Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım fibromiyalji var bendede bakarım o konulara sağolŞeniz

aferin kızzz sakın yelkenleri indirme çektir valla sev ama önce döverek sevklava::roflol: valla alışınca nasılsa hemen affediliyoruz diye yapar bu erkekler yokmu bunlarr dozunu kaçırma ama öle önemli değildi affettim havasınıda verme a.s.

aman olmaz inşallah kız şimdi erken daha ama olursada hayırlısı artık ikisini birden büyütürsün nolcekkkkaydirigubbakcemile3

kızlar noliii yaww ikincilermi geliyorrr neee:içelim: erken yaww umarım istediğiniz ana kadar hamiş kalmazsınız hepiniz bende 1 yaşına bassın ceylin dr gidicm karar verdik 3.ye yanii hayırlısı bakalım nasipse inşallah ama şimdi erken inşallah size derken ben hamiş kalmam kaydirigubbakcemile3

yaa duygucum ben çok şaşırdım, benim kız hastanelik olmuştu ya hani, formul mama da yiyemiyordu o zaman daha 4 aylıktı doktora tutturmuştum ek gıdaya geçelim, sütüm yetmezse aç kalır diye, çorba meyve suyu falan başlayalım dedim, bana 2 doktor da ne dedi biliyormusun, ek gıdaya geçersen kilo alımı yavaşlar, sebze çorbasının yada meyve suyunun kalorisi azdır,onların içinde sizin sütünüzde olan protein, yağ vs yoktur, en iyi kilo alan çocuk bile ek gıdaya başlayınca zayıflar, o yüzden ne kadar anne sütü veriseniz nazlı o kadar fazla kalori alır demişlerdi.Kafam karıştı şimdi ??

Bu arada duygucum emzirerek çok iyi yapıyorsun ama arada pütürlü gıda ver yutmayı, dilini çevirmeyi falan öğrensin...benimki hala tıkanıyor pütürlü gıdada...benim temizliğe gelen yardımcım 1 sene sadece emzirmiş, su bile vermemiş, bişecik olmaz allahın izniyle :) Sütünün kıymetini bil...

Oyyy maşallah Ayça kuzusuna:)
Kızım ben şimdi bir fotoğraf koyarım abdestin kaçar :roflol::roflol:
ohhh koymuşsun da kaçırdım Allahtan apdestim bozulmadı:roflol:gir şimdi duşasaçları tara,kurt ohooo bir sürü iştii
Niye lan alçak didinnn
bu ne yav haraket ler çıkmıyor
Ne hareketiii???

Canım ben şimdi yaptım test negatif allahıma şükürrr,sen de yap için rahat etsin...

Kızlar fotolar cok hos.. masallah kuzulara.. Ayca nın harekt ne oyle komedıı yaa poz.. :roflol:

Duygu en son foto da ege beyaz balına gıbı lop et valla masallah.. kaydirigubbakcemile3
Bu ahreketi Ayça çok sık yapıyor yattığı yerden bize bakmak için...hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Sedacım nasılsıın...Nazo nasııl???
Biz de baya baya geçtik ek gıdalara fakat Ayça hala pütürüklü yiyemiyor
boğazına takılınca öğürüyor,üstelersem de çıkarıyor...

duygucum senin kuzuyu göremedim sildin herhal ama lokum gibidir eminim

onurum ile akça pakça ayçayı gördüm çok tatlılar maşallah
allahım nazardan saklasın sağlık sıhat versin tüm bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…