Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

nilcim çok şekerler canım ama şu üçünün oldugu resime daha yakından bakmak isterdim albüm yapsanız daha güzel olur

günaydınnnnnn ....

tamam aynurcum ben albümüme ekleme yapacağım zaten bakarsınız oradan

dün akşam bebeklerimin gaz ve kabızlık sorunu mahvetti bizi yaa 6-7 saat uğraştık üçüylede çok yorgunum ...((

saol muallim sen nasılsın

ahh nilcim çoook iyi anlıyorum seni sabır canım bu günler hiçç geçmiycekmiş gibi geliyor ama geçiyor hatta insan hiç yaşamamış gibi oluyor inan ne kadarlık oldular...aman şu cetvellerde kayboldu hiçç olmazsa anlıyorduk kaç aylık olmuş hangi bebiş

canım 44 günlük olduk cetvel yapayım hemen ... aynur valla geçmicek gibi geliyor şu gaz sorunumuz bitse rahat edeceğim resimleri ekledim benim profilimden bakarsınız...

bende cetvel yapmaya calışıyorum su dar vaktimde sinir oldumm heee cetveli ekliycek yer yokkiii nolduysa siteyee...

kızlar mama değiştirmem gerekiyor şu anda aptamil prematil kullanıyoruz dktorum preaptamile geç dedi diğer doktorum Aptamil Postdischarge (PDF) al dedi ama ezbere konuşmak istemem şu an takip ettiğin doktoruna danş dedi bende ikisini aldım bu Aptamil Postdischarge (PDF) kullanan varmı

arkadaşlar cetveller kaldırılmış site tarafından kayra arkadaşımız bi topikte yazmıştı haber vereyim dedim.boşuna uğraşmayın

kızlar merhaba nasılsınız ben çok yoruldum bebişlerimi aşıya götürdüm bugün verem karma ve zaatüre aşısı oldular inş karma aşı ateş yapmaz yaaa
aynurcum senin şu bebişşler mama yerken altlarını bişeyle destekleyip kendileri yesinler demiştin yaa ayyy ne rahat ettim ya çok vakit alıyordu mama yedirmek şimdi öyle yapıyorum yan döndürüp bişey koyuyorum altına kendileri cokluyorlar bende işleri falan yapıyorum yada diğerinin gazını falan çıkartıyorum sağol tatlım aklına gelen tecrübe yada pratik çözümleri yazarsan sevinirim nilcim mutlaka dene inanılmaz zaman tasarrufu oluyor
hımm bide dün tahayı dr götürdük genel olarak çok sağlıklı dedi içimizde şüphe kalmasın diye bıngıldaklarının ordan bir kafa filmi istedi hepsine kiloda almış kuzum pazartesi filmi çekilcek sonrada ünv. hastahanesinde ameliyatı olucak bebeğimin

sen o mamayı destekleme işini yaparken gözün genede bebekte olsun.... mama yerken yada emerken uyurken çocuğunda ağzını kontrol edip yerine yatırın... genizinde süt yada mama kalıp yutkunamayabilir ...allah korusun..benim başıma bir kez geldi..emerken uyudu kızım.. ağzına hiç bakmadım.yutmamış sonrada genizine kaçmış az daha boğuluyordu.morardı çocuk

tamam kayracım aklımda olsun zaten uyuya kaldıkları gibi gazlarını almak için kaldırıyorum bide çok çok kontrol ediyorum aman allah korusun minişlerimizi kızın nasıl tatlım okulu nasıl gidiyor

pitoşum aşıları hayırlı olsun inşş hasta neyim olmazlar ....

bu destekli mama verme işnni ben denemiştim benim birisi tıkandı ıondan beri korkuyom zaten su anda yardımcılarım var yanımda şükür tek kalırsam yine deniyeceğim kayranın dediği gibi kontol ederek

ben bişey merak ediyom evde yanlızız üçü birden başladı ağlamaya naparızz!!!!!??? iştee buna praatik bir çözüümm lütfennn:))))

kızlar gunaydın...............nıl cım bende aynı seyı duşunuyorum o yuzden su otomatık sallanan besıklerden alıcam ınş...........ne bılım bırını kucamıa alırsam dıgerlerıını az sallarım onlarda kucaktaymış gıbı sonra sırayla doyururum dıye duşunuyırum ınş ölede olur.............deneyıp gorcez

günaydııın kızlar.....pitosum kızım okula gidiyor maşalah....... türkçede sayıları yazmayı öğreniyor..... kuran derslerindede cezm e gelmiş...... çok mutlu oluyorum o okuyunca.....

merhaba kızlar

nilcim canım herkezin cetveli kaldırıldı herhalde yenisini daha sonra yapabilicez..bu arada bu destekleme olayını yaparken buragın fotosu var eklemiştim ama çıkmamış tekrar eklerim ama fotoda burak biraz büyük ben 3,5-4 aylıkken başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam çooook rahat etmiştim tek dezavantajı onurum çok alıştı şimdi eline biberonu alıyor yatagına yatıyor onu emerek uyuyor emzik yerine biberon yani)

yanlız bu koydugum resimde burak biraz tutmuş hiç tutamadanda oluyor battaniyesi biraz daha yukarı dogru katlıyorsunuz

kayra aferin kızına şimdiden kuran öğrenmesi çok güzel.

ağlama olayına gelince 5 aylıkken yanlız bakmaya başlamıştım aynı anda ağlamıyorlar her zaman allah yardım ediyor düşündüğünüz kadar zor olmuyor kızlar.. inanırmısınız benim en çok kafama takılan yanlız bakmaya başladıgımda eşim nöb. olunca tek başıma 1 gece 2 gündüz yanlız oluyorum ayda 3-4 kere naparım diye. inanınki yanlız olunca daha uslu oldular yani kul sıkışınca hızır yetişiyor yani aynı anda üçüde inanılmaz eziyetli yetişemiyecegim kabuslu dolu bir gün yaşamadım..eşim varken tabiki başımıza çokk geldi aynı anda ikisinin saatlerce ağladıgı eziyet ettigi ama yanlızken olmadı..eşim mama hazırlamaya giderdi muhallebi falan o zaman başlarlardı mama satlerinde 1 odada üçü birden ağlamaya benimkiler hamileyken çok dinlrdim ondanmıdır bilmeme birincisi sami yusufun allahu allah şarkısında susarlardı(hala öyle) bilgisayardan onu açıyordum birde eşim zahidemmmm oyy şarkısını söylerdi m.alinin proğramı vardı o zamanlar onu duyunca hemen kesilirdi ağlamalarını..sizde böyle birşeyler keşfedin bebişlerinizde acill zamanlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…