- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.881
sağol gözde tüm bebişlere masallah
baskalarının nazarını gectim valla ben ne gecirsem içimden ya da söylesem onunla ilgili tam tersini yapıyo minik kuzumm(kızdırınca keçi diyorum ama)uyuyo diyorum uyumuyo kusmadı diyorum kusmaya baslaıyo ,aglamıyo diyorum aglıyo.kafamçokkarıştı
kız siz besleyin besleyin minikleri tosun gibi yapın ondan sonra kusuyor diye şikayet edin
napıyosunuz anacım cocuklar istemeden daha ağızlarına mı tıkıyorsunuz memişlerinizi???kaydirigubbakcemile3
benimki istemeyince yırtıyor kendini de almıyor mememi,valla beni bile cırmalıyor istemediği zaman...klava:
ay selıncım cok yasa emı guldurdun benı demek duygu1912 dıye seslenıyon :roflol:allah hayıra cıkarsın canım ya.
aynen senın yasadıklarını bende yasıyorum malesef gunde en az 2 3 kere bogulma evresınden gecıyoruz.kıpkırmızı oluyor nefes alamıyo.hatta daha sabah 5 te emzırdım 5.45 te bır tıkandı yataktan bır fırlamısım ayaklarım tutmadı resmen kesıldı :çok üzgünüm:
5 dak bırakıp tuvalete gıdıyorum o zaman bıle ya bırsey olursa dıye sureklı tetıkteyım
yaa enin oğlundamı aynı Allah korusun yavrularımızı aynı satlerde bizde aynı seyı yasıyoduk elimde kasılıp kaldı ama kusarken değil emerken oldu cıkarmaya valışıyo beceremiyoda yavrum diyaframını sıktım sıtına vurduk bas aşagı yapıp ancak kurtardı kendini.dr a söyledim oda co ksıcak olmasın dedi 22 derece civarı ve odanıın kuru olmaması lazım burnu tıkalı olmasın emzirirken dedi
duygucum bi de ben Allaha şükür cok rahat bi hamilelik gecirdim ama topuk kanının 3 kez alınmasından dolayı sonuç beklemek daha doğrusu bi soonuç gelmemesinibeklemek öyle yordu kibeni lohusalık zordu yani ve bu sırada cok üzerine düştüm oğlumun kimseye güvenemiyorum maalesef anneme kocama bile sürekli egemeni kontrol halindeyim öyle yorgunum ki
kız siz besleyin besleyin minikleri tosun gibi yapın ondan sonra kusuyor diye şikayet edin
napıyosunuz anacım cocuklar istemeden daha ağızlarına mı tıkıyorsunuz memişlerinizi???kaydirigubbakcemile3
benimki istemeyince yırtıyor kendini de almıyor mememi,valla beni bile cırmalıyor istemediği zaman...klava:
duygucum hem de elini kesmek öyle bir dert olduki içime günlerce bakamadım iyileşmiş mi diye.tırnaklarını düz mü kesiyosunuz yoksa bizimkiler gibi yuvarlak mı canım ya? bu sorumu da cevaplarsan sevinirim.zaten zor kesiyorum bir de yuvarlamam gerekecek sabırım çünkü düzde yine çizici bi hal alıyo..:a015:
bu arada Kayseri de olan depremi duymuşsunuzdur.annemdeydim ben de Yarkın da odada uyuyodu.annemle tam kahve sefası yapacaktık birden ev sallanmaya başladı hemen odasına koştuk kucağıma aldım yavrumu ama bu arada koşarken bile yalpaladık.hiç böyle hissetmemiştim depremi.kucagımda oğlum gözlerimden yaşlar akıyor,dua ederek tir tir titriyodum.bu arada hala sallanmaya devam ediyo.off çok kötüydü ya bir ayna bir vazo zararla atlattık çok şükür.Ama düşündümde ben aslında çok canı berk insanımdır.korkmam öyle,soğukkanlıyımdır.annelik başka yapıyomuş insanı.yavruma bişey olacak diye ödüm koptu.aklımdan göçük altında emzirebilir miyim diye geçti hemen.ALLAHım kimseye yaşatmasın...:Saruboceq:
annelik buymuş işte değil mi?aynen bizde odüzende yatıyoruz egemnnin yatağı benim tarafımda yatağımıza sıfır yüzyüzeyizoğluşla.annelik hamilelikten cok farklıymış.40 ından sonra odasını ayıracam diyodum alışmasın diye ama bu gidişle askere kadar bırakmıcam sanırım bu arada rahat bi anne olacağımı düşünürdüm kızardım cocukların üzernine düsen arkadaslarıma büyük konuşmamak lazımallah korusun bırsey cıkmadı demı selıncım allah saglık sıhat versın yavrularımıza...
