidip üzerini değiştireyim çokda güzel oynuyo öle kendi kendine bi bakımda geliyorumm...
ayy kızlaarrrr İngilizce özürlüler siziiiii:roflol:Bir de tartışmışlar şurda gördüm burda gördüm diyee
Expire User geçersiz kullanıcı demek yaninaniknanik
üyeliğini iptal eden kullanıcı demek bu bir nick değil o yüzden her topicte expire user olabilir
Hatiyıl üyeliğini sildirmiş sanırım onun için artık mesajları expire user diye yayınlanacak.
yani bu expire user hep aynı kişi değilll
allah iyiliğinizi versiin...Ama anlamadım Duyguya mı bu kadar tavır yapıp gitti?Ben takip ettiğime göre bir tartışma falan da olmamış ama,neyse,gelen ağaaaaammmm giden paşaaaammmm....delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?