- Konu Sahibi Girl and baby
- #29.921
kız canan napıosun nasılsınn canım benim seni pek özlevedim ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))))))))))))))))))))))))
ya ben deeee istiyorum bu şarkıyııııı çeşmeli sayılırım ben deeeeeeee.lütfeeenn nerden bulurum????????*
Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar:)
Sabahtan iki satır yazam dedim sonra belki giremem...
Canancım hoşgeldin özlettin kendini valla yaaa Kıvanç kuzusunada 41 kere maşallah yerim ben onu yüzerken her yerini ısırmalı o tosun balığınopuyorumnanaktan
Sehercim Ege bazen o yoğurdun tamamını yiyorben verirsem yer ama ben o kadar vermıyorum bıraz daha az verıyorum canım
Salihacım nasılsın kuzucuk nasıl?Bütün erkekler aynı canım kalıptan çıkmış bunlar sadece renkleri zevkleri falan değişmiş:roflol:Ne yapcan işte..Allah yardımcımız olsun...
Kızlar bebelere çorba vermeye devam ediyormusunuz?Yoksa normal pişen yemeği ezipmi veriyorsunuz?
Ege öyle bir yemek pişirince minik minik yiyor tabi ağzında çiğnemeye çalışıyor..Sonra istemiyor..Mesela dün makarna vereyim dedim tavuk vardı ayıptır söylemesi..Düdük makarna varya ondan iki tane yedi :roflol::roflol:
slm kızlar nasılsınız umarımm herkes iyidir... benim canım sıkkınn uzun hikaye eşimle kavgalıyımm ay nefretler bastıı resmennnnn.
zatenn benim yazılar gözükmüyo sanırımm kimsecikler bişey yazmamışş anlaşılann benim burda dostum arkadaşım yokmuşşş..
zaten gelemiyom artıkkk sorunn değill
ben kacar allaha emanet olunn bys
günaydın
ayten çok güldüm yaa demek şakaymış egeyi götürecekleri
aaaa herkesler kocasıyla kavgalı sanırsam biz deeee biz de kavgalıyız :mymeka: herhalde kavga mevsimi geldi. biz de düğüne götürmedi diye kavga ettik.
canan gelmiş kaçırmışım kız tekrar gelirsen kıvançın denizdeki fotolarını koyuver bacuuuumm.
ayşe kııı alınma bazen oluyo bazen canım yaaa sen gel gene gel.
günaydınlar....ay aytencim canım benim boşuna strese girmişsin yanii ama en azından demek kş artık biliyosun ki bunlar egeyi alıp biyere gitmezler sensizz...için rahat olsun canım...canancım keyfini, sür tatilin oğlunun denizin oh bi dahaki buluşmada da artık görüşürüz inşallah...alincim ben böle dayanamıyom sölüyom valla napım...
aytencim sen şimdi izinde misin işte misin demişin ya eşim 20 sinde çıkacak diye onunla mı çıkacaksın bu durumda yani
o ayaktaki soyunuk raziye sen misin ne o kıs manken gibi dikiliyosunnn bi de kilom var diyosun yok göbeğim var diyosun bizi mi kandırıyon sennnnlmaz: