Doğum yapmış olan anneler buraya....

:bbo:işte en kızdığı şey,benim kayınvalidemde parmaklarını yalamak dışındakilerin hepsini yapıyor Allahtan ayrıyız..ve en titiz olduğum konu yağlı,salçalı ellerle dolaplara dokunulması.yerlere su damlatılması.başkasının evine gittğim zaman duvara kapıya,bile dokunmam leke olur belki diye,oturduğum yer bozulmuşsa düzeltmeden çıkmam o evden,gerçi ben biraz fazla takıntılım bu konularda hastaneden gelinde çantamın sapını kolonyalarla siliyorum,elim mutfaktaki sarı beze değse yıkmadan bişey yemiyorum,bilgisayar klavyem sürekli hijyenlenir zaten:bbo:yaa hiç iyi değil aslında..ama merti çok titiz alıştırmamaya çalışıyorum.

FATMA spıralin hayırlı olsun.GÜLE GÜLE KULLAN:jeyyar:

devlet hastanelerinde bedavaya ebeler takıyorlar ama ben özelde 50 tl ye taktırdım doktor tarafından takıldı, kızlar ve doğumhanede taktılar bide sancı çektiğim anlar geldi aklıma ve biraz gerildim kastım kendimi yoksa pek korkulaak bişey değil o çatala yatıyosunuz spekulum takıyor dr ve takıyor toplam 5 dk. süren bir işlem hani sancı çekilirken bakıyorlardı ya açılma var mı yok mu falan diye ona benzeyen bi işlem

dilekcim evet doğru diyorsun ama bütün kontrol yöntemleri zaten %100 koruyucu değil Allah bilir artık kısmetimizde varsa olur

sağolun kızlar 1 ay sonra kotrole çağırdı doktor daha sonra da rutin kontrolleri oluyormuş bunun sanırım 6 ayda bir filan kontroller çok önemli kaymış veya gömülmüş olabiliirmiş gömülürse zor çıkarmış

bende içimi dökim biraz benim kaynanam asortik geçinir biraz koca koca tırnaklar mutfakta iğreniyorum o bişi yaparken yemiyorum bi kere geldiler zaten bursaya ondada mutfağa sokmadım emir alp i kucağına alınca omzuna dökülen saçları çocuğumun yüzüne değiyo sinir oluyom kayseriyede gidince mutfağı çok pis bence bi kadının temizliği mutfak ve banyosundan belli olur ocağın içini silmiyo banyo desen içler acısı vsssssssssss
bu yaz bi çıkış yolu bulmam lazım çünlü ilk kez gidip uzun süre kalıcam şimdiden stres basıyo

ya bende taktırmayı düşünüyorum çünkü ben başka çocuk istemiyorum yalan değil Allah verirse başımızın tacı ama ikinci bi çocuk bizi zorlar çünkü

Ya ben bu ay 15 gÜn geÇıktım ve 3. Çocuk gelecek dıye Çok korktum allahıma Çok ŞÜkÜr sadece gecıkmeymıŞ

ah nurdancım seni en iyi ben anlarım ben bide şimdi kaynanamda kalıyorum kış soğuk diye eve çıkmıyoruz o kadar zıtız ki bu temizlik konusunda çok zor oluyor benim için....dediğin gibi önce mutfak banyo en temiz olması gereken yerler çünkü en çok mikrop oralardan gelirmiş...

ama şimdi bunları söyleyince kendime kızıyorum çünkü benim kaynanam epilepsi hastası
üzülüyorum ama kendime kızıyorum nurdan kadın hasta diyorum acaba bunlar normalmi sayılır hasta olduğu için

nurdancım hasta olsun olmasın bir insanın içinden gelmeli temizlik yani tabiki biz de temizlik abidesi değiliz ama bebek olan bi evde elimizden geldiği kadar çok dikkat etmemiz gerekiyor
tırnakları uzun olanlar alınmasın ama tırnaklarına bakım yapmak için zamanı oluyorsa temizlik için de olabilir bence

katılıyorum zaten bu yaz eve temizlikçi çağır dicem

benim bir arkadaşımın annesi de epilepsi hastasıydı..sinirsel bi rahatsızlık olduğu için birşey diyemiyorum...o arkadaş da derdi mesela şehir dışından okuldan, eve dönünce mutfakta bulaşıklar kapıya kadar dizilmiş ama yıkamamış diye....mazur görmek lazım bence ...

ay bilmiyom valla bence de insanın içinde olacak temizlik yapmak...bazen bi gireyim şölee baştan aşağıya bi temizleyeyim şu evi diyom ama yalan değil gözüm yemiyo vallaa

canım balkabağı tavsiye ederim içine bi tanede kayısı koy tadı çok hoş oluyo yer sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…