Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya bende kaynanamı severim ama bazen öle şeyler yapıyor ki sinir oluyorum....hiç titiz değil yaa

ya benim kaynanam da aynen bu temizlik konusu beni delirtiyo hiççççççççççççç
titiz diğillll ya yaz tatilinde napıcam bi ay orda bilmiyom ya bu öğretmenlerin niye bu kadar tatili var senağlama

aytege, gozde0120, jaded, kürk_mantolu_madonna, MaVili_06+, MinikAnniş+, nurdan52

hedi bakem konuşun bişey anlatcam size merak ettiğiniz bişey

günaydın kızlar nasılsınız

sağol canım siz nasılsınız onur paşam iyileşti mi tam olarak

bir de sebze çorbasına patates, havuç dışında ne koyarsam tadını sever acaba ? daha ikinci yiyişi olacak ne eklesem yarına ? şöyle tadı güzel mevsim sebzesi var mı cokacimcoook

ya hicrancım her akşam eve gidiyorum biberon peşinde koşuyorum çocuğun herşeyi orda burda sular çamurlu akıyor yüz sefer söledim bu suyla yıkama diye kadın yine biberonları bulaşıklarla yıkamış oluyor en basit örnek bu tabii daha da var yanii bıktım valla bıktım

onur iyileşti çok şükür canım teşekkürler
kabak, ıspanak, pırasa, balakabağı da olabilir bunladan birini katabilirsin canım aklıma bunlar geldi

biz doktordan geldik spiral taktırdım ben çok şükür hamile olma endişesinden kurtuldum artık

onur iyileşti çok şükür canım teşekkürler
kabak, ıspanak, pırasa, balakabağı da olabilir bunladan birini katabilirsin canım aklıma bunlar geldi
sağol canım...normal kabağın mevsimi değil di mi şimdi hormonlu olur onlar... balkabağı süper fikir sağol kaydirigubbakcemile5
biz doktordan geldik spiral taktırdım ben çok şükür hamile olma endişesinden kurtuldum artık

hayırlı olsun sıkıntı yaşamazsın umarım... hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…