canım egede emerken tıkanıyor hemen ters cevırıyorum bende bazen cabuk gecıyor bazen dakıkalarca suruyor o zaman mahfoluyorum zaten.benım topuk kanı sorunum olmadı ama bende kımseye guvenmıyorum cunku kusmasının cıddıyetını kımse anlamıs degıl..esım dıyorkı cok ustune dusuyorsun kız cocugu gıbı anakuzusu olcak dıyor.hık dıyormus fırlıyormusum.tabıkı fırlıcam dedım.yanı anlıcagın kımse anlamıyor ne kadar cıddı oldugunu tıkanabılcegını..
egenın besıgı benım hemen yanımda duruyor canım yataga sıfırlıyorumkı net goreyım yuzunu dıye yanı nerdeyse aramıs 5 cm falandır..esım bırgun dedı sen yorgunsun sen obur taraf yat ben senın yattıgın tarafa yatayım dedı bende kabul ettım ama uyumadan beklıyorum dondum arkamı..neyse yarım saat sonra cocuk ık mık dıye sesler cıkarıyor(kusmadan once genelde tuhaf sesler cıkarıyor hemen kaldırıyorum)oksuruyor esım uyumaya devam.hemen fırladım aldım kucagıma kustu.nasıl sınırlendım anlatamam cocuk bogulcak sen yatıyon dedım.kalkcaktım sımdı demezmıkafamçokkarıştı.normalde cok duskundur esım butun gun gelır kucagından ındırmez altını alır gazını cıkarır oynar ama bu konu cok farklı...bende hıc kımseye guvenmıyorum selıncım..
duygucum hem de elini kesmek öyle bir dert olduki içime günlerce bakamadım iyileşmiş mi diye.tırnaklarını düz mü kesiyosunuz yoksa bizimkiler gibi yuvarlak mı canım ya? bu sorumu da cevaplarsan sevinirim.zaten zor kesiyorum bir de yuvarlamam gerekecek sabırım çünkü düzde yine çizici bi hal alıyo..:a015:
bu arada Kayseri de olan depremi duymuşsunuzdur.annemdeydim ben de Yarkın da odada uyuyodu.annemle tam kahve sefası yapacaktık birden ev sallanmaya başladı hemen odasına koştuk kucağıma aldım yavrumu ama bu arada koşarken bile yalpaladık.hiç böyle hissetmemiştim depremi.kucagımda oğlum gözlerimden yaşlar akıyor,dua ederek tir tir titriyodum.bu arada hala sallanmaya devam ediyo.off çok kötüydü ya bir ayna bir vazo zararla atlattık çok şükür.Ama düşündümde ben aslında çok canı berk insanımdır.korkmam öyle,soğukkanlıyımdır.annelik başka yapıyomuş insanı.yavruma bişey olacak diye ödüm koptu.aklımdan göçük altında emzirebilir miyim diye geçti hemen.ALLAHım kimseye yaşatmasın...:Saruboceq:
duygu allah sana ne deyiim koca adam gibi lavobayamı kusturuyon çocuğu,allah yardım etsin size canım yaa,benim kız çok değil ama kusuyor ne giysek omuzlarımız hep damgalı diyorum,arka omuzdan aşağıya doğru süt lekesi her kıyafetimiz...
Selin sonuç geldi mi daha sonradan canım?Bişey çıkmadı inşallah...
ben çok rahatım bebeğime bakarken annem hala yanımızda tabi onun da etkisi var,ben de zeka gelişimine taktım kafayı sürekli konuşuyorum onunla bir de türlü oyuncaklar alıyorum daha çok minik kızım biliyorum sonra da niye oynamıyor diye üzülüyorum,takıyorum.her akşam kukla show yapıyorum zorla izletiyorum çocuğa ama hiç oralı olmuyor anlamıyor daha sanırım...:roflol:
vayy be gül eğitimci diye san denir işte eğitim beşikte baslarmışş sen de basladın he:lepi:duygu allah sana ne deyiim koca adam gibi lavobayamı kusturuyon çocuğu,allah yardım etsin size canım yaa,benim kız çok değil ama kusuyor ne giysek omuzlarımız hep damgalı diyorum,arka omuzdan aşağıya doğru süt lekesi her kıyafetimiz...
Selin sonuç geldi mi daha sonradan canım?Bişey çıkmadı inşallah...
ben çok rahatım bebeğime bakarken annem hala yanımızda tabi onun da etkisi var,ben de zeka gelişimine taktım kafayı sürekli konuşuyorum onunla bir de türlü oyuncaklar alıyorum daha çok minik kızım biliyorum sonra da niye oynamıyor diye üzülüyorum,takıyorum.her akşam kukla show yapıyorum zorla izletiyorum çocuğa ama hiç oralı olmuyor anlamıyor daha sanırım...:roflol:
merhaba kızlarrr benimde 5 aylık minik kızım var bizide alırmısınız aranıza
ader hoşgeldin aramıza
merhaba kızlarrr benimde 5 aylık minik kızım var bizide alırmısınız aranıza
bu arada benim aldığım tırnak makası bizimkilerin minyatürü
yani makasgibi olanlardan dğil.Sizinkiler nasıl?Bir de bebklerinizin tırnak içleri kir doluyor mu?
nasıl oluyor anlamıyorum sanki çamurla oynuyor töbe töbeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?