Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay evet aytencım yıne you tube gıttıyou tube daydı nınnıler ama sımdı yıne acılmıyor

sımdı bak acılıyor

canım geçmiş olsun sünnet derisini çekmek sakıncalımıymış.

betülcüm canım bizim bebişte kabız degil ama çok zor kakasını yapıyordu.bizim sorunumuz başkaymış ben önceleri hakiki zeytinyagı veriyordum bir çay kaşıgı hiçbir sakıncası yok daha rahatlatırmış tatlım istersen verebilirsin.
canım benim bebişinde önceleri hep soguk olurdu bende çıkarmaya korkuyordum sonra çıkardım bir baktımki hiçte üşümüyor tabi arada oluyor ama sonraları geçiyor.
teşekkürler hicrancım.

herkese iyi geceler.

günaydın guzel annısler ve melekler:)herkes uyuyormu daha ohhhh maşallah..dun gece toplam 4 saat uyudugum ıcın bugun erkencıyım.benımkı bırazdan butun gun uyur olan bana olur:bbo:

herkeslere günaydın hepinizi öpiyorum ben gene işyerindeyim cumartesi günleri bari atil olsyadım keşke. dün tam 7 kere uyandım ege kakasını yapmaya çalıştı yavrum tüm gece bende dayanamdım zeytinyağına kulak çubuğunu sürüp poposuna deydirdim yaptı yavrum. aslında doktor kabızlık için şurup vermişti ama onu 3 kere kullandım sonnra kullanmadım alışkanlık yapar diye bunuda annem gösterdi hem canı hiç yanmıyor fitil gibide değil, sabaha karşı rahatladı bebeğim. bu kaka sorunuda olmasaaaaaaaaaaaaaa

merhabalar herkese..
güzel bir gün geçirelim hepimiz ve bebişler :)
benim kızım da şimdi uyuyor ama bi uyandı mı da gece 12- 1 e kadar uyumak bilmiyor
sabah 5 ya da 6 ya kadar uyuyor ama..büyük insanlar gibi oldu uykusu, bi garip ..
betül görünmüyo kaç gündür merak ettim nerelerde acaba :)
duygucum selam nasılsın egeciği öpüyorum tombiş yanaklardan..
herkese sevgiler.. :)

Slm.kızlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir,bikaç gündür giremiyorum ben site ayın 11 inde takıldı kaldı bende hiçbişeye giremedim neyse sorunu bugün düzeltmişler sonunda,oğlum dün gece acaip huzursuzdu bütün gece karın ağrısından kıvrandı durdu şimdide uyudu yavrum,dışarı çıkarmayı düşünüyoruz bakalım umarım üşütmeyiz:)

selam canım hihoyyyt nasılsın mert efe nasıl ? seni merak ediyordum arayacaktım müsait olmazsın belki diye aramadım .. geçmiş olsun karnıı gazdan dolayı mı ağrıyor, üşütme sakın mertimizi canım sıkı sıkı giydir..ben geçen hafta pazar çıkartmıştım soğuk almış miniğim hemen ishal oldu :ecrin_bebek: pek narin benim kızım da :CüvCüv:
öpüyorum ikinizi de Şeniz :1hug:

napiyim mervecim mert efeyle uğraşıyorum zaten uyandı şimdide ıkınıyo valla,çok bunaldıda artık bi çıkaralım dedik inşallah üşümez,büşrayada geçmiş olsun yerim onu ben,karnı gazdan dolayı ağrıyo mervecim ah şu gazdan çektiklerimiz içim parçalanıyo resmen bende çok öperim ikinizdende görüşürüz tatlım

