- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.141
duygucum ben suyu kaynatıyorum sonra cam şişeye koyuyorum ordan veriyorum, sonra mamasınıda o sudan yapıyorum yoksa her seferinde su kaynat zor . o zaman tadı normale dönüyor sen kaynatıp ılık verdiğin içinmi sevmedi acaba
Biraz önce flaş haberde 5 ölü dedilersenağlamaMuhsin yazıcıoğlu yokmuş içlerinde..3 ölü bulunmuş kızlr yaa Allah ailelerine sabır versin
ben hemen verdim canım 10 puan
Kızlar biber almıştım dolma yaparım diye kaynanam geçmiş başına Allaaahhh mutfak evlere şenlik,heryerde maydonoz,domates kırıntısı dolaplara yapışmış,salçalı elleriyle...:1no2:
Bir de yemek yaparken sürekli parmaklarını yalar,elleriyle yapar,o parmaklar ağzının içinde dolanır geri çıkar sonra devam eder ne yapıyorsa,havlu denen bişey var yaa,hiç parmağımı yalayamam yemek yaparken,zaten bulaştırmam elimi,dolma içini eliyle dolduruyor sonra yalıyor devam ediyor,ıyyk biçim kalktı,ben yiyemem heralde bu akşam o yemeği.Ohoo anne amma yaladın elini dedim şakayla daha ne deyim yaaa...
Kızlar biber almıştım dolma yaparım diye kaynanam geçmiş başına Allaaahhh mutfak evlere şenlik,heryerde maydonoz,domates kırıntısı dolaplara yapışmış,salçalı elleriyle...:1no2:
Bir de yemek yaparken sürekli parmaklarını yalar,elleriyle yapar,o parmaklar ağzının içinde dolanır geri çıkar sonra devam eder ne yapıyorsa,havlu denen bişey var yaa,hiç parmağımı yalayamam yemek yaparken,zaten bulaştırmam elimi,dolma içini eliyle dolduruyor sonra yalıyor devam ediyor,ıyyk biçim kalktı,ben yiyemem heralde bu akşam o yemeği.Ohoo anne amma yaladın elini dedim şakayla daha ne deyim yaaa...
teşekkürler canım ama oğlum çok yakışıklı dimi ama:)
kız gül kadıncağız kalkmış gelmiş size sırf torunum rahat etsin diye bebeğine sizin evinizde bakıyor, ki kendi düzenini bozarak gelmiş boşver o kadar kusuruda oluversin, yemiş gibi yaparsın yada hasta numarası yaparsın geçiştirirsin benim kayınvalidem kedisini atmadı yaaa torunu için, bırak bizde gelip bakmayı, o soğuk havalarda bile bir gün olsun bebeği dışarı çıkarmayın ben geleyim demedi ve evlerimiz yürüyerek 15 dk arabayla oyyyyyyyy oyyyyyy bir kere annem demişte bu bebeği az büyüyene kadar burda baksan olmazmı demişte yok demiş benim evde işlerim oluyor demiş. kayınvalidem iyidir hoştur ama işte bunlarıda yapmaz.
:bbo::bbo:
Oyy Allah yardımcın olsun canım... Ona fırsat vermeden kendın yapsan..
yazık kadın sana kolaylık olsun dıye de gecmıs basına ama... :teselli:
gülcüm çok zor birarada durmak ben de sıksık bana ters gelen olaylarla karşılaşıyorum ama bir aradayız sonuçta bişey demiyorum yeri geliyo onlara muhtaç oluyorum dışarı çıkmam gerekiyor o yüzden sabredeceğiz canım yapacak bişey yok
Nuray hiç sorma valla
denmiyor ki bişey diyesin işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?