- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.781
Amanda Büşram yemek yicekmişkaydirigubbakcemile3Bende onu yiyim bari:))Afiyet bal şeker olsun top top et olsun kuzuya:)Doktormu başla dedi Mervecim?Hayırlı uğurlu olsun inşallah sever hepsini:1hug:
günaydın kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...hala hastayım ama işe geldim biraz yoğunuz çünkü bu aralar mecburen geldim...salı sabahı ateşle içinde yanıyodum nefes alamıyorum uyuyamıorum...ben ki grip olmayan insan grip oldum hayatımda bu ikinci gribimdir böle fena...Allaha şükür tunahanım iyi oldu yavrum ateşim çıkınca hep onu düşündüm nasıl dayanıyo bu yavrum bu acılara dedim he
günaydın kızlarr şimdi aşıdan geldik çok kalabalıktı aşı sayıyla geliyomuş bizim num 60 daydıbugün bizesıra gelmez diyodum neyseki ordaki hemşire bizi tanıdı ve aşıyı çoktandır beklediğimizi söyleyerek bizi araya sıkıstırdı meger çok erken gidip sıra almak gerekiyomuş aşı bitiyomuşş
hepatit b
5 li karma
oral polioyu oldu
pnomokokda yok burda türkiyeden getirtsekte yapmayacaklarını sölediler onu evde ben yapcam sanırım alpberk i uyutup geliyorum
kızlar sağolun biraz daha iyiyim ben dediğini yaptım betülcüm ıhlamur içtim şimdi yine...bide çorba içerim öğle karabiberli...naimecim maşşallah kızınaaa yaaa yesinler onuuu
namimecim masallah çok tatlı bebişin ya evet canım yaptım ben ebeyim daha önce çocuk servisinde çalıştımmevlüdecim geçmiş olsun inşlh ateşlenmez oğlun , pnomokok kendim yapıcam demişsin nasıl yapıcan daha önce hiç iğne yaptın mı
canım esasında daha öncekilerde ateşi hiç olmadı hemşire 2 gun olurdedi bende kcalpol verdim uyuyo arada bi kontrol ederim artık 2 deaynı bacagından yaptılar bi kalcasından bide ötaraftan bacagından birini ayrı digerını ayrı bacaga yapın dedim bizde böle dediler ayagğına hiç dokundurtmuyo yavrum yazıkmevlüdecim oğluşuna da geçmiş olsun ateş felan olmasın inşallah
günaydın kızlarrr
yine dün akşam resimler koyulup silinmişhiçbirini göremedimmm
ama eminim çok tatlıdır bütün kuzular ... bizim şirkette yasaklama kilidini açık unutmuş bugün resim koyarsanız görebileceğimm.hadi koyun yawruların resimlerini de bakalım...bende denizonun resimlerinden koyayım bakalım son hallerinden :)
size dün denizin yediği sebze çorbasını anlatıyorum.
içinde kereviz,brokoli,maydanoz,dereotu,ıspanak,pırasa,mercimek,bulgur,kuzu eti ..... hımmm mis gibi olmuştu ( annem denizinkini baharat koymadan ayırmış kalanını da bahartlayıp bize yapmış) bayılırım sebze çorbasına ...denizomda yemiş güzel güzel ...
duygucum yazılanları anca okuyabildim keşke bende evde olsaydım da denizi emzirmeye devam edebilseydim.gerçekten o kadar kıymetliki anne sütü 5 ay boyunca hasta olmayan çocuk ben işe başlayıp ,ek gıdalara başlayınca hasta oldu ... en iyisini yapıyosun arkadaşım emzir emzirebildiğin kadar zaten ömrü boyunca emecek hali yok eninde sonunda başlamak zorunda yemeklere
Günaydın mutlu günler olsun hepimize..
sağol teyzesi Şeniz ameliyat old. hastanedeki çocuk dr.una götürdüm o bir liste verdi ona göre başladım dün..sebze püresini sevmedi tabiii tatsız tuzsuz bişey ben de sevmedim şutarafagitti ama yoğurdunu sildi süpürdü ee güzel olmuş sever tabii kim mayaladı :icecream:
8. aya kadar anne sütü ile giderdi ama ;pütürlü şeyleri yutmayı, çiğnemeyi öğrenmesi için azar azar da olsa yedir dedi o dr. canım... bilgin olsun..
bakalım cuma günü kendi dr.umuz ne diyecek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?