Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım aynen o minicik delikleri var:)

junior ben muhallebiyi günlük süt,pirinç unu,şekerle yapıyorum..
bazen de su,pekmez ve pirinç unlu yapıyorum,pekmez yemiş olsun diye.

ya canım kızmadın mı dudağının kenarını kanatınca ben kızardım zaten oldukça hassasım bu konuda ayrıca nasıl namaz kılınırmış anlamadım sanırım bu konuda çok bilgisiz gerçi beni ilgilendirmez ama neyse duramadım yinedelikafadulden

arkadaşlar siz evde muhallebi hazırlarken nasıl yapıyorsunuz ne koyuyorsunuz içine?

evet canım sinir olurum bende öpülmesine zaten öpemiyo kimse ben odadan çıkınca ne oluyo bilmem genelde el yıkamaya çıkıyorum:) bu giidişle odaya lavabo yaptırcam:dance: yalnız kalamsın kimseyle diye dermişimmmdelikafadulden bu arada ben bi kaç kez yaptım muhallebi balkabağıyla pirinç unu karıştırıp yaptım içinede pekmez koydum pişince, kuru meyvelide yaptım yedi bazen insan ne vereceğini şaşırmıyor değil hanee:)

amiiiiinn ben kullandım bebişle gittim torpilde vardı hemen girdim çıktım yoksa ALLAH muhafaza çok kalabalık

günaydın kızlarrr dün hava kötü diye internet de yok tu giremedimmm. hasta olan bebişlere geçmiş olsun fatmacım spiralın hayırlı olsun kızlar temizlikten bahsedilmiş oy oy oyy
ben hayatımda araplar kadar pis insan görmedim. fasta tam bi kabus zannediyodum ama cezair daha kötüü bi kasaba gittik ana aman sadece kesmişler tavukların tuylerı yarım yamalak yolunmuş kokuyoo valla et almıyorum su an cuma gunu eşimin kuzenine gittik eşi arap yeni dogum yaptı sözde yemege gittik ıyyykk evde bi kedi var tamam hayvanları severım mutfak tezgahında o yemegin yanında ne işi var ıyyyy ilk o zaman dedim eyvah ben nasıl yemek yiycem alpın çantasını falan yalıyo daynamadım dedım az su kedıyı alın ben gidene kadar yemege gelincee önce esımle arkadaşları yedi ben alpin karnını doyuruyodum sonra ben yedım ama ne yemekk
bi çorbayla bi tabak dolma geldi ama çatalım kasıgım kirli belliki ömcekı yıyen kısıden kalmışinsan bi temiz çatal kasık verır hadi ye ye dıyo annesı enson rejımdeyım dedım kız çorrbaya bi kasık koydu onu aldım çatalıda peceteye sildim mecbur birtane kabak yedımm allahtan bardagım temizdide suyumu rahatca içtimm yaaa işte böle türklerın en
pisi bile bunların yanında tamiz kalırr

bizde daha gitmedik oy kullanmaya

ben öpme konusunda çok katı değilim zaten başta ben ve babası olmak üzere içimizden geldiğince öpüyoruz. babannesi annennesi teyze amca yakın akrabalar bunlarda çekinerek de olsa öpüyorlar bişey demiyorum.
herkezin kendi tercihi en doğrusunu anneler bilir.
bence bebek öpüp koklanarak büyümeli

Kızlar oyumuzu kullanıp geldik,herkese hayırlı olsun.

Seyracım valla ojeli namaz kılanı ilk defa kaynanamda gördüm,ben böyle kılıyorum dedi,ona bakarsan saçda boyalı kılıyorlar aynı şey dedi,nasıl mantık anlamadım benim annemin saçı boyalıdır kılar namazını ama ojeli kılmaz asla,öyle kılınırmı beee,inanç işte ben ne deyim...Dudağının kenarına gelince,ayy anne nasıl yaptın yazık ya,tırnaklarını kes istersen gibi söyledim daha ne deyim kendi annem olsa bağırırım her lafı söylerim...senağlama

bal kabağını ben hiç sevmem bizim eve girmez! nasıl yapıyorsunuz onla muhallebi??sütle mi oluyor???

Selamlar..Bizde oyumuzu kullandık bol bol sahilde yürüdük geldik ..En az 5 km yürüdük..Sonra açlıktan bayılcaktıkki yemek yemeye oturduk ne oldu dersiniz Ege beyimiz kaka yaptı:bbo:Yanımda bez falanda olmadığı için apar topar 10 dakika içinde evde olma çabasına düştük..Eve geldiğimizde sırtımızdan şapır şapır terler akıyordu..Bezi bir açtım minicik bir kakakafamçokkarıştıEh be oğlum dedim kırk yılda bir dışarda keyif yapalım dedik eve nasılda getirdin bizi koşa koşa..Neyse bizde sipariş verdik şimdi açlıktan bayılmak üzere bekliyoruz..Ege beyde keyfi yerinde altı açık oynuyorr..Ohhh valla bebek olmak varmış nasılda parmaklarında çeviriyorlar bizi...
Geçmişi okuyamadım henüz akşama okucam inşallah görüşürüz hepinizi öpüyorum..

duyguuu kız ben ayçanın çantasıı almadan bakkala bile gitmem
ayrıca normal çantamda bir bez bir de emzzik hep bulunur,böyllee eve getirir işte siziiii

kızlar selam..oyumuzu kullandık geldik,merti komuşuya bırakmıştım akıllı akıllı duruyo kuzum anadan haberi yok:bbo:merti kayınvalideme bırakıp gezmeye gidecektik,hazırlandım odaya girdim mert uyumuşşş,hep aynı şeyi yapıyo:çok üzgünüm:babasıda kanepede uyudu şimdi.hıh mert uyandı.hoşçakalın..

