Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gulden hadı hayırlı olsun dısınız gelıyormus :) sana da gecmıs olsun canım once tedavını ol ne gerekıyor sa da sonra dıyete bakarsın sıkma canını...

Gulsum nasılsın, karnın buyumeye basladımı hıssedıyormus o tatlı tatlı hareketlerı... :)

geçmiş olsun canım bende serum fizyolojik ve aspiratörle açıyorum neden zararlıymış acaba...

canım şoklatmayla bozulur benim bildiğim
uçğın normal buzdolabı rafı varsa olur.....

canım ben okyanus suyu spreyi kullanıyorum
birde fatma cold mix diye bi damla önermişti
kıyafetlerinin yakasına ve yastığa damlatılıyormuş .açıyormuş tıkanıklığı.
doktoruma da sormuştum o da kullanabilirsin demişti.
geçmiş olsun bu arada kuzucuğa

selam kızlarrr ben geldim gelebildim çok şükürrr kız uyumadı gene sabah erken uyandı 8 den beri ayakta zilli gece geç yatar sabah erken kalkarr offf neyse sağlıklı olsunda bende buldum bunuyom demiiiklava:

tamam deryacım saol ozaman ben uçaga binmeden birgun once aldırayıom sabah ta ucaga gidene kadar muhafaza etsinler zaten ucakta verebiliyosun aşıyo dolaba koyuyolar onuniçin aparatları dolapları var ucagın tek sorun şimdi yenı çıkan yasaya göre sıvı tasımak yasak aşıyı alırlamı bilmiyorumm

:roflol::roflol: dolunayda kediler değil herifler damlara tünerdi herhaldeeeeee:roflol::roflol:

denizonun fotoları
aralarında daha önce gönderdiklerim de olabilir hatırlayamadım

silindiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
kızımı yarışmaya soktum oylarınızı bekliyorum

bende soktum canım,oylar bizim bebişlere:teytey::teytey:

Güldencim dişiniz hayırlı olsun.Umarım sonuçların güzel çıkar.Aşıya gittik bizde bugün.7.600 gr olmuş doktor normal dedi ama bana biraz az geldi.Birazda nezle oldu oğlum,serum fizyolojik kullan dedi.Varmı tavsiye edeceğiniz başka birşey?

:uhm: Çok zor oluyo,burnuna dokunulmasından bile hoşlanmıyo,elimi burnuna yaklaştırınca bile gözleri yaşarıyor,anasına çekmiş.

valla grip çok feci oluyor allah yardımcın olsun bende kolay kolay olmam pek grip ama oldummuda yatak döşek olurum allah göstermesin aman :Saruboceq:

ne yarışması canım ?
hürriyet veya milliyet gazetesininki vardı o mu ?
ben orada bir tek özlemin eylül'ünü gördüm
10 puan verdim ona da :lepi:

Bende verdim bendeeekaydirigubbakcemile2Egede katılcak teyzesi ama daha koyulmadı fotosu haber veririz:)) Güldencim dişleriniz hayırlı olsun maşallah.Sanada geçmiş olsun canım
Canım biz kulak pamuğu ile alıyoruz çekmek zararlıymış bende öyle duydum..Birde popolinin bir ürünü varmış bebeğin yakasına yada suyun içine damlatıyormuşsun hemen açıyormuş burnu..

ben tuzlu su kaynatıyorum şırıngayla veriyorum sadece buna bakan dr.a gittik tuzlu su yapın dedi bize hiçbir zararını da görmedik hem daha kolay oluyor

bu arada tunahan doğru düzgün emmiyor artık biberonu bile istemior peşinde dolanıyoz içirebilmek için bitek gece uykusunda emiyor...dün gece emdi tam uyudu derken mızıklanmaya başladı elini ağzına soktu nasıl kemiriyo yavrum dişten mi yapıyr kızlar acaba yaa

canım diştende olabilir ,hastalıktanda yeni çıktı ondan da olabilir.
denizde hastayken hiç emmiyodu ... biberonu zaten artık hiç kabul etmiyo ,uyurken bile zar zor ,kaşığa alıştı herhalde
ama emmesi düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…