Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay zeynep seninkide tam yemelik çok cin çok tatlı tü tü tü kırk bin kere maşallah küçük erkek yaaaaaaa :teselli:

ay zeynep seninkide tam yemelik çok cin çok tatlı tü tü tü kırk bin kere maşallah küçük erkek yaaaaaaa :teselli:

Maşaallah Eylül bebişleri birbirinden tatlılar...Çok cin ya alamayacağı bişey olursa önce benim elimi tutup uzatıyor walla annesine çok çektirecek az daha büyüse küçük adamım benim
Mevlüde teşekkür ederiz sanada canım

Zeynep güle güle kırsın oğlunnnkaydirigubbakcemile3 çok afacan bakmış ama sıpaaa...
bu heralde yürüme arkadaşım playskoll mu?

Ben de sıralamaya başlayınca almayı düşünüyorum.Tutunup yürüme egzersizi yapsın diye...

Ayy Nuraycım hiç sorma hayatım, büyüdükçe çoook tatlı oluyorlar hiç büyümeseler.Ayçayı yalayıp yutuyorum valla doyamıyorum.Dünyada yokmuş böyle bir sevgi,tutku...

Fatma sanırım o puanlar expire user ın oluyor
belki her expire olanın puanları birleşmiştir
o kadarını bilmiyom yaniiii....Amaaannnn yormayalım güzel kafalarımızı bunlara...

Kızlar benim adetim 3 gün gecikti acaba düzensiz mi oldu bu ay,yoksam Allah korusun Ayça abla mı oluyor???Eşim dışarı çıktı şimdi test alıp getirecek.Ayy aman istemem yaa,inşallah yoktur bişey...

ay şu hatyıl ın olayı beni çok meraklandırdı ya bu expireuser ın bisürü puanı var hatyılın o kadar yoktu ama kafam karıştı

Fatmacım Expire user bütün üyliği iptal olanların toplamıymış baksanakaydirigubbakcemile3Hrhalde hepsinin puanıda toplanmış mesaj sayısıda acayip birşey olmuşkaydirigubbakcemile3

Fatmacım Expire user bütün üyliği iptal olanların toplamıymış baksanakaydirigubbakcemile3Hrhalde hepsinin puanıda toplanmış mesaj sayısıda acayip birşey olmuşkaydirigubbakcemile3

valla ben pek meraklıyımdır yardım masasına sordum şimdi bakalım ne cevap gelecek

Eguşta banyo yaptı öğlen bende bir fotoğraf çektim hemen
2.sinde uymak üzere gözler gidiyor[URLIMG]h/hpim2634.jpg[/IMG][/URL]

Son düzenleme:
eğoş çok tatlı ya Allah nazardan saklasın babasına benziyor o da biz eylül anneleri de hamileyken kocalarımızı çok sevmişiz herhalde

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 9 aylık evliyim bebiş istiyorum ve bu ay adetim 6.gün geçti.bugün sabah test yaptım negatif çıktı.acaba erkenmi yaptım yanılma payı varmıdır.

Aynurzil erken yapmamışsın canım,ben beklediğim gün yapmıştım silik çıkmıştı yani çıkmayadabilir sen en güzeli kan tahlili yaptır canım.Belki hiç çıkmaz idrarda,ama yine de umutlanma fazla sonra insan çok üzülüyor.Hakkında hayırlısı.

Fatma;bu arada Aşk tutulması güzel değildi beee demi ben beğenmedim.Ama sadece Fahriye evcen için izledim yani:))Kırmızılarda ne yakışmış kıza:)Çok beğeniyorum ya o kızı..
Ama ıssız adamı 2.kez izliyorum ve o son sinema sahnesi beni mahfediyorbenneyaptımki

Aşk tutulmasını ben de izledim geçen akşam çok salaktı bence ben de Nejla için izledim çok hoş kız

Duygu öyle banyo yapılmaz böyle yapılırrr

Burda da kızım plates yapıyorkaydirigubbakcemile3 ayy sizinkiler de yapıyor mu bu hareketi benim kızım hep bu model yaniiiSinir oluyorm göbeği eridiii

Kızımın beşik kertmesi sözlüsü Ege bey ve cadı kaynanası Aytenin baskıları neticesinde fotoğraflar SıLıNDıııııııı

Son düzenleme:
Oyyy maşallah Ayça kuzusuna:)
Kızım ben şimdi bir fotoğraf koyarım abdestin kaçar :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…