- 15 Şubat 2008
- 611
- 13
- 643
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.901
hoşbuldum canım nasılsın bebiş nasıl:1hug:
yaa bunlar bi mucizee arkadaşlarrr
rabimm hepimizin yavrusunu bağışlasın
selin sen de mi İngilizce öğretmenisin??
ben de İngilizcecyim.çok sevindim branşdaşım beniiim..
duygu memnun oldum bende derya canım
iki kız annesiyim ırmak 9 yaşında ada 5 aylık
inş. güzel vakit geçireceğiz
bilmediklerimizi birbirimize sorup fikir alıcaaz
senin bebişin nekadarlık
deryacım bende memnun oldumkaydirigubbakcemile2
sen bızden daha tecrubelısın canım benım ılk bebegım ve 2 ay 5 gunluk
merhaba kızlarrr benimde 5 aylık minik kızım var bizide alırmısınız aranıza
geçmiş olsun canım allah emanet olun korkutucu bir olay biz beterini yaşadık yakından biliyorusn istanbul olayı rabbim bize beklenen ölüm versin beklenmeyenler ve böyle korkutucu ölümler göstermesinduygucum hem de elini kesmek öyle bir dert olduki içime günlerce bakamadım iyileşmiş mi diye.tırnaklarını düz mü kesiyosunuz yoksa bizimkiler gibi yuvarlak mı canım ya? bu sorumu da cevaplarsan sevinirim.zaten zor kesiyorum bir de yuvarlamam gerekecek sabırım çünkü düzde yine çizici bi hal alıyo..:a015:
bu arada Kayseri de olan depremi duymuşsunuzdur.annemdeydim ben de Yarkın da odada uyuyodu.annemle tam kahve sefası yapacaktık birden ev sallanmaya başladı hemen odasına koştuk kucağıma aldım yavrumu ama bu arada koşarken bile yalpaladık.hiç böyle hissetmemiştim depremi.kucagımda oğlum gözlerimden yaşlar akıyor,dua ederek tir tir titriyodum.bu arada hala sallanmaya devam ediyo.off çok kötüydü ya bir ayna bir vazo zararla atlattık çok şükür.Ama düşündümde ben aslında çok canı berk insanımdır.korkmam öyle,soğukkanlıyımdır.annelik başka yapıyomuş insanı.yavruma bişey olacak diye ödüm koptu.aklımdan göçük altında emzirebilir miyim diye geçti hemen.ALLAHım kimseye yaşatmasın...:Saruboceq:
ay benim kızda öle kafayı geriye ileriye bana vurup vurup duruyor o nedenle minik kuşum diyom beeenn:roflol:gülcüm . acıkmadığı zaman vermiyorum yani hemen ağlar aglamaz tıkmıyorum agzına.ama memeye yaklstığı an görülmeye değer bu bebilerin ya anneannemin tavuklarının yem ymesi geliyo aklıma kafayı kaldırıp kaldırıp memeye vuruyo ya kopuyorum işte o an
ay çözüm bulan olursa banada sölesin lütfeeeeeeeeennkızlarr bebişleriniz nekadarlık vee nasıl uyutuyosunuzz
bizde uyku problemi var da
benimde 14 yıl aradan sonra oldu % olarak sölemek gerekirse %40 acemilik çekiyorum desem yalan olmazzzevet canım tecrübeliyim ama uzun bi aradan sonra olunca inan aynı acemilik baş gösterdi
allah yavrunu bağışlasın canım
Selin siz hızlı başlamışınız canım
bizde bir numara yok ben arada bir mommy diye seviyorum o kadar...
bu arada canım,ne zaman göreve başlayacaksın sen?ben bu dönemi raporla kapatacağım inşallah,2. dönem başlayacağım.Zten iznim 9 aralıkta bitiyor yani bayramdan sonra başlamam gerekiyor ama dediğim gibi rapor alacağım.
adercim hoşgeldn ben de Gül.Biz hepimiz eylülde doğum yaptık yani bebişlerimiz aşağı yukarı 2 aylık falan...Allah hepimizinkini bağışlasın.
duygucum hem de elini kesmek öyle bir dert olduki içime günlerce bakamadım iyileşmiş mi diye.tırnaklarını düz mü kesiyosunuz yoksa bizimkiler gibi yuvarlak mı canım ya? bu sorumu da cevaplarsan sevinirim.zaten zor kesiyorum bir de yuvarlamam gerekecek sabırım çünkü düzde yine çizici bi hal alıyo..:a015:
bu arada Kayseri de olan depremi duymuşsunuzdur.annemdeydim ben de Yarkın da odada uyuyodu.annemle tam kahve sefası yapacaktık birden ev sallanmaya başladı hemen odasına koştuk kucağıma aldım yavrumu ama bu arada koşarken bile yalpaladık.hiç böyle hissetmemiştim depremi.kucagımda oğlum gözlerimden yaşlar akıyor,dua ederek tir tir titriyodum.bu arada hala sallanmaya devam ediyo.off çok kötüydü ya bir ayna bir vazo zararla atlattık çok şükür.Ama düşündümde ben aslında çok canı berk insanımdır.korkmam öyle,soğukkanlıyımdır.annelik başka yapıyomuş insanı.yavruma bişey olacak diye ödüm koptu.aklımdan göçük altında emzirebilir miyim diye geçti hemen.ALLAHım kimseye yaşatmasın...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?