Doğum yapmış olan anneler buraya....

ohhh maşallah iyi gezmeler size bende ceylini yürütmeye çalışıyorum öle tutarak ama genelde geri atıyor adımları öle yaparlarmış yaa :roflol:

Dönürcüğümm bebeemm nire gıttın azcık laf edek..kaydirigubbakcemile3 gelinimizi beslemeye mı gıttın hele ..

geldim dönürüm burdayım beslemek hemde nassılll yemiyor bugün gene iştahımız yokkk ağzında tutuyor mamayıı armutu severdi ama bugün onuda yemiyor napıcamı şaşırdım şimdi kociş geldi onun yanında bende size bakem dedim 1 saat geçsin gene yedirmeye çalışıcam bu arada olan mamalara oluyor israf israfff

amaaan kızlar bbeişlerimiz büyüdükçe daha tatlı oluyolar ya.... yiyecem ben bu köfte ayakları ya....
Hep böyle kalsalar keşke... Arada bi bakıyom, bilgisayar açık da ya duru mıkırdıyo ya işim oluyo.
bişey diyecem kızlar, benim kız çok dikkatli tv izliyor.Gün içinde hep de açık tam karşısında. Bazen öyle dikkatli bakıyo ki... Yemek yedirirken de öyle yediriyom.ama bu ilerde soruna yol açar mı acaba korkuyom. Arkadaşımın yeğeni , 2 yaşındayken hep tv ye bakmaktan dış ortamdan da kopmuş, bi hastalıkmış adını unuttum. dış ortama kendini kapatıyormuş. Onlar erken farketmişlerdi. O geliyo hep aklıma ...Allah korusun ya..

Zeynepcim bunu bende görmüştüm, çok güzel gülegüle kullansın oğlun. Hem yürüteç gibi hem de sonra araba oluyomuş.

canım sendede fibromiyalji var değilmi?bendede var fibromiyalji..kolay kolay geçen bir rahatsızlık değilkkda fibromiyaljiyle ilgili paylaşımlar var bi göz at istersen

off çok kararsızım bu konuda,baston araba istiyorum.

bu kraft 6.7 kilo kullanışlı,orta hafiflikte,katlanması biraz zor.

bu sunny baby,en avantajlı yanı hafif olması,romatizma hastası olduğum için bu çok önemli,bununda 2 yıl garantisi var,fakat pek sevemedim.

buna bayıldımm,ama diğerlerinden daha ağır

günaydın kızlar çok hastayım işe gidemedim sabah dr.a gittim grip heryerim ağrıyo...
çok geçmiş olsunsenağlama,benimde romatizmalar kötü bikaç gündür,dizlerimi ve el bileklerimi tuttu,umarım çabuk geçer,ellerimi etkin kullanamasamda kimseye muhtaç değilim şükür,zaten bi kaç zaman sürer sonra geçer tutukluğum gün gün değişiyor,alıştım artık.

kızlar avatarım gözel mi kaydirigubbakcemile3
pek güzelmiş,güle güle kullan

:roflol::roflol::roflol:yaaa hadi hadi hepiniz düştünüz tongaya demek diğer topiklerde yazı yazıp ayrılan kişilerde öyle görünüyormuş:roflol:
Ne bilem ben yaa nerden hatırladığımı buldumm benim açtım topilkte vardı yazısı dedi.Hatta kıza bak ne puan ne yazmış yaaa dedim:roflol:
Betül expire user oldu deyince bende onu heryerde görüyorum dedim.Herkeste evet bende gördüm dedi:roflol::roflol:Koptum yaaa
Ay bu arada anlamını biliyorumda hiç öyle düşünmedim:bbo:Boşuna okumuşum onca yıl hazırlıkları:a015:

Boyle bırsey oldugunu dusunmustum ama duygu nıckler karısıyor deyınce bende haa dogru ya bunu baska topıklerde gormustum dıyorum..:roflol::roflol: bu karısanlardan farklı demekk.. :roflol::roflol:
Yok nickler karışıyor demedim onun duvarında herkes düşmüş aynı tuzağa ya sen şu değilmiydin bu değilmiydin diye yazmış birde yazıyorum hiç cevap vermiyon yazmışlarr:roflol::roflol:Gösterdim ya sana
BAkalım olmuş mu oğlumun ilk arabası
ImageShack® - Gallery

Zeynepcim iyi günlerde kullanın çok güzelmiş maşallah kuzuya:=)

herkeslere iyi akşamlar

deryacım çok geçmiş olsun canım benim.

emelcim ben kraftın bir arabasını aldım hemen katlanıyor tek düğmeyle ve bagaja çok rahat sığıyor 210 l ye almıştık tavsiye ederim

zeynepcim senin oğlanda çok şekerrrrrr maşallahhhhhhhhhhh nasıl öyle yürüyebiliyomu yaaaa

zeynepcim senin oğlanda çok şekerrrrrr maşallahhhhhhhhhhh nasıl öyle yürüyebiliyomu yaaaa[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

Teşekkürler teyzesi yürümeye çalışıyor ama daha çok tutunup ayakta kalmayı seviyor benim oğluşum

otizm canım o dediğin hastalık Allah korusun minişlerimizi dikkat edelim pek bakmasalar iyi olur tv ye

ohhh maşallah iyi gezmeler size bende ceylini yürütmeye çalışıyorum öle tutarak ama genelde geri atıyor adımları öle yaparlarmış yaa :roflol:

hadı ya bızımkı gerı hıc atmadı gercı bugun ılk defa yuruttum ama.. kaydirigubbakcemile3

betül bende kendie çok güldümm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Olsun canım gececek bu gunler sonucta normale donecektır buyudukce..
fızıgını koruyor ıste fıstık az az sık sık yıyor.. kaydirigubbakcemile3

Annesı bu ne tatlılık annesı beyaz pamuuk bu yırım ben onuu çirkin şeyyy .. Şeniz

Zeynep valla ılk arabası hayırlı olsun zeytın gozlunun cok tatlı cıkmıs masallahh.. kaydirigubbakcemile3

Bu bıdık çook sevimli Canım geçen gün yazdıklarını okudum hepimizde ayrı ayrı sorunlar var..Benim eşimde evden bensiz çıkmazdı ama yapacağını yaptı şu an konuşmayaya çalışıyorum pek beceremesemde,1 haftadır çok ilgili davranıyordu ama yumuşamaya ve konuşmaya başladığımdan beri eski haline yani ilgisiz haline dönmeye başlar gibi oldu,en iyisi konuşmamaya devam...sabah not yazmış işe giderken affet beni yaptığım en büyük hataydı diye.aklıma getirirsem oynatacak gibi oluyorum ama o sürekli telkin halinde öylesine yazılmış boş sözler affet,güven bana deyip duruyor bundan sonra bak nasıl ilgilenicem seninle,pc başında oturudğum günlere yazık diyor.amann hepsi laf..

Son düzenleme:
ay şu hatyıl ın olayı beni çok meraklandırdı ya bu expireuser ın bisürü puanı var hatyılın o kadar yoktu ama kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…