Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

aynurxoxz

yaşama sevincim3 melegim
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
1.925
1
116
44
Tokat
kızlar üçüz anneleri burada buluşalım diye sayfa açmıştım orada hamilelerimiz çogaldı buradada bebekleriimizle ilgili problemleri falan konuşuruz yani hamişler doğum dan sonraki yeriniz burası malum 3 taneyle 1 tane büyütmek aynı şey değil o yüzden birbirimizi bir biz anlarız birbirimize faydalı bilgiler tavsiyeler veririz :lepi:bekliyorum haydiiiiii

bakın size oğluşlarımla birde foto koyayımyerimseniben

Son düzenleme:
kız aynurrrrrrrrrrr..................dıger topıge gelemıyon buıde yenımı actın kız.................cok ıyı yaptın..........ama gırmıyolarkı yogunluktan..............cok tatlılar yaaaaaaaaa sen mısın o fıstıksın kız masallah.................hadı topla herkesı

maşalllahh diyorum ağzım açık kaldı...

3 bebekle bir yere tek başına böyle arabalarlaa çıktığımı hayal ettim birden beni aşar dedim:) ama harika bir duygudur sanırım 3 üz yada 2iz annesi olmak çok özeniyorum ben..:Saruboceq:

darısı sırayla bıze ınş..............sıra sımdı papatyada.......................

aynur maşallah bizimkilerde böyle büyüsünler artık bizde dışarı çıkar gezerizzz üçüz annesi olmak çok güzelmiş hele birde tipine bakıp senmi doğurdun der gibi bakmaları daha komik oluyorr :)))
aynur bunları senmi doğurdun :))))
ben şimdi bebişlerime bakıyorum bunlar nasıl sığmış diyorum

saolun kızlar valla görmedim aynı topikten başka olduğunu..benim amacım doğum yapmış bebişlerini kucagına almış üçüz annelerle sorunlarını paylaşmak daha önceki arkadaşlar (tuba,mehlika,pitos)bunlar ve dahası bebeklerini gelişimlerini merak ediyorum ama her zaman giremediğim için sayfaları tek tek aramam gerekiyor bizler artık direk buraya gireriz sizlerde hamilleler diğer tarafta konuşuursunuz hamilelikle ilgili sorunlarınızı.. daha iyi olur

evet nil haklısın banada şaşkın şaşkın bakıyorlar ee bende boy 1.54 olunca pek yakıştıramıyorlar..sende doğum yapmışsın canım hayırlı olsun.

kızlar bu arada çarşıya eşimle çıkmıştık ayoll tek başıma 2 arabayı nasıl sürerim

aynurcum eline sağlık burdan rahat olur sahi ya insanların soru sormasından bana fenalık geliyor ama özellikle hastahanede aaaa bunlar üçüzmü yokj kardeşim beşiz ikisi evde töbeee töbee yaaa ve nice saçma sorularr
aynurcum bebişlerim 2 kg doğan oğlum 2800 civarı kızım 3 liko 1510 gr doğmuştu diğer oğlum 1970 gr doğdu şimdi 3600 2 aylık oldu kuzular
senin kuzular çok şeker maşallah koca adam olmuşlar kıss sende sahiden hiç üçüz anası gibi durmuyon he lise talebesi gibisin maşallah

saol canım

valla bizde çarşıdayken çocuk arabalarını ikiliyi eşim tekide ben kullanıyorum allahtan insanlar ikiz zannediyor '' aaaa ikizlere baak'' falan diyorlar üçüz oldugunu anlayanlar daha b,ir hayret ediyor ben genellikle ayrı ayrı giydiriyorum göze baytmasınlar diye.ama insanlarada hak vermek lazım benim olmasa başkasında olsa bende merak ederdim kesin, zira kendim bile inanmış değilim bu duruma:))

benimde en sinir oldugum şey sorular: yok yürüyorlarmı ,aynı saattemi yatıyorlar,aynı zamandamı ağlıyorlar,şöylemi ,böylemi hadi samimi olanları geç yanına gelen tanımadıgın insanlar bile gelip soruyor.sanane beee kardeşimmm allah,allah..

