- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.761
Ne bilim kız ben dolunay molunay demişlerrrr:roflol:
benim de aklıma o geldi,şöyle balkona çıkarız doluna karşı ohhhh bi de cigara tüttürrüz vakit geçmez yoksamm:sm_cool:
ikinizinkii de pek güzel ama en gözel ayçoş size iii gceler ben daha yatmıcam uykum yok
Sağol canımcım benimde uykum yok henüz:))Ama çıkıyorum biraz kocişle muhabbet edelimsırnaşık şey
Hoşçakalın...
çok güzel oldu bu iyigeceler ..ayçayı ve seni öptüm.yarın aşımız var..hoşçakalın :)iyigeceler herkesee
Dolunay ne alaka ben üşendim topiği okumadım da
tüyleri alıp dolunaya karşımı tutacaz orayı?Anlamadıımdelikafadulden:roflol:
günaydın kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...hala hastayım ama işe geldim biraz yoğunuz çünkü bu aralar mecburen geldim...salı sabahı ateşle içinde yanıyodum nefes alamıyorum uyuyamıorum...ben ki grip olmayan insan grip oldum hayatımda bu ikinci gribimdir böle fena...Allaha şükür tunahanım iyi oldu yavrum ateşim çıkınca hep onu düşündüm nasıl dayanıyo bu yavrum bu acılara dedim he
çok güzel oldu bu iyigeceler ..ayçayı ve seni öptüm.yarın aşımız var..hoşçakalın :)iyigeceler herkesee
günaydın kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...hala hastayım ama işe geldim biraz yoğunuz çünkü bu aralar mecburen geldim...salı sabahı ateşle içinde yanıyodum nefes alamıyorum uyuyamıorum...ben ki grip olmayan insan grip oldum hayatımda bu ikinci gribimdir böle fena...Allaha şükür tunahanım iyi oldu yavrum ateşim çıkınca hep onu düşündüm nasıl dayanıyo bu yavrum bu acılara dedim he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?