E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.181
slm kızlar.bide ben katılayım dedim aranıza:)kocişim bugün mesai geç gelcek.bende biraz kaynatayım dedim
ya bende kaynanamı severim ama bazen öle şeyler yapıyor ki sinir oluyorum....hiç titiz değil yaa
günaydın kızlar nasılsınız
aytege, gozde0120, jaded, kürk_mantolu_madonna, MaVili_06+, MinikAnniş+, nurdan52
hedi bakem konuşun bişey anlatcam size merak ettiğiniz bişey
sağol canım siz nasılsınız onur paşam iyileşti mi tam olarak
bir de sebze çorbasına patates, havuç dışında ne koyarsam tadını sever acaba ? daha ikinci yiyişi olacak ne eklesem yarına ? şöyle tadı güzel mevsim sebzesi var mıcokacimcoook
anlat heleeeeeeeeeeeeeee he ben biliyorum ne anlatacağını yulaf ezmesini anlatacaksın dimi hehe
biz doktordan geldik spiral taktırdım ben çok şükür hamile olma endişesinden kurtuldum artık
sağol canım...normal kabağın mevsimi değil di mi şimdi hormonlu olur onlar... balkabağı süper fikir sağol kaydirigubbakcemile5onur iyileşti çok şükür canım teşekkürler
kabak, ıspanak, pırasa, balakabağı da olabilir bunladan birini katabilirsin canım aklıma bunlar geldi
biz doktordan geldik spiral taktırdım ben çok şükür hamile olma endişesinden kurtuldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?