- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.741
Evet biliyorum Beyaz balina Moby Dick vardı çok tatlıydıkaydirigubbakcemile3
Beyaz balinalar cok tatlılardır.. beyaz tenlı ve tombıs tombıs yatınca onu soyledım bı an.. a.s
bende pek beğenmedim ama ıssız adamı izlemek istiyorum fırsat olmadı çok merak ettim filmii yawww:uhm:
Milleeeet nasılsınız, ben artık pek giremiyorum, geçmişi de okuyamadım nasıl herkes iyi mi?
yaa duygucum ben çok şaşırdım, benim kız hastanelik olmuştu ya hani, formul mama da yiyemiyordu o zaman daha 4 aylıktı doktora tutturmuştum ek gıdaya geçelim, sütüm yetmezse aç kalır diye, çorba meyve suyu falan başlayalım dedim, bana 2 doktor da ne dedi biliyormusun, ek gıdaya geçersen kilo alımı yavaşlar, sebze çorbasının yada meyve suyunun kalorisi azdır,onların içinde sizin sütünüzde olan protein, yağ vs yoktur, en iyi kilo alan çocuk bile ek gıdaya başlayınca zayıflar, o yüzden ne kadar anne sütü veriseniz nazlı o kadar fazla kalori alır demişlerdi.Kafam karıştı şimdi ??
Bu arada duygucum emzirerek çok iyi yapıyorsun ama arada pütürlü gıda ver yutmayı, dilini çevirmeyi falan öğrensin...benimki hala tıkanıyor pütürlü gıdada...benim temizliğe gelen yardımcım 1 sene sadece emzirmiş, su bile vermemiş, bişecik olmaz allahın izniyle :) Sütünün kıymetini bil...
duygucum senin kuzuyu göremedim sildin herhal ama lokum gibidir eminim
onurum ile akça pakça ayçayı gördüm çok tatlılar maşallah
allahım nazardan saklasın sağlık sıhat versin tüm bebişlere
Mersi Serapçım cümlemizeeee
Rejim nasıl gidiyor benim 2 kilo gitti durdum artık malesefff
Valla o aklıma gelmemıstı ama sırf kafa dagıtmak ve sohbet etmek ıcın geyık topiği acmayı dusunuyordum bugun..
Duygu nasıl yani geyik yapmak için oraya bebeklerden bahsetmek için buraya mı girecez...
kimse uymaz sonra bence ,ben mesela sedece buraya takılıyorum ne topik açılmış bakmıyorum bile,kilo topiğini bile dün gördüm.Kısaca saçmalama lannn:mymeka:
Duygu nasıl yani geyik yapmak için oraya bebeklerden bahsetmek için buraya mı girecez...
kimse uymaz sonra bence ,ben mesela sedece buraya takılıyorum ne topik açılmış bakmıyorum bile,kilo topiğini bile dün gördüm.Kısaca saçmalama lannn:mymeka:
karınca yumurtası nı gordum ama ıdrarla cozum bulanları gorunce hem sasırdım hemde olabılır valla dedım.. CADIARZU :bbo:
İdrar evet.. kk da gordum bende.. resmen sabah ıdrarını suruyorlarmıs agda yaptıktan sonra.. strecle sarıp bı kac saat.. yapan herkes sonuc almıs.. CADIARZU
Gıcık ne olcak:mymeka:Bak mesela şuan geyik yapıyoruz:roflol:
De gettttİdrar evet.. kk da gordum bende.. resmen sabah ıdrarını suruyorlarmıs agda yaptıktan sonra.. strecle sarıp bı kac saat.. yapan herkes sonuc almıs.. CADIARZU
Kıl,tüy kızım bunlar geyik mi en önemli meselelrrr..
valla ben tavuk yolar gibi yoluyom kendimi,öyle yayarak yapıştırıp çekemiyom,yola yola ancak..emla sürüyom,oda bazen fayda ediyor bazen etmiyor...
De getttt
:mymeka:
ay evet bende okumuştum onu ama bilsemki kökten çözcek yapıcam vallakaydirigubbakcemile3karınca yumurtası nı gordum ama ıdrarla cozum bulanları gorunce hem sasırdım hemde olabılır valla dedım.. CADIARZU :bbo:
kendinmi yapıyon ben yapamıyom her ay mecburen kuaföre gidiyorum:a015:Kıl,tüy kızım bunlar geyik mi en önemli meselelrrr..
valla ben tavuk yolar gibi yoluyom kendimi,öyle yayarak yapıştırıp çekemiyom,yola yola ancak..emla sürüyom,oda bazen fayda ediyor bazen etmiyor...
De getttt
:mymeka:
Dolunay ne alaka ben üşendim topiği okumadım da
tüyleri alıp dolunaya karşımı tutacaz orayı?Anlamadıımdelikafadulden:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?