- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.681
ay şu hatyıl ın olayı beni çok meraklandırdı ya bu expireuser ın bisürü puanı var hatyılın o kadar yoktu ama kafam karıştı
ay zeynep seninkide tam yemelik çok cin çok tatlı tü tü tü kırk bin kere maşallah küçük erkek yaaaaaaa :teselli:
allah iyiliğini vermesin emi :mymeka: kız gül açıkladı yaaaaaaaaa :roflol:
Zeynep güle güle kırsın oğlunnnkaydirigubbakcemile3 çok afacan bakmış ama sıpaaa...
bu heralde yürüme arkadaşım playskoll mu?
Ben de sıralamaya başlayınca almayı düşünüyorum.Tutunup yürüme egzersizi yapsın diye...
Canım teşekkür ederiz..Bu chicco nun aslında yeni değil bizden önce arkadaşın bebişi kullanmış bu tek pozisyon playskollun ayrıca bisiklet olan modelleri var ama biz almaya gerek görmedik...
ıyi akşamlar arkadaşlar yarına görüşürüz inş..
ay şu hatyıl ın olayı beni çok meraklandırdı ya bu expireuser ın bisürü puanı var hatyılın o kadar yoktu ama kafam karıştı
Fatmacım Expire user bütün üyliği iptal olanların toplamıymış baksanakaydirigubbakcemile3Hrhalde hepsinin puanıda toplanmış mesaj sayısıda acayip birşey olmuşkaydirigubbakcemile3
Aynurzil erken yapmamışsın canım,ben beklediğim gün yapmıştım silik çıkmıştı yani çıkmayadabilir sen en güzeli kan tahlili yaptır canım.Belki hiç çıkmaz idrarda,ama yine de umutlanma fazla sonra insan çok üzülüyor.Hakkında hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?