- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.161
slm kızlar.. 5-6 gündür giremiyorum..yoğunum.yazılarla boğuşuyorum.neler yapıyorsunuz bakayım dedim.geçmişi okuyamadım..önemli birşey varsa söyleyin heh tamam mı..
dün gece ikitelliye kuzenime gitmiştik.dönüşte bir akrabayı da küçükçekmeceye bırakacaktık..tabii bilmediğimiz yollardı bazı yerler..yol bilgisayarına adresi girdik..gidiyoruz ama bilgisayarda gösterilen yollar hep kapatılmış, çalışma falan var..bu zamana kadar bizi bir çok yere ulaştırmıştı alet..ama dün gece çok döndürdü dolaştırdı ara sokaklarda..tabii eşimin de beyni döndü ve u dönüşünün yapılmaması gereken yerden döndük.gece saat 12.30.yolda ölee araçlar da yok zaten.o sırada hızla gelen bir polis arabası bize çarptı.tam arkada benim oturduğum kapıya.ben kafamı kalçamı çarptım.kıvanç pusetinde uyuyordu..mızıklanıp uyumaya devam etti..akrabamıza da bişey olmadı allhtan..gece gece uğraştık..allhtan hepimiz de ölebilirdik..valla allh kayırdı diyorum ben.arabada biraz hasar var..biz suçluyuz ..çünkü u dönüşü yapmak yasaktı..allahtan o saatte polisler anlayışlı davrandılar.bu kazadan nasıl kimseye birşey olmaz diye şasşırdılar.bize bişey olmadığını anlayıncada arabada bebek falan da var anlayışlı davrandılar.neyse ki kaskomuz var.polis arabasının parasını da bizim trafik poliçesi ödeyecek.sonra evhamlı ben dr. gittim..acaba kafama birşey olmuşmıdur diye..birşey yok gibi görünüyor dedi dr.ben de iyi hissetmeye başladım sonra.ama 2 gün dikkat et dedi.bazı sorunlar yaşarsan dr. gel dedi..valla allh kazalardan belalardan korusun.sağlık versin.ne zamn ne olacağı hiç belli değil..
ben çıkyorum canlarım ..biraz daha yazılı okuyayım kıvanç beyim uyanmadan..öptüm sizi..
Gözde teyzesi teşekkür ederizhihoyyytArtık gördün nasılsa silebiliriz:)Sende alıntıdan silebilirmisin canım?
Kızlar Egeye su veriyorum şimdide kaynatmıyorum artık Pınar su alıyoruz..Sizce kaynatmalımıyım?Bir kere kaynattım ılıkken tadı çok çirkin oluyor beğenmedi
selamlar
ben bugün okula gidemedim,Ayça gece çok kötü oldu,ateş,öksürük,burnu tıkanık uyandı durdu,gece eşim eczaneden tonimer burun spreyi aldı,okyanus suyuymuş,4te ancak yatabildim 6ya kadar,sabahta uyandı yine çok kötüydü,gidemedim okula...
Müdürüm çok sinirimi bozdu,durup durup bana lütüf etmiş ya,ben sana pazartesiyi boşaltmakla hata etmişim diyor,yani pazartesi zaten boşsun bugün niye gelmedin diyor Allah allah dedim,anlatamıyorum galiba müdür bey ben değil çocuk hasta ben hasta olsam gelirim ki geldimde zaten dedim,ben hala emziriyorum 6 aylık bebek ben nasıl bırakıp geleyim diyorum,bana 40 gün rapor hakkın var git rapor al diyor ,gittim aldım attım önüne normalde rapora gerek yok,sevkliyim yani,niye anlamak istemiyorsunuz çocuğu burayamı getireyim inandırmak için dedim ama sesim titredi,ağlayacaktım,alçak herif...
Kızlar biber almıştım dolma yaparım diye kaynanam geçmiş başına Allaaahhh mutfak evlere şenlik,heryerde maydonoz,domates kırıntısı dolaplara yapışmış,salçalı elleriyle...:1no2:
Bir de yemek yaparken sürekli parmaklarını yalar,elleriyle yapar,o parmaklar ağzının içinde dolanır geri çıkar sonra devam eder ne yapıyorsa,havlu denen bişey var yaa,hiç parmağımı yalayamam yemek yaparken,zaten bulaştırmam elimi,dolma içini eliyle dolduruyor sonra yalıyor devam ediyor,ıyyk biçim kalktı,ben yiyemem heralde bu akşam o yemeği.Ohoo anne amma yaladın elini dedim şakayla daha ne deyim yaaa...
Kurtulan yokmus kızlar malesef.. Allah rahmet eylesın hepsıne.. taksıratları affolsun..
slm kızlar.bide ben katılayım dedim aranıza:)kocişim bugün mesai geç gelcek.bende biraz kaynatayım dedim
senin oğlan bal balllllllllllllllll maşallahhhhhhhhhh
duygucum 18. ayın sonuna kadar mutlaka kaynatılmış su verilmelidir yazıyor bendeki listelerde..iki ayrı dr.un listesi... ikisinde de böyle yazıyor...
bu arada bugün aşılarımızı olduk.. çocuk felci, karma aşı ve hepatit b...
bizim 7 ve 8. aylarda pnömokok ve rotanın dozları varmış...
ondan sonra başka aşı yokmuş kaydirigubbakcemile5
Bende yaptırmadım rota..Sizede geçmiş olsun canımcım..geçmişler olsun canım bizimkide çarşamba günü 4 aşı birden oldu çok şüküür, 1 yaşına kadar aşısı yok, ben rota yaptırmadım.
Kızlar biber almıştım dolma yaparım diye kaynanam geçmiş başına Allaaahhh mutfak evlere şenlik,heryerde maydonoz,domates kırıntısı dolaplara yapışmış,salçalı elleriyle...:1no2:
Bir de yemek yaparken sürekli parmaklarını yalar,elleriyle yapar,o parmaklar ağzının içinde dolanır geri çıkar sonra devam eder ne yapıyorsa,havlu denen bişey var yaa,hiç parmağımı yalayamam yemek yaparken,zaten bulaştırmam elimi,dolma içini eliyle dolduruyor sonra yalıyor devam ediyor,ıyyk biçim kalktı,ben yiyemem heralde bu akşam o yemeği.Ohoo anne amma yaladın elini dedim şakayla daha ne deyim yaaa...
:roflol::roflol:Ben de Nurayın da hepinizin de kaynanansından gıcık alıyom,valla bütün kaynanalardan gıcık kapıyom...laelaelaelaelae
pediatriportalı diye bi site var canım çocuk doktorları sorulara cevap veriyo
orda doktor bir soruya hazır suyu kaynatmadan verebilirsiniz demiş. bende kaynatmadan hazır su veriyorum
Ay ben yine saatler sonra bakabildim...Hava süperdi çıktık gezdik..Yemek yedik bir bakayım dedim..
Anladım teşekkür ederim ama 18 ay çok yaa valla ben yazın normal suyunu veririm bizim içtiğimiz gibi mikroba alışsın biraz marazlı bir çocuk olmasın istemem
Bende üyeyim o siteye canım..Bende zaten uzun süre kaynatıp vermeyi düşünmüyorum...Zaten ek gıdaya daha geçmedik sadece ara sıra yoğurttan sonra veriyorum ama en fazla 1 ay daha kaynatırım..Haziran sıcağında su zaten kendi kaynıyor:roflol:
günaydın hanımlar
ben kaynanamı severim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?