Doğum yapmış olan anneler buraya....

O daha uygun bir yöntemmiş bende onu yapayım bari aytencim..Evet ben kaynatıp ılıtıp verdiğim için çirkin oluyor tadı-tatlicadiarzu-
3 ölü bulunmuş kızlr yaa Allah ailelerine sabır versin
Biraz önce flaş haberde 5 ölü dedilersenağlamaMuhsin yazıcıoğlu yokmuş içlerinde..
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin..

cnn türkte yazıcıoğlunun öldüğünü söylüyolar... ama korucular haber türkte 5 kişinin bulunduğunu yazıcıoğlu olup olmadığını bilmediklerini söylüyolar... ölenlere Allah rahmet eylesin... inşallah o 1 kişi sağ salim bulunur...

Muhsin Yazıcıoğluda bulundu malesef...Allah rahmet eylesin hepsine çok üzücü bir durum yaa..Kazadan ve soğuktan tanınmaz hale gelmişlersenağlamaTüylerim diken diken oldu..

ya kızlar ben izlemedim haberleri sahi mi ölmüşler mi muhsin yazıcıoğlu hemşehrim olur kaç gündür dua edeiyorum yaa Allah rahmet eylesinsenağlama

yazıcıoğlu olup olmadığı belli değil.. yüzlerinde 2 parmak kadar buz varmış.. tanınmıyorlarmış...

Allah rahmet eylesın olenlere, kalanlara yardım etsın..
yakınları ne kadar meraktadır.. Sag salım kurtulsunlar ınsallah..

Kızlar biber almıştım dolma yaparım diye kaynanam geçmiş başına Allaaahhh mutfak evlere şenlik,heryerde maydonoz,domates kırıntısı dolaplara yapışmış,salçalı elleriyle...:1no2:
Bir de yemek yaparken sürekli parmaklarını yalar,elleriyle yapar,o parmaklar ağzının içinde dolanır geri çıkar sonra devam eder ne yapıyorsa,havlu denen bişey var yaa,hiç parmağımı yalayamam yemek yaparken,zaten bulaştırmam elimi,dolma içini eliyle dolduruyor sonra yalıyor devam ediyor,ıyyk biçim kalktı,ben yiyemem heralde bu akşam o yemeği.Ohoo anne amma yaladın elini dedim şakayla daha ne deyim yaaa...

kız gül kadıncağız kalkmış gelmiş size sırf torunum rahat etsin diye bebeğine sizin evinizde bakıyor, ki kendi düzenini bozarak gelmiş boşver o kadar kusuruda oluversin, yemiş gibi yaparsın yada hasta numarası yaparsın geçiştirirsin benim kayınvalidem kedisini atmadı yaaa torunu için, bırak bizde gelip bakmayı, o soğuk havalarda bile bir gün olsun bebeği dışarı çıkarmayın ben geleyim demedi ve evlerimiz yürüyerek 15 dk arabayla oyyyyyyyy oyyyyyy bir kere annem demişte bu bebeği az büyüyene kadar burda baksan olmazmı demişte yok demiş benim evde işlerim oluyor demiş. kayınvalidem iyidir hoştur ama işte bunlarıda yapmaz.

:bbo::bbo:
Oyy Allah yardımcın olsun canım... Ona fırsat vermeden kendın yapsan..
yazık kadın sana kolaylık olsun dıye de gecmıs basına ama... :teselli:

gülcüm çok zor birarada durmak ben de sıksık bana ters gelen olaylarla karşılaşıyorum ama bir aradayız sonuçta bişey demiyorum yeri geliyo onlara muhtaç oluyorum dışarı çıkmam gerekiyor o yüzden sabredeceğiz canım yapacak bişey yok

ya o da doğru,ne denirki Ayten seninki tam bencilmiş,benimki evinde tek,birazda isteyerek geliyor yapacak işi veya kimsesi yok evde,e gelmeyip ne yapacak ama yine de bakamam bakıcı bulun diyebilirdi sağolsun yani gene de .Ama bazı huylarına çok gıcık oluyorum.Elimde değil,adı kaynana ite yaa...

:bbo::bbo:
Oyy Allah yardımcın olsun canım... Ona fırsat vermeden kendın yapsan..
yazık kadın sana kolaylık olsun dıye de gecmıs basına ama... :teselli:

kız ben vitrini dökmüş toz alıyordum baktım mutfakta uğraşıyor.kafamçokkarıştı

Fatma,çok farklıyız kaynanamla yaa,bir de inattır,kendi doğrusu tek doğrudur,dayatmaya çalışır,anne öyle yapma şöyle yap derim,biz böyle yaparız der çıkar.Ben de ona muhtacım biliyorum ama o da bakmaya mecbur bir yandan dedim ya tek,ben de kaynanama baktırmam,beraber oturamam,bakıcıya verecem:1closedeyes: diyebilirdim yani.Ben baktırmayı kabul ettim o da bunun farkına varsa iyi olacak.Off offf gelde anneni arama işte

Ayyy gül, valla alemmiş. Harbi ya bişey de denmiyor ki... Bende öyle demeye çalışırım ama öyle çok da değdiremem. Ama onlar bi güzel laflarını koyarlar ....

Nuray hiç sorma valla
denmiyor ki bişey diyesin işte...

ahhh ahhhh gel bide bana sorrrr..... Bana güzelce laflarını derler, bende terbiyemden bişey diyemem ama çok üzülürüm. Gelir eşime anlatrım o da deseydin ya der çıkar işin içinden.yasakkelime
eve gelince derim keşke deseydim ama işte.... Bizde böyleyiz napalım...
Ben sinirlenince çok sinirleniyom, yada çok iyi oluyom ikisinin ayarını pek tututuramam. Ne gelirse de bu yüzden kafama gelirkafamçokkarıştı

Bu arada canım Ayçaya da geçmiş olsun. Çabuk iyileşir inşallah.
Kızlar biz bu akşam eşimin tarafına gidiyoz, pazar döneriz , oy da kullanacaz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…