- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.701
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 9 aylık evliyim bebiş istiyorum ve bu ay adetim 6.gün geçti.bugün sabah test yaptım negatif çıktı.acaba erkenmi yaptım yanılma payı varmıdır.
Ayyy ben bu tostosun gulusunu gormemıstım hııcc.. masallah yaa..Şeniz
Kızlar fotolar cok hos.. masallah kuzulara.. Ayca nın harekt ne oyle komedıı yaa poz..:roflol:
Duygu en son foto da ege beyaz balına gıbı lop et valla masallah..kaydirigubbakcemile3
Fatma sanırım o puanlar expire user ın oluyor
belki her expire olanın puanları birleşmiştir
o kadarını bilmiyom yaniiii....Amaaannnn yormayalım güzel kafalarımızı bunlara...
Kızlar benim adetim 3 gün gecikti acaba düzensiz mi oldu bu ay,yoksam Allah korusun Ayça abla mı oluyor???Eşim dışarı çıktı şimdi test alıp getirecek.Ayy aman istemem yaa,inşallah yoktur bişey...
eğoş çok tatlı ya Allah nazardan saklasın babasına benziyor o da biz eylül anneleri de hamileyken kocalarımızı çok sevmişiz herhalde
maşallahhh Tosun Egeyeee
gülll kızımızı zaten beyendik aldık çok şükür hem böyle rsimlerini internet sayfalarına koyma ege çok kıskançtır haberin olsun, duygu egeye de maaşallah tosuncuk
hakaretmi iltifatmı anlamadım ama neyse:bbo:teşekkür ederim yinede
amaaan kızlar bbeişlerimiz büyüdükçe daha tatlı oluyolar ya.... yiyecem ben bu köfte ayakları ya....
Hep böyle kalsalar keşke... Arada bi bakıyom, bilgisayar açık da ya duru mıkırdıyo ya işim oluyo.
bişey diyecem kızlar, benim kız çok dikkatli tv izliyor.Gün içinde hep de açık tam karşısında. Bazen öyle dikkatli bakıyo ki... Yemek yedirirken de öyle yediriyom.ama bu ilerde soruna yol açar mı acaba korkuyom. Arkadaşımın yeğeni , 2 yaşındayken hep tv ye bakmaktan dış ortamdan da kopmuş, bi hastalıkmış adını unuttum. dış ortama kendini kapatıyormuş. Onlar erken farketmişlerdi. O geliyo hep aklıma ...Allah korusun ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?