Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygu memnun oldum bende derya canım
iki kız annesiyim ırmak 9 yaşında ada 5 aylık
inş. güzel vakit geçireceğiz
bilmediklerimizi birbirimize sorup fikir alıcaaz
senin bebişin nekadarlık

selin sen de mi İngilizce öğretmenisin??
ben de İngilizcecyim.çok sevindim branşdaşım beniiim..

evet gül ingilizceciyim bende branşdaşmışız yaa:1hug:
sizne yaptınız biz gecen gün basaldık ilk derse my name is musa what is your name
babası konusuyo anadan fayda yok sırnaşık şey

duygu memnun oldum bende derya canım
iki kız annesiyim ırmak 9 yaşında ada 5 aylık
inş. güzel vakit geçireceğiz
bilmediklerimizi birbirimize sorup fikir alıcaaz
senin bebişin nekadarlık

deryacım bende memnun oldumkaydirigubbakcemile2
sen bızden daha tecrubelısın canım benım ılk bebegım ve 2 ay 5 gunluk

Selin siz hızlı başlamışınız canım
bizde bir numara yok ben arada bir mommy diye seviyorum o kadar...

bu arada canım,ne zaman göreve başlayacaksın sen?ben bu dönemi raporla kapatacağım inşallah,2. dönem başlayacağım.Zten iznim 9 aralıkta bitiyor yani bayramdan sonra başlamam gerekiyor ama dediğim gibi rapor alacağım.

adercim hoşgeldn ben de Gül.Biz hepimiz eylülde doğum yaptık yani bebişlerimiz aşağı yukarı 2 aylık falan...Allah hepimizinkini bağışlasın.

geçmiş olsun canım allah emanet olun korkutucu bir olay biz beterini yaşadık yakından biliyorusn istanbul olayı rabbim bize beklenen ölüm versin beklenmeyenler ve böyle korkutucu ölümler göstermesin

ay benim kızda öle kafayı geriye ileriye bana vurup vurup duruyor o nedenle minik kuşum diyom beeenn:roflol:

kızlarr bebişleriniz nekadarlık vee nasıl uyutuyosunuzz
bizde uyku problemi var da
ay çözüm bulan olursa banada sölesin lütfeeeeeeeeenn

evet canım tecrübeliyim ama uzun bi aradan sonra olunca inan aynı acemilik baş gösterdi
allah yavrunu bağışlasın canım
benimde 14 yıl aradan sonra oldu % olarak sölemek gerekirse %40 acemilik çekiyorum desem yalan olmazzz

gül benim 10 unda bitecek iznim rapor alacam 2. dnm baslıcam ben de.Allah kolaylık verir inşallah nasıl bırakacaz bebişleri.Allahtan evim cok yakın öğle tatillerini boş saatleri değerlendirebilecem

kızlar kusura bakmayın sistemden kaynaklanan bi sorun var sanırım tanıştığıma memnun oldum zor msj yazıyorum hepinize sevgiler

ader hoşgeldin.Allah bağışlasın yavrunu.bizimkilerde bir an önce o kadar olur inş.

ilahi mommy güldürdün beni.senin kuzu seni uyutup dışarılarda oynuyor olmasın? tırnak aralarını gizleyemiyodur yavrum ya..
:ecrin_bebek:

duygucum sağol valla korkuyorum yine keserim diye diye keserim..düşünce gücü falan..uff

ya bana nurse harvey uykusuna iyi geldi diyebilirim.gazına da aynı şekilde.

benim derdim oğlumla ilgilenmekten ne yemek yapabiliyorum ne kendime bakabiliyorum.evimi de bok götürüyo söylemesi ayıp
en fazla yapabildiğim bulaşık, yataklar falan
kucaga çok alıştı bırakır bırakmaz başlıyo aglamaya.bide kızıyoki sormayın..
yarın bi ark kanguru alıp denicem severse ben de almayı düşünüyorum.yoksa iki elim boş kalmadan olmucak tek elle.
kullanan var mı aranızda memnun musunuz_?
bir de eski kıyafetlerine girebilen var mı aranızda?
varsa da söylemesin benim kafamı kızdırmasın! :dilcikar:

Geçmiş olsun canım.. Ne büyük bir korkudur biliyorum cnm...
Allah hepimizi korusun...

:Saruboceq:

mrb arkadaşlar.dün giremedim hastaneye gittik ishali için ateşi normalmiş 37.5 olabilirmiş korkma dedi doktorumuz.kızımın dışkısından tahlil yapıldı bişey çıkmadı çok şükür.Üşütmüş olabilir dedi o sümüklü kaka üşüttüğünü gösteriyormuş yada yediğin dir şeyden olmuş dedi.
Kızlar bebekleri tıkanmamaları için yan yatırmalıymışız.eğer sırt üzeri yatarken kusarlarsa nefes borularına kaçar tıkanırlarmış.
Bu arada benim kızım 53 günlük 5000 kilo olmuş.Haftaya aşısı var tekrar gidecez.

arkadaşlar eğer bebişleriniz çok gazlı ve az uyuyor ise siz e neo baby adlı ilacı öneririm.önceden sap simplex kullanıyordum.bebeğim gazdan dolayı çook ağlıyordu ve doğru dürüst uyumuyordu. ama çok şükür bu ilaça geçeli hem düzgün uyuyor hem de gazı azaldı.gereksiz ağlamaları da kesildi.çok şükür uykusu gelince, açıkınca ve altını yapınca ya da bazen gezmek isteyince ağlıyor.allahıma şüküralah razı olsun o ilacı öneren dr.dan.

atem tutem ben senı şeker katam ben seni akşam baban gelince önüne atem ben seni:roflol:bayıldım yaaa cok tatlı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…