- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #18.841
tamam deryacım saol ozaman ben uçaga binmeden birgun once aldırayıom sabah ta ucaga gidene kadar muhafaza etsinler zaten ucakta verebiliyosun aşıyo dolaba koyuyolar onuniçin aparatları dolapları var ucagın tek sorun şimdi yenı çıkan yasaya göre sıvı tasımak yasak aşıyı alırlamı bilmiyorumm
günaydın arkadaşlar
kızımı yarışmaya soktum oylarınızı bekliyorum
deniz şimdi biberonla da yemiyor mu gözdecim?ay emsinde en azından o bile iyi of çok üzülüyorum süt veremeyince
benim oğlumda nezle olmuş... doğru dürüst giremiyorum... hasta olan bebişlere geçmiş olsun...
kızlar bebişlerin burnunu nasıl açıyosunuz... ben serum fizyolojik damlatıp aspiratörle çekiyorum ama gözlerinden çok yaş geliyo... ve de zararlıymış sanırım... başka yol bilen var mı...
bana müsade arkadaşlar biraz sorunluyum çok fazla giremiycem sanırım bu aralar ailevi meseleler hepiniz kendinize iyi bakın eşimle alakalı bi sorun değil aklınıza takılmasın hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum..
benim profil resmim neden gözükmüyo arkadaşlar acaba
papatyan kızının resmini kaydede bilirmiyim kocise göstercem merak ettide aksam biraz bahsetmştim gösterip silerim hemen istersen
ay ben bunu yerimmmm hicraaannn maşallahhhhh yaaa zilliye bak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?