yaaa arkadaslarr merakk edenn arkadaslarr hakkindaa niyee oylee sanenee falann yaziyorsunuzkii bencee cokk kiricii konusuyorsunuzzz
cokk guzell bir duyguu olmasii gerek ikizz ucuzz annesii olmakk her kulunn hakki degildirr insanlarr merakk ettiklerii vee cokk sevimlii olduuklarii icinn soruyorlardirr benimdee eltiminn ikiz kizlariii varr demekk odaa benimm hakkimdaa boylee dusunebilirr benn onadaa sormayayimm artikkk

karabıber evet gercekten farklı bı duygu............rabbım tum ısteyenlere versın ınş.............elbette merak edılıyo dıkkat cekıyo bebışler .............saglıkla gelsınler ınşşşşşşşş

ayyyy canlarım nyaaa,
nilim bebeklerin hayırlı olsuuunn,Allah analı babalı büyütsüüün,sağlıkla sizlere bağışlasın canımm..
nasılsınız kuşummm,ay çok merak ediyordum siziiii,anlatsanaa canım yaa,
nerde doğum yaptın,ne kadar doğdularr?

pitosum hayırlı olsun tekrar canımm,fotolarını paylaşsana yaaa

karabiber tabiki akrabalar arkadaşlar için demiyorum bunları zaten ordada belitmiştim..tanımadıgın kişiler sen zaten canın burnunda üçüyle cebelleşirken yanında bitiverip çocuklara uzaydan gelmiş gibi bakıp arka,arkaya sorular sormasına kızıyorum

ee akrabalar arkadaşlar herhalde sorucaklar sormasalar garip olurdu yanii..gene orda belirtmiştim ben bakmalarına şaşırmalarına kızmıyorum başkasında olsa benimde dikkatimi çekerdi ve bakardım dikkatlice..eger aynı ortamı paylaşıyorsak muhabbet ediyorsak sorular sorabilir fikir alışverişi yapabiiliriz

zaten ben aman ellemeyin öpmeyin dokunmayın diyen tiplerden değilim öyle kişilerdende hiçç hoşlanmam..umarım anlatabilmişimdir

hymary selam canım ben ünv takip ediliyordum ıspartada burda yenidoğan unitesi dolu olduğundan özel ısparta hastanesine geçtim kendi doktorumda dooğumumdaydı en 3 eylülde kasılmam var diye yattım yatış o yatış doktor çıkarmadı 29 nda doğum yaptım aslında daha doğum olmuyacaktı doğuma giderken bile bebişlerim oynuyorlardı tansiyonum çıktığı için kontrol altına alamadılar hemen doğuma girdim buranın yenidoğan bölümü çok iyi kuvezleri ve doktorları şükür bebişlerim kuvezde fazla kaalmadı ama benim hastanedeki sürem uzundu hemen taburcu etmediler bebişlerimi kontrol altında tuttular bir odanın içinde kaldık sonra şükür evdeyiz canım senin de bebişlerin sağlıklı uzun ömürleri olsun inşşşş güle güle büyüt....

bu aralar gaz sorunumuz var kabızlıkta mahvoluyoruz çözümler bulmaya calışıyorum sanırım biraz çekicez ... onlar ağladıkça içimiz parçalanıyor ya

bu arada ikiz üçüz çok dikkt çekiyor biz bir hastenye gittik milletin ilgisini çektik açıkcası bende yabancıların bebişleri ellemesinden vs hoşlanmam bırak yabancıyı su anda evdekilere bile neler ediyorum

nilim canım hayırlı olsun tekrarr,,,

canım gaz için bebeğinin karnını altını temizlemeik için her açtığınde varsa zeytinyağı,yoksa bebeyağı kullanarrak göbek çevresine,kasık üstlerindeki bağırsak boşluklarına ve ayak topuklarına masaj yaparak yedir,çok iyi geliyor,
bir de babuline diye bir şurup var,tamammen bitkisel,günde 2-3 kez mamasına katarak verdiğinde çok iyi geliyor,
zeytinyağını da yarım çay kaşığı ağzına verirsen de kabzlığına çözüm oluyor canım çok geçmiş olsunn..

karabiber sen bizi yanlış anladın neden merak ediyorlar soruyorlar değil hastahane ortamına sen hiç üç çocukla gittinmi zaten canon burnuna geliyor bide sırarlı ve gereksiz sorularla yoruyorlar seni okadar yorgunumki kafam almıyor neyse onlar haklı olsunlar nede olsa üçüz azzz
ayyy çok yorgunum sabah beri eymen beyi uyutamadık neler yaptık yok fayda etmedi şi mdik uyudu ama bende bittim
nil gaz çok kötü bir sorun allah yardımcın olsun benim sadece kızımda var oda annemi öldürüyor valla

aynuröz......öyle topkiten topiğe gezerken senin ve bebişlerinin fotolarını gördüm.....ALLAH bağışlasın........kırkbirkerede maaşallah........diğer 3 üz annelerinede maaşallah diliyorum...........darısıda muallimime olsun inşallah........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…