E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.201
Kızlar spİralde pekde gÜvenmeyİn ben ogluma onla hamİle kaldım
Kızlar biber almıştım dolma yaparım diye kaynanam geçmiş başına Allaaahhh mutfak evlere şenlik,heryerde maydonoz,domates kırıntısı dolaplara yapışmış,salçalı elleriyle...:1no2:
Bir de yemek yaparken sürekli parmaklarını yalar,elleriyle yapar,o parmaklar ağzının içinde dolanır geri çıkar sonra devam eder ne yapıyorsa,havlu denen bişey var yaa,hiç parmağımı yalayamam yemek yaparken,zaten bulaştırmam elimi,dolma içini eliyle dolduruyor sonra yalıyor devam ediyor,ıyyk biçim kalktı,ben yiyemem heralde bu akşam o yemeği.Ohoo anne amma yaladın elini dedim şakayla daha ne deyim yaaa...
nurdancım hasta olsun olmasın bir insanın içinden gelmeli temizlik yani tabiki biz de temizlik abidesi değiliz ama bebek olan bi evde elimizden geldiği kadar çok dikkat etmemiz gerekiyor
tırnakları uzun olanlar alınmasın ama tırnaklarına bakım yapmak için zamanı oluyorsa temizlik için de olabilir bence
ama şimdi bunları söyleyince kendime kızıyorum çünkü benim kaynanam epilepsi hastası
üzülüyorum ama kendime kızıyorum nurdan kadın hasta diyorum acaba bunlar normalmi sayılır hasta olduğu için
sağol canım siz nasılsınız onur paşam iyileşti mi tam olarak
bir de sebze çorbasına patates, havuç dışında ne koyarsam tadını sever acaba ? daha ikinci yiyişi olacak ne eklesem yarına ? şöyle tadı güzel mevsim sebzesi var mıcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?