- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.921
atem tutem ben senı şeker katam ben seni akşam baban gelince önüne atem ben seni:roflol:bayıldım yaaa cok tatlı:)
canım geçmiş olsun sünnet derisini çekmek sakıncalımıymış.iyi akşamlar arkadaşlar
dün aşımızı olduk verem aşımız bayağı kötüydü,deri aLtından yapıldığı için bayağı acı verdi ve akşamımız biraz huzursuz geçti..
Verem aşısı yaptıracak arkadaşlar; aşı olduğu günün gecesinde ateşi çıkarsa dikkat edin dr.unuza danışın fitil verebiliyor biz ihtiyaç duymadık gerçi ama evde her ihtimale karşı bulundurduk.muayenimizide olduk boyumuz 60cm ve kilomuz 6 kilo olmuşgelişimi iyiymiş..
evi 26-27 derecede tuttuğumuz için biraz kızdı bu arada ben dr.umu değiştirdim ve bi önceki dr.umuz sünnet derisini geri çekmememiz için uyarmıştı bu dr.umuz ise her banyo yaptığında geri çekerek temizlememizi söyledi.Bu dr.ların ikilemlerine uyuz oluyorumm ben yinede dokunmayacağımm..
Dün sonunda bende kontrolüme gitmiş oldum:lepi: benim kanamam devam ediyor gecen hafta kesilmişti tekrar başladı Dr. bu kanamamın regl olabileceğini söyledi ve 2-3 gün içerisinde geçmezse ilaç kullanacağım ayrıca rahim içerisinde iltihap gördü ve bunun için antibiyotik verdimirmirmirmir..
betülcüm canım bizim bebişte kabız degil ama çok zor kakasını yapıyordu.bizim sorunumuz başkaymış ben önceleri hakiki zeytinyagı veriyordum bir çay kaşıgı hiçbir sakıncası yok daha rahatlatırmış tatlım istersen verebilirsin.ya kızlar bebıslere fıtıl ve zeytın yagı vermıssınız.. bende yaklask bır hafta oldu belkıde 1 haftayı gectı gaz ılacını kestım.. ondan berı kabız.. gunde bır kere yapıyor yaparken de cok zorlanıyor ıkı saat ıkınıyor kıvranıyor sonra cıkıyor ve oda bellıkı kabız zaten kıvamı cok koyu.. bende zeytın yagı versem mı en azından sımdılık rahatlasa belkı normale doner kakası ılacı kestıgımden berı bır kere normal kakasını yapmadı hep kabız.. zeytın yagı rahatlatırmı dersınız bırde hakıkı zeytın yagı mı verıyorsunuz ? ne kadar ? bızım evde hakıkı zeytın yagı var onu versem agır mı gelır kokusu fılan baya var.. yoksa komılı gıbı fılan mı ? :)
canım benim bebişinde önceleri hep soguk olurdu bende çıkarmaya korkuyordum sonra çıkardım bir baktımki hiçte üşümüyor tabi arada oluyor ama sonraları geçiyor.canım geçmiş olsun canı acıyordur şimdi, tırnaklarını çok kısa kesmiş olmalısın..
bende eldiven kullanıyorumm çünkü çok keserim diye ucundan alıyorum
Mevlüt konusuna gelince çok haklısın evin kalabalık olması çok sinir bozucu ne kadar yardımcı olanlar olsada bir yandan gelenlerle uğraşıyosun bir yandan da gözün bebeğinde oluyor..Ben ne kadar kalabalık olursa mevlütte o kadar sevap kazanılır diye biliyorumm yinede karar senin..
Oğlumun eldivenlerini çıkartır çıkarmaz elleri soğuk oluyorr sizlerinde soğuk oluyormu?
acaba hala kan dolaşımları yetersiz mi?
teşekkürler hicrancım.
Slm.kızlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir,bikaç gündür giremiyorum ben site ayın 11 inde takıldı kaldı bende hiçbişeye giremedim neyse sorunu bugün düzeltmişler sonunda,oğlum dün gece acaip huzursuzdu bütün gece karın ağrısından kıvrandı durdu şimdide uyudu yavrum,dışarı çıkarmayı düşünüyoruz bakalım umarım üşütmeyiz:)
[ı]selam canım hihoyyyt nasılsın mert efe nasıl ?Seni merak ediyordum arayacaktım müsait olmazsın belki diye aramadım .. Geçmiş olsun karnıı gazdan dolayı mı ağrıyor, üşütme sakın mertimizi canım sıkı sıkı giydir..ben geçen hafta pazar çıkartmıştım soğuk almış miniğim hemen ishal oldu :ecrin_bebek: Pek narin benim kızım da :cüvcüv: [/ı]
öpüyorum ikinizi de şeniz :1hug:
napiyim mervecim mert efeyle uğraşıyorum zaten uyandı şimdide ıkınıyo valla,çok bunaldıda artık bi çıkaralım dedik inşallah üşümez,büşrayada geçmiş olsun yerim onu ben,karnı gazdan dolayı ağrıyo mervecim ah şu gazdan çektiklerimiz içim parçalanıyo resmen bende çok öperim ikinizdende görüşürüz tatlım
canım yaa hiç kıyamam ben ona , az daha sabır arkadaşım biraz daha hareketlensinler gaz problemi de kalmayacakmış inşAllah zinco bize iyi gelmişti, gerçi sen de denemişsindir belki..lansinoh iyi geldi mi göğüs çatlakların geçti mi ? benim de bebiş daha kuvvetli emmeye başladı sanırım, yine çatlıyo lansinoha devam yani :lepi: öptüm canım Allaha emanet olun..
ayten ve anessa bol bol ılık su için sizler de, o zaman bebişler daha az kabız oluyormuş :ecrin_bebek:
mervecim çok sağol deniycem inaşllahh geçer. 2 günde 1 kabız oluyor bebişim yaane kadar su içirmek lazım acaba
aytencim ben çok bol su içerim, bebişim hiç kabızlık çekmedi şu ana kadar..ama kendim sezeryan sonrası problem yaşıyorum bu konuda :çok üzgünüm: sende de var mıı ?
bebişe ılık su içirmeyi anessa nın dr.u önermiş üç öğün aç karnına ama ne kadar veriyor bilmiyorum :uhm:
üç çay kaşığı canım sıcağa yakın ılık su ver dedi veriyorum ama hiçbir etkisi olmadı kaç gündür hakiki zeytinyağı da veriyorum ama yok yok yapamıyo hala garibim bende mecburen dereceyle yaptırıyorum
aytencim evet benim minik kuşum da 16 eylül de doğdu.. :)
ben hamilelikte bile kabızlık sorunu yaşamamıştım ama sezeryan tüm vücut dengemi bozdu yaa
kanamam da 50 küsür gün sürdü daha bitmemişti ki regl oldum....
aslıcım ben avrupa yakasındayım...ama çevremdeki tüm sgk ile anlaşmalı hastanelere gittim .. sonunda bir dr.a karar kıldım oraya devam ediyoruz .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?