- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.661
Neden gıttı merak ettım..
Bu arada uyelık de mı sılındı acaba, hatiyil ExpireUser olmus.. CADIARZU
Bırseye mı kırıldı acaba.. benneyaptımki
Tatlım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne bol vıtamın al, lımonlu koca bır bardak ıhlamur ıc gunde ıkı uc kere..
Bırde bır tane aferın atsan bak nasıl ayaga dıkılıyorsun.. :teselli:
Ay oyle bırsey de vardı dımı yaa.. kaydirigubbakcemile3 Allah ıyılıgını versın dönürüm yahu.. kaydirigubbakcemile3
Bugun Aslancıkla ne guzel evı dolastık teyzelerı.. kollarının altından tuttum badı badı yaptıık..
Adım atıyor cok tatlı yaa.. bende bu sabırsızlıkla cocugu yurumeyı bırak kosturucam heralde.. kaydirigubbakcemile3 Ama cok tatlı oluyor ne yapayım..Şeniz
Dönürcüğümm bebeemm nire gıttın azcık laf edek..kaydirigubbakcemile3 gelinimizi beslemeye mı gıttın hele ..
canım sendede fibromiyalji var değilmi?bendede var fibromiyalji..kolay kolay geçen bir rahatsızlık değilnerdesiniz kızlar herkes yemek faslında herhalde bende mamasını yedirdim kızın akşam yemeği faslıda bitti mutfağı topladım ama makinayı açmadım çay içelim sonra açıcam artıkk bu arada kolu ağrıyor bu gün gene fena hemde galiba zorladım bu ara ben gene kolumu offf offf geçmedi gitti şu ağrılarrr
off çok kararsızım bu konuda,baston araba istiyorum.canım ben kraftın arabasını aldım çok memnunum sırtı tamamen yatıyo ayak dayama yeri var taşıma filesi küçük ama ben henüz kullanmadım 2,5 kilo eşya koyabilirmişiz.ayak örtüsü de var rüzgarlığı 3 kademeli, çift yönlü kullanılabiliyo vallahi bizimki alıştı dışarı herzaman çıkmıyoruz soğuklardan çıksakta tekerleklerini yıkıyor eve alıyorum gündüzleri onda uyuyo yemeğini bile nerdeyse arabada yediriyorum fiyatıda uygun sen bilirsin canım
çok geçmiş olsunsenağlama,benimde romatizmalar kötü bikaç gündür,dizlerimi ve el bileklerimi tuttu,umarım çabuk geçer,ellerimi etkin kullanamasamda kimseye muhtaç değilim şükür,zaten bi kaç zaman sürer sonra geçer tutukluğum gün gün değişiyor,alıştım artık.günaydın kızlar çok hastayım işe gidemedim sabah dr.a gittim grip heryerim ağrıyo...
pek güzelmiş,güle güle kullankızlar avatarım gözel mi kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:yaaa hadi hadi hepiniz düştünüz tongaya demek diğer topiklerde yazı yazıp ayrılan kişilerde öyle görünüyormuş:roflol:ayy kızlaarrrr İngilizce özürlüler siziiiii:roflol:Bir de tartışmışlar şurda gördüm burda gördüm diyee
Expire User geçersiz kullanıcı demek yaninaniknanik
üyeliğini iptal eden kullanıcı demek bu bir nick değil o yüzden her topicte expire user olabilir
Hatiyıl üyeliğini sildirmiş sanırım onun için artık mesajları expire user diye yayınlanacak.
yani bu expire user hep aynı kişi değilll
allah iyiliğinizi versiin...Ama anlamadım Duyguya mı bu kadar tavır yapıp gitti?Ben takip ettiğime göre bir tartışma falan da olmamış ama,neyse,gelen ağaaaaammmm giden paşaaaammmm....delikafadulden
Yok nickler karışıyor demedim onun duvarında herkes düşmüş aynı tuzağa ya sen şu değilmiydin bu değilmiydin diye yazmış birde yazıyorum hiç cevap vermiyon yazmışlarr:roflol::roflol:Gösterdim ya sana
Boyle bırsey oldugunu dusunmustum ama duygu nıckler karısıyor deyınce bende haa dogru ya bunu baska topıklerde gormustum dıyorum..:roflol::roflol: bu karısanlardan farklı demekk.. :roflol::roflol:
BAkalım olmuş mu oğlumun ilk arabası
ImageShack® - Gallery
amaaan kızlar bbeişlerimiz büyüdükçe daha tatlı oluyolar ya.... yiyecem ben bu köfte ayakları ya....
Hep böyle kalsalar keşke... Arada bi bakıyom, bilgisayar açık da ya duru mıkırdıyo ya işim oluyo.
bişey diyecem kızlar, benim kız çok dikkatli tv izliyor.Gün içinde hep de açık tam karşısında. Bazen öyle dikkatli bakıyo ki... Yemek yedirirken de öyle yediriyom.ama bu ilerde soruna yol açar mı acaba korkuyom. Arkadaşımın yeğeni , 2 yaşındayken hep tv ye bakmaktan dış ortamdan da kopmuş, bi hastalıkmış adını unuttum. dış ortama kendini kapatıyormuş. Onlar erken farketmişlerdi. O geliyo hep aklıma ...Allah korusun ya..
kızlar avatarım gözel mi kaydirigubbakcemile3
ohhh maşallah iyi gezmeler size bende ceylini yürütmeye çalışıyorum öle tutarak ama genelde geri atıyor adımları öle yaparlarmış yaa :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3betül bende kendie çok güldümm
geldim dönürüm burdayım beslemek hemde nassılll yemiyor bugün gene iştahımız yokkk ağzında tutuyor mamayıı armutu severdi ama bugün onuda yemiyor napıcamı şaşırdım şimdi kociş geldi onun yanında bende size bakem dedim 1 saat geçsin gene yedirmeye çalışıcam bu arada olan mamalara oluyor israf israfff
...........
zeynepcim senin oğlanda çok şekerrrrrr maşallahhhhhhhhhhh nasıl öyle yürüyebiliyomu yaaaa[/I][/B][/COLOR]
Zeynep valla ılk arabası hayırlı olsun zeytın gozlunun cok tatlı cıkmıs masallahh..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?