Mevlüde canım araplara pis derler duymuştum...ayy asla yiyemem öyle yerde yemek,bir daha yemeğe giderken aç gitme sen de..evde önceden bişeyler atıştır bence...

duyguuu kız ben ayçanın çantasıı almadan bakkala bile gitmem
ayrıca normal çantamda bir bez bir de emzzik hep bulunur,böyllee eve getirir işte siziiii

Sorma canım yaa bende her zaman yürüyüşe bile gitsem alırım çantasını..Bu sefer dedim ay boşu boşuna taşıcam o çantaı hadi boşver..Zaten sahil evden 500 mtre falan..Birşey olursa döneriz dedimbenneyaptımkiHee tabiki bir tane kusuk mendilimizi aldıkkaydirigubbakcemile3Ders oldu bizede birdaha hayatta çıkmam öyle..

betüüüülll çık ortayaaa,gördüm ordasıın...hihoyyyt
baban ne yaptı canım,belli oldu mu?Aday diyordun yanlış hatırlamıyorsam...

Oy gecmıse baktım hızlıca..

Gul bakalım bellı olmadı daha.. hayırlısı olsun ınsallah.. babam bı bakıma ıstıyor bı bakıma ıstemıyor aslında :)
Cunku calısmalar cok cok yogun.. eger secılırse daha yogun olacak.. gozu korkuyor sanırım bıraz yasıda gectı..
çok alışkan bır ınsandır babam ama yınede hayırlısı olsun dıyor bakalım..
yarına daha net olur sanırım sonuclar..

herkese iyi akşamlar

bizde bütün gün dışarıdaydık.şimdi geldik eve.kahvaltıdan sonra evimizin önü park orada durduk uzun süre oğluşumlan.bütün apartman aşağıdaydı zaten.hep beraber iyi oldu.akşamüstüde arkadaşlarla sahile gittik,gezdik,yemek yedik geldik.

Halime hoşgeldin canım...Biz de parka gidecektik,yol da uyudu ayça aynen geri döndük..
Betül ne sormuştun?Görmedim sanırım,hatırlamıyorum.

ay bilmiyom valla bence de insanın içinde olacak temizlik yapmak...bazen bi gireyim şölee baştan aşağıya bi temizleyeyim şu evi diyom ama yalan değil gözüm yemiyo vallaa
Aynen canım benimde dip köşe temizlik gözüm yemiyooo yalan yok..
Günahından ötle bebek varsa tırnak uzatmak yanlış olur bence...Genç kızken bende uzatırdım..Şuan uzatmıyorum tabıkı hatta dibinden kesiyorum bebeğim için ama günah olduğundan değil...
Çok geçmiş olsun canım çok yüksekse bencede doktora götürmekte fayda var..
Off bende öyle yemem resmen yutarım yıllarca bende çektim kabızlıktan ama 1 yıldır maşallah kayısı sayesınde kurtuldum..Çok şükür...
sağol canım..iyileşti artık toparlıyo yavaş yavaş...ameliyattan sonra 10 günde 200 gr almış tekrar hihoyyyt inşAllah daha da toparlar eski tombul haline döner :CüvCüv:
Oyyy maşallah 41 kere eskisi gibi dombili olsun benim prensesim valla sevmeyiz biz öyle boğumsuz demi Mervecimkaydirigubbakcemile3

Kızım madem bu kadar titizsinde ben bütün evin camlarını silince ne şaşırıyonkaydirigubbakcemile3Birde bana diyon nasıl sildin ya bütün camları diye:bbo:
Hem sen ne zaman vakit buluyonda yapıyon bunları banada söyle bari bende yapayımCADIARZUBen ne koltuk silerim ne halı silerim hiç ğraşamam yıkamaya gönderirim..Haftada 1 2 kere komple elektrik süpüresi tutar,mutfağı banyoyu elimle silerim viledasız..lavaboları ovarım..Birde toz..O kadar..Benim için giyim kuşam banyo ve mutfak en önemlisi...Açıkçası deli gibi titizim diyemicem...

Halimecim özletme kendini bu kadar hiç gelmiyorsun yaa artık...

selam kızlarrr ben geldim annemdeydim bu hafta sonu sölemiştim nasılsınız herkesler sandık başındaydı bugün herhalde allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahh
nasılsınız bi yaramazlık yok inşallah bebişler nasıl

Duygu hiç cam silmem sildiririm:jeyyar: İskenderundayken 15te bir kadın gelirdi burda bulamadım kadın ama kaynanam ayda bir siliyor sağolsun,gerçi en son sildiğinden beri 1 aydan fazla oldu.
zaten hep 5. katta oturdum burda da 5. kattayım,başım döner benim,denedim ama kötü oluyorm,korkarım.:1closedeyes:
koltuk ve halılara gelince herkes yatınca koltukları silerim,şöyle üstünden sabaha kuruyacak gibi
halıları da süpürdükten sonra basılan yerelri silerima am koltukları çekerek değil tabii
lavabo,banyo hemen hemen hergünkü rutin işimdir ,toz alma da 3 günde bir...
Benden manyakları da vardır canım ben de çok titizim diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…