- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.821
benim oğlumda nezle olmuş... doğru dürüst giremiyorum... hasta olan bebişlere geçmiş olsun...
kızlar bebişlerin burnunu nasıl açıyosunuz... ben serum fizyolojik damlatıp aspiratörle çekiyorum ama gözlerinden çok yaş geliyo... ve de zararlıymış sanırım... başka yol bilen var mı...
günaydın deryacım nereye kpoydun verelim oyumuzu deryacım sana bişey sorcam pnomokok aşısını alıp mado da şoklatsak hani dondurmalara yapıyolarya aksamdan sabahda ucakla 5 saat cezaire gelcek bu sekılde soguk zincir bozulmuş olurmu burda aşı yok ben de bu sekılde türkıyeden getirtcem bide aşı canlı asımıydı ben unuttum yaaa bilyosan bilgi verirmisin?
burada link verilmiyor ya
milliyet yarışması
beğenilenler de zaten şuan duru'm benim....
benim oğlumda nezle olmuş... doğru dürüst giremiyorum... hasta olan bebişlere geçmiş olsun...
kızlar bebişlerin burnunu nasıl açıyosunuz... ben serum fizyolojik damlatıp aspiratörle çekiyorum ama gözlerinden çok yaş geliyo... ve de zararlıymış sanırım... başka yol bilen var mı...
:roflol: :roflol:
ayy güülll sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün çocuğu uyandırcam gülerken
düşünsene öyle yapıldığını ne komik olurdu kadın ağda yapmış açmış dolunaya karşı oturuyo
günaydın arkadaşlar
kızımı yarışmaya soktum oylarınızı bekliyorum
Güldencim dişiniz hayırlı olsun.Umarım sonuçların güzel çıkar.Aşıya gittik bizde bugün.7.600 gr olmuş doktor normal dedi ama bana biraz az geldi.Birazda nezle oldu oğlum,serum fizyolojik kullan dedi.Varmı tavsiye edeceğiniz başka birşey?herkese iyi günler umarım aramızda bebği ve kendi hasta olan varsa geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum geçmişi okuyamadım
biz dün dr gittik herşey yolunda şükür dişi gelmek üzere ama bizde bi belirti yok hayırlısı bakalım. bende troid muaynemi oldum kolorim ihtiyacıma göre diyet istedim dr kızdı bünyemde hormanların dengesi bozulmuş bendende kan sayımı tahliller falan yapıldı sonuçlarına göre diyete bakarız şimdi değil dedi metobolizmam çok yavaşmış :çok üzgünüm: iyide şimdide sonuçları nasıl almaya gitcem düşünüyorum kara kara erkek kardeşimle beraber gitmiştik dr oda artık okuluna dönüyor tekrar :bbo:hayırlısı bakalım
inşallah aranızda sorunu olan yoktur hepinizi öpüyorum
:uhm: Çok zor oluyo,burnuna dokunulmasından bile hoşlanmıyo,elimi burnuna yaklaştırınca bile gözleri yaşarıyor,anasına çekmiş.benim oğlumda nezle olmuş... doğru dürüst giremiyorum... hasta olan bebişlere geçmiş olsun...
Geçmiş olsun canım,bebeğinin cinsiyetini öğrendinmi?
günaydın kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...hala hastayım ama işe geldim biraz yoğunuz çünkü bu aralar mecburen geldim...salı sabahı ateşle içinde yanıyodum nefes alamıyorum uyuyamıorum...ben ki grip olmayan insan grip oldum hayatımda bu ikinci gribimdir böle fena...Allaha şükür tunahanım iyi oldu yavrum ateşim çıkınca hep onu düşündüm nasıl dayanıyo bu yavrum bu acılara dedim he
ne yarışması canım ?
hürriyet veya milliyet gazetesininki vardı o mu ?
ben orada bir tek özlemin eylül'ünü gördüm
10 puan verdim ona da :lepi:
Güldencim dişleriniz hayırlı olsun maşallah.Sanada geçmiş olsun canımherkese iyi günler umarım aramızda bebği ve kendi hasta olan varsa geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum geçmişi okuyamadım
biz dün dr gittik herşey yolunda şükür dişi gelmek üzere ama bizde bi belirti yok hayırlısı bakalım. bende troid muaynemi oldum kolorim ihtiyacıma göre diyet istedim dr kızdı bünyemde hormanların dengesi bozulmuş bendende kan sayımı tahliller falan yapıldı sonuçlarına göre diyete bakarız şimdi değil dedi metobolizmam çok yavaşmış :çok üzgünüm: iyide şimdide sonuçları nasıl almaya gitcem düşünüyorum kara kara erkek kardeşimle beraber gitmiştik dr oda artık okuluna dönüyor tekrar :bbo:hayırlısı bakalım
inşallah aranızda sorunu olan yoktur hepinizi öpüyorum
oyyy maşallah sanki büyük çocuklar gibi çıkmış yüzü sende 1 yaşında ben diyim 1,5 yaşında gibi maşallah maşallahhhh pek tatlı
günaydın
buda benim kızımın son hallerinden
--------------------- .jpg[/url
bu arada tunahan doğru düzgün emmiyor artık biberonu bile istemior peşinde dolanıyoz içirebilmek için bitek gece uykusunda emiyor...dün gece emdi tam uyudu derken mızıklanmaya başladı elini ağzına soktu nasıl kemiriyo yavrum dişten mi yapıyr kızlar acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?