Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol canım..iyileşti artık toparlıyo yavaş yavaş...ameliyattan sonra 10 günde 200 gr almış tekrar hihoyyyt inşAllah daha da toparlar eski tombul haline döner :CüvCüv:

afiyet olsun oğluşuna....tel süzgeç dediğin şu un elediğim mi acaba ? dışı renkli ortası çukur süzgeç kaydirigubbakcemile3 ay ne bilgisizmişim mutfak konusunda şimdi şimdi anlıyorum kaydirigubbakcemile2

bizim kız meyvaya gelince şapur şupur götürüyo sebzeyi yemedi ee şaşırmamak lazım babası kılıklı olacak et oburdur eşim de antepli değil mi lülülülülülü

geçmiş olsun canım....yatak odaısında mı yataktan düştü.. yatağınız yüksekse dr.a götürmen gerekli...beyin tomografisi çekiyorlar düşme durumlarında...ne olur ne olmaz...Allah korusun ilk ve son olsun inşAllah :Saruboceq:

kızlar bende rondoya karşıyım süzgeçten geçiriyorum
merve süzgeçten geçiriyorum ama o şekilde süzgeçten değil salça sıkılan süzgeçler var ya onlarla süzüyorum hem de daha pütürlü taneli kalıyor onur da alışıyor mesela muzu balkanbağını elmayı çatalla ezip veriyorum

Geçmiş olsun canım..Merveye katılıyorum,yatağınız yüksekse doktora götürmen gerekli.

selam arkadaşlar. ben yaptığım sebze corbasını ve purelerı tel suzgecten gecırıyorum. doktorumuz ciğnemeye alışması için tel süzgeç önerdi. bazı bebekler hep rondodan gecırılmıs gıdalar yıyınce ilerıde yutma problemı yasayabılıyormus.

geçmiş olsun canım...

bence ıyı yapmıssın canım. herkesın dıkkat etmesı gerekıyor. bebekler cok cabuk etkılenıyorlar herseyden. bende kucuk bebeklerı şapur şupur öpenlere sinir oluyorum.

herkese iyi akşamlar

bende artık eskisi gibi pek giremiyorum.malum işe git gel,ev işi,emirle uğraşırken bana pek bişey kalmıyor.hsta olan arkadaşlara ve kuzucuklara geçmiş olsun.

canan ve salihacım sizede geçmiş olsun.

Aynen anlattığın gibiyim,dolaplarda ve kapılardaki su damlası lekesine bile dayanamam,dağınık bir evim var ama her yer temizdir,koltukları,halıları haftada 1 silmeye çalışıyorum Ayçaya rağmen..Pantolonumla yatağa asla oturmam,değil yatağın üstüne pantolunumu koymam,bişey sermeden Ayçayı koltuğa yatırmam,Parmak yalamaya gelince,acaba Ayçaya kahvaltı hazırlarken de mi öyle yapııyor diyorum...Ben de biraz manyağım yani..delikafadulden

Benimkinin de tırnakları uzun,ve ojeli,bir de ojeli namaz kılıyor,öyle kılınır diyor ben hiç öyle bişey duymadım...
Geçen gün Ayçanın ağzının kenarını çizdi tırnağıyla,hafif kanadı yavrumun ağzı...Ne deyim ki.

Valla çatalla ezileni Ayça asla yiyemez,ben rondodan geçiriyorum.Bize de doktor 8. aydan sonra,pütürlü yiyebilir dedi.Gerçekten ayçoş yiyemiyor,krema gibi olunca yiyor.
Ama mesela ,pirinçler rondodan geçirsem de hiç krema gibi kalmıyor 2ye bölünür gibi oluyor onu yiyor,ya da irmikli yiyebiliyor ancak o kadar küçük yani...

Muzu da cam rendeden geçiriyorum ben yiyemez benim kuzu,
dilinin üstünde çviremiyor,midesi bulanıyor...bu arada bal kabağı vermedim ben hiç,sebze niyetine mi veriyorsunuz tatlı olmuyor mu?
Benim kızımsebzeyi meyveden daha çok seviyor...hihoyyyt

junior ben muhallebiyi günlük süt,pirinç unu,şekerle yapıyorum..
bazen de su,pekmez ve pirinç unlu yapıyorum,pekmez yemiş olsun diye.

GÜNAYDIIINNNNNNNNN
Herkeye mutlu,huzurlu pazarlar...Oyları kullanalım,hakkımızda hayırlısı seçilsin inşallah...

günaydınnlar.

kociş ve kuzum daha uyuyorlar.bende erkenden uyandım zannediyordum.meğerse saatlari almamışız.:)

bizde kahvaltıdan sonra gideriz oy kullanmaya herhalde.devletimiz ve milletimiz için hayırlısı olsun.

herkeslere günaydın henüz oy kullanmadım kocam sandık görevlisi emiralp i komşuya bırakıp öğleden sonra bi koşu gidip kullanıcam oyumu Allah; DÜRÜST ,ÇALMAYAN ÇIRPMAYAN, HAYIRLI insanlar getirsin başımıza diyorum

merhaba güzel anneler ve tatlı bebişlerrr :)))
denizoyu uyuttum oy kullanmaya gitcem kocişin dönmesini bekliyorum çok sıra varmış 1 saattir gelemedi ...
herkes oylarını kullansınnnn , hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…