- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.721
canım sendede fibromiyalji var değilmi?bendede var fibromiyalji..kolay kolay geçen bir rahatsızlık değilkkda fibromiyaljiyle ilgili paylaşımlar var bi göz at istersen
off çok kararsızım bu konuda,baston araba istiyorum.
"]bu sunny baby,en avantajlı yanı hafif olması,romatizma hastası olduğum için bu çok önemli,bununda 2 yıl garantisi var,fakat pek sevemedim.[/COLOR][/SIZE]
buna bayıldımm,ama diğerlerinden daha ağır
çok geçmiş olsunsenağlama,benimde romatizmalar kötü bikaç gündür,dizlerimi ve el bileklerimi tuttu,umarım çabuk geçer,ellerimi etkin kullanamasamda kimseye muhtaç değilim şükür,zaten bi kaç zaman sürer sonra geçer tutukluğum gün gün değişiyor,alıştım artık.
pek güzelmiş,güle güle kullan
Hakaret olabılırmı sence... hemde bebeğe.
Bu bıdık çook sevimliCanım geçen gün yazdıklarını okudum hepimizde ayrı ayrı sorunlar var..Benim eşimde evden bensiz çıkmazdı ama yapacağını yaptı şu an konuşmayaya çalışıyorum pek beceremesemde,1 haftadır çok ilgili davranıyordu ama yumuşamaya ve konuşmaya başladığımdan beri eski haline yani ilgisiz haline dönmeye başlar gibi oldu,en iyisi konuşmamaya devam...sabah not yazmış işe giderken affet beni yaptığım en büyük hataydı diye.aklıma getirirsem oynatacak gibi oluyorum ama o sürekli telkin halinde öylesine yazılmış boş sözler affet,güven bana deyip duruyor bundan sonra bak nasıl ilgilenicem seninle,pc başında oturudğum günlere yazık diyor.amann hepsi laf..
ne bileyim ben balina deyince CADIARZUbari beyaz güvercin falan deseydin o daha narin:roflol:
Fatma sanırım o puanlar expire user ın oluyor
belki her expire olanın puanları birleşmiştir
o kadarını bilmiyom yaniiii....Amaaannnn yormayalım güzel kafalarımızı bunlara...
Kızlar benim adetim 3 gün gecikti acaba düzensiz mi oldu bu ay,yoksam Allah korusun Ayça abla mı oluyor???Eşim dışarı çıktı şimdi test alıp getirecek.Ayy aman istemem yaa,inşallah yoktur bişey...
valla ben pek meraklıyımdır yardım masasına sordum şimdi bakalım ne cevap gelecek
Aşk tutulmasını ben de izledim geçen akşam çok salaktı bence ben de Nejla için izledim çok hoş kız
Duygu öyle banyo yapılmaz böyle yapılırrr
[----------------------
][/URL]
bende izledim ask tutulmasını banada çok saçma geldi alp şimdi uyuyo bende yemege bakıp geliyorum sabaha oranla moralim daha iyi...
[---------------------------------[/IMG][/URL]
bu da benim tostos
Milleeeet nasılsınız, ben artık pek giremiyorum, geçmişi de okuyamadım nasıl herkes iyi mi?
Hatyıl;isminizi bilmiyorum...
Evet aynen öyle doğru olduğuna inandıgım şeyi yapıyorum onun için yazıda bahsedilen olasılıklara bakmıyorum..Sende 6.aydan sonra başka besinlere başlıyacaksan kendi inandıgın seyi yapıcaksın demek..Herkes gibi...Daha önceki yazılarından hatırlıyorum sanırım bebeğin son ayında az kilo aldı demiştin..Zaten bu durumda ek gıdaya geçmen en doğrusu olurdu..
Benim oğlum az kilo alsaydı... ek gıdaya 100 kere geçerdim..Ama çok şükürki sadece anne sütüyle 800 gr almış bir çocuğa doktor ek gıda verirse obez olur..500 gr altını alsaydı başlatacaktı....Dediğin gibi herkesin kendi doğrusu..
Neyse herkesin kendi çocuğu isteyen makarna verir isteyen anne sütü onun için bu konulara girmenin anlamı yok..
İyi geceler..
hoşgeldin canım yaa nerdesin bebiş nasıl sen nasılsın bi yaramazlık yoktur inşallaha.s.Şeniz
ohhh koymuşsun da kaçırdım Allahtan apdestim bozulmadı:roflol:gir şimdi duşasaçları tara,kurt ohooo bir sürü iştiiOyyy maşallah Ayça kuzusuna:)
Kızım ben şimdi bir fotoğraf koyarım abdestin kaçar :roflol::roflol:
Niye lan alçak didinnnalçak momy
Ne hareketiii???bu ne yav haraket ler çıkmıyor
Canım ben şimdi yaptım test negatif allahıma şükürrr,sen de yap için rahat etsin...Çok sağolun kızlar, gerçekten de yerim ben onu...
Yavvv gül benimde gecikti. Bende çok korkuyorum. bide kasıklarım da çok ağrıyor. Bugün biraz daha iyi . geçen perşembe cuma günü felakettim. annemle babam bizdeydi ve ses olduğundan duru gündüz hiç uyumadı. Koşturdum hep gün içinde zaten yorgundum bide ağrı olunca fena oldum. Geçen ay 18'inde olmuştum, genelde de hamilelik öncesinde hem düzensiz olmazdı hem de 28günde bir olurdum. Bugün 34 gün oldu. Bende korkuyorum ama çiğdeminde geçenlerde böyle olmuştu. Bişey olmaz diye kendime telkin veriyom.
Bi yandan da durudan önce bi düşüğüm olmuştu o aklıma geliyo. Gerçi imkan yok böyle bişey olmasına ama
Allahım sen koru yarabbim.
Bu ahreketi Ayça çok sık yapıyor yattığı yerden bize bakmak için...hihoyyytkaydirigubbakcemile2Kızlar fotolar cok hos.. masallah kuzulara.. Ayca nın harekt ne oyle komedıı yaa poz..:roflol:
Duygu en son foto da ege beyaz balına gıbı lop et valla masallah..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?