Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende izledim ask tutulmasını banada çok saçma geldi alp şimdi uyuyo bende yemege bakıp geliyorum sabaha oranla moralim daha iyi...

gülll kızımızı zaten beyendik aldık çok şükür hem böyle rsimlerini internet sayfalarına koyma ege çok kıskançtır haberin olsun, duygu egeye de maaşallah tosuncuk

evet kızlar aşk tutulması basit bir filmdi ama fahriye evcen çok güzeldi filmde türkan şory gibi kız valla

ıssız adamı da sevmedim ben çok sulugözümdür aslında ama ağlatmadı beni ben çağan ırmağın babam ve oğlum fiminde çok ağlamıştım o çok dokundu bana

ay gül çok matraksın kıza şimdiden plates mi yaptırıyon ağaç yaşken eğilirmiş bak biz zamanında yapmadık şimdi acısını çekiyoz kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 9 aylık evliyim bebiş istiyorum ve bu ay adetim 6.gün geçti.bugün sabah test yaptım negatif çıktı.acaba erkenmi yaptım yanılma payı varmıdır.

canım yardımcı olamayacağım çünkü benimki sürpriz bebek testi 15 - 20 gün sonra yaptım herhalde ben

Kızlar fotolar cok hos.. masallah kuzulara.. Ayca nın harekt ne oyle komedıı yaa poz.. :roflol:

Duygu en son foto da ege de tombıs tombıs yavru beyaz balina gibi lop et valla masallah.. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Çok sağolun kızlar, gerçekten de yerim ben onu...

Yavvv gül benimde gecikti. Bende çok korkuyorum. bide kasıklarım da çok ağrıyor. Bugün biraz daha iyi . geçen perşembe cuma günü felakettim. annemle babam bizdeydi ve ses olduğundan duru gündüz hiç uyumadı. Koşturdum hep gün içinde zaten yorgundum bide ağrı olunca fena oldum. Geçen ay 18'inde olmuştum, genelde de hamilelik öncesinde hem düzensiz olmazdı hem de 28günde bir olurdum. Bugün 34 gün oldu. Bende korkuyorum ama çiğdeminde geçenlerde böyle olmuştu. Bişey olmaz diye kendime telkin veriyom.
Bi yandan da durudan önce bi düşüğüm olmuştu o aklıma geliyo. Gerçi imkan yok böyle bişey olmasına ama
Allahım sen koru yarabbim.

eğoş çok tatlı ya Allah nazardan saklasın babasına benziyor o da biz eylül anneleri de hamileyken kocalarımızı çok sevmişiz herhalde

maşallahhh Tosun Egeyeee

gülll kızımızı zaten beyendik aldık çok şükür hem böyle rsimlerini internet sayfalarına koyma ege çok kıskançtır haberin olsun, duygu egeye de maaşallah tosuncuk

hepinize teşekkürlerr...
fatmacım maşallah onura ne güzel gülmüş kaymak gibi kuzucuk

evet pek iyi değil diyorlarr fazla baktırmamak lazım benimkide çok meraklı ama genelde bebekler ilgilidirler zaten konuşma bozukluklarına neden oluyormuşş diye biliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…