Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ayçayı uyutmaya gidiyoruuum hepimize Allah huzurlu uykular versiin....

[/Bıyi gecelerrrr...

Ne bilim kız ben dolunay molunay demişlerrrr:roflol:
benim de aklıma o geldi,şöyle balkona çıkarız doluna karşı ohhhh bi de cigara tüttürrüz vakit geçmez yoksamm:sm_cool:

Ne bilim kız ben dolunay molunay demişlerrrr:roflol:
benim de aklıma o geldi,şöyle balkona çıkarız doluna karşı ohhhh bi de cigara tüttürrüz vakit geçmez yoksamm:sm_cool:

neye geçmesin kız efil efil esiyor ya alttan ohh :roflol::dance: sen balkondayken kocen gelirse yandın adam beyninden vurulmuşa döner herhalde

ikinizinkii de pek güzel ama en gözel ayçoş size iii gceler ben daha yatmıcam uykum yok

çok güzel oldu bu iyigeceler ..ayçayı ve seni öptüm.yarın aşımız var..hoşçakalın :)iyigeceler herkesee

günaydın kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...hala hastayım ama işe geldim biraz yoğunuz çünkü bu aralar mecburen geldim...salı sabahı ateşle içinde yanıyodum nefes alamıyorum uyuyamıorum...ben ki grip olmayan insan grip oldum hayatımda bu ikinci gribimdir böle fena...Allaha şükür tunahanım iyi oldu yavrum ateşim çıkınca hep onu düşündüm nasıl dayanıyo bu yavrum bu acılara dedim he

canım yaa çok çok geçmiş olsun sana yaaa neyseki atlatmışsınız çok şükür. artık yazda geliyor çok şükür. a.s.

sağol ayetncim hayırlısıyla şu havalar bi düzelse biz de ahat etsek...istanbulun havasına güven olmaz derler ya valla çok doğru dışarısı bi esiyo bi yandan da güneş var insan şaşırıyo valla

Günaydın herkese..
Bugün burası yine durgun..Bende sabah 9 da çıktım evden yürüyüşümü yaptım geldim..Şimdi kahvaltıya gitmeden önce bir bakayım size dedim..

çok güzel oldu bu iyigeceler ..ayçayı ve seni öptüm.yarın aşımız var..hoşçakalın :)iyigeceler herkesee

Şimdiden geçmiş olsun Emelcim inşallah kuzuda ateş olmaz.
Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsın kendini birde çalışıyorsun yani allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…