Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım çok geçmiş olsun Rabbim korumuş Rabbim kazayı, belayı uzak tutsun hepimizden Amiiiiiin

Ben de Nurayın da hepinizin de kaynanansından gıcık alıyom,valla bütün kaynanalardan gıcık kapıyom...laelaelaelaelae

pediatriportalı diye bi site var canım çocuk doktorları sorulara cevap veriyo
orda doktor bir soruya hazır suyu kaynatmadan verebilirsiniz demiş. bende kaynatmadan hazır su veriyorum

geçmiş olsun canım hemen düzelir inşallah kuzucuk.

ayyy bende hiç hoşlanmam ama senin gibi birşeyde diyemem
allah kolaylık versin

Ay ben yine saatler sonra bakabildim...Hava süperdi çıktık gezdik..Yemek yedik bir bakayım dedim..

Anladım teşekkür ederim ama 18 ay çok yaa valla ben yazın normal suyunu veririm bizim içtiğimiz gibi mikroba alışsın biraz marazlı bir çocuk olmasın istemem
geçmişler olsun canım bizimkide çarşamba günü 4 aşı birden oldu çok şüküür, 1 yaşına kadar aşısı yok, ben rota yaptırmadım.
Bende yaptırmadım rota..Sizede geçmiş olsun canımcım..
offf offf aynen bizimkide öyledir ..Ne dicen işte...Allah sabır versin hepimize..
Ben de Nurayın da hepinizin de kaynanansından gıcık alıyom,valla bütün kaynanalardan gıcık kapıyom...laelaelaelaelae
:roflol::roflol:
pediatriportalı diye bi site var canım çocuk doktorları sorulara cevap veriyo
orda doktor bir soruya hazır suyu kaynatmadan verebilirsiniz demiş. bende kaynatmadan hazır su veriyorum

Bende üyeyim o siteye canım..Bende zaten uzun süre kaynatıp vermeyi düşünmüyorum...Zaten ek gıdaya daha geçmedik sadece ara sıra yoğurttan sonra veriyorum ama en fazla 1 ay daha kaynatırım..Haziran sıcağında su zaten kendi kaynıyor:roflol:

günaydın diyim açılışı yapayım ....offf bu kaynanaları napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalıkaydirigubbakcemile3

:roflol: yazın sıcaklarında öyle gerçekten :roflol:
aslında beni de böyle çok korumuş annem, sonra da annemim memleketinde yani inegöl de teyzemin kızlarıyla dereye ayaklarımı soktum diye mikrop kapmışım , 1 aya yakın hastanede yatmıştık hatırlıyorum...
benim çocuğum olunca böyle olmayacağım diyordum ama... şutarafagitti
Şimdi yine de tedbiri elden bırakmayayım diyorum .....ne olur ne olmaz fisfisfis kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…