aytencim aynı dert bizde de var kakasını yapamuıyo ve akşam 9-10 olunca bi başlıyo onu sıkıştırmaya mosmor kesiliyo ıkınıyo ıkınıyo bişey yapamıyo bizde derecenin ucunu yağlayıp onunla çıkartıyoruz doktor dedi işe yarıyo ama böyle nereye kadar ılık su içirin dedi doktor aç karnına üç öğün bide aç karnına bir çay kaşığı zeytinyağı verin dedi o bile fayda etmedi bakalım napıcaz allah yardımcımız olsun

canım yaa hiç kıyamam ben ona , az daha sabır arkadaşım biraz daha hareketlensinler gaz problemi de kalmayacakmış inşAllah zinco bize iyi gelmişti, gerçi sen de denemişsindir belki..lansinoh iyi geldi mi göğüs çatlakların geçti mi ? benim de bebiş daha kuvvetli emmeye başladı sanırım, yine çatlıyo lansinoha devam yani :lepi: öptüm canım Allaha emanet olun..
ayten ve anessa bol bol ılık su için sizler de, o zaman bebişler daha az kabız oluyormuş :ecrin_bebek:

mervecim çok sağol deniycem inaşllahh geçer. 2 günde 1 kabız oluyor bebişim yaane kadar su içirmek lazım acaba

herkese günaydın güzel annelerr.benim minnoşta kakasını kaç gündür yapamıyordu kabızda degildi.kakasını yaparken aglıyor kızarıyordu kakası normal kokusundan da farklılaşmıştı ve kakasında kan pıhtısı gördüm kardeşimin drunu aradım bagırsak enfeksiyonu oluşmuş dedi şurup verdi onu kullanmaya başladım dünden beri.

birde istanbulda anadolu yakasında oturan arkadaşlar çocuk druna nereye gidiyorsunuz yada bildiginiz iyi bir çocuk dru varsa tavsiye edebileceginiz yardımcı olursanız sevinirim.

mervecim çok sağol deniycem inaşllahh geçer. 2 günde 1 kabız oluyor bebişim yaane kadar su içirmek lazım acaba

aytencim ben çok bol su içerim, bebişim hiç kabızlık çekmedi şu ana kadar..ama kendim sezeryan sonrası problem yaşıyorum bu konuda :çok üzgünüm: sende de var mıı ?
bebişe ılık su içirmeyi anessa nın dr.u önermiş üç öğün aç karnına ama ne kadar veriyor bilmiyorum :uhm:

mervecim seninle doğumlarımız naynı gün olmuş snaırım. benim kabızlık sorunum var evet ama doğumdan öncede vardı bende genetik yaniii.benneyaptımki

üç çay kaşığı canım sıcağa yakın ılık su ver dedi veriyorum ama hiçbir etkisi olmadı kaç gündür hakiki zeytinyağı da veriyorum ama yok yok yapamıyo hala garibim bende mecburen dereceyle yaptırıyorum

aytencim evet benim minik kuşum da 16 eylül de doğdu.. :)
ben hamilelikte bile kabızlık sorunu yaşamamıştım ama sezeryan tüm vücut dengemi bozdu yaa
kanamam da 50 küsür gün sürdü daha bitmemişti ki regl oldum....

aslıcım ben avrupa yakasındayım...ama çevremdeki tüm sgk ile anlaşmalı hastanelere gittim .. sonunda bir dr.a karar kıldım oraya devam ediyoruz .. :)

neden oluyor acaba bu canım yaaa, ben çok üzülüyorum bu urma benimkinin kakasının renginde ya da kıvamında bir sorun yok ama çıkaramıyorr orda tıkanıp kalıyor ben açıyorum tıkanıklığı bende zeytinyağı falan içirdim ama işe yaramadı ama suyuda bir deniycem bakalım çok sağol canım.a.s.

benimde kanamam 40 gün sürdü arada azar azar kanamam oluyorrr hala vucut toparlayamadı hele şu göbek beni sinir ediyorr birde kalıcı olursa diye çok korkuyorumm. hani öyle kilolu olsam yağ diğcem kiloluda değilimmmm. anlamadım gitti Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…