Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol duygucum toparlar inşAllah....
o dr. bizim eski kilomuzu ve zayıfladığını bilmediği için; menüyü hazırlarken, kilolu zaten muhallebi koymuyorum menüye dedi...sen de yedirme dedi kaydirigubbakcemile3

bizim kendi dr.umuz 6. ay bitiminde başlatacağım demişti ek gıdayı, evet doğru hatırlıyorsun canım.. cuma gidince konuşacağız bakalım detaylı....
ben de toparlasın diye kendi aklımca yesin diyorum da, zaten eski iştahıyla yemiyo meyveyi bile...iştahla emmeye devam :ecrin_bebek: en iyi anne sütüyle toparlar zaten...inşAllah :CüvCüv:

aynen canım bizde işte 6.ayın bitiminde gidicez doktora bakalım nelere başlıcaz..
Senin sütünün maşallahı var mervecım hemen toparlar Büşramız sen hiç merak etme:1hug:a.s.

ne demek mevlüdecim yaa maşallah oğluna bi seninkini bu kadar yakından görmemiştik sanırım Allah nazarlardan saklasın gözlere bak fıldır fıldır cin gibi vallaaakaydirigubbakcemile3 senin resmini de görelim mevlüdecim bu arada

mevlüde çok tatlı oğluşunnn
ben şimdi yemeğe gidiyorum (ayten az yiycem walla :) )
dönüşte bende koycam denizin resimlerini.

günaydın arkadaşlar
kızımı yarışmaya soktum oylarınızı bekliyorum

günaydın deryacım nereye kpoydun verelim oyumuzu deryacım sana bişey sorcam pnomokok aşısını alıp mado da şoklatsak hani dondurmalara yapıyolarya aksamdan sabahda ucakla 5 saat cezaire gelcek bu sekılde soguk zincir bozulmuş olurmu burda aşı yok ben de bu sekılde türkıyeden getirtcem bide aşı canlı asımıydı ben unuttum yaaa bilyosan bilgi verirmisin?

herkese iyi günler umarım aramızda bebği ve kendi hasta olan varsa geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum geçmişi okuyamadım

biz dün dr gittik herşey yolunda şükür dişi gelmek üzere ama bizde bi belirti yok hayırlısı bakalım. bende troid muaynemi oldum kolorim ihtiyacıma göre diyet istedim dr kızdı bünyemde hormanların dengesi bozulmuş bendende kan sayımı tahliller falan yapıldı sonuçlarına göre diyete bakarız şimdi değil dedi metobolizmam çok yavaşmış :çok üzgünüm: iyide şimdide sonuçları nasıl almaya gitcem düşünüyorum kara kara erkek kardeşimle beraber gitmiştik dr oda artık okuluna dönüyor tekrar :bbo:hayırlısı bakalım

inşallah aranızda sorunu olan yoktur hepinizi öpüyorum

benim oğlumda nezle olmuş... doğru dürüst giremiyorum... hasta olan bebişlere geçmiş olsun...

kızlar bebişlerin burnunu nasıl açıyosunuz... ben serum fizyolojik damlatıp aspiratörle çekiyorum ama gözlerinden çok yaş geliyo... ve de zararlıymış sanırım... başka yol bilen var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…