- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.261
afiyet olsun oğluşuna....tel süzgeç dediğin şu un elediğim mi acaba ? dışı renkli ortası çukur süzgeç kaydirigubbakcemile3 ay ne bilgisizmişim mutfak konusunda şimdi şimdi anlıyorum kaydirigubbakcemile2
bizim kız meyvaya gelince şapur şupur götürüyo sebzeyi yemedi ee şaşırmamak lazım babası kılıklı olacak et oburdur eşim de antepli değil mi lülülülülülü
junior ben muhallebiyi günlük süt,pirinç unu,şekerle yapıyorum..
bazen de su,pekmez ve pirinç unlu yapıyorum,pekmez yemiş olsun diye.
arkadaşlar siz evde muhallebi hazırlarken nasıl yapıyorsunuz ne koyuyorsunuz içine?
herkeslere günaydın henüz oy kullanmadım kocam sandık görevlisi emiralp i komşuya bırakıp öğleden sonra bi koşu gidip kullanıcam oyumu Allah; DÜRÜST ,ÇALMAYAN ÇIRPMAYAN, HAYIRLI insanlar getirsin başımıza diyorum
duyguuu kız ben ayçanın çantasıı almadan bakkala bile gitmem
ayrıca normal çantamda bir bez bir de emzzik hep bulunur,böyllee eve getirir işte siziiii
Aynen canım benimde dip köşe temizlik gözüm yemiyooo yalan yok..ay bilmiyom valla bence de insanın içinde olacak temizlik yapmak...bazen bi gireyim şölee baştan aşağıya bi temizleyeyim şu evi diyom ama yalan değil gözüm yemiyo vallaa
kızlar benim kaynanamda tırnaklarını arada uzatır yani kesmeyi unutur:) sinir olurdum çok laf çaktım hatta kendi annem bile tırnağı olmamasına rağmen yanında tırnak kesti mikrop olur ffalan diye:) bizimki anlamadı en sonunda dedimki anne tırnak uzatmak günah kes tırnaklarını dedim kendimi ble örnek verdim her zaman bebeği emziriyorum mikrop kapacak falan ama pek dikkat etmedi kesiyorumda unutmuşum sürekli suya giriyoya çabuk uzuyo derdi.Bende; olsun ama dikkat etmek lazım derdim ayyy ben çok ettim kaynanama bebek ellerini ağzına sürüyo ellerini öpme dokunma vs. anlamadı en sonunda tartıştık dedikodumu yapmış bende duydum o benim bebeğim mikrop kapmasını istemiyorum herkesten kapar sadece senden değilya bendende dedim özür diledi kusura bakma bu kadar hassas olduğunu düşünemedim dedi. senağlama yazık acıdım sonra ama şimdi dikkat ediyo yaşasın kötülük:teytey:
selam kızlar..
mustafa biraz önce yataktan düştü nasıl korktum yaaa... 2 sn mutfağa gittim koşa koşa biberonu kaptım geldim bi baktım yerde... allah korudu bişey olmaz herhalde artık... şimdi uyudu...
bu pütürlü konusunda ben de terddütteyim... rondodan tamamen çekip veriyorum.. yanlış mı yapıyorum acaba...
gnydn64 senin adın neydi canım yaa... ben bu yaşımda tam yutamıyorum.. küçük küçük lokmalar alırım iki saat çiğner öyle yutarım.. başka türlü sırtımdan omurgamdan gidiyomuş gibi oluyo...kaydirigubbakcemile3suyu bile biraz çok alırsam zor yutarım... ama faydası oluyo zor kilo akıyorum ben... hamilelikten önce aşırı zayıftım mesela...
ismim serap canım
yine yanlış olsun canım annenin sevgiyle yaptığı hiçbirşey zararlı değildir bence
valla ben çok hızlı yiyorum dediğim gibi ama öyle alışmışım yavaşlayamıyorum. sanırım bu yüzden hep kabızlık problemim oluyor
Oyyy maşallah 41 kere eskisi gibi dombili olsun benim prensesim valla sevmeyiz biz öyle boğumsuz demi Mervecimkaydirigubbakcemile3sağol canım..iyileşti artık toparlıyo yavaş yavaş...ameliyattan sonra 10 günde 200 gr almış tekrar hihoyyyt inşAllah daha da toparlar eski tombul haline döner :CüvCüv:
Aynen anlattığın gibiyim,dolaplarda ve kapılardaki su damlası lekesine bile dayanamam,dağınık bir evim var ama her yer temizdir,koltukları,halıları haftada 1 silmeye çalışıyorum Ayçaya rağmen..Pantolonumla yatağa asla oturmam,değil yatağın üstüne pantolunumu koymam,bişey sermeden Ayçayı koltuğa yatırmam,Parmak yalamaya gelince,acaba Ayçaya kahvaltı hazırlarken de mi öyle yapııyor diyorum...Ben de biraz manyağım yani..delikafadulden
Benimkinin de tırnakları uzun,ve ojeli,bir de ojeli namaz kılıyor,öyle kılınır diyor ben hiç öyle bişey duymadım...
Geçen gün Ayçanın ağzının kenarını çizdi tırnağıyla,hafif kanadı yavrumun ağzı...Ne deyim ki.
Valla çatalla ezileni Ayça asla yiyemez,ben rondodan geçiriyorum.Bize de doktor 8. aydan sonra,pütürlü yiyebilir dedi.Gerçekten ayçoş yiyemiyor,krema gibi olunca yiyor.
Ama mesela ,pirinçler rondodan geçirsem de hiç krema gibi kalmıyor 2ye bölünür gibi oluyor onu yiyor,ya da irmikli yiyebiliyor ancak o kadar küçük yani...
Muzu da cam rendeden geçiriyorum ben yiyemez benim kuzu,
dilinin üstünde çviremiyor,midesi bulanıyor...bu arada bal kabağı vermedim ben hiç,sebze niyetine mi veriyorsunuz tatlı olmuyor mu?
Benim kızımsebzeyi meyveden daha çok seviyor...hihoyyyt
günaydınnlar.
kociş ve kuzum daha uyuyorlar.bende erkenden uyandım zannediyordum.meğerse saatlari almamışız.:)
bizde kahvaltıdan sonra gideriz oy kullanmaya herhalde.devletimiz ve milletimiz için hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?