Doğum yapmış olan anneler buraya....

gece gece bi slmla girimm barii kimsede yuukk ama...ayy oku oku şimdi bitirdimnaniknanik roman gibiisinizz valla ya sürükleyici....herbirirniz...vereliniortak
ya can sıkıntım gidiyo sizleri okudukça stresim azalıyo en azından diyrum ki bu sorunları yaşayan bi ben değilimm.. mesela eş konusunda konuştuklarınız..bebişlerinn sorunları.. falann filann..
iyi oluyo ya valla bende küsüm herifee uff deli ediyo benii varsa yoksa ailesii..neyse acmayım bayramlık agzımıı...cocukta olunca iyce vurdumuymaz oluyo bu erkekler...:mymeka:

bende hiç evde durmuyom geziomm yada misafir gelio giremiyom nete pek fazlada sohbet olmuyo zatii..
ya gülsüm doğurmuşş hee ayy hadi gözü aydın dua edriz tabii ya allahımm iyilik versinn...
nette konuşmuştuk daha gecen sancım var cok kötü demiştii canım benimm allah bagışlasın inşallahh..
müjde cnm seninde hayırlıolsun bakalım erkekmişş rabbimm saglıcakala kavuştursun..
resimler koyulmuşş hepsii çok güsell...
arzucum siznde hayırlı olsun inciniz saglıkla cıksınn hepiciğii...
betüll ugramışş canım ya allah kolaylık versinn sana da buralar sensiz kaldııı yawriimopuyorumnanaktan

Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar:)
Sabahtan iki satır yazam dedim sonra belki giremem...
Canancım hoşgeldin özlettin kendini valla yaaa Kıvanç kuzusunada 41 kere maşallah yerim ben onu yüzerken her yerini ısırmalı o tosun balığınopuyorumnanaktan
Sehercim Ege bazen o yoğurdun tamamını yiyor :nazar:ben verirsem yer ama ben o kadar vermıyorum bıraz daha az verıyorum canım
Salihacım nasılsın kuzucuk nasıl?Bütün erkekler aynı canım kalıptan çıkmış bunlar sadece renkleri zevkleri falan değişmiş:roflol:Ne yapcan işte..Allah yardımcımız olsun...
Kızlar bebelere çorba vermeye devam ediyormusunuz?Yoksa normal pişen yemeği ezipmi veriyorsunuz?
Ege öyle bir yemek pişirince minik minik yiyor tabi ağzında çiğnemeye çalışıyor..Sonra istemiyor..Mesela dün makarna vereyim dedim tavuk vardı ayıptır söylemesi..Düdük makarna varya ondan iki tane yedi :roflol::roflol:

Günaydın.iyi pazarlar.

bende kocişle dünden beri küsüm.bugün denize gidecektik annelerinin yanına sinirden gitmedim.şimdide horul horul uyuyor.offf yapılması gereken ev işleri var ama canım bişey yapmak istemiyor.

emirde 2 gündür hiçbirşey yemedi.sadece emiyor.sıcaklardan mı acaba?sizinkilerde öyle mi ya.çok üzülüyorum.birde çok hareketlendi bugünlerde.sandalyelerin tepesine çıkmaya çalışıyor.geçen gün sandalyede oturuyordum.sandalayenin ayaklarında aradaki çubuklar varya oraya ayağını atmış elleriylede bana tutunmuş havada duruyor.elleri bi kaysa parkenin üstüne düşecek.birde biz ellrinden tutup yürütüyoruz artık.ama yorulunca oturuveriyor yere minik kuşum :))

slm kızlar nasılsınız umarımm herkes iyidir... benim canım sıkkınn uzun hikaye eşimle kavgalıyımm ay nefretler bastıı resmennnnn.
zatenn benim yazılar gözükmüyo sanırımm kimsecikler bişey yazmamışş anlaşılann benim burda dostum arkadaşım yokmuşşş..
zaten gelemiyom artıkkk sorunn değill
ben kacar allaha emanet olunn bys

Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar:)
Sabahtan iki satır yazam dedim sonra belki giremem...
Canancım hoşgeldin özlettin kendini valla yaaa Kıvanç kuzusunada 41 kere maşallah yerim ben onu yüzerken her yerini ısırmalı o tosun balığınopuyorumnanaktan
Sehercim Ege bazen o yoğurdun tamamını yiyor :nazar:ben verirsem yer ama ben o kadar vermıyorum bıraz daha az verıyorum canım
Salihacım nasılsın kuzucuk nasıl?Bütün erkekler aynı canım kalıptan çıkmış bunlar sadece renkleri zevkleri falan değişmiş:roflol:Ne yapcan işte..Allah yardımcımız olsun...
Kızlar bebelere çorba vermeye devam ediyormusunuz?Yoksa normal pişen yemeği ezipmi veriyorsunuz?
Ege öyle bir yemek pişirince minik minik yiyor tabi ağzında çiğnemeye çalışıyor..Sonra istemiyor..Mesela dün makarna vereyim dedim tavuk vardı ayıptır söylemesi..Düdük makarna varya ondan iki tane yedi :roflol::roflol:

