Doğum yapmış olan anneler buraya....

almaları lazım bence
inşallah sorun çıkmaz canım....ay ne zor ya orada olmak..Allah kolaylık versin size..

bende aynını yapıyorum ama çok tıkanırsa burnu aspiratörü kullanıyorum yoksa sadece damlayı damlatıyorum sonra peçete ucu ile kulak pamuğu ile dışarı yakın pislik varsa alıyorum

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

betüldcüm valla diyet yapmıyorum ama biraz morelim bozuk yiyemiyorum zaten diyet yapmış gibiyim anlıycan

emel canım ıhlamur falanda verebilrsin biraz çok iyi geliyor ben hep veriyorum

gözdecim çok güzel olmuş kuzun Allah hepinizinkini bizlere bağışlasın

derya bende oy vermek isterim kuzunada nerden vercem

bana müsade arkadaşlar biraz sorunluyum çok fazla giremiycem sanırım bu aralar ailevi meseleler hepiniz kendinize iyi bakın eşimle alakalı bi sorun değil aklınıza takılmasın hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum..

buda benim kızzzzzzz

****************silinmiştirrrrrrrrrrrr*******************

alıntı yapmayın okişşş

Son düzenleme:
papatyan kızının resmini kaydede bilirmiyim kocise göstercem merak ettide aksam biraz bahsetmştim gösterip silerim hemen istersen

ay kızlar hiç işim bitmiyo ya yemek yaptım evi topladım çamaşır attım bulaşık dizdim oturdum ama şidi de onur acıkacak -tatlicadiarzu-

kızlar bebişleriniz çok tatlılar Allah bağışlasın ya lokum gibi oldular hepsi de ben de onurun resmini koydum o yarışmaya ama bida bakmadım nerde onu bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…