E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.241
bencede alışsın
valla beni bebekken nasıl beslemişler acaba
bende anca lokmaları 2 çiğniyorum hemen yutuyorum çok hızlı yemek yiyorum. bazen yavaş yiyeyim iyice çiğneyim diyorum 2 dk sonra bakıyom yine aynı. kaydirigubbakcemile2
yavaş yavaş alışır canım. bu arada büşbüş meleği nasıl toparlanmıştır biraz yavru..
ohh yarasın kuzucuğa afiyet olsun
rondoya bende karşıyım o tamamen krema gibi yapıyo ama tel süzgeçle öyle değil şimdi yedirdim sıpa ne çektiriyo vallahi sormayın neyseki bayağı yedi ilk bi kaç kaşıkta tükürdü ama inatla verdim ben galip geldim hatta süt vereyim dedim birazda almadı doydu sanırım:) maşallah oğluma benim bu arada bende nefes almadan yiyorum yemekleri e sonrada şişip ağrı çekiyorum sanki atlı kovalıyo:) görmemiş pis boğazlar gibimm:)
selam kızlar..
mustafa biraz önce yataktan düştü nasıl korktum yaaa... 2 sn mutfağa gittim koşa koşa biberonu kaptım geldim bi baktım yerde... allah korudu bişey olmaz herhalde artık... şimdi uyudu...
bu pütürlü konusunda ben de terddütteyim... rondodan tamamen çekip veriyorum.. yanlış mı yapıyorum acaba...
gnydn64 senin adın neydi canım yaa... ben bu yaşımda tam yutamıyorum.. küçük küçük lokmalar alırım iki saat çiğner öyle yutarım.. başka türlü sırtımdan omurgamdan gidiyomuş gibi oluyo...kaydirigubbakcemile3suyu bile biraz çok alırsam zor yutarım... ama faydası oluyo zor kilo akıyorum ben... hamilelikten önce aşırı zayıftım mesela...
geçmiş olsun canım....yatak odaısında mı yataktan düştü.. yatağınız yüksekse dr.a götürmen gerekli...beyin tomografisi çekiyorlar düşme durumlarında...ne olur ne olmaz...Allah korusun ilk ve son olsun inşAllah :Saruboceq:
selam kızlar..
mustafa biraz önce yataktan düştü nasıl korktum yaaa... 2 sn mutfağa gittim koşa koşa biberonu kaptım geldim bi baktım yerde... allah korudu bişey olmaz herhalde artık... şimdi uyudu...
bu pütürlü konusunda ben de terddütteyim... rondodan tamamen çekip veriyorum.. yanlış mı yapıyorum acaba...
gnydn64 senin adın neydi canım yaa... ben bu yaşımda tam yutamıyorum.. küçük küçük lokmalar alırım iki saat çiğner öyle yutarım.. başka türlü sırtımdan omurgamdan gidiyomuş gibi oluyo...kaydirigubbakcemile3suyu bile biraz çok alırsam zor yutarım... ama faydası oluyo zor kilo akıyorum ben... hamilelikten önce aşırı zayıftım mesela...
kızlar benim kaynanamda tırnaklarını arada uzatır yani kesmeyi unutur:) sinir olurdum çok laf çaktım hatta kendi annem bile tırnağı olmamasına rağmen yanında tırnak kesti mikrop olur ffalan diye:) bizimki anlamadı en sonunda dedimki anne tırnak uzatmak günah kes tırnaklarını dedim kendimi ble örnek verdim her zaman bebeği emziriyorum mikrop kapacak falan ama pek dikkat etmedi kesiyorumda unutmuşum sürekli suya giriyoya çabuk uzuyo derdi.Bende; olsun ama dikkat etmek lazım derdim ayyy ben çok ettim kaynanama bebek ellerini ağzına sürüyo ellerini öpme dokunma vs. anlamadı en sonunda tartıştık dedikodumu yapmış bende duydum o benim bebeğim mikrop kapmasını istemiyorum herkesten kapar sadece senden değilya bendende dedim özür diledi kusura bakma bu kadar hassas olduğunu düşünemedim dedi. senağlama yazık acıdım sonra ama şimdi dikkat ediyo yaşasın kötülük:teytey:
Aynen anlattığın gibiyim,dolaplarda ve kapılardaki su damlası lekesine bile dayanamam,dağınık bir evim var ama her yer temizdir,koltukları,halıları haftada 1 silmeye çalışıyorum Ayçaya rağmen..Pantolonumla yatağa asla oturmam,değil yatağın üstüne pantolunumu koymam,bişey sermeden Ayçayı koltuğa yatırmam,Parmak yalamaya gelince,acaba Ayçaya kahvaltı hazırlarken de mi öyle yapııyor diyorum...Ben de biraz manyağım yani..delikafadulden:bbo:işte en kızdığı şey,benim kayınvalidemde parmaklarını yalamak dışındakilerin hepsini yapıyor Allahtan ayrıyız..ve en titiz olduğum konu yağlı,salçalı ellerle dolaplara dokunulması.yerlere su damlatılması.başkasının evine gittğim zaman duvara kapıya,bile dokunmam leke olur belki diye,oturduğum yer bozulmuşsa düzeltmeden çıkmam o evden,gerçi ben biraz fazla takıntılım bu konularda hastaneden gelinde çantamın sapını kolonyalarla siliyorum,elim mutfaktaki sarı beze değse yıkmadan bişey yemiyorum,bilgisayar klavyem sürekli hijyenlenir zaten:bbo:yaa hiç iyi değil aslında..ama merti çok titiz alıştırmamaya çalışıyorum.
:
Benimkinin de tırnakları uzun,ve ojeli,bir de ojeli namaz kılıyor,öyle kılınır diyor ben hiç öyle bişey duymadım...bende içimi dökim biraz benim kaynanam asortik geçinir biraz koca koca tırnaklar mutfakta iğreniyorum o bişi yaparken yemiyorum bi kere geldiler zaten bursaya ondada mutfağa sokmadım emir alp i kucağına alınca omzuna dökülen saçları çocuğumun yüzüne değiyo sinir oluyom kayseriyede gidince mutfağı çok pis bence bi kadının temizliği mutfak ve banyosundan belli olur ocağın içini silmiyo banyo desen içler acısı vsssssssssss
bu yaz bi çıkış yolu bulmam lazım çünlü ilk kez gidip uzun süre kalıcam şimdiden stres basıyo
Valla çatalla ezileni Ayça asla yiyemez,ben rondodan geçiriyorum.Bize de doktor 8. aydan sonra,pütürlü yiyebilir dedi.Gerçekten ayçoş yiyemiyor,krema gibi olunca yiyor.ayyy bu konuda karışığım zaten ya, iki dr la görüştüm ek gıda listesi için..
bir tanesi çatalla ez ki azıcık pütürlü şeyleri yutmaya alışsın dedi... sonra çok zorlanırsın dedi.....
diğeri de rondodan geçir, pütürlüleri 8. ayda vereceksin dedi benneyaptımki
neden hep çelişir bu dr.ların verdiği bilgiler süprizzzzz
Muzu da cam rendeden geçiriyorum ben yiyemez benim kuzu,kızlar bende rondoya karşıyım süzgeçten geçiriyorum
merve süzgeçten geçiriyorum ama o şekilde süzgeçten değil salça sıkılan süzgeçler var ya onlarla süzüyorum hem de daha pütürlü taneli kalıyor onur da alışıyor mesela muzu balkanbağını elmayı çatalla ezip veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?