kendi kendime bii iyi geceler diliyiim misafirlerden başka bakan yok sayfaya...
teşekkür ederim duygucum nasıl olsun işte cnm ya..dünn biraz limoniydikk şimdii ben çekiliomm o konuşuyoo.. yine bi küsüp bi barışıyozz..:kedi:melih buğram da iyi teyzesii ellerinden öper..şükür rahatıı yerinde allah bozmasın..(hiçbirrimizide tabe)...:Saruboceq:
canım ben evet hala veriyorum corbasını ya tel şehriye corbası yada yayla çorbası bazen tarhana ..kendimizede yapınca ona da ayırıyorum canım tuzsuz olarak..2 gün yediriyorm corbayı..normal evde dün mesela semiz pişirdimm yogurtla yedirdim..bide dediğin gibi bugün tavuk verdim bende...oyy mavişim 2tane düdük makarna yedii haaa kaydirigubbakcemile3bende onu yesem olmazmıııyerimseniben..iyice büyüdüler artıkk yaa maşallah inş..egeli ege paşassı da iyidr duygucum...opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız umarımm herkes iyidir... benim canım sıkkınn uzun hikaye eşimle kavgalıyımm ay nefretler bastıı resmennnnn.
zatenn benim yazılar gözükmüyo sanırımm kimsecikler bişey yazmamışş anlaşılann benim burda dostum arkadaşım yokmuşşş..
zaten gelemiyom artıkkk sorunn değill
ben kacar allaha emanet olunn bys

iyi sayılırız canımm sende iyi ol kıss... bu erkekler hep bölee :mymeka:anacıımm ayy ne cokk küs varmışş bizdende...:sinifsinif:bi tek sen değilsinn bakk herbirimiz bişeyy yaşıyoruzz..off off insanın sinir edr bu erkekler..kıss niye arkadaşınn olmasıınn bizler varız ya :1hug:canıımm aşk olsunn..gell yaz buraya içini dökk canımm sıkma canını en azından burda sters atıyozz yaa:teselli:

herkeslere günaydın ben yıllık iznimi aldım kızlarr, gerçi şirketin mali durumları çok kötü ama bende artık çok yoruldum, kayınpeder cumartesi günü kayınvalideme şu gün yola çıkarız oğlanı alırızda dedi, ben de yıllık izin aldım ben baba siz yaylaya gideceksiniz diye dedim, bana güldü sen beni ciddiyemi aldın ben sana şaka yaptım biz nasıl bakalım geceli gündüzlü 56 yaşında insanlarız dedi. ben şaşırdım kaldım ben dedim siz taile çıkacasınız diye izin aldım yoksa egenin gimeyeceğini bende biliorum dedim. neyse hem onlar tatil yapmış olur hemde ben oğluşumla doya doya tatil yaparım zaten eşimde 20 sinde tatile çıkyor 1 haftalığınaaa ii oldu bahane oldu.

günaydın
ayten çok güldüm yaa demek şakaymış egeyi götürecekleri

aaaa herkesler kocasıyla kavgalı sanırsam biz deeee biz de kavgalıyız :mymeka: herhalde kavga mevsimi geldi. biz de düğüne götürmedi diye kavga ettik.

canan gelmiş kaçırmışım kız tekrar gelirsen kıvançın denizdeki fotolarını koyuver bacuuuumm.

ayşe kııı alınma bazen oluyo bazen canım yaaa sen gel gene gel.

yaa kızlar bizim bıdşlar yaşlarına girmek üzere zaman nasıl hızlı akıyorr allahım onlaraaa uzun ömürler versin acılarını göstermesin inşallah..

günaydın
ayten çok güldüm yaa demek şakaymış egeyi götürecekleri

aaaa herkesler kocasıyla kavgalı sanırsam biz deeee biz de kavgalıyız :mymeka: herhalde kavga mevsimi geldi. biz de düğüne götürmedi diye kavga ettik.

canan gelmiş kaçırmışım kız tekrar gelirsen kıvançın denizdeki fotolarını koyuver bacuuuumm.

ayşe kııı alınma bazen oluyo bazen canım yaaa sen gel gene gel.

valla şakaymış ama bana hiç şaka gibi gelmediii vallaaa, halasıdaaa çocuğumuzu da götürürüz demişti odamı şaka yapmış yani..

günaydınlar....ay aytencim canım benim boşuna strese girmişsin yanii ama en azından demek kş artık biliyosun ki bunlar egeyi alıp biyere gitmezler sensizz...için rahat olsun canım...canancım keyfini, sür tatilin oğlunun denizin oh bi dahaki buluşmada da artık görüşürüz inşallah...alincim ben böle dayanamıyom sölüyom valla napım...
aytencim sen şimdi izinde misin işte misin demişin ya eşim 20 sinde çıkacak diye onunla mı çıkacaksın bu durumda yani

o ayaktaki soyunuk raziye sen misin ne o kıs manken gibi dikiliyosunnn bi de kilom var diyosun yok göbeğim var diyosun bizi mi kandırıyon sennnn:olmaz:

günaydınlar....ay aytencim canım benim boşuna strese girmişsin yanii ama en azından demek kş artık biliyosun ki bunlar egeyi alıp biyere gitmezler sensizz...için rahat olsun canım...canancım keyfini, sür tatilin oğlunun denizin oh bi dahaki buluşmada da artık görüşürüz inşallah...alincim ben böle dayanamıyom sölüyom valla napım...
aytencim sen şimdi izinde misin işte misin demişin ya eşim 20 sinde çıkacak diye onunla mı çıkacaksın bu durumda yani

canım 13 ünde izne çıkıcam. inşallahh. evet boşuna strese girmişim ama egeyle ilgili bişey olmayınca ben cesaret edip izin isteyemiorum ama oğluşum söz konusu oluncaa aman işten çıkarsınlar isterlerse diyip acayip casaretlenip çatır çatır istiyorum iznimi her şerde vardır bir hayır diye boşuna demiyolar.